Gość: sport IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.09, 18:52 Jakie są warunki pracy w sportingach ? ile się zarabia, jaka jest atmosfera, czy warto się tam przyjmować ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wienna Re: Sporting jak się pracuje IP: *.centertel.pl 21.02.09, 18:04 Czy warto sie przyjmowac??Piszesz tak jakby ktos na Ciebie czekał tam z otwartymi rekoma.Cud bedzie jesli wogole na rozmowe sie dostaniesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Sporting jak się pracuje IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.09, 20:33 Nie, nie warto: telewizja kłamie, żadnego kryzysu nie ma, można przebierać w ofertach pracy jak w ulęgałkach. Olej ten Sporting, na pewno znajdziesz 10 lepszych ofert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Sporting jak się pracuje IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.02.09, 10:51 Podobno jest ok nie pracowałam ale przekazuje opinie koleżanek . I taka mała dygresja po cholere tyle postów wrzucacie jeśli nie potraficie udzielić informacji osobie zakładającej temat !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Sporting jak się pracuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 16:23 Witam.Mam pytanko.czy jest w ogole taka mozliwosc,ze jezeli jestem zarejestrowany w urzedzie pracy.To oni ze sportingu sami do mnie zadzwonią ? czy tylko i wyłącznie musze zlozyc tam podanie ? prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sport Re: Sporting jak się pracuje IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.09, 23:16 praca sama do Ciebie nie przyjdzie, jeśli jesteś ambitny masz jakieś doświadczenie to na pewno prace gdzieś znajdziesz , śmieszą mnie takie wasze komentarze, jak jesteście nieudacznikami i potraficie ciągle tylko narzekać jak to jest źle itd.. to lepiej w ogóle nie zabierajcie głosu, ja prace znalazłem w ciągu miesiąca i też zostałem z poprzedniej zwolniony. Jednak można ! P.S ze sportingu też się do mnie odezwali ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cieć z tesco Re: Sporting jak się pracuje IP: *.dialog.net.pl 04.03.09, 23:27 Żygać mi się chce jak codziennie widzę młodego łebasa w kawiarni tesco, który udaje że przeprowadza od początku lutego rozmowy kwalifikacyjne. Gość jest chyba nawiedzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2ma Re: Sporting jak się pracuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 10:53 to jest pała jakas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co za ceny!!!!!! Re: Sporting jak się pracuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 15:31 gó... płacą tam ale ceny za buty i ciuchy z kosmosu!!!!!!!!!!!!!!!!!!żałosne jak tu wszystko na tym zadupiu!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś