Dodaj do ulubionych

Sporting jak się pracuje

IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.09, 18:52
Jakie są warunki pracy w sportingach ? ile się zarabia, jaka jest atmosfera,
czy warto się tam przyjmować ?
Obserwuj wątek
    • Gość: wienna Re: Sporting jak się pracuje IP: *.centertel.pl 21.02.09, 18:04
      Czy warto sie przyjmowac??Piszesz tak jakby ktos na Ciebie czekał
      tam z otwartymi rekoma.Cud bedzie jesli wogole na rozmowe sie
      dostaniesz...
    • Gość: hehe Re: Sporting jak się pracuje IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.09, 20:33
      Nie, nie warto: telewizja kłamie, żadnego kryzysu nie ma, można przebierać w ofertach pracy jak w ulęgałkach. Olej ten Sporting, na pewno znajdziesz 10 lepszych ofert.
      • Gość: ona Re: Sporting jak się pracuje IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.02.09, 10:51
        Podobno jest ok nie pracowałam ale przekazuje opinie koleżanek . I taka mała
        dygresja po cholere tyle postów wrzucacie jeśli nie potraficie udzielić
        informacji osobie zakładającej temat !!!
        • Gość: Piotr Re: Sporting jak się pracuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 16:23
          Witam.Mam pytanko.czy jest w ogole taka mozliwosc,ze jezeli jestem
          zarejestrowany w urzedzie pracy.To oni ze sportingu sami do mnie
          zadzwonią ? czy tylko i wyłącznie musze zlozyc tam podanie ? prosze
          o odpowiedz
          • Gość: sport Re: Sporting jak się pracuje IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.09, 23:16
            praca sama do Ciebie nie przyjdzie, jeśli jesteś ambitny masz jakieś
            doświadczenie to na pewno prace gdzieś znajdziesz , śmieszą mnie takie wasze
            komentarze, jak jesteście nieudacznikami i potraficie ciągle tylko narzekać jak
            to jest źle itd.. to lepiej w ogóle nie zabierajcie głosu, ja prace znalazłem w
            ciągu miesiąca i też zostałem z poprzedniej zwolniony. Jednak można ! P.S ze
            sportingu też się do mnie odezwali ......
    • Gość: Cieć z tesco Re: Sporting jak się pracuje IP: *.dialog.net.pl 04.03.09, 23:27
      Żygać mi się chce jak codziennie widzę młodego łebasa w kawiarni tesco, który
      udaje że przeprowadza od początku lutego rozmowy kwalifikacyjne. Gość jest chyba
      nawiedzony.
      • Gość: K2ma Re: Sporting jak się pracuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 10:53
        to jest pała jakas
        • Gość: co za ceny!!!!!! Re: Sporting jak się pracuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 15:31
          gó... płacą tam ale ceny za buty i ciuchy z kosmosu!!!!!!!!!!!!!!!!!!żałosne jak
          tu wszystko na tym zadupiu!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka