20.02.09, 20:35
Kto wczoraj w Libercu machał wałbrzyską flagą podczas biegu Justyny
Kowalczyk?

Podpowiedź: napewno nie ja.

Pozdrawiam, radcom
Obserwuj wątek
    • Gość: <><> Re: Zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 09:12
      To chyba jakiś Polak.
    • Gość: hammerfall Re: Zagadka IP: *.chello.pl 21.02.09, 09:25
      kruczkowski
    • Gość: kijop Re: Zagadka IP: *.wlb.vectranet.pl 21.02.09, 09:32
      A jaką Wałbrzych ma flagę?
    • Gość: tetryk Re: Zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 09:52
      Taki niby mądry, yntelygentny :-), wałbrzyski elyciarz i forumowy mądrala, a nie
      wie, że "na pewno" pisze się ROZDZIELNIE. Myk do podstawówki, a później w elyty :-)
    • Gość: kalka Re: Zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 11:40
      Naucz się pajacu przemądrzały pisać "na pewno" a jak już to przebrniesz, zajmij
      się różnicami między flagą a transparentem. Ośmieszasz się i zachowujesz jak
      Smerf Mądrala, wszystko wiesz, ale tylko po trochu czyli nie wiesz nic NA PEWNO.
      • Gość: a a Re: Zagadka IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.09, 12:18
        bardzo dobrze, jechać z tymi karłami moralnymi co myślą ze wszystkie
        rozumy pozjadały
        • Gość: Marian Re: Zagadka IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.09, 12:24
          Brawo. Wreszcie ktoś wygarnął temu mądrusiowi :)
          • Gość: aidler Re: Zagadka IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.09, 12:31
            to jest taki mądry zagadkowicz- analfabeta. "Forumowa frajerzyna"
            • Gość: gość Re: Zagadka IP: *.wlb.vectranet.pl 21.02.09, 12:34
              co się dziwicie jak ma wieczorową podstawówkę
              • radcom Re: Zagadka 21.02.09, 12:51
                Tak myślałem, "strzał w dychę".

PCMD, radcom
                • Gość: wałbrzyszanin Re: Zagadka IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.09, 13:23
                  radcom napisał:

> PCMD, radcom

NPTSZ, wałbrzyszanin
                  • Gość: gringo Re: Zagadka IP: *.41.193.186.sub.mbb.three.co.uk 21.02.09, 14:37
                    ... dżizas, jakimś niezrozumiałym grypsem piszeta... co to jest to
                    PCMD i NPTSZ? Nie wiem co to za skróty, bo jeszcze wszystkich
                    rozumów nie zjadłem. Czy wytłumaczy mi ktoś bez złośliwości?
                    Skończyłem. Pozdrawiam. greenGO
                    • radcom Re: Zagadka 21.02.09, 20:50
                      Gość portalu: gringo napisał(a):

> ... dżizas, jakimś niezrozumiałym grypsem piszeta... co to jest to
                      > PCMD i NPTSZ? Nie wiem co to za skróty, bo jeszcze wszystkich
                      > rozumów nie zjadłem. Czy wytłumaczy mi ktoś bez złośliwości?
                      > Skończyłem. Pozdrawiam. greenGO

PCMD to skrót określający czynność wykonaną ustami adwersarza w
                      pośladki piszącego.

Pozdrawiam, radcom
                      • Gość: jurek Re: Zagadka IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.09, 11:48
                        PCMDR- pocałuj całą moją dupę radcom
                      • Gość: wałbrzyszanin Re: Zagadka IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.09, 12:08
                        Natomiast NPTSZ oznacza, że na przyjemność trzeba sobie zasłużyć.
                    • ewa10-0 do gringo 22.02.09, 15:04
                      Dzięki Tobie nareszcie wiemy o co chodzi z tymi skrótami.Nikt się nie odważył
                      zapytać"radcom"co one oznaczają,bo nie wiadomo było jak odpowie na zadane
                      pytania.Ja też zachodziłam w głowę,ale już wiem.PCBG(pozdrawiam Cię bardzo gorąco)!
                      • Gość: kl Re: do gringo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 15:44
                        CHWDR - kolejna zagdaka
                        • ewa10-0 do kl 22.02.09, 16:00
                          Ja odgadłam,ale jak to przeczyta"radcom"to Cię"zagdaka"na śmierć.
                          • radcom Re: do kl 22.02.09, 16:08
                            Zdecydowanie jestem zwolennikiem stosunków hetero seksualnych.
                            Tolerancja nie jest mi obca, więc możecie wkładać sobie gdzie tylko
                            macie ochotę. Wolno wam w demokracji. Nadal nikt nie odgadł zagadki.

Pozdrawiam stojąc plecami przy ścianie, radcom

• Gość: a a Re: do kl IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.09, 20:59
                              zwolennikiem jesteś w telewizji, normalnie siadasz na wibrator
    • grizzy56 Re: Zagadka 22.02.09, 21:09
      ja też nie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka