Gość: norek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 09:29 gdzie najbliżej/najlepiej można zrobić kurs nurkowania ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: observator Re: gdzie nurkować ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 20:49 na Wrocławskiej za Małym Shelem po prawej jest sklep nurkowy robią tam też kursy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurek Re: gdzie nurkować ? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.07.09, 16:31 ale niestety basen kryty rozjebany na białym kamieniu a tam mieli praktyczne szkolenie, teraz nie wiem czy szkolą na tym zadupiu chyba w pełcznicy zadupie pie...ne!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: gdzie nurkować ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.07.09, 17:42 na Poniatowie można odrazu ponurkowac tak w stawie ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagi Re: gdzie nurkować ? IP: *.centertel.pl 25.07.09, 18:57 na ul. Wrocławskiej w W-chu jest profesjonalne centrum nurkowe, polecam, sama tam robię kurs OWD :) kurs robiony jest na basenie w Świdnicy, a na wodzie otwartej w Zimniku i Sproitz :))) Pozdrawiam ! Dagmara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: gdzie nurkować ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 22:19 Tez sie wybieram na kurs w okolicach sierpnia. Widzialem promocje na allegro, owd za 999zl, duzo jeszcze trzeba dolozyc na roznego rodzaju dodatki? ABC, egzamin etc. Nie ma jakiegos pakietu promocyjnego owd+aowd? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: gdzie nurkować ? IP: *.centertel.pl 26.07.09, 10:44 Pamietajcie, ze przed rozpoczeciem swojej przygody z nurkowaniem, czeka was wizyta u dentysty, chyba, ze macie uzebienie zdrowe. Jesli olejecie sprawe, to w czasie nurkowania poczujecie skutki nawet malej dziurki w zebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: gdzie nurkować ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 12:06 Dzieki za rade, wiec musze skonczyc leczenie zanim udam sie na kurs, mam nadzieje, ze w koncu bedzie to motywacja do odwiedzenia dentysty, zeby zdazyc z kursem w tym sezonie ;p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryh Re: gdzie nurkować ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.09, 10:20 Pewnie masz racje ze stomatologiem , ale jeżeli nie chcesz wywalić min 1.000 PLN-ów w błoto (toń) to zapisz się na wizytę do dobrego laryngologa. Mam za sobą pierwszy stopień, kilkanaście nurkowań i... kilkakrotną perforacje bębenka. Choć to uszy, to jednak uczucie pękającej błony bębenkowej jest do dupy… :) Ps. Ale z "nurowania" nie rezygnuj - zaje...a sprawa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: gdzie nurkować ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 16:35 Odkopie troche temat. Orientujecie sie moze do kiedy robi sie kursy, mniej wiecej od ktorego miesiaca pogoda w polsce uniemozliwia nurkowanie na otwartych wodach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoogi Re: gdzie nurkować ? IP: *.16.162.lan.e-wab.pl 13.08.09, 19:16 Do konca pazdziernika nawet - zalezy od warunkow pogodowych... Odpowiedz Link Zgłoś
mirkapn45 Re: gdzie nurkować ? 16.06.20, 19:16 Ja kupiłem kurs nurkowania tutaj suprizo.pl/nurkowanie-walbrzych-p1019 i początki miałem na basenie, a później to już jeziorka w okolicy z reguły. Odpowiedz Link Zgłoś