chrobot Re: MC Andrew 28.04.04, 23:07 A moze to ich ziomal z kwadratu i dlatego go wzieli do tego glopowatego programu. Wioska mi to wszystko zajezdza!!! wstyd!! zycze powodzenia i mam nadzieje, ze to cholerne mtv padnie razem z Andrzejem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: MC Andrew IP: *.net.autocom.pl 28.04.04, 23:58 Czy społeczeństwo popierające posła Leppera, a nie ośmieszonego Rokite, a MTV upowszechniające wizerunek Leppera to nie jest dzisiejsza rzeczywistość? Pora by GW zauważyła zmiany. Podobnie GW grała w gumy za AWSu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Moze do nastepnego programu zaproscie Rywina? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 01:43 Wprawdzie nie polityk, ale za to jakie wartosci moze przekazac naszej mlodziezy. Tylko niech sie MTV spieszy, bo "za chwile" moze byc troche mniej osiagalny. Genialne pomysly tej stacji tylko mnie utwierdzaja w przekonaniu, ze Polska osiagnela juz dno moralnego upodlenia. Dla ludzi uczciwych pozostaje emigracja z tego bagna :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal idol drobnomieszczanstwa IP: *.dallas-15rh16rt.tx.dial-access.att.net 29.04.04, 02:07 Lepper zdobywa popularność powtarzają wkółko te same hasła, tak długo aż ludzie zaczynają je chwytać i sami powtarzać, o to kilka z nich: 1. "Oni już byli, oni nakradli teraz nasza kolej" Lepper liczy na glosy tych wszystkich którzy nie mają sprecyzowanych poglądów politycznych i żadnego pojęcia o ekonomii. Ludzi, którzy już głosowali na SLD, teraz zagłosują na Samoobrone a po 4 latach rządów Samoobrony pewnie zagłosują na np. Partie Pawianów mówiąc że oni jeszcze nie rządzili. 2. Krytyka ostatnich 15 lat. Ostatnie 15 lat było napewno lepsze niż 45 lat komuny. Teraz ciągle trwa sprzątanie po niej. Rozejrzyjcie się wokół i powiedźcie czy jest aż tak źle. Siedzicie sobie przed komputerem, macie dostęp do internetu, jest wolność słowa i możecie gadać swoje głupoty, macie pełny dostęp do informacji, po ulicach jeździ coraz więcej nowych samochodów, budują się nowe mieszkania. Fakt że jest jeszcze sporo problemów do rozwiązania: wysokie bezrobocie, korupcja i fatalnie działający wymiar sprawiedliwości jednak to wszystko da się rozwiązać. 3. "Do czego doprowadziło 15 lat liberalnych rządów". Lepper ciągle mówi o tych liberalnych rządach a ludzie zaczynają wierzyć że liberalne rządy są złe. Problem w tym że w tym że w Polsce nigdy nie było liberalizmu. Liberalizm w gospodarce oznacza niskie podatki, niskie wydatki na cele socjalne oraz nie interweniowanie państwa w gospodarke. Liberalne państwo to takie które niewiele daje ale też niewiele zabiera. W Polce mamy dokładne przeciwieństwo tego. Podatki są wysokie, wydatki socjalne % należą do najwyższych w Europie a wiele pieniędzy z naszych podatków jest przeznaczanych na ciągłe odłużanie państwowych przedsiębiorst które już dawno powiinny paść. Zamiast spierać rentowne i rozwijające się firmy przedłużamy tylko istnienie państwowych molochów. 4. "Balcerowicz musi odejść" Lepper wykreował mit Balcerowicza który odpowiada za całe zło tego świata. Ale co złego zrobił ? Dzięki niemu w pierwszych latach transformacji nie zatrzymaliśmy się na poziomie Białorusi i Ukrainy. Szkoda tylko że gdy był ministrem za rządów AWS-u nie pozwolono mu reformowac finansów (dlatego odszedł). 5. 900 zł zasiłku dla bezrobotnych. Lepper liczy na głosy wszystkich zdesperowanych bezrobotnych, oraz pijaczków którzy żyją z wyłudzonych rent i zasiłków i wszystkie pieniądze przeznaczają na chlanie. Liczy on na głosy tych ltórzy uważają zę tak jak za komuny "czy się stoi czy się leży 900 zł się należy". Niechce mówić o tym że Polski na to niesatać bo każdy kto chodź odrobinę zna się na ekonomii to wie. Powiem tylko jedno moi rodzice ciężko pracują i zarabiają po około 1000 zł. Do tego płacą za dojazd do pracy, płacą podatki i składke na ZUS. Myślę że w podobnej sytuacji jest większość Polaków. 6. Sięgnijmy do rezerw NBP. Niechce już nawet mówić że spowoduje to gwałtowny wzrost inflacji i ceny będą roznąć z dnia na dzień. Jeśli Lepper sięgnie rezerw NBP to Polska utraci resztki wiarygodności na rynkach finansowych. Oznacza to koniec z inwestycjami, pozatym po niecałym roku pieniądze się skończą a potem nikt już nie będzie chciał kupowac naszych obligacjai, i jak wtedy bedziemy finansowac deficyt ? Z czego bedziemy wyplacać pensje pracownikom budżetówki, z czego bedziemy płacić na służbę zdrowia, emerytury itd. Mógłbym jeszcze tak długo wymieniać, ale powiem tylko jedno: opamiętajcie się !!! Na koniec zacytuje słowa jednego z członków SO: "A mnie tam wszystko jedno, dla kogo pracuję. A z Samoobroną będzie weselej, jaja po prostu. Jak dojdą do władzy, to będzie przepiękna katastrofa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mobis Polak w każdym calu IP: *.lama.net.pl / 62.233.214.* 29.04.04, 02:33 Lepper Polakiem w każdym calu... :o) Dobre. Ci od PR-u chyba aż się spocili, żeby wymyśleć coś takiego. Moim zdaniem samochodem w każdym calu jest raczej BMW a nie trabant, no ale - kwestia gustu. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: post Re: Polak w każdym calu IP: 193.110.121.* 29.04.04, 09:15 Albo raczej BMW niz furmanka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: MC Andrew kapiel w gnojowce IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 29.04.04, 02:35 Kapiel w gnojowce to dla Leppera najwlasciwsze zajecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marley MTV to... IP: *.proxy.aol.com 29.04.04, 06:36 MTV to kompromitacja i to nie od dzisiaj i nie od 3 maja, ale od bardzo dlugiego czasu. Bezwartosciowa lokomotywa pop kultury, sprzedajaca mielonke w puszce i tani papier toaletowy. Dziwie sie, ze ktos moglby to ogladac i jeszcze za to placic. MC Andrew L pasuje tam jak ulal. On tez chce, zeby jego sluchac. Wodzu nie chce ciebie sluchac, bo chce o swoim zyciu sam decydowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muzykolog Re: MC Andrew IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 07:51 Będzie zapowiadał Renię Beger, która będzie śpiewała o kurwikach. A on sam w wersji a capella zaśpiewa "chłop żywemu nie przepuści". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: MC Andrew IP: *.oepd.com.pl / *.oepd.com.pl 29.04.04, 09:01 Co do stwierdzenia "Polak w każdym calu" w stosunku do Leppera to chciałbym mocno i zdecydowanie zaprotestować. Nie kazdy z nas jest bowiem burakiem i złodziejem a o gustach muzycznych tego palanta ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: post reality show:) IP: 193.110.121.* 29.04.04, 09:22 Wkrotce pojawi sie pewnie w jakims "ekstremalnym" show. Moze Linda wkreci go do ktoregos odcinka swoich sportow ekstremalnych np. "rzut widlami do celu"???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR X Zawsze miałem dylemat MTV czy VIVA IP: *.p.lodz.pl 29.04.04, 10:29 Teraz go nie mam. MTV jak zapreasza takich półgłówków to jest TV dla półgłówków CZYLI viva! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marioosh jesteście tam w tej MTV IP: *.szuwarowa.krakow.pl 29.04.04, 10:33 p......i. ot co. >: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr OD DZIS NIE OGLADAM TEGO KANALU!!! NIGDY!!! IP: *.laribsl.jussieu.fr 29.04.04, 13:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: to jest obrzydliwa forma obecnej TV... IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 29.04.04, 14:38 Rozcienczyc Leppera w tym sosie telewizyjnym, to zadanie sztukmistrzow od propagandy. Wszystkie istotne problemy mozna skompromitowac i umazac w blocie przez odpowiednie zabiegi medialne. "Bohater" sam sie zagubi w tej machinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: MC Andrew IP: 213.25.47.* 29.04.04, 14:50 tego oszołoma nam jeszcze brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyoyo Co puści? IP: 213.77.157.* 29.04.04, 19:19 Być moze bąka, na pewno bedzie to lepsze niż jakiś hop hip/hip hop i inne proste dzwieki dla miejskich troglodytów. Jesli zapoda: Devourment, Disgorge, Cephalic Carnage, Nasum badz coś w klimacie pokrewnym, zagłosuje na niego w wyborach. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Re: MC Andrew IP: *.79.159.53.adsl.suoe.tiscali.dk 29.04.04, 23:47 zdjecie, popatrzcie na to zdjecie, ja wysiadam. Oto oblicze naszej przyszlosci. Niech facet w ramach innego programu mtv przerobi sobie morde na cos lepszego. Wyglada na tym zdjeciu jak niedorozwiniety psychopata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUff Re: MC Andrew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 09:36 Fajnie by było jakby się ubrał w szerokie spodnie i bluzę z kapturem. Łańcuch tęzby był wskazany... już sobie go wyobrażam... DJ Lepa!! YoYoYoYo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stalowy_szczur1 Szkoda że nie ma kazika 30.04.04, 09:44 Pierdolę Pera słowa: Kazik Staszewski muzyka: Kazik Na Żywo zespół: Kazik Na Żywo płyta: Las Maqinas de la Muetre Zabrałeś, nie pytałeś, jak nazwać co zrobiłeś Czuję się oszukany tym, co mi uczyniłeś To żle mi robi. Chorwacja - Niemcy trzy do zera Duga Urala krzyczy: "Pierdolę Pera" Pierdolę Pera x4 Gdybyś się zapytał to, i tak bym się nie zgodził Moja bajka zupełnie innymi drogami chodzi Ni pytany nie mówię, to jest jazda szczera Krzyczę wraz z innymi " Pierdolę Pera" Pierdolę Pera x4 gdy jechałem do dziewczyny, to staliście mi na drodze Jajestem pamiętliwy i pamiętam to srodze Noventa baitem gros, novent si nuova era, Noventa baitem grasa, pierdolę Pera Pierdolę Pera x4 Zostań, zostań, na zawsze taka pozostń Zostań, zostań Pzdr! Szyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tasia Re: MC Andrew IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 30.04.04, 09:46 ale idiotyzm!! facet z takimi poglądami jak Lepper (patrz ostatnie komentarze o jego fascynacji Hitlerem i Gebelsem) nie powinien pojawiać sie w programach dla młodzieży!! brawo MTV! zafundowaliście mu kampanię wyborczą niedobrze się robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś MTV zjada się sama IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.04, 12:19 A później rzyga na scenę gębami rozmaitych dupków z wątpliwej zabawności wynalazków typu Jackass. Wciaz mam kasete nagrana przed prawie 16 laty. To byla prawdziwie muzyczna telewizja. Dziś to taka sama kupa jak wszystko inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx xxxxURWA IP: 195.205.22.* 30.04.04, 13:55 to jeszcze MTV przyczyni sie do tego, zeby debile rzadzili w tym kraju. ej Wy tam, ochujaliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babel Re: MC Andrew IP: *.cust-adsl.tiscali.it 30.04.04, 15:10 Mam nadzieje ze kaza mu sie wykapac w gnojowce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeJot Re: MC Andrew IP: *.gniezno.sdi.tpnet.pl 30.04.04, 18:13 A JA PROPONUJE NIE WLĄCZAĆ MTV 3 MAJA ... SĄDZILEM ZE MTV UWOLNI MNIE OD OGLADANIA TYCH PAJACÓW Z RZĄDZU ... WIDZAĆ ZE JEDNAK NIE ... CZYLI POLSKIE MTV TEZ NIE MOZNA OGLADAC... "A NA DOBRANOCKE LEPPEREK PRZECZYTA NAM BAJECZKE" ... TEN KRAJ SCHODZI NA PSY ... MTV PODOBNIE ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert Re: MC Andrew IP: *.wsd.kielce.pl 01.05.04, 11:24 przestaję oglądać MTV!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś