Gość: >>>>>>>>>>>>>>> IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.01.09, 17:51 Świebodzicki gangsta Sosnowski Artur wyszedł z więzienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaszana Re: wyszedł z wiezienia IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.01.09, 18:25 boimy się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wyszedł z wiezienia IP: *.wlb.vectranet.pl 28.01.09, 18:33 to ten kikbokser Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jok Re: wyszedł z wiezienia IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.01.09, 18:56 siedział za wyłudzenia haracze i teraz GWałt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: wyszedł z wiezienia IP: *.wlb.vectranet.pl 28.01.09, 19:46 Sosna wyszedł? No proszę... Ciekawe czy się zresocjalizował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inks Re: wyszedł z wiezienia IP: 78.133.207.* 28.01.09, 21:01 heheh no to sie bedzie dzialo :) wesolo wesolo bedzie :)pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matii Re: wyszedł z wiezienia IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.01.09, 21:06 długo znów nie zabawi na wolności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: wyszedł z wiezienia IP: *.41.164.10.sub.mbb.three.co.uk 31.01.09, 20:17 ...Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą ponownie za kraty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa do gringo IP: *.centertel.pl 01.02.09, 11:00 Te Twoje wypowiedzi na forum są super!Kiedy je czytam,mam ubaw po pachy.Są konkretne,a zarazem dopinają"łatkę"tym bzdurnym postom na wałbrzyskim forum.Tak samo jak mnie,razi Cię niewiedza z ortografii naszych niedouczonych rodaków.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princeska********* do ewy byłej dziewczyny Artura IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.09, 17:57 Taka jest prawda W galerach super poszlałam z Arturem Jest boski i potrafi dobrze zaspokoic dziewczynę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princeska********* Re: wyszedł z wiezienia IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.09, 20:02 Super znów bedę mogła z nim baraszkowac po kanajpach i super hotelach Artur jest taki chojny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: wyszedł z wiezienia IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.01.09, 20:09 No i co z tego że wyszedł. Już się boję !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawska Re: wyszedł z wiezienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 11:33 "Ananas wyszedł z puszki" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandarynka Re: wyszedł z wiezienia IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.09, 17:46 ananas wyszedł z puszki bo ubił śmietanę Odpowiedz Link Zgłoś
mmoommooss Re: wyszedł z wiezienia 01.02.09, 20:40 owoce z biedronki polecają się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: wyszedł z wiezienia IP: *.wlb.vectranet.pl 02.02.09, 01:10 powinni ich usypiać a nie płacić z naszej kasy za ich pobyt ... USYPIAĆ WIĘŹNIÓW BĘDZIE WIĘCEJ KASY W PAŃSTWIE :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: wyszedł z wiezienia 02.02.09, 05:47 Aaaaa, coś w stylu: "Polska dla Polaków, ziemia dla ziemniaków a księżyc dla księży i bezdomni do domu"? Czy aby nie nazbyt radykalnie? Byłbym w stanie zrozumieć to (a nawet poprzeć) w przypadku skazanych za pedofilię i morderstwa, ale wymuszenia? Chyba zbyt mały "kaliber" przestępstwa jak dla mnie. --- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: wyszedł z wiezienia IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.09, 06:58 >> Aaaaa, coś w stylu: "Polska dla Polaków, ziemia dla ziemniaków >> a księżyc dla księży i bezdomni do domu"? Zapomniałeś o ciemni dla ciemniaków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxx Re: wyszedł z wiezienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 09:44 a ja nawet nie wiem kto to jest piszecie o jakimś palancie którego znają tylko jego sąsiedzi i nikt więcej a co to za kara za wymuszenia teraz 80% naszego społeczeństwa żyje z wymuszeń i przekrętów jakby tak każdego wsadzać do puszki to zostałyby same dzieci w przedszkolu więc uważam że to forum robi się coraz głupsze i pisze się tutaj o wszystkim i ożeczach nie istotnych bo kogo obchodzi jakiś dupek co siedział w kiciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: wyszedł z wiezienia IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.09, 10:08 Sosnowski jest taki ale Albert i on nie ze Świebodzic :) Piszesz coś łosiu nie mając pojęcia jak kto sie nazywa. Tępy naród Polski właśnie w większości składa się z osób które sieją propagande i zamieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: wyszedł z wiezienia IP: *.chello.pl 02.02.09, 13:45 No boss,pierdyknołeś teraz jak zając w sosne. Odpowiedz Link Zgłoś