Gość: <><> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 13:22 Oczywiście za WASZE zdrówko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oko-licznik Re: Będe pił wódkę Co wy na to IP: *.wb.energiapro.pl 05.06.09, 13:33 sam?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czachojeb Re: Będe pił wódkę Co wy na to IP: *.as.kn.pl 05.06.09, 13:43 Ja wczoraj pilem :) wlasnie sie obudzilem :) i dzis tez pije.. to gdzie pijemy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: Będe pił wódkę Co wy na to 05.06.09, 13:46 Ja też. Żołądkową z gwinta. Bo lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Będe pił wódkę Co wy na to IP: *.chello.pl 05.06.09, 15:48 U mnie Bolsik w zamrażarce się chłodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja też Re: Będe pił wódkę Co wy na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 17:57 żubrówka sie chłodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <><> Re:Już się ochlałem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 07:17 O Boże jaki kac, a jak mnie napi.....a łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pijących Re:Już się ochlałem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 10:20 na temat picia, nie umie się nauczyć połykać całego kieliszka wódki nie wiem dlaczego zatyka mnie jak wlewam wódkę do ust i powoli przełykam czy to jakiś problem na tle psychicznym jakaś blokada czy coś innego? może ktoś coś poradzić jak się nauczyć połykania na raz wódki???? nie przepadam specjalnie za alkoholem bardzo rzadko pije ale czuje się nie pewnie na imprezie przecież nie będę pił drinków jak jakaś ciota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re:Już się ochlałem. IP: *.chello.pl 06.06.09, 10:22 Kup sobie Whisky dolej cole i luks czesto tak robię i dobrze ise czuję :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sax Re:Już się ochlałem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 11:25 lepiej "coś" zajarać niż wódkę pić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re:Już się ochlałem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 12:04 > lepiej "coś" zajarać niż wódkę pić < A nie lepiej "coś" zajarać i wódkę pić. Nie wiem nigdy nie jarałem "coś". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerka Re: Będe pił wódkę Co wy na to IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.09, 13:01 pij ,pij,aby ci na zdrowie wyszło ale pij za swoje i orginał ze sklepu bo po melinach ślepota krąży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złooo Re: Będe pił wódkę Co wy na to IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.09, 13:55 pij szybko bo się ściemnia :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacor Re: Będe pił wódkę Co wy na to IP: 62.87.160.* 06.06.09, 19:08 pij szubko jak masz problem z piciem po całym miałem identyczny problem to szczeliłem sobie sete spirytu be popitki koledzy mnie trzymali zebym nie popił i pomogło teraz moge nawet z gwinta pociągnąc flaszke i nic mnie nie odpycha.warto spróbować moze i tobie pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwka Re: Będe pił wódkę Co wy na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 19:22 A dzisiaj tez pijesz???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <><> Re: Będe pił wódkę Co wy na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 19:38 Oczywiście. Główka już nie boli. Po pierwszych kielonkach przeszedł ból głowy. Teraz już daję w palnik, tylko znów jutrzejszy kac, ale żyje się raz. Odpowiedz Link Zgłoś
wania79 Re: Będe pił wódkę Co wy na to 06.06.09, 20:03 "Nim pierwsza seta zaszumi w głowie, drugą pijemy" Te weekendy nas wykończą kiedyś. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Będe pił wódkę Co wy na to IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.06.09, 20:38 od wódki rozum krótki a końcowy etap to noclegownia Odpowiedz Link Zgłoś