Dodaj do ulubionych

Wreszcie dobra gazeta w Wałbrzychu

IP: *.centertel.pl 24.07.09, 21:59
jest co poczytać, darek gustab z mirkiem lubińskim wydają nową
gazetę Nasz Region. Jest o zdrowiu, polityce i zwierzętach;-) gazeta
ponad podzialami, nareszcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: zdziwiony! Re: Wreszcie dobra gazeta w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.07.09, 22:03
      Gustab z Lubińskim?? Były solidarnościowy działacz i były członek
      SLD wspólnie, jedym głosem w jednej gazecie?? Nie może być :-)
      • Gość: Anka Re: Wreszcie dobra gazeta w Wałbrzychu IP: *.centertel.pl 24.07.09, 22:08
        co cie tak dziwi? Gustab tak bardzo nie znosi PISu, ze aby tylko mu
        dołożyć dogada się i z Pankanin i z komuchami. Syndrom sztokholmski
        czy jak mu tam?
        • wladyslaw_grabski Re: Wreszcie dobra gazeta w Wałbrzychu 24.07.09, 22:12
          Tiaaa... Dwóch partyjniaków i dobra gazeta. Zabawne, zaiste groteskowe wręcz ;-)
          • Gość: pytacz Re: Wreszcie dobra gazeta w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.09, 23:58
            Ktory z nich redaguje wiadomości sportowe?
            • Gość: ernest Re: Wreszcie dobra gazeta w Wałbrzychu IP: *.centertel.pl 25.07.09, 11:27
              sport robi bartek mazur, mirek pisze o zdrowie, darek o zwierzetach
              i przxedsiebiorcach a marek mroz o polityce
              • Gość: Halina Re: Wreszcie dobra gazeta w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 12:42
                dlaczego piszecie takie brednie, Dariusz gustab nie ma nic wspolnego
                z czeerwonymi, nie robi koalicji z Mirolsawem Lubinskim ani Krystyna
                Herman! po co piszecie takie rzeczy? atakujecie dobrego patriote!
                • Gość: Andrzej Re: Wreszcie dobra gazeta w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 13:07
                  Jaruzelski też jest uważany za dobrego patriotę.
                  • Gość: krytyk literacki Re: Wreszcie dobra gazeta w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.07.09, 13:39
                    Czytałem niedawno wydany numer tej gazetki. Ciekawy był artykuł o AQUA-ZDROJU, a
                    w szczególności porównanie w nim Wałbrzycha do Hradca Kralove. Tak na
                    marginesie, autor artykułu zapomniał chyba, że Hradec jest stolicą Kraju
                    Hradeckiego (odpowiednik województwa u Nas). Może liczbę mieszkańców ma niższą
                    od Wałbrzycha, ale jako stolica Kraju posiada dużo większy potencjał
                    administracyjny, gospodarczy, kulturalny, turystyczny i edukacyjny. Hradec pełni
                    funkcję jednego z dwóch głównych, obok Pardubic, ośrodków administracyjnych,
                    przemysłowych, handlowo-usługowych, i kulturalnych oraz głównego ośrodka
                    akademickiego (m.in. Uniwersytet Hradec Králové) regionu wschodnioczeskiego.
                    Stanowi także ważny w skali kraju węzeł drogowy i kolejowy.

Tak więc porównywanie Hradca do Wałbrzycha wydaje mi się tutaj nie na miejscu.
                    Ktoś kiedyś mi powiedział, że Hradec chciałby być bardziej związany współpracą
                    partnerską z Wrocławiem. Ale niestety, Wrocław ciągnie do Pragi...
                    • Gość: Cezar Re: Wreszcie dobra gazeta w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.09, 10:13
                      KOgos mocno boli że wyszła niezalezna gazeta w której pisze sie
                      narszczcie bez wskazówek z ratusza. Jest w niej miejsce na lewice i
                      prawice bo taka ma byc lokalna gazeta . Swiat nie jest czarny ani
                      czerwony jest w nim wiecej kolorów . Niestety wielu chce wiedzec
                      wałbrzych tylko w jednym kolorze. Ja dotsałem tą gazete i uwazam ze
                      tylko ktos bardzo złośliwy może ja oceniac pod kątem politycznym . w
                      innych lokalnych gazetach jest mnóstwo wywiadów i wypowiedzi
                      polityków i nikt nie mowi ze robione są jako polityczne . Gazety są
                      po to by przedstawiać obiektywnie rózne srdowiska , fajnie że jest
                      Mirek Lubinski ciekawie pisze ale też znalazłem poseł Anne Zalewska
                      i inne ciekawe materiały nie mające nic wspólnego z polityka . Komuś
                      naprawde zaczełą przeszkadzać niezależna prasa w mieście !
                      • Gość: Reiki Re: Wreszcie dobra gazeta w Wałbrzychu IP: *.centertel.pl 26.07.09, 14:17
                        Cezar, to nie jest niezależna gazeta, bo tworzą ją POLITYCY. Nie
                        wmawiaj ludziom, ze to nie jest tuba Gustaba. Co innego wywiad z
                        Zalewską a co innego Lubiński w stopce redakcyjnej. Świat nie jest
                        czarny ani czerwony, masz rację. Ale Gustab wychodząc z PIS ujadał,
                        że pełno tam czerwonych, teraz robi z czerwonymi gazetę. Świat jest
                        różnobarwny, ale polityk powinien unikać postaw schizforenicznych!!!
                        • Gość: mieszkaniec Re: Wreszcie dobra gazeta w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.09, 19:49
                          to może konkretnie- co to za gazeta? tygodnik,miesięcznik? kto to
                          wydaje? gdzie jest redakcja? no i gdzie można to apolityczne cudo
                          kupić?
                          • Gość: Cezar Re: Wreszcie dobra gazeta w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.09, 21:55
                            Reiki co ty gadasz jaka polityczna gazeta ?! ty chyba sam jestes
                            jeden z tych polityków. Jak w lokane media np tygodnik i nowe
                            wiadomosci ( gdzoe ich właściciel jes w radze nadzorczej TOTOLOTKA z
                            ramienia PO ) w dupsko wchodza PO to nie jest polityka a jak ktos
                            kto robi gazete i pozwal pisac roznym ludzoa to jest polityka ? Weś
                            gościu przestan tu ściemniac jak ci ta gazeta przeszkadza to powiedz
                            ( NIE CHECEMY NIEZALEZNEJ GAZETY W MIESCIE , PRZESZKADZA NAM W
                            PREZENTACJI JEDYNEJ SŁUSZNEJ DROGI )
                            • Gość: Magda Re: Wreszcie dobra gazeta w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.09, 22:04
                              A co tobie Lubiński przeszkadza ? jakis przestępca ? Nieznam Gustapa
                              ale jesli zaprosił Lubińskiego do gazety to dobrze o tym gości
                              świadczy. Monotematyczne Damii i inne proprezydenckie gnioty ktore
                              dostaja kase ze spólek miasta i samego miasta to dla ciebie
                              niezależne media ? a ta nowa gazeta nie ma reklam ze spólek
                              miejskich i chyba chodzi o to że niedała sie kupic , to teraz
                              bedziecie nagonke reobic na gazete i Gustapa . Ja osobiście mam doś
                              przekoloryzowanych artykułów o prezydecie i o tym jak sie dobrze nam
                              zyje pod jego rzadami. Podoba mi sie niezależnośc nowej gazety i
                              popieram wydawce !!! A wam radze zebyscie propagande uprawiali w
                              tych w ratuszu a nie na tym forum
                              • Gość: Gustaw Re: Wreszcie dobra gazeta w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.09, 22:22
                                mieszkaniec się pytał o konkrety a tu dalej jazda po ludziach,ja też
                                chcę poczytać ,gdzie to dostanę?
                                • Gość: X90 Re: Wreszcie dobra gazeta w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 23:21
                                  a czym sie rozni Dami co chwali platfusow od gazetki Gustaba co
                                  chwali Lubinskiego i Nykiela? Taka sama manipulacja. ludzie mysla,
                                  ze maja obiektywne informacja a ty TYLKO KAMPNIA WYBORCZA, kurna
                                  felek
                                • Gość: Wiktor Re: Wreszcie dobra gazeta w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.09, 06:29
                                  zawsze ukazuje się w wersji elekronicznej na www.walbrzych.info
                      • Gość: gringo Re: Wreszcie dobra gazeta w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.09, 23:24
                        Niezależna...
                        rotfl
                        Ale się ubawiłem !!!
    • Gość: rrr Re: Wreszcie dobra gazeta w Wałbrzychu IP: *.tktelekom.pl 27.07.09, 07:00
      Zastanawiam się czy faktycznie to ciekawa prasa. Osobiście wolę "30
      minut". Dla mnie to jeszcze jeden tani chwyt relkomowy, że coś się
      robi między kampaniami wyborczymi. A tak w rzeczywistości to robi
      się tylko "dobre wrażenie". Przykładem jest hasło :"bądź
      człowiekiem". Niestety, pomoc straży dla zwierząt to tylko rada:
      przechować gdzieś zwierzę do jutra. Tylko do którego jutra? A przy
      okazji bardzo duże podziękowania dla pracowników schroniska dla
      zwierząt!!!!!!!
      • Gość: Dar Re: Wreszcie dobra gazeta w Wałbrzychu IP: 87.105.201.* 27.07.09, 08:10
        napiszcie coś wiecej o tej gazecie! czy to jakies nowe storzyszenie
        zalozylo?
        • Gość: Pan Gazeciarz Re: Wreszcie dobra gazeta w Wałbrzychu IP: *.chello.pl 25.08.09, 10:28
          Gazeta jest roznoszona po dzielnicach Wałbrzycha i Świebodzic. Rozdajemy ją również w centrum podczas największego ruchu w tygodniu oraz koło hipermarketu Tesco. Na razie nakład jest niski więc nie do każdego może dotrzeć, ale tak jak powyżej można ją pobrać z wałbrzych.info

Najbliższy numer we wrześniu.
          • Gość: Pan Gazeciarz Re: Wreszcie dobra gazeta w Wałbrzychu IP: *.chello.pl 25.08.09, 10:54
            Zapomniałem dodać, że zostawiamy ją również w sklepach i firmach wokół rynku, na
            Słowackiego i górnym Podgórzu.

Pozdrawiam.
    • Gość: daro Re: Wreszcie dobra gazeta w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.08.09, 12:20
      Nowy numer już w internecie

www.walbrzych.info/pl/wiadomosci,News,9209,nasz_region:_nowy_numer.html
      • Gość: rrr Re: Wreszcie dobra gazeta w Wałbrzychu IP: *.tktelekom.pl 25.08.09, 11:07
        jak już tak bardzo promujesz Gustaba gazetę, to poproś go aby zajął
        tematem SkładowiSkia (twierdza MoBruk) w dzielnicy Podgórzu. Może na
        tym zrobi lepszą karię polityczną. A jest o co walczyć.
        • Gość: EPIC FAIL GUY Re: Wreszcie dobra gazeta w Wałbrzychu IP: *.chello.pl 25.08.09, 11:13
          Tak się składa, że Pana Darka znam i zacząłem już w tej sprawie działać.

boa-666 masz na PW info w tej sprawie.
      • Gość: ekspolityk Re: Wreszcie dobra gazeta w Wałbrzychu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.08.09, 18:00
        a prawda jest jedna-wybory niebawem i trzeba narobic szumu wokół
        siebie,pan lubiński już nieraz pokazywał swiją siłe ale zewsze
        polegał i nie łudżcie się że ten post napisał zadowolony
        czytelnik,wszystko jest z góry ukartowane-ach jaka piękna gazeta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka