Gość: r...b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 22:31 witam mam pytanie jak sprowadziłem fure i ja zarjstrowałem w polsce i chce ja sprzedac musze płacic podatek od sprzedaży bo cos kiedy było ze poł roku było trzeba go miec dzieki ........... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: samochud IP: *.wlb.vectranet.pl 24.01.09, 23:11 Tak jest gdy sprzedajesz samochÓd, ale nie wiem co mówią przepisy jeśli chciałbyś sprzedać np.: samochUd... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: samochud IP: *.41.67.16.sub.mbb.three.co.uk 24.01.09, 23:19 czytałem kiedyś jakieś przepisy, co się robi jak sprzedajesz samochud, da się jeszcze to obejść, gorzej sprawa wygląda jak spżedajesz samohud, a wręcz tragicznie jak hcesz ophnońć samohut, wtedy to mósiśz prafnika wynajonć, bo pszepisy takie skąplikowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TV Mango Re: samochud IP: *.nrth.cable.ntl.com 24.01.09, 23:47 Mam do sprzedania samochud:) Bez wysiłku własnego chudniesz!! Rewelacja! Wystarczy zamówić zestaw startowy za 599 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Być Re: samochud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 23:58 Sprzedaj ten samochód jak najszybciej i kup słownik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: samochud IP: *.centertel.pl 25.01.09, 09:14 Morze jag hceż zpżedadz zamohud tżeba cóś zapłacić,ale fóre to hyba nie.A z końmi,czy bez?Czy to fóra drabiniasta,czy tfojej prodókcji?Konie musisz zbadać przez feteryna dla pefności,czy nie bendom horowały z tensknoty za fórom....Aż przykro patrzeć,że w Polsce mamy jeszcze takich analfabetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: samochud IP: *.wlb.vectranet.pl 25.01.09, 09:30 Hmmm... jest jeszcze jedna opcja. Może koleś chciał sprzedać sam(o)[c]HUD? Head-Up Display z F-14 albo nawet z Lamborghini? Fajny bajer, szkoda, że tak strasznie drogi:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa do Gość... IP: *.centertel.pl 25.01.09, 10:02 Uwielbiam czytać te posty na forum.Mam taką fajną zabawę,bo powala mnie na łopatki ta niewiedza z ortografii naszych Polaków.Proponuję sprzedającemu nie sprzedawać tej"fóry",chyba że pełny wypas z sianem.Konie niech sobie zostawi,a ten nieszczęsny "zamohut"niech da za korepetycję jakiemuś nauczycielowi j.polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewica do r...b IP: *.centertel.pl 25.01.09, 10:16 Jeżeli masz trudności z ortografią,to ustaw sobie na komputerze funkcję poprawności pisowni.Jak napiszesz coś nie tak,to zaraz ci sygnalizuje podkreśleniem na czerwono błąd.A może i tak byś nie wiedział o co chodzi.Ciekawe,kto ci napisze umowę sprzedaży tej"fóry?"Czarno to widzę.Nie trzeba było opuszczać lekcji j.polskiego.Teraz są tego efekty.WSTYD!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Być Re: samochud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 11:07 A może tyś jest jeden z tych dresiarzy inteligencików i strasznie opiekuńczysz. A dlaczego opiekuńczych bo gdzieś słyszałem jak jakiś ludzik przechodził koło dresa i zerknął na niego a ten odzywką bardzo mundrom odpowiedział "ej ty , masz problem??" (: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddd Re: samochud IP: *.wlb.vectranet.pl 25.01.09, 11:15 chłopak się pomylił a jeśli chodzi o sprzedaż to trzeba poczekac pół roku , ale jak sprzedajesz pierwszy raz to nie powinni się dopatrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: samochud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 00:36 Wystarczy ,że sprzedasz za kwotę mniejszą niż kupiłeś , może to być nawet 100zł. W tej sytuacji nie ma dochodu i podatek cię nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: samochud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 11:52 Masakra!!! Prawie posikałam się ze śmiechu, czytając to odpowiedzi!!! Dobre, dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buchcha Re: samochud IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.09, 16:10 Ja kupiłem tą fure i była z siankiem za 50 zeta buchcha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komis Re: samochud IP: *.wlb.vectranet.pl 29.01.09, 19:57 A co to za samohut? B.M.W.? Bo to też ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on do komis IP: *.centertel.pl 30.01.09, 10:40 Napewno BMW(Bardzo Mały Wóz).A może to samochodzik Pana Templariusza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAURUS Dajcie chłopu spokój IP: 78.133.207.* 30.01.09, 13:57 Nie czytaty, nie pisaty ale jaki gramotny. Nie chce dać się wydymać przez US i chwała mu za to. Pewnie teraz wie jak się pisze AUTO. Odpowiedz Link Zgłoś