Gość: kibic IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.09, 15:30 próżno szukać informacji o tegorocznej Hałdzie.ktoś wie czy będzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fox Re: Rajd Hałda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 19:05 Będzie będzie ale najprawdopodobniej dopiero w sierpniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Rajd Hałda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 21:22 A trasa przebiegać będzie ulicą Andersa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyprymityw LOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 11:04 dobre dobre :) uhahałem się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimmy Re: LOL IP: *.chello.pl 02.05.09, 21:01 przez ul.Gagarina - odwołany. Zbyt niebezpieczny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOS WIE Re: Rajd Hałda IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.09, 23:34 kiedy bedzie rajd ktos sie orietuje moze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: off road Re: Rajd Hałda IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.09, 20:36 Jest ten rajd czy nie w końcu? Zero informacji,może coś wiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nino Re: Rajd Hałda IP: *.chello.pl 27.07.09, 21:02 Miałem w rękach informator z bodajże Jedliny Zdrój i tam była informacja że Rajd Hałda będzie jakoś pod koniec sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nice Re: Rajd Hałda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 09:04 Rajd odbędzie się w ostatni weekend sierpnia. Niedługo będą dostępne informacje na www.ak-wb.netix.pl cierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan baca Re: Rajd Hałda IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.09, 09:15 no po prostu kurna rewelacja, rajd ogolnopolski a informacja pojawi sie niedlugo czyli przed samym rajdem, a gdzie dzialania marketingowe w Polsce i poza granicami, zresztą wszyscy tu w tym zasr... regionie wałbrzyskim tak dbają o promocję imprez, do Was to mówię pracownicy urzędów i członkowie organizacji pozarządowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nino Re: Rajd Hałda IP: *.chello.pl 12.08.09, 10:27 Co roku jest to samo brak informacji kiedy i gdzie odbędzie się rajd. Teraz też jeszcze nie wiadomo pewnie czy będzie odcinek na podzamczu jak w ubiegłym roku czy tylko za białym kamieniem. Mam wrażenie że organizatorom zależy na tym żeby oglądających było jak najmniej - im mniej tym mniejsza szansa na wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: Rajd Hałda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 20:01 niesteety ale hałdy w tym roku nie bedzie a wiem to z dobrego zródła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiBi Re: Rajd Hałda IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 12.08.09, 20:28 No tak, zaczęli kopać Andersa i nie ma na czym jej odbyć. Ale jest jeszcze Kosteckiego, Świdnicka... Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: Rajd Hałda 13.08.09, 09:44 Hałda będzie na 100%! Więcej informacji TUTAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Rajd Hałda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 13:57 Informacji nie ma bo rajdu nie będzie niestety www.regionalnatv.pl/?s=wydarzenia&id=482 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeszcze raz Marian Re: Rajd Hałda IP: *.multimo.pl 13.08.09, 19:15 No to na pewno już po Hałdzie. Automobil klub musi oddać pieniądze do miasta www.regionalnatv.pl/?s=category&cid=2&mid=528 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Rajd Hałda IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.09, 22:01 ale kicha,lipa z tymi Bogaczowicami,co to innych terenów nie ma ??,ale chłopcy z Automobilklubu dali ciała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rally_świr Re: Rajd Hałda IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.08.09, 09:46 I bardzo dobrze że nie będzie już tej imprezy. Cisze się ze Stare Bogaczowice przytarły im nosa. Nie wiem skąd red. Grabowski ma informacje o tym że Hałda się rozwijała i zdobywała nowe rzesze kibiców. Moim zdaniem organizatorzy od kilku lat robili wszystko aby na trasie pojawiało się jak najmniej widzów. Reklama tego rajdu była zerowa. Za pieniądze gminy kilku organizatorów i kilkudziesięciu kierowców świetnie się bawiło bez udziału wałbrzyszan. Zeszłoroczna edycja była tego świetnym przykładem, nikt tak naprawdę nie wiedział w którym miejscu będą jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scypion Re: Rajd Hałda IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.08.09, 12:39 Nie zgadzam się z tą opinią. Świętalski Wójt Starych Bogaczowic jak zwykle jest najmądrzejszy i położył fajną imprezę zasłaniając sie zwierzętami pędzacymi w popłochu przez pola rolników. Ten facet jako destruktor jest doskonały w tym co robi i mimo zgody wszystkich osciennych samorzadów , co najwazniejsze pozytywnej opinii Lasów Państwowych na przekór wszystkim pokazał babi że "odmrozi sobie uszy" reszta zobaczcie jak ygladanp zalew w Starych Bogaczowicach, powszechnie panujący syf w tej gminie.Jaki gospodarz taka gmina.A zachowanie nie bo nie to cecha takich małotkowych ludzi jak wójt tej gminy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasjonat Re: Rajd Hałda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 15:57 Moim skromnym zdaniem jak ktoś nie lubi rajdów to niech zajmie sie szachami a nie denerwuje takich ludzi jak ja. Zęby zjadlem w organizacji rajdów terenowych i wiem jak to wygląda. Wlasnie tacy ludzie jak pan świr czy jak mu tam siedzą za biurkami i iskrzą niekompetencją. A jak przychodzi czas pochwały,telewizje,wywiady to oni są pierwsi a my po ciężkiej robocie stoimy z tyłu i nabijmy się z za przeproszeniem debilków którzy sławe za organizacje biorą na siebie. A jeszcze dwa tygodnie temu PRZESZKADZAŁ!!! Ale co tam. Najgorsze jest to że dyrektor rajdu przeplacił to całe zajście zdrowiem. Dostał zawału serca. Więc PODZIĘKUJMY razem mowa o kibicach takim ludziom jak Pan Wójt Starych Bogaczowic i innym przychylnym inaczej! Róbcie tak dalej a rozwalicie ten sport w naszym kochanym Kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: Rajd Hałda 21.08.09, 16:50 Gość portalu: Pasjonat napisał(a): . Więc PODZIĘKUJMY razem mowa o kibicach takim ludziom jak Pan Wójt > Starych Bogaczowic i innym przychylnym inaczej! Z całym szacunkiem, ale czy rajd MUSIAŁ biec przez gminę Stare Bogaczowice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasjonat Re: Rajd Hałda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 13:46 Czy MUSIAŁ? Niestety tak. Aby nie wpuszczać rajdu głęboko w las i nie niszczyć trójgarbu wszystko było ustalane wiele miesięcy wcześniej i nie jest możliwe zmienić trasy w dwa tygodnie przed startem rajdu. Z całym szacunkiem dla przeciwników rajdu Hałda Musicie w końcu zrozumieć że niema w naszym kochanym Kraju takiego rajdu mówi się o nim w całej Europie.Wałbrzych i okolice mają dzięki niemu zaistnieć w świecie, przestańcie w końcu patrzeć sie na własny tyłek i postarajcie sie w przyszłości chociaż nie PRZESZKADZAĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Rajd Hałda IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.08.09, 19:39 dawno takich nieudaczników nie było w automobilklubie jak teraz,takie sprawy trzeba przewidywać,mieć jaką alternatywę,a tu totalna lipa Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: Rajd Hałda 22.08.09, 22:40 Gość portalu: Pasjonat napisał(a): > Czy MUSIAŁ? Niestety tak. A! teraz coś mi świta. Do tej pory żadna Hałda nie otarła się nawet o Stare Bogaczowice . Znaczy się w tym roku beneficjentem imprezy miala być "Bacówka" tak? Nie mam zielonego pojęcia jak bardzo złamanym kutasem jest pan wójt rzeczonej gminy, ale ponieważ widzialem co swego czasu zostawiły po sobie na Trójgarbie bloto-doktorki przy okazji Bacowki Off-road, to jestem w stanie zrozumieć że jakiś samorządowiec może powiedzieć "ni ch...a!" Dla wyjaśnienia- nie jestem przeciwnikiem Hałdy. Wręcz przeciwnie. Nie jestem przeciwnikiem offroadu. Wręcz przeciwnie (kiedys sam wciskalem krew pot i łzy z jednego takiego rączego dzieła radzieckiej myśli technicznej, i to na długo przed tym kiedy co drugiego łosia wziął ambit na mieszanie blota Patrolem) ale jak głosi ludowa mądrość "co za dużo to i świnia nie zeżre" Odpowiedz Link Zgłoś