kicior99 30.01.04, 13:51 graly (meldunek z Pily) ----- Jedynka Dwojka Trojka Radio Koszalin Radio PiK Radio Merkury Zet RMF Radio 100 nie graly --------- ESKA Radio Maryja Radio Parlament Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tadzio Re: czarzasta eska sie wylamala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 20:47 Co się dziwić? Przecież Czarzasty ma własny rozum i jest z tego dumny i gdzie by mu tam słuchać jakichś Niedźwieckich. A zresztą Włodek ma teraz inne problemy na głowie - został wyruchany przez Radę Nadzorczą TVP i Ordynacka straciłs stanowisko prezesa TVP, a do tego chcą Włodka pozbawić sekretarzowania w Krajowej Radzie Radiestezji i Telekinezy. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: czarzasta eska sie wylamala 31.01.04, 12:46 sam sie chce pozbawic. Ofiarny czy ofiara? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Bisiorek Re: czarzasta eska sie wylamala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 02:23 nie graly > --------- > ESKA > Radio Maryja > Radio Parlament > Niiejszym chce powiedziec ze lzesz, bo to juz nie jest klamstwo Nie tylko gralismy ale pol serwisu bylo poswiecone Czeslawowi Niemenowi i tyle miernoto ze slabym nickiem Marcin Bisiorek Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: czarzasta eska sie wylamala 02.02.04, 10:59 umiesz czytac? Pisze o ESCE PILA!!! za nieporozumienie przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: czarzasta eska sie wylamala 02.02.04, 09:16 Głupoty gadasz...eska w Wawie grała (nie wiem jak inne). Specjalnie sprawdzałem czy graja te stacje które mają "inny" format (tzn "nie Niemenowski"). trochę obiektywizmu please.. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Boleje nad dwiema rzeczami 02.02.04, 11:00 brakiem umiejetnosci czytania i kultury. Zanim napiszecie cos, przeczytajcie dobrze post... Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Boleje nad dwiema rzeczami 02.02.04, 11:54 Sorki, pominąłem Piłę...sorry za to.. co do braku kultury...patrząc na tytułtego wątku to chyba norma na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: Boleje nad dwiema rzeczami IP: 172.16.3.* 02.02.04, 14:05 Kicior, Ty sie za robote zabierz a nie płodzisz jakieś głupoty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do_kiciora Re: Boleje nad dwiema rzeczami IP: *.poczta.pila.pl / *.poczta.pila.pl 02.02.04, 16:27 Oj kicior, kicior... Masz wyrobiona marke i tych 10000 postow na forum? Masz. Dal ci Bog znac 6 jezykow? Dal. Masz zdolnosc pisania? Masz. To po zlamany penis wdajesz sie w walke z troglodytami, ktorych glowna zaleta jest to, ze moga rozroznic Britney Speras od Beethovena? To akurat ze masz raka nikgo nie rusza. mini_k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien Re: Boleje nad dwiema rzeczami IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 02.02.04, 16:33 ....a jednak czesto jest ze ktos slowem zlym zabija tak jak nozem.... alien Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Do Kiciora 02.02.04, 16:37 Gość portalu: do_kiciora napisał(a): > To akurat ze masz raka nikgo nie > rusza. Mnie akurat rusza!!!!!!!! Mogę Ci jakoś/w czymś pomóc? Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Boleje nad dwiema rzeczami 02.02.04, 18:32 Owszem, obchodzi. Domyslam, sie, ze znasz Kiciora osobiscie, moze nawet pracowaliscie razem w radiu senatora S. Dziwie sie jednak, ze - po pierwsze - wyciagasz prywatne sprawy Kiciora (skoro on o tym nie pisze, to znaczy, ze nie zamierza sie nad soba uzalac i zwierzac forumowiczom), bo drugie, Twoja znieczulica mnie przeraza. Jesli ktos jest chory, cierpiacy, to nalezy go wspierac, a nie wyjezdzac z takimi tekstami jak Ty. Kicior, jesli bede mogla jakos pomoc, mozesz na mnie liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Boleje nad dwiema rzeczami 03.02.04, 11:11 dzieki za slowa troski, jakos sobie daje rade.... zidentyfikowalem anonima :-) i tuhanka byla bbliska prawdy - to ktos kogo dobrze znam, nie przypuszczalem ze tu zaglada. Wychodzi nato ze tu sami dzienikarze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Boleje nad dwiema rzeczami 03.02.04, 11:46 kicior99 napisał: > dzieki za slowa troski, jakos sobie daje rade.... Oferta pomocy (z mojej strony) aktualna! > Wychodzi nato ze tu sami dzienikarze :-) Nie, nie sami :) Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Boleje nad dwiema rzeczami 03.02.04, 11:54 odpowiem po poludniu, jutro albo pojutrze bo sie malpa zaciela i mi kaze caly czas logowac sie ponownie Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Boleje nad dwiema rzeczami 03.02.04, 11:57 Spokojnie :) Wystarczy, że wiesz, że chcę pomóc. Zdania nie zmienię. Serdecznie pozdrawiam, Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: czarzasta eska sie wylamala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 16:34 ja lubie Czarzastego Odpowiedz Link Zgłoś