gwidosz 08.02.10, 02:25 Wszystkiego najlepszego, Panie Pawle! Ogromne podziękowania dla Pana i całej ekipy! Proszę też serdecznie pozdrowić Pana Romana i przekazać, że całym sercem jestem z nim. A filmu nie mogę się już doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: das spiel ist aus no i proszem mamy intryge IP: *.dynamic.mnet-online.de 08.02.10, 07:17 i mamy my a oni nie i maja ale ch bo my mamy lby a oni glowy tylko i mamy romana filmowca ofiare tramwayu c elebrytow i mamy specjalistow od pr specjalizujacych sie w roli lowcy a tu ch wielki bo scenariusze siem pomieszaly wielkim specom i kroliczek gonic siem nie dal tylko napier ala nieukow tramway owych ze ho ho i jeszcze tylko zemby sw sylwestra do wprawienia i grzywka do przeflancowania w fryzjerskim salonie arystokracji lansowanej na pepek swiata i siem tez przylamczam do zyczen roman nie daj siem i napierd laj frajerstwo jak mozesz wielce wymagajomce ale juz w tym tranwayu bo ci jeszcze ucieknom na ulice a tam juz ich nie dogonisz bo lata swoje masz i napisalem ci to po lodzku zebys zrozumial jak swojak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akacja Re: no i proszem mamy intryge IP: 212.87.240.* 08.02.10, 22:05 Fajny tekst. Co prawda nie do końca go rozumiem, ale podoba mi się. Też pozdrawiam Pana Romana. Niech Pan się trzyma i nie da tym ..... Yankesom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus no to jak bedzie IP: *.dynamic.mnet-online.de 08.02.10, 07:42 z tym ukradzionym rysunkiem urszuli ze studia zeiler jej autorstwa wroci do niej czy wy wrocicie tam skad przyszliscie z prochu ziemi k powstaliscie i w proch ziemi zostaniecie k obroceni hej port na umrzyka skrzyni i butelka rumu Odpowiedz Link Zgłoś
blanzeflor Polański to twardy gość 08.02.10, 12:06 ciekawa rozmowa, na film na pewno pójdę trzymam kciuki za Polańskiego i za sukces filmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-thom Re: Polański to twardy gość IP: *.237.spine.pl 08.02.10, 16:56 tak, ładny wywiad. czekam niecierpliwie na film. polański jest świetnym reżyserem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Polański to twardy gość IP: 213.199.240.* 09.02.10, 08:41 I do tego facetem, który lubi małe dziewczynki...ale jak widzę, nikomu to nie przeszkadza....jasne...mnie to nie obchodzi, nie moje dziecko zgwałcił...prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Polański to twardy gość 09.02.10, 09:28 Gość portalu: Gabi napisał(a): > I do tego facetem, który lubi małe dziewczynki...ale jak widzę, nikomu to nie > przeszkadza....jasne...mnie to nie obchodzi, nie moje dziecko zgwałcił...prawda > ??? Zgwałcił ci ktoś dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
blanzeflor Re: Polański to twardy gość 09.02.10, 11:56 Gość portalu: Gabi napisał(a): > I do tego facetem, który lubi małe dziewczynki... ble, ble, to było do przewidzenia, że pojawią się takie plugawe opinie, niestety tłuszcza dostała do łapy maczugę, którą teraz będzie walić Polańskiego po głowie, żeby sobie własne frustracje rozładować mnie ta cała afera nie obchodzi, to prywatne sprawy dwojga (albo i trojga, wliczając mamusię) dorosłych obecnie ludzi, mnie obchodzą filmy, sztuka może wyciągnij na chwilę nos z rynsztoka, Gabi, przestań podniecać się gwałtami i morderstwami, obejrzyj kilka dobrych filmów, są na świecie rzeczy wielkie i piękne, których nikt i nic nie da rady utytłać w błocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: Polański to twardy gość IP: *.acn.waw.pl 14.03.10, 18:37 no, no, kinoman. A gdzieś ty te dobre, polskie filmy oglądał? B jakoś od kilkudziesięciu lat nic, co rzuca na kolana Świat nie powstało w tym kraju. Dzięki takim użytecznym głupkom biznes postkomuszego środowiska polskich artystów filmowych się kręci i powstają szmiry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mścisław wspaniały polski reżyser IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.10, 00:04 Roman Polański jest wspaniałym polskim artystą,którego filmy należą do kanonu światowego kina. Tego mu nikt już nie odbierze.Z pozostałymi sprawami sam sobie poradzi, tego dowodzi jego całe barwne życie, które mogłoby być kanwą scenariusza doskonałego obrazu filmowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: wspaniały polski reżyser IP: *.acn.waw.pl 14.03.10, 18:50 Zwłaszcza "polskim". Tak,tak Polański hołduje polskiej tradycji, pamięci narodowej, jeździ do Katynia i często bywa z rodziną na spacerze przy symbolicznym grobie generała "Nila" na Powązkach. I w ogóle składa kwiaty raz w roku pod pomnikami na Wybrzeżu i Kopalni Wujek. Wszak to jemu zawdzięczamy 1000 filmów o Podziemiu Niepodległościowym, Powstaniu Styczniowym i Konfederacji Barskiej. Także mieszka tu od lat i płaci podatki. I nie zamierza się stąd wynieść aż do śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: wspaniały polski reżyser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 22:56 "mela" - wielkość głupoty,bardzo dużej stodoły. Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: wspaniały polski reżyser 27.04.10, 12:47 Polański jest artystą światowego formatu, i tego mu nikt nie zakwestionuje. A życie miał niebanalne, więc i grzechy sa na jego miarę. A wielkim wybacza się więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ExLicealistka twardy gość, na widok kazdej licealistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 03:36 Ja terz uwazam ze Polaniski to wspanialy artysta, i nie rozumiem tyh amerykanuf co go pedalem czy co tam nazywajom. Pisze sie terz w tej ameryce ze on francuski artysta, wiec morze nie o naszego wielkiego rerzysera chodzi tylko o innego zboka co u rzabojaduf siedzi? Ja w kazdym razie terz hetnie pujde na film wielkiego polskiego artysty. Nawet bym z nim poszla na piwo - tak jak pozkaywali na tych zdjenciach, ale jestem za stara bo skonczylam liceum, i to z wyrurznieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: twardy gość, na widok kazdej licealistki IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.10, 05:27 i może by Cię zgwałcił ten fajny gość! He,he ale było by fajnie ,no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
benedick Re: twardy gość, na widok kazdej licealistki 09.02.10, 15:08 Gość portalu: ExLicealistka napisał(a): > Ja terz uwazam ze Polaniski to wspanialy artysta, i nie rozumiem tyh > amerykanuf co go pedalem czy co tam nazywajom. > > Pisze sie terz w tej ameryce ze on francuski artysta, wiec morze nie > o naszego wielkiego rerzysera chodzi tylko o innego zboka co u > rzabojaduf siedzi? > > Ja w kazdym razie terz hetnie pujde na film wielkiego polskiego > artysty. Nawet bym z nim poszla na piwo - tak jak pozkaywali na tych > zdjenciach, ale jestem za stara bo skonczylam liceum, i to z > wyrurznieniem. > Nie chwal sie ze umiesz bezblednie pisac po polsku, i tak kazdy zauwazy ze masz zaledwie liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jai ja Re: Polański to twardy gość IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.10, 05:16 dodaj jeszcze :bo kocham zboków ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Polański to twardy gość... na 13 latki IP: *.acn.waw.pl 14.03.10, 18:31 autorytet sobie k... znaleźli. Odpowiedz Link Zgłoś