Dodaj do ulubionych

wyszedł z wiezienia

IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.01.09, 17:51
Świebodzicki gangsta Sosnowski Artur wyszedł z więzienia
Obserwuj wątek
    • Gość: kaszana Re: wyszedł z wiezienia IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.01.09, 18:25
      boimy się
    • Gość: gość Re: wyszedł z wiezienia IP: *.wlb.vectranet.pl 28.01.09, 18:33
      to ten kikbokser
      • Gość: jok Re: wyszedł z wiezienia IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.01.09, 18:56
        siedział za wyłudzenia haracze i teraz GWałt
        • Gość: ... Re: wyszedł z wiezienia IP: *.wlb.vectranet.pl 28.01.09, 19:46
          Sosna wyszedł? No proszę... Ciekawe czy się zresocjalizował?
          • Gość: inks Re: wyszedł z wiezienia IP: 78.133.207.* 28.01.09, 21:01
            heheh no to sie bedzie dzialo :) wesolo wesolo bedzie :)pozdro
            • Gość: matii Re: wyszedł z wiezienia IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.01.09, 21:06

długo znów nie zabawi na wolności
              • Gość: gringo Re: wyszedł z wiezienia IP: *.41.164.10.sub.mbb.three.co.uk 31.01.09, 20:17
                ...Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą ponownie za
                kraty...
                • Gość: ewa do gringo IP: *.centertel.pl 01.02.09, 11:00
                  Te Twoje wypowiedzi na forum są super!Kiedy je czytam,mam ubaw po pachy.Są
                  konkretne,a zarazem dopinają"łatkę"tym bzdurnym postom na wałbrzyskim forum.Tak
                  samo jak mnie,razi Cię niewiedza z ortografii naszych niedouczonych
                  rodaków.Pozdrawiam!
                  • Gość: princeska********* do ewy byłej dziewczyny Artura IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.09, 17:57
                    Taka jest prawda W galerach super poszlałam z Arturem
                    Jest boski i potrafi dobrze zaspokoic dziewczynę
    • Gość: princeska********* Re: wyszedł z wiezienia IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.09, 20:02
      Super znów bedę mogła z nim baraszkowac po kanajpach i super hotelach
      Artur jest taki chojny
      • Gość: ccc Re: wyszedł z wiezienia IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.01.09, 20:09
        No i co z tego że wyszedł.
        Już się boję !!!
        • Gość: Ciekawska Re: wyszedł z wiezienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 11:33
          "Ananas wyszedł z puszki" :)
          • Gość: mandarynka Re: wyszedł z wiezienia IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.09, 17:46
            ananas wyszedł z puszki bo ubił śmietanę
            • mmoommooss Re: wyszedł z wiezienia 01.02.09, 20:40
              owoce z biedronki polecają się
              • Gość: sde Re: wyszedł z wiezienia IP: *.wlb.vectranet.pl 02.02.09, 01:10
                powinni ich usypiać a nie płacić z naszej kasy za ich pobyt ... USYPIAĆ WIĘŹNIÓW
                BĘDZIE WIĘCEJ KASY W PAŃSTWIE :):):)
                • ice76 Re: wyszedł z wiezienia 02.02.09, 05:47
                  Aaaaa, coś w stylu: "Polska dla Polaków, ziemia dla ziemniaków a księżyc dla
                  księży i bezdomni do domu"? Czy aby nie nazbyt radykalnie?
                  Byłbym w stanie zrozumieć to (a nawet poprzeć) w przypadku skazanych za
                  pedofilię i morderstwa, ale wymuszenia? Chyba zbyt mały "kaliber" przestępstwa
                  jak dla mnie.
                  ---
                  • Gość: kiki Re: wyszedł z wiezienia IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.09, 06:58
                    >> Aaaaa, coś w stylu: "Polska dla Polaków, ziemia dla ziemniaków
                    >> a księżyc dla księży i bezdomni do domu"?

Zapomniałeś o ciemni dla ciemniaków ;)

• Gość: xxxxxxxxx Re: wyszedł z wiezienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 09:44
                      a ja nawet nie wiem kto to jest piszecie o jakimś palancie którego
                      znają tylko jego sąsiedzi i nikt więcej a co to za kara za
                      wymuszenia teraz 80% naszego społeczeństwa żyje z wymuszeń i
                      przekrętów jakby tak każdego wsadzać do puszki to zostałyby same
                      dzieci w przedszkolu więc uważam że to forum robi się coraz głupsze
                      i pisze się tutaj o wszystkim i ożeczach nie istotnych bo kogo
                      obchodzi jakiś dupek co siedział w kiciu
    • Gość: boss Re: wyszedł z wiezienia IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.09, 10:08
      Sosnowski jest taki ale Albert i on nie ze Świebodzic :) Piszesz coś
      łosiu nie mając pojęcia jak kto sie nazywa. Tępy naród Polski
      właśnie w większości składa się z osób które sieją propagande i
      zamieszanie.
      • Gość: olo Re: wyszedł z wiezienia IP: *.chello.pl 02.02.09, 13:45
        No boss,pierdyknołeś teraz jak zając w sosne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka