von.g Kto ukradł 400 bilionów? 14.11.09, 22:36 W drugiej czesci Lechu i Jarek beda tropic uklad ktory ukradl ta kase ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McK Kto ukradł 400 bilionów? IP: 188.33.59.* 14.11.09, 22:37 Po gazeta.pl spodziewałem się jednak jakiegoś poziomu wypowiedzi... Cholrenie głupa i marnej jakości recenzja. Typowa dla brukowców... Porażka Odpowiedz Link Zgłoś
marianclj Z wątkiem apokalipsy 14.11.09, 22:40 To nie będzie rozrywka a real 2 Tesaloniczan 1 ;8-10 Obudź się, który śpisz, i powstań z martwych, a zajaśnieje ci Chrystus Efez.5:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Z wątkiem apokalipsy IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.09, 23:39 hahahahahahahahhahahahahah co za debil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catastrofique Kto ukradł 400 bilionów? IP: *.sta.asta-net.com.pl 14.11.09, 22:40 Gó... prawda. Co to wogule za idiota pisał ten artykuł. Widać, że baran nie zna się na ideii kina katastroficznego. Otóż mój drogi, chodzi o to żeby pokazać ludziom jak najwięcej efektów a nie przekazać niezapomnianą ideę. A kasa którą podają producenci raczej nie idzie na wymyślanie ciekawej fabuły tylko na efekty których w tym filmie nie brakuje. Wstawki komediowe Emmericha zarówno w Dniu NIepodległości jak i w 2012 są jego znakiem firmowym (scena jak Karpov odpala Bentley-a). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skibol Re: Kto ukradł 400 bilionów? IP: *.witnet.pl 14.11.09, 22:40 idź, nie czytaj więcej recenzji kolesiowi pomyliły się filmy katastroficzne z dokumentalnymi Odpowiedz Link Zgłoś
koloko2 Byłem w kinie i nie polecam 14.11.09, 22:42 lepiej poczekać aż będzie na DVD lub w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Kto ukradł 400 bilionów? IP: 77.222.244.* 14.11.09, 22:48 Moim zdaniem super film - koniecznie trzeba obejrzeć w kinie. W serwisie <a href="http://www.duchy.org.pl>duchy</a> są informacje na temat przepowiedni 2012. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kto ukradł 400 bilionów? IP: 77.222.244.* 14.11.09, 22:52 Moim zdaniem super film - koniecznie trzeba obejrzeć w kinie. W serwisie duchy są informacje na temat przepowiedni 2012. Przepowiednię stworzyli Majowie, którzy w ok. 1500r ustalili czasy obrotu wszystkich planet wokół słońca z dokladnością do 1 sekundy!!! - na wiele lat przed odkryciem tych planet w Europie!!! Jak to zrobili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdama Kto ukradł 400 bilionów? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 14.11.09, 22:51 No ja juz miałam nawet chętkę na 2012 i nawet bym odżałowała tych paru zeta na kino ale nasz kochany Polsat puścił w Dzień Niepodległości co???? No oczywiste Dzień Niepodległości (i powiem szczerze że próbowałam go obejrzeć po raz któryś tam z kolei) no próbowałam i usnęłam w 43 minucie....więc stwierdziłam że zamiast na 2012 lepiej iść się za tą kasę urżnąć do knajpy...przynajmniej będę miała na drugi dzień namacalny i niepodważalny Dzień Niepodległości wraz z 2012 razem wziętymi .... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Kto ukradł 400 bilionów? 14.11.09, 23:01 "Tym razem nie gra go Tom Cruise, ale John Cusack" - nie bardzo rozumiem, w "Dniu Niepodleglosci" nie gral Tom Cruise, wiec po co ten wtret o nim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Re: Kto ukradł 400 bilionów? IP: *.nat.student.pw.edu.pl 14.11.09, 23:32 Bo w Wojnie Swiatow, czyli ekranizacji kultowej ksiazki, Tom Cruise gral samotnego ojca, ktory dzieki katastrofie poprawia wiezi z rodzina... brzmi znajomo? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uinen Re: Kto ukradł 400 bilionów? IP: 82.132.139.* 15.11.09, 09:21 autorowi chodzilo o wojne swiatow, inny film katastroficzny. tam gral tom cruise Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Kto ukradł 400 bilionów? IP: *.echostar.pl 14.11.09, 23:02 nie zadawaj durnych pytan, pomoc masz u lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Efka Re: Kto ukradł 400 bilionów? IP: 81.15.241.* 14.11.09, 23:11 mnie powalił tekst autora artykułu: "absurdalnie nieprawdopodobną psychologicznie przemowę" na temat przemowy, dot. człowieczeństwa. Czy to było absurdalne ? Może zachęta do zadbania o siebie nawzajem to psychologiczna bzdura ? ehhh jak mamy takich pismaków w Gazecie to nie ma dziwne, że jej poziom spada ... absurdalnie (?) spada :P Efka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abecadlo Re: Kto ukradł 400 bilionów? IP: *.nplay.net.pl 15.11.09, 00:44 To Orliński. On nie ma psychologii. Tylko sadzi flejmy na prawo i lewo i uważa, że jest boski. Odpowiedz Link Zgłoś
klonpvv Wałęsa oddaj te 400 bilionów? 15.11.09, 02:29 "absurdalnie nisko" - niezależnie, celowo czy nie, lepiej poprawię póki pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Kto ukradł 400 bilionów? 14.11.09, 23:03 "Takich nonsensów mamy jeszcze więcej - na przykład telefony komórkowe, w rzeczywistości rutynowo padające w sylwestra od przeciążenia składanymi życzeniami, działają do samego końca w walących się miastach, żeby postacie drugoplanowe jeszcze zdążyły patetycznie wyrecytować: "Żegnaj, mój przyjacielu" do słuchawki." no prosze! a jak ktos kwestionuje niezliczone (udane!) rozmowy ofiar 9/11 prowadzone z komorek z pokladow lecacych odrzutowcow, to mowia, ze oszolom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tu-166 Re: Kto ukradł 400 bilionów? IP: *.chello.pl 15.11.09, 03:24 Nie zauważyłeś tumanie że, 11 września 2001 nie było gigantycznych trzęsień ziemi, wybuchów super wulkanów, fal tsunami 7 kilometrowej wysokości i innych okoliczności zakłócających pracę nadajników telefonii komórkowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Niech zgadnę, główny bohater ratuje świat bo jest IP: 92.251.214.* 14.11.09, 23:08 Żydem? I pewnie tak samo jak w "Dniu Niepodległości" źli to obcy-antysemici? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T5m.pl Star Wars - przeżyłem szok... Gdy już myślałem, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 23:09 kino niczym nie jest w stanie mnie zaskoczyć, po zakończonym seansie "Matrix" wyszedłem z kina (a właściwie wydawało mi się, że wyszedłem, bo pewnie nadal leżę w jakiejś wannie z setkami implantów w ciele i wydaje mi się, że piszę, to co teraz piszę)... Doszedłem do wniosku, że wielbiciele niesamowitości i S/F, do których siebie zaliczam, w roku 2009 chodzą do kina tylko dla efektów specjalnych. Prochu po Matrix-ie nikt już nie wymyśli. Dlatego nie potępiam "2012" (tym bardziej, że jeszcze go nie widziałem). Dzisiaj kino, dla takich jak ja (a są nas miliardy), nie jest dobrym scenariuszem i dobrą realizacją. Dzisiaj kino jest dobrą realizacją, a scenariusz i najlepsza nawet gra najlepszych aktorów jest tylko tłem dla popisów gości od FX. Chcemy oglądać wody zalewające Himalaje i walący się Manhattan. My, odbiorcy, stajemy sie coraz bardziej mniej skomplikowani. Łykamy wszystko, co jest dobrze podane. przekaz twórców przestał byc istotny. Dlaczego? Bo dzisiaj każdy z nas jest TWÓRCĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
4v Re: Star Wars - przeżyłem szok... Gdy już myślałe 15.11.09, 00:56 > dzisiaj każdy z nas jest TWÓRCĄ. mylisz się, Kochany. będziemy Twórcami za lat -dziesiąt, lub -set. dziś jesteśmy czymś z pogranicza. przynajmniej część z nas. ale dobrze kombinujesz... jest pewna zależność, pomiędzy tym, co sami osiągamy tu i tam, a tym, co oferuje nam np kino... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss20 Tajemnica 4v: IP: 193.164.157.* 16.11.09, 11:06 pracuje niewiele lub wcale, nienawidzi szczurów korporacyjnych, uwielbia wolność słów i tężyznę (fizyczna i umysłową). Jest bystry i inteligentny. Gdy trzeba delikatny, a gdy sytuacja wymaga w twarz tez potrafi dać. Jest przystojny i potrafi się ubrać. Finansowo nie narzeka, bo wie, że gdyby tylko zechciał... Na dzień dzisiejszy satysfakcjonuje go bycie doradcą NATO, WHO, FBI, MI6, CBA, CBŚ, NBA i NHL. CO jest zatem nie tak z 4v? Hmm... Jakby to ująć... Chciałby ale nie może, pragnie ale boi się, pożąda ale... Nie obejmuje go ani noram europejska, ani azjatycka... Jest mistrzem 69 ale to wszystko. Kobiety opuszczają jego sypialnie krztusząc się ze śmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikowiec Po pierwsze: 14.11.09, 23:09 ichniejszy bilion to nasz miliard. Po drugie film faktycznie debilny, aż żal 15zł i tej masy czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxcv Re: Po pierwsze: IP: *.chello.pl 14.11.09, 23:21 15 zeta? gdzie są takie tanie bilety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Davy Jones Re: Po pierwsze: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 01:34 A ja obejrzałem za darmo. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ałtor Re: Po pierwsze: IP: 212.180.168.* 15.11.09, 00:33 tak,ichniejszy bilion to nasz miliard, ale autor dobrze obliczył kwotę na 400 --naszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madrala Re: Po pierwsze: IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.11.09, 13:18 400 tysiecy pasazerow to 400 tysiecy milardow a to 400 bilionow 3 ujecia katastrofy sa dobre, 5 zl za ujecie Odpowiedz Link Zgłoś
mr.hell głupi jak przymusowy ZUS dla tzw. Ziemian 14.11.09, 23:09 nasz przymus - nieśmiertelna rzecz? ]:O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WK Hmmmm IP: *.glubczyce.vectranet.pl 14.11.09, 23:19 Mam rozumieć, że autor artykulu idąc na ten film spodziewał się drugiego Bergmana. Chyba widział trailer? Kiepska recenzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spaghetti Wyborcza staje w obronie potencjalnie ogłupianych IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.09, 23:20 Ale jaja! To jest dopiero koniec świata. Wyborcza próbuje ostrzegać potencjalnie ogłupianych widzów tak jakby nigdy-przenigdy nie serwowała większych głupot niż zapadająca się ziemska skorupa. W tym momencie poproszę głośne "GONG" jak w amerykańskich teleturniejach przy złej odpowiedzi. Sorry, wrong answer mother*****. Otóż drogi lisku-chytrusku. Po pierwsze mimo całego debilizmu 2012 wszyscy wiemy, że jest to g***** i nie trzeba tego nam tłumaczyć. Zamiast biadolić to warto ruszyć swoimi biało-niebieskimi komórkami i zastanowić się dlaczego takie g**** powstaje i liczy na powodzenie u plebsu (czy to jankesów czy polaczków). Otóż dlatego bencwałki Emmerich liczy na to, że nikt się nie będzie buntował po wyjściu z kina bo już wcześniej to inni wyręczyli go i nakarmili niedouczoną gawiedź paradoksalnie jeszcze większymi bzdurami. A to że global warming, a to że lesbijka na biskupa, a to że dziecku klapsa dać nie można, a to że jak bank upada to trzeba mu pożyczyć 100 mld USD (a nuż się go uratuje). I tak po kolei... Lista ciemnot wciskana ciemnocie jest długa i szeroka. Tak więc moja osobista prośba do mądrusiów z GW - nie krytykujcie społeczeństwa, że łyknie ten film, bo społeczeństwo łyka jak pelikan większą ściemę. I gwoli uczciwości - przyjrzyjcie się swoim artykułom - czy przypadkiem z tej ściemy czasami nie ociekają. A tak już na marginesie. Krytykować "Dzień niepodległości". Przecież tam jest taka śliczna kwestia: Albert Nimzicki: I'm not Jewish. Julius Levinson: Well, nobody's perfect. Odpowiedz Link Zgłoś
4v plebs 15.11.09, 00:51 PLEBS potrzebuje takich filmów i powstają one w tempie kilku na rok, a przebija się jeden na kilka lat. powód zapotrzebowania na takie filmy jest prosty: wyniszczony zmanipulowany konformista potrzebuje doświadczenia, że może być jeszcze gorzej. że te jego kredyty, zobowiązania, opłaty, choroby, kłopoty w małżeństwie, seksie, w pracy, z szefem, że to wszystko to "mały pikuś" i tak naprawdę można mieć większe problemy... dostaje to takimi filmami jak 2012. PS. A Żydów się nie czepiaj. Tak jak mocno doświadczona jednostka staje się silna, tak mocno doświadczony naród staje się silny. Wszyscy naokoło ich nienawidzą, przez co stają się jeszcze silniejsi. Ot i cała tajemnica zarówno siły, jak i nienawiści do narodu Żydowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spaghetti Re: plebs IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.09, 01:12 Widzisz, problem w tym, że ja nic złego o Żydach nie napisałem. I tutaj pojechałbym po Tobie bardziej, ale uwaga o 2012 jest trafna, więc odpuszczam. Idź spać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Kto ukradł 400 bilionów? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.11.09, 23:23 Na film iśc warto jednak trzeba w nim zwrócić uwage na fakt, że przy takim filmie nie można skupić sie na olśniewającej i błyskotliwej fabule (to niemożliwe) gdyż najważniejszy w nim jest pomysł, bo tylko szaleniec potrafi w przeciągu 158 minut przedstawić zagłade ludzkości. Wg mnie emmerich wykonał zadanie jakie mu powierzono w 100 procentach. A 400 bilionów nikt nie ukradł, wystarczy poczytać ile straciły banki na początku kryzysu w 2008 roku i pomyśleć że te 400 bln trzy lata wuwykorzystywano do ukrywania tajemnicy i budowy statków. Odpowiedz Link Zgłoś
kgbaca Re: Kto ukradł 400 bilionów? 15.11.09, 12:28 Gość portalu: Michał napisał(a): > Na film iśc warto jednak trzeba w nim zwrócić uwage na fakt, że przy takim > filmie nie można skupić sie na olśniewającej i błyskotliwej fabule (to > niemożliwe) gdyż najważniejszy w nim jest pomysł, bo tylko szaleniec potrafi w > przeciągu 158 minut przedstawić zagłade ludzkości. 2012 jest chyba gorszy nawet od "Zdarzenia"!!!!!!!!!! Na prawdę nie warto na niego tracić tyle czasu. To co może przyciągać do kina czyli EFEKTY są tak na prawdę bardzo słąbe i nie robią wrażenia. Film nodny i zdecydowanie za długi. AHA i piszę to w pełni świadomy specyfiki kina katastroficznego. Po prostu jest to słaby film nawet jak na ten gatunek. Odradzam każdemu bo jest to po prostu strata czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kec Kto ukradł 400 bilionów? - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.09, 23:25 Ludzie, chcecie ambitne kino to zobaczcie sobie Pedro itp. W codzienny życiu dosyć jest dylematów, problemów i innych rzeczy, a ja chodzę do kina rozerwać się, posiedzieć i nie zastanawiać się czy aktor używał Mac'a czy wybiegają z budynku tuż przed zburzeniem, albo właśnie startuje samolot gdy ziemia się zapada. Gdybym miał się przejmować takimi rzeczami to każdy film byłby do du***. Jak ktoś nie jest typowym Polakiem co tylko krytykuje to bardzo zachęcam do obejrzenia, jak już ktoś pisał, film trzyma w napięciu, efekty są super, warto obejrzeć w kinie. Miałem kiedyś znajomego co tylko krytykował takie filmy, dokładnie takimi samymi komentarzami, ale nie potrafił on nic konstruktywnego powiedzieć na temat innych filmów. Jeżeli tak wam to przeszkadza to nie oglądajcie takich filmów, albo spróbujcie sami nakręcić / wyreżyserować taki film ciekaw jestem jakie komentarze lub też jakie recenzje otrzymałyby Wasze "wypociny" (nie mylić z wymiocinami...) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kgbaca Re: Kto ukradł 400 bilionów? - 15.11.09, 12:37 Gość portalu: Kec napisał(a): > Ludzie, chcecie ambitne kino to zobaczcie sobie Pedro itp. W codzienny życiu > dosyć jest dylematów, problemów i innych rzeczy, a ja chodzę do kina rozerwać > się, posiedzieć i nie zastanawiać się czy aktor używał Mac'a czy wybiegają z > budynku tuż przed zburzeniem, albo właśnie startuje samolot gdy ziemia się > zapada. TEŻ WYBRAŁEM SIĘ DO KINA PO LEKKI, ROZRYWKOWY FILM. nIESTETY 2012 NIE SPELNIA TYCH KRYTERIÓW, GDYŻ JEST NUDNY, ZA DŁUGI A 50% EFEKTÓW TO TE WALĄCE SIĘ ULICE/PASY STARTOWE TUŻ ZA SAMOCHODEM/SAMOLOTEM. ŻADNA REWELACJA A RACZEJ NUDA. > Jak ktoś nie jest typowym Polakiem co tylko krytykuje to bardzo zachęcam do > obejrzenia, jak już ktoś pisał, film trzyma w napięciu, efekty są super, warto > obejrzeć w kinie. DOKONAŁEM ŚWIADOMEGO WYBORU IDAC NA TEN FILM. W OGOLE NIE LICZYLEM NA FABULE ALE WLASNIE NA RZEKOMY ROZMACH PRODUKCJI 2012. TYLKO, ŻE WŁAŚNIE TEN FILM NIE MA TEGO ROZMACHU. CO WIECEJ, DO KINA ISC NIE WARTO BO TE EFEKTY, KTORYMI SIE TAK ZACHWYCASZ SA NA BARDZO SLABYM POZIOMIE I NUDZA SIE PO 3 MINUTACH (ZRESZTA JEST ICH BARDZO NIEWIELE W TYM FILMIE). pROSZE POWQIEDZ MI CO JEST EFEKTOWNEGO W WALACYCH SIE DOMACH, ULICACH CZY POWSTAJACYM WIELKIM URWISKU SKORO SAMOLOT, KTORYM, LECA BOHATEROWIE WYDAJE SIE NA TO TLO NALOZONY? EFEKTY FAL TSUNAMI SA STRASZNIE ŻALOSNE I LEPIEJ ZBYC JE MILCZENIEM. WYBUCHY WULKANU WIDZIALEM LEPSZE TAKZE NIE WIEM O CZYM TU W OGOLE DYSKUTOWAC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Kto ukradł 400 bilionów? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.11.09, 23:28 Dobra pisze jeszcze bo tutaj jakieś cwaniaki sie odzywaja. Poprosze w takim razie powiedzieć w jaki inny sposób przedstawić zagłade ludzkości... bo skoro film jest taki płytki i słaby to pewnie ktoś ma inny pomyśł. czekam....................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kendzior Kto ukradł 400 bilionów? IP: *.220.119.192.dsl.dynamic.eranet.pl 14.11.09, 23:30 Ciekawe czy donek by się załapał na te arke w raz z bolkiem.Może angela by im postwiła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jnzs Kto ukradł 400 bilionów? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.11.09, 23:35 Amatorstwo, amatorstwo, amatorstwo.....A nie recenzja.... • Dzień Niepodległości – film science fiction produkcji amerykańskiej, wyreżyserowany przez Rolanda Emmericha, zdobywca Oscara za efekty wizualne. Obsada [edytuj] • Will Smith (kapitan Steven "Eagle" Hiller) • Bill Pullman (prezydent Thomas J. Whitmore) • Jeff Goldblum (David Levinson) • Mary McDonnell (Marilyn Whitmore) • Judd Hirsch (Julius Levinson) • Robert Loggia (generał William Grey) • Randy Quaid (Russell Casse) Wojna światów reżyseria Steven Spielberg scenariusz Josh Friedman , David Koepp zdjęcia Janusz Kamiński muzyka John Williams czas trwania: 116 dystrybucja: United International Pictures Sp z o.o. Aktor Bohater Tom Cruise Ray Ferrier Justin Chatwin Robbie Ferrier Dakota Fanning Rachel Ferrier Tim Robbins Ogilvy Miranda Otto Mary Ann David Alan Basche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluewolf Panie Orliński IP: *.tvsat364.lodz.pl 14.11.09, 23:55 Panie Orliński tak dla dobra ludzkości pozostaw swoją opinię tylko dla siebie! nie dręcz innych takimi "głębokimi" przemyśleniami! i wróć do komentowania "ambitnego kina europejskiego" którego i tak nikt nie ogląda! Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_emigrant jak nie polskie to zle 15.11.09, 00:11 jakby pojawil sie tam jeden z naszych ktory rozwialalby problem to by pisali ze polak ocalil swiat zamierzam sie wybrac na film, nie dla artyzmu, ale interesuje sie ta tematyka i chce sobie popatrzec na wizualizacje, nie potrzebuje wytrawnego kina, artyzmu i innych pie... zwykla rozrywka, czy moge z czystym sumieniem wybrac sie do kina na tak obciachowy film ?? a moze to ze nie jestem ze srodowiska na wstepie robi ze mnie debila?? cholera nie wiem czy bede dzisiaj spal po tak intelektualnej analizie filmu ktory chcialem zobaczyc od dobrych kilku miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
kgbaca Re: jak nie polskie to zle 15.11.09, 12:42 wesoly_emigrant napisał: > zamierzam sie wybrac na film, nie dla artyzmu, ale interesuje sie ta > tematyka i chce sobie popatrzec na wizualizacje, nie potrzebuje > wytrawnego kina, artyzmu i innych pie... zwykla rozrywka, czy moge > z czystym sumieniem wybrac sie do kina na tak obciachowy film? Oczywiście, że możesz się wybrać, tylko po co? CHcesz rozrywki to wybierz jakiś inny seans bo na 2012 się zanudzisz a efekty cie rozczarują. No chyba, że to, że "nie jesteś ze środowiska" oznacza, że w ogóle nie oglądasz filmów bo tylko to może uzasadniać zachwyty nad efektami, które są SŁABE!!!!!!! Ja też poszedłem do kina po rozrywkę i lekki film. Też chciałem zobaczyć koniec świata. I z czystem sumieneim powiem: NIE WARTO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Film katastroficzny o 2012 roku w podtytule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 00:03 powinien mieć: "Euro w Polsce i na ukrainie" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radonis Kto ukradł 400 bilionów? IP: *.tsi.tychy.pl 15.11.09, 00:05 właśnie wróciłem z kina. Warto iść na ten film. Pełen patosu i łatwy do przewidzenia, ale jednocześnie trzyma w napięci. Odpowiadam na pytanie: Kto ukradł te 400 bln - były potrzebne na zrobienie statków. Odpowiedz Link Zgłoś