Gość: nie znam sie IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.09, 13:42 Witam wszystkich.Bardzo proszę o przyblizenie kandydatury na prezydenta wałbrzycha. Nie znam sie na polityce i nawet niewiem kto startuje.Kogo wybrac.pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość. Re: Kogo wybrac?! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.09, 13:48 to w Wałbrzychu są wybory? nie.. jeszcze nie.. najbliżej wybory są w Boguszowie-Gorcach , na burmistrza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też się nie znam Re: Kogo wybrac?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 14:01 na kogo warto zagłosować w boguszowie http://www.walbrzych.info/pl/wiadomosci,Prasa,8407,wybory_burmistrza_w_boguszowie_gorcach.html? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie znam sie Re: Kogo wybrac?! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.09, 14:18 wiem że niema jeszcze w wałbrzychu wyborów właśnie dlatego chce sie zapoznac z kandydaturami.N ikogo nie znam a chciałabym iśc na wybory ale nic niewiem o kandydatach.Co proponują jakie mają hasło itp. Tak po krótce.Kto według Was jest najodpowiedniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Kogo wybrac?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 14:37 Moim zdaniem JOHNNY RADYJKO!! Przynajmniej będzie wesoło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie znam sie Re: Kogo wybrac?! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.09, 14:52 Bardzo prosze o poważne potraktowamie tematu.Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Kogo wybrac?! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.09, 17:43 JOHNNY RADYJKO!! jestem za po tych co teraz rządzą nikt nie bedzie chciła być prezydentem z takim zadłużeniem miasta . W przyszłej kadencji a nawet w kilku najbliższych może już byc tylko wesoło bo lepiej na pewno juz nie. -PS to było bardzo poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Kogo wybrac?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 20:55 Sam startuj jeżeli nie znasz nikogo, to i Ciebie nie znają, pomyślą że nowa siła startuje. Możesz wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeeeee Re: Kogo wybrac?! IP: *.gprs.plus.pl 22.04.09, 18:04 szkoda twojego zachodu do komisji bo i tak w tym mieście nieznajdziesz normalnych,uczciwych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torbus Artur torbus na prezydenta IP: *.centertel.pl 22.04.09, 21:02 Artur Torbus: Ja chcę wystartować !!!!!Głosujcie na mnie, a nie pożałujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pis Re: torbus na prezydenta IP: *.dialog.net.pl 23.04.09, 08:09 na ciebie kolego to bedzie glosowal, ale prokurator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: torbus na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 18:44 Jak to kogo wybrac?? Na prezydenta tylko Mirosław Lubiński ( znany lekarz i działacz społeczny) a na starostę Longin Rosiak!! Jedyne rozsądne kandydatury!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiniorek Re: torbus na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 21:11 Lubinski to najbardziej leniwy radny, sprawdzcie to!!!! rzadko na komisje chodzi a na sesji wychodzi po godzinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: torbus na prezydenta IP: *.dialog.net.pl 25.04.09, 06:51 Popieram tylko oni sie nadaja Odpowiedz Link Zgłoś
maklef Re: torbus na prezydenta 11.05.09, 19:43 Witam.A coś więcej na temat Pana Lubińskiego i Pana Rosiaka.I nawet jak chciałabym kandydować to jakie trzeba spełniać kryteria chcąc być prezydentem Wałbrzycha Odpowiedz Link Zgłoś