Gość: gość IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.09, 19:55 Gdzie w Wałbrzychu lub okolicach dobrze zrobią komputerową diagnostykę silnika? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamil Re: diagnostyka silnika IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.09, 20:12 Mam ten sam problem. Do serwisu fiata i przepłacać, czy jest ktoś w tym dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: diagnostyka silnika IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.05.09, 20:13 w zależności od marki w serwisach danej marki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: massa Re: diagnostyka silnika IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.05.09, 23:12 do Dobromierz i tam pytajcie o serwis wlasciciel Leszek,ma wszystkie komputery i wszystko naprawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: diagnostyka silnika IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.05.09, 07:26 silnik Opla wysokopręzny z turbodoładowaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: diagnostyka silnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 23:41 U Limanówki na Podzamczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: diagnostyka silnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 00:31 tylko nie limanówka, najwięksi partacze, wszyscy znajomi się tam już przejechali na nich, ja robiłem diagnostyke na chrobrego, na prawo przed shellem(jadąc od pl.grunwaldzkiego) auto-ital czy coś takiego, lub też Sowa na rusinowej za podłączenie do kompa 80 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diagnostyka kom Re: diagnostyka silnika IP: 79.162.162.* 09.06.09, 10:47 Diagnostyka komputerowa silnika! - wszystkie marki, najniższe ceny, dojazd do klienta GRATIS. Tel: 790-720-557 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawdzone Re: diagnostyka silnika IP: 79.162.153.* 10.06.09, 15:01 Dzwoniłem na ten numer, gość bierze tylko 30zł za diagnozę, to faktycznie najtaniej w Wałbrzychu i (chyba) okolicy, z przebiegu rozmowy wynika że ma też doświadczenie w tym temacie, mi pomógł przez telefon! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obsrevator Re: diagnostyka silnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 11:07 na Rusinowej na przeciw dawnej Straży Poż. Młody chłopak ma rózne komputery stoją u niego auta od starych po top modele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: diagnostyka silnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 15:57 Poszukaj na jakimś porządnym rankingu warsztatów w necie, np. www.rankingwarsztatow.pl albo innych podobnych stronach (google się kłania) Odpowiedz Link Zgłoś