Dodaj do ulubionych

Biedronka Szaleje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 22:06
Nowa inwestycja i budowa Biedronki ma sie rozpocząć juz niebawen na
Poniatowie przy ul. Orkana naprzeciwko Octowni na byłym boisku
PBROLU .
Obserwuj wątek
    • Gość: gck Re: Biedronka Szaleje IP: *.opera-mini.net 18.07.09, 13:12
      Gdyby nie Stonka ludzie w wałbrzychu umarliby z głodu. Produkty takie jak wszędzie tylko z logo owada, dużo marek które można spotkać tylko u nich ale robione przez znane firmy po rewelacyjnych cenach. Polecam śledziki w sosie śmietanowym prosto od lisnera :D

mało tego obsługa przynajmniej na tuwima super ludzie uśmiechnięci zadowoleni i chyba dowcip z babcią nie ma miejsca :D
      • Gość: izka Re: Biedronka Szaleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 13:42
        Lubię Biedronkę a szczególnie po ostatniej Wielkanocy, a było to tak: byłam w
        Tesco i kupiłam słoiczek żurawiny do mięsa, zapłaciłam 8 zł 70 gr i było OK aż
        do momentu gdy w Biedronce zobaczyłam IDENTYCZNE (też z Rolnika i ta sama
        gramatura) po 3zł i 82 gr. Byłam WŚCIEKŁA!!!!!
        • Gość: kupiec Re: Biedronka Szaleje IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.07.09, 16:39
          Bo w TESCO jest syf i drożyzna. Np. karma dla kota Whiskas Supreme w saszetce, w
          TESCO kosztuje 2,15 zł, a w Auchan 1,99.
          • Gość: Burza Re: Biedronka Szaleje IP: *.chello.pl 18.07.09, 23:50
            ale za to Lody Nocą z Zielonej Budki w Oszołomie są po 20 zł, a w Tesco po 15.
            Swoją drogą są przepyszne !
            • Gość: ZiBi Re: Biedronka Szaleje IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 19.07.09, 20:58
              Tesko i Oszolom zauwazyłem mają takie fale... raz tu taniej raz tam.
              Widać to też po ilości ludzi. Raz Tesko puste raz Oszą
    • Gość: on Re: Biedronka Szaleje IP: 79.162.135.* 19.07.09, 22:48
      Biedronka to syf i do tego zagraniczny.
      • Gość: rrr Re: Biedronka Szaleje IP: *.tktelekom.pl 20.07.09, 10:32
        jak się nie ma co sie lubi, to się lubi co się ma. Na Podgórzu
        jedyny market, więc nie mam wyboru, aby taniej kupić: olej, cukier,
        mąkę, masło, chleb. Wędliny w biedronce drogie. Śledzie po
        wiejsku "mniam". Pieczone skrzydełka też dobre. Mały wybór z
        ciastami do pieczenia w proszku.
        • Gość: vegetator Re: Biedronka Szaleje IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.07.09, 17:57
          Nikt się nawet nie zająknie że kolejny plac sportowy w mieście zostanie zlikwidowany

Ale po co komu igrzyska, wystarczą tanie śledzie z biedronki.
          • Gość: gck Re: Biedronka Szaleje IP: *.opera-mini.net 20.07.09, 19:10
            Przyjacielu nie opowiadaj o stadionach i śledziach i tak dalej. Współczesna młodzież i tak się lansuje w lepszych zawodach i tak handel i tak ale skala nie taka :D
          • Gość: rrr Re: Biedronka Szaleje IP: *.tktelekom.pl 21.07.09, 07:03
            akutat te śledzie nie należą do tanich, może za kilka lat jak
            będziesz musiał/a/ utrzymać rodzinę inaczej będziesz patrzył/a/ za
            ile robisz zakupy.
    • Gość: observator Re: Biedronka Szaleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 21:15
      Wałbrzych miastem Biedronki

P.S. szkoda, że tak mało Lidl-a, Netto i innych
      nic tak nie robi dobrze dla konsumenta jak konkurencja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka