Dodaj do ulubionych

galeria w budowie

IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.09, 20:38
skandal zachłannosc wasza nie zna graranic na odcinku
pl.grunwalcdzkim sobiencin brak wąskiego pasa dla emierytuw i
rencistuw spacerrowiczów aktualnie budowa gareli - lichwiarstwo pod
młot poszło tyle drzew i zieleni kto tak robi gdze rozum
Obserwuj wątek
    • Gość: RadioStejszyn Re: galeria w budowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 20:44
      Co tam rozum.. ja sie pytam co z ortografią..
      • Gość: robert t Re: galeria w budowie IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.09, 20:50
        to nerwy mocne nie ortografia przepraszam
        • Gość: aaa Re: galeria w budowie IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.07.09, 21:08
          To w takim razie interpunkcja.
          • Gość: ... Re: galeria w budowie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.07.09, 18:07
            również gramatyka, a drzewa wyrosną nowe taka ich rola i obowiązek
            • Gość: ass Re: galeria w budowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 18:11
              na Sobiecinie wszystko już było ale rencistów chyba ze kryminalistów :)
    • Gość: znawca Re: galeria w budowie IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.09, 13:21
      to nie na sobiecinie tylko w centrum bo to będzie należało do
      centrum miasta bo centrum będzie powiększone a te drzewa to lepiej
      ze zostały wycięte i teren uprzątnięty
      • Gość: pff Re: galeria w budowie IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.09, 13:27
        gó... tam robią, z takim zapałem to nie będzie tej wielkiej budy do 2014,
        dopiero teraz dostali kredyt na budowę, wszystko odbywa się w ślimaczym tempie
        jak to wałbrzychu zwykle bywa
        • Gość: xyz Re: galeria w budowie IP: *.19.204.lan.e-wab.pl 31.07.09, 17:37
          żartujesz sobie?

jeśli nie masz zielonego pojęcia na temat budowy - nie wypowiadaj się.

akurat tak się składa, że pracuje przy powstaniu galerii i chyba lepiej
          wiem czy ktoś się "opierdziela" czy też nie...
          • Gość: xyz Re: galeria w budowie IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.09, 18:03
            A tak poważnie mówiąc nic tam nie robimy, piwko, słoneczko, życie jest piękne a
            frajerstwo nam za to jeszcze płaci. Pamiętaj budowlaniec to leń ale za to leń z
            kasą.
            • Gość: kazio Re: galeria w budowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 18:23
              No już, nie tłumacz się.
    • Gość: kazio Re: galeria w budowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 15:54
      Cóż to ten sobiencin?
      • Gość: nn Re: galeria w budowie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.07.09, 16:48
        ja sobie cinie a tobie nie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka