Dodaj do ulubionych

Nasza-klasa- dlaczego ludzie tak sie chwala?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 11:55
Dlaczego ludzie na naszej klasie tak się chwalą? Piszą w
rubrykach "O sobie" czym sie zajmuja: ze kurs robia jakis, ze
pracuja tyam a tam ze sie zareczyli,ze to a siamto. Po co im to? Czy
robia to wszytsko po to by moc to potem napisac na naszej klasie? Po
co tak epatuja swoimi osiagnieciami? Po co dodaja co rusz nowe
zdjecia z podpisami słoneczna Hiszpania, srutututu?

Portal jest do odnowienia znajomosci, czyz nie? Czy nie wystarczy
jedno zdjecie legitymacyjne, reszta danych poblokowana- tak zeby
tylko znajomi mieli do nich dostep?Dlaczego ludzie promuja sie
poprzez ten portal?
Obserwuj wątek
    • ewa10-0 do Ramzesownia 24.02.09, 12:24
      Daj swoje namiary na NK to może i ja zobaczę czym Ty się chwalisz.Po co
      wchodzisz w cudze profile i marudzisz?Jeżeli nie podobają Ci się zdjęcia w
      galeriach Twoich znajomych to ich nie oglądaj.Na mojej galerii nic byś nie
      zobaczyła,bo jest zablokowana dla takich oglądaczy"z doskoku"jak Ty.Jest tylko
      dla MOICH znajomych i przyjaciół.Najlepiej usuń swoje konto i będziesz wtedy
      spać spokojnie.A może zazdrość przez Ciebie przemawia,że oni mają lepiej niż
      TY?Pozdrawiam.Wątek NK już tyle razy był przerabiany na forum,że przestaje to
      być ciekawe.
      • Gość: Grzegorz Re: do Ramzesownia IP: *.gazownia.pl 24.02.09, 12:36
        co racja, to racja.. Ewa wie co mowi - lepiej jej sluchac :))
        • Gość: Ramzesownia Do Ewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 12:42
          Tak zazdroszcze. Pewnie. Sama mam sie czym chwalic ale tego nie
          robie, bo nie widze potrzeby.
          • ewa10-0 do Ramzesownia 24.02.09, 12:56
            Ja się zgadzam z Tobą.Akurat Ty nie masz takiej potrzeby pokazywania i chwalenia
            się osiągnięciami podboju świata jeżdżąc na wycieczki,ale innym to pasuje.Nikomu
            to chyba nie przeszkadza.Ja też zwiedziłam już prawie kilkanaście państw,mam
            zdjęcia w galerii na NK,ale cieszę się jak i moi znajomi publikują swoje z
            zagranicznych wojaży.Mam wtedy reklamę tych miejsc,których jeszcze nie
            odwiedziłam.Wymieniamy się wtedy opiniami,czy warto jechać tam czy
            nie.Szkoda,może skorzystałabym i ja z Twoich rad,gdzie na urlop w tym roku,bo
            narazie nic mi nie przychodzi do głowy.Pozdrawiam.
        • ewa10-0 do Grzegorza 24.02.09, 13:02
          Witam Grzegorzu!Dzięki za przyznanie racji,ale nie nie wszyscy chcą mnie
          słuchać,a zresztą nie muszą.Pozdr.
          • Gość: gosc do Ewy IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.09, 13:13
            Przypadkiem przeczytałam Twoją wypowiedź, też za bardzo nie wiem gdzie jechać w
            tym roku, może e-mailowo się wiadomościami wymienimy?pozdr. magdaasd@interia.pl
            • Gość: Ramzesownia Re: do Ewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 13:18
              Ja jestem za tym ze owszem, mozna dawac zdjecia swoje ale po co
              udostepniac je calemu swiatu? Mozna tylko dla znajomych przeciez..
              • Gość: ala Re: do Ewy IP: *.chello.pl 24.02.09, 13:23
                nie wspominając o tym że nie każdy siedzi codziennie na forum i
                wieco już było a co nie
            • ewa10-0 do Ramzesownia 24.02.09, 13:32
              Nie rozumiemy się.Ja mam zablokowane wejście na moją galerie,ale mogę n.p.
              oglądać galerię znajomych moich znajomych czy przyjaciół.I tak w kółko.Wychodzi
              z tego,że"włażę"bez zaproszeń na profile ludzi których nawet nie znam.Nie widzę
              w tym nic złego.Tak jak pisałam już wcześniej,jeżeli ktoś nie chce"intruzów"na
              swojej galerii zdjęć,po prostu ją blokuje i ma spokój.Kończę już,bo nie widzę
              potrzeby rozwijania tej dyskusji dłużej.Pozdrawiam Cię.Miłego dnia.
          • lastwarrior666 Re: do Grzegorza 24.02.09, 13:22
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=168&w=81304558&a=81304558
            do ewa:
            zaraz zaraz, to jest portal nasza klasa czy internetowe biuro podróży?
            • ewa10-0 do lastwarrior666 i kolegi 24.02.09, 13:42
              Jeżeli już,to nie jest ani portal NK,ani biuro podróży.Jak dobrze przeczytacie i
              pomyślicie(chyba,że myślenie sprawia Wam ból)to zrozumiecie o co mi chodzi.Ja
              nie pytam gdzie mam jechać na wczasy,bo nikt mi nie jest w stanie
              powiedzieć,tylko tłumaczyłam Ramzesowej po co ludzie dają swoje zdjęcia do
              galerii NK.Widać,że i Wy macie problem z koncentracją.Pozdrawiam.
              • Gość: mnm Re: do lastwarrior666 i kolegi IP: *.sattom.pl 24.02.09, 14:13
                Kupa prawda.

Przestań bredzić coś o wymianie doświadczeń, tak masz może tylko ty i twoi
                znajomi. Prawda jest taka, że ludzie się po prostu lubią chwalić ot co i
                przestań się usprawiedliwiać, a przynajmniej usprawiedliwiać rzesze "klasowych
                frustratów" pozujących na najbardziej rozchwytywanych "przyjaciół" czy
                "podróżników". Żenada po prostu :)
              • Gość: Amon Re: do lastwarrior666 i kolegi IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.09, 21:15
                Ewa, osaczyli Cię. Nie masz racji. Wystarczy zdjęcie z legitymacji żeby odnaleźć
                kolegów i koleżanki. Jeździsz po świecie? Super!
                Większość z nas jeździ. Ale jest powód żeby się tym chwalić?
                Co chcesz osiągnąć? Wywołać zazdrość? Ludzie przestaną Cię lubić i osiągniesz
                skutek odwrotny do zamierzonego.
      • Gość: ala Re: do Ramzesownia IP: *.chello.pl 24.02.09, 13:21
        ewa skoro tego typu wątki są mało ciekawe to po co to czytasz?
        • Gość: Legendeum Do Ewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 13:26
          Dokladnie, to nie jest biuro podrozy, tylko portal do odszukania
          znajomych. Ewka pomylilas portale. Zajrzyj na www.wakacje.pl
          • Gość: Ramzesownia Re: Do Ewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 13:55
            Po nazwisku to po pysku.

Wszystkie Ewki jakie znam sa władcze i po trupach do celu ida.
            • lastwarrior666 Re: Do Ewy 24.02.09, 15:37
              Jak dobrze przeczytacie i
              pomyślicie(chyba,że myślenie sprawia Wam ból) - chyba jednak Tobie czytanie
              sprawia ból.
              Przeczytaj Ewo link, który Ci wysłałem ... tam jest wszystko ładnie wyjaśnione -
              nie będę kopiował.
    • Gość: EdekZKrainyKredek Re: Nasza-klasa- dlaczego ludzie tak sie chwala? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 10:39
      Ludzie maja to w sobie ze lubia sie chwalic.
      • Gość: lolek Re: Nasza-klasa- dlaczego ludzie tak sie chwala? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 11:06
        poryci jesteście
        • Gość: GloryToYouLord Re: Nasza-klasa- dlaczego ludzie tak sie chwala? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 11:25
          Na nk mało kto zagląda w tej chwili. A mądrzy ludzie nie maja tam
          profilu, tylko zajęci są swoim życiem i swoją pracą.
    • zoe.zoe Re: Nasza-klasa- dlaczego ludzie tak sie chwala? 08.03.09, 17:23
      Ja wklejam swoje zdjecia, zeby moje kolezanki zielenily sie z zazdrosci, ze wygladam piekniej od nich. Ludzie sa z natury zawistni i trzeba ich dobijac swoimi sukcesami. Do tego sporo z mezem i dzieckiem podrozujemy, bywamy w ciekawych miejscach - niech zobacza, ze mnie stac, ze mam ciekawe zycie, a nie tylko praca, dom i gary, jak wiekszosc z nich :P
      • Gość: al_mi_k do zoe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 17:57
        Masz w głowie siano i ani jednej komorki?
        • zoe.zoe Re: do zoe 08.03.09, 19:47
          Bez przesady, mam 2 magisterki, wiec tak zle ze mna nie jest, jak myslisz :D
          Na pewno nalezysz do zawistnikow, o ktorych pisalam. Podobnie, jak autorka
          watku. Nie potraficie pogodzic sie z tym, ze komus sie dobrze wiedzie w zyciu. W
          przeciwnym razie, nie raziloby was az tak bardzo to, ze ktos sie czyms chwali.
          Ogladajac zdjecia waszych pieknych, zamoznych koleazanek, dostajecie atakow...hahaha
          • Gość: kj Re: skromność IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.03.09, 20:07
            najpiękniejszą cechą ludzi mądrych jest skromność obojętnie co się
            posiada rzeczowo i materialnie,gdyż dobra w każdej chwili można stracić,
            pozytywne cech charakteru pozostaną w nas
            • Gość: noe Re: skromność IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.03.09, 22:30
              Po co odpowiadacie na takie posty?Zoe.zoe to facet transseksualista z problemami
              psycho-realistycznymi.
              • pandonapandona Re: skromność 09.03.09, 13:59
                Zoe własnie potwierdzila kto siedzi na naszej klasie..

Ja zaglądam tam bardzo rzadko. Jestem zdania, że kto jest normalny i
                skromny, nie zamieszcza tam zdjęć by innym którzy maja gorzej zrobic
                przkrosc.
      • Gość: hehe Re: Nasza-klasa- dlaczego ludzie tak sie chwala? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.09, 12:01
        Wiesz, generalnie - głupie - ale zasadne.

Najlepsze są jednak laski, które kiedy nie wszedłbym na NK wiszą w dziale
        najnowsze zdjęcia (czy jak to tam się zowie) z dopiskiem "dziś - godzina" i są
        to 1124 zdjęcie na tej samej kanapie w 978 pozie, albo 149 foto samej buźki,
        wielkości znaczka pocztowego pyknięte sama sobie komórką (jaką? trudno orzec :).

To jest dopiero zryty beret, bo czemu ma to służyć?
        Nie wiem o co kaman.
    • Gość: Hirikato Re: Nasza-klasa- dlaczego ludzie tak sie chwala? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 22:43
      Ludzie nie maja skrupułow i taktu.
      • Gość: Haha Re: Nasza-klasa- dlaczego ludzie tak sie chwala? IP: *.chello.pl 09.03.09, 23:45
        Kto chce się lansować, niech zgłosi się do BIG BROTHERA,a nie na NK.
        • ice76 Re: Nasza-klasa- dlaczego ludzie tak sie chwala? 10.03.09, 05:50
          i tu się mylisz. Mogę założyć się, że nie przeszła by przez pierwsze sito
          selekcji do BB, więc pozostaje jej quasi-lans na skalę podwórkową na NK.
          Dziewczyna ma 2 magisterki, podróżuje, jest piękniejsza od koleżanek i jak
          mniemam wiedzie bogate życie rodzinno-towarzyskie. Pięknie - jedynie gratulować
          szczęścia. Ale...
          ... skoro tak właśnie jest, to zastanawia mnie jedna rzecz, a mianowicie
          dlaczego to wszystko przytoczyła właśnie tu? Czyżby jej rzeczone bogate życie
          toczyło się tylko w jej wyobraźni? Najwidoczniej.
          Tak czy owak lubię czasem rozkminić taki maleńki prowokatorski pościk:P
          • Gość: Lucynka Re: Nasza-klasa- dlaczego ludzie tak sie chwala? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 09:07
            Nasza klasa to bardzo fajny portal. Mam 53 lata, odnalazłam moich
            znajomych z lat szkolnych.

Ale moge zauwazyc ze dla mlodszych ludzi to strona gdzie mozna sie
            popisac swoim dorobkiem.
            • Gość: Pajero Re: Nasza-klasa- dlaczego ludzie tak sie chwala? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 17:14
              Portal dla tych ze zwichrowana psychika. Trzeba byc kompletnym
              debilem zeby miec tam swoj profil. Majac tam profil, osoba która
              dobrze zna sie na informatyce jest w stanie wyszukać wszytsko co
              robicie na internecie: wszytskie wasze wpisy, wszystkie wasze
              posuniecia. Portal absolutnie beznadziejny i nie chroniacy swoich
              uzytkownikow.
          • Gość: Haha Re: Nasza-klasa- dlaczego ludzie tak sie chwala? IP: *.chello.pl 10.03.09, 19:49
            masz rację,pustaki zadufane w sobie.
    • Gość: mnich Re: Nasza-klasa- dlaczego ludzie tak sie chwala? IP: 62.87.160.* 10.03.09, 10:35
      co to za portal nasza klasa - podajcie jakiegos linka bo nie wiem o co chodzi?
      • Gość: Woopr Re: Nasza-klasa- dlaczego ludzie tak sie chwala? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 11:03
        Zarty sobie stroisz tak? Przeciez kazdy slyszal o naszej klasie..
        • Gość: do mnicha Re: Nasza-klasa- dlaczego ludzie tak sie chwala? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 12:57
          wypier.dalalaj ciemniaku do klasztoru kapucyna trzepać pederasto!!!!!!!
        • Gość: ina Re: Nasza-klasa- dlaczego ludzie tak sie chwala? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 17:34
          Ludzie są różni jedni lubią się chwalić inni nie...jeśli się wam nie
          podoba to nie dodawajcie do swych znajomych tych ,których zachowanie
          się wam nie podoba(lanserów którzy robią sobie fotki na tle swoich
          domów lub samochodów) mam profil i uważam że to portal dla ludzi
          mądrych im nic nie grozi bo wiedzą jakie wiadomości można tam
          zamiescić i jakie fotki doidać aby nie być po prostu śmiesznym.
          Tym ,którym ten portal bardzo przeszkadza niech po prostu tam nie
          zaglądają a jeśli ktoś stwierdza ,że to portal tylko dla
          zakompleksionych jest po prostu głupi... W każdym środowisku
          znajdują się rózni ludzie.
    • Gość: drt Re: Nasza-klasa- dlaczego ludzie tak sie chwala? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 16:02
      Usunalem konto i mam spokoj. Nie lubie jak ludzie sie chwala.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka