radcom 20.02.09, 20:35 Kto wczoraj w Libercu machał wałbrzyską flagą podczas biegu Justyny Kowalczyk? Podpowiedź: napewno nie ja. Pozdrawiam, radcom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: <><> Re: Zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 09:12 To chyba jakiś Polak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijop Re: Zagadka IP: *.wlb.vectranet.pl 21.02.09, 09:32 A jaką Wałbrzych ma flagę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetryk Re: Zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 09:52 Taki niby mądry, yntelygentny :-), wałbrzyski elyciarz i forumowy mądrala, a nie wie, że "na pewno" pisze się ROZDZIELNIE. Myk do podstawówki, a później w elyty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 11:40 Naucz się pajacu przemądrzały pisać "na pewno" a jak już to przebrniesz, zajmij się różnicami między flagą a transparentem. Ośmieszasz się i zachowujesz jak Smerf Mądrala, wszystko wiesz, ale tylko po trochu czyli nie wiesz nic NA PEWNO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a a Re: Zagadka IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.09, 12:18 bardzo dobrze, jechać z tymi karłami moralnymi co myślą ze wszystkie rozumy pozjadały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Zagadka IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.09, 12:24 Brawo. Wreszcie ktoś wygarnął temu mądrusiowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aidler Re: Zagadka IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.09, 12:31 to jest taki mądry zagadkowicz- analfabeta. "Forumowa frajerzyna" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zagadka IP: *.wlb.vectranet.pl 21.02.09, 12:34 co się dziwicie jak ma wieczorową podstawówkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: Zagadka IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.09, 13:23 radcom napisał: > PCMD, radcom NPTSZ, wałbrzyszanin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: Zagadka IP: *.41.193.186.sub.mbb.three.co.uk 21.02.09, 14:37 ... dżizas, jakimś niezrozumiałym grypsem piszeta... co to jest to PCMD i NPTSZ? Nie wiem co to za skróty, bo jeszcze wszystkich rozumów nie zjadłem. Czy wytłumaczy mi ktoś bez złośliwości? Skończyłem. Pozdrawiam. greenGO Odpowiedz Link Zgłoś
radcom Re: Zagadka 21.02.09, 20:50 Gość portalu: gringo napisał(a): > ... dżizas, jakimś niezrozumiałym grypsem piszeta... co to jest to > PCMD i NPTSZ? Nie wiem co to za skróty, bo jeszcze wszystkich > rozumów nie zjadłem. Czy wytłumaczy mi ktoś bez złośliwości? > Skończyłem. Pozdrawiam. greenGO PCMD to skrót określający czynność wykonaną ustami adwersarza w pośladki piszącego. Pozdrawiam, radcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Zagadka IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.09, 11:48 PCMDR- pocałuj całą moją dupę radcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: Zagadka IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.09, 12:08 Natomiast NPTSZ oznacza, że na przyjemność trzeba sobie zasłużyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 do gringo 22.02.09, 15:04 Dzięki Tobie nareszcie wiemy o co chodzi z tymi skrótami.Nikt się nie odważył zapytać"radcom"co one oznaczają,bo nie wiadomo było jak odpowie na zadane pytania.Ja też zachodziłam w głowę,ale już wiem.PCBG(pozdrawiam Cię bardzo gorąco)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: do gringo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 15:44 CHWDR - kolejna zagdaka Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 do kl 22.02.09, 16:00 Ja odgadłam,ale jak to przeczyta"radcom"to Cię"zagdaka"na śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
radcom Re: do kl 22.02.09, 16:08 Zdecydowanie jestem zwolennikiem stosunków hetero seksualnych. Tolerancja nie jest mi obca, więc możecie wkładać sobie gdzie tylko macie ochotę. Wolno wam w demokracji. Nadal nikt nie odgadł zagadki. Pozdrawiam stojąc plecami przy ścianie, radcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a a Re: do kl IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.09, 20:59 zwolennikiem jesteś w telewizji, normalnie siadasz na wibrator Odpowiedz Link Zgłoś