Dodaj do ulubionych

Wojna MTV z Vivą

IP: *.icpnet.pl 07.05.04, 22:07
Wprowadzić do emisji byle shit jest bardzo latwo , bo w wiekszości mlody widz
szuka nowości ,szczegolnie widz amerykanski i zachodnioeuropejski . Na nich
nie robia wrazenia te rozne obsceniczne obrazki , traktując je jako niezła
zabawe i normę kulturowa na codzień , poziom wszelkich sitcomow jest
dostosowany do poziomu odbiorcy . Na naszym polskim rynku mielismy juz
wielokrotne eksperymenty i okazywalo sie ze im durniejszy przekaz tym
bardziej sie podoba , a wiec na barkach KRRiTV spoczywa jednak
odpowiedzialnośc aby eliminowac te programy .Przyzwyczaic widza do gniotu
jest latwo ale poźniej wiele wysilku wymaga podniesienie poziomu , bo nikt w
miare ambitnych programow nie chce ogladac .Dlatego wiele kierunkow
muzycznych zniknęlo w zasadzie z wizji np koncerty Jazzowe czy nawet dobry
rock .Bezdyskusyjne natomiast jest zawieszanie wszelkich programow
pokazujacych przemoc w godzinach dostepnych dla dzieci i mlodzieży !
Obserwuj wątek
    • Gość: Sebar Pierwsze moje kanaly okupuja IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.05.04, 10:07
      MTV, VIVA, VIVA2... i musze sie przyznac ze wkurza mnie jak w MTV zamiast muzy
      leci jakis idiotyczny konkurs kto komu co wleje za koszule i za ile dolarow.
      Niski poziom MTV i programikow ktore juz sie przejadly (nawet na poczatku
      interesujacy dismissed) decyduja ze czesciej wole ogladac VIVE i normalne
      teledyski.

Sebar
      sebar_rysiu@yahoo.co.uk
      • Gość: gru Re: Pierwsze moje kanaly okupuja IP: 195.117.99.* 08.05.04, 10:58
        na mtv rzadzi jakass i osborni a viva jest spoko bo pokazuje imprezy
        • krakowiak16 Re: Pierwsze moje kanaly okupuja 09.05.04, 14:39
          Nie usuna mtv! Jackass'a ogladal caly swiat! Jak komus sie nie podoba to niech
          sobie przelaczy na kanal np. romantica! Ja uwazam ze MTV posiada historie,
          ktorej nie ma ViVA
          • Gość: pacal 16 to twój wiek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 15:06
            tak można wnosić z poziomu wypowiedzi.
            Co ma historia MTV do tego co robią obecnie?
            W tej chwili to jeden z najbardziej shitowatych,
            bez gustu kanałów jakie są w polskiej kablówce.
            • Gość: batman forever Re: 16 to twój wiek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 01:24
              MTV to muzyczny MacDonald.
            • Gość: PUNISHER Re: 16 to twój wiek? IP: *.icpnet.pl 07.06.04, 01:50
              To nie jest denna telewizja - to jest zamach na resztki kultury, obycia i
              poprostu Człowieczeństwa.
        • Gość: zenade Re: Pierwsze moje kanaly okupuja IP: 213.17.204.* 10.05.04, 12:43
          spoko bo pokazuje imprezy? rozumiem ze jestes z tych co impre oglada w kapciach
          w domuz zamiast na nia pojsc... wiwa jest wlasnie zenujaca dlatego,ze pokazuje
          imprezy-nie rozumiem jak mozna pokazywac imprezy klubowe?przeciez to sie mija z
          celem...
    • Gość: jacek.69 Re: Wojna MTV z Vivą IP: *.gdynia.mm.pl 08.05.04, 12:04
      Uważam się za człowieka inteligentnego i nie oglądam byle szmiry. Wolę dobrą
      książkę, a nie kulturę komercyjną, powielającą amerykańskie wzorce kulturowe,
      jakże odmienne od naszych, europejskich. Niestety wiele rodzimych stacji
      telewizyjnych obniża swoje loty, byle tylko przyciągnąć widza i podnieść
      oglądalność (Big Brother, Bar, itp).
    • Gość: lalipuna Re: Wojna MTV z Vivą IP: *.wmok.net 08.05.04, 13:12
      Ile mozna ogladac tylko teledyski? Nudzi sie po 10 min. A Jackass czy
      Osbournowie sa po prostu bardzo smiesznymi i super zrobionymi programami. Inne
      stacje caly czas zrzynaja od MTV. Roznica pomiedzy MTV a viva jest taka, ze
      pierwsza jest swiatowa, nowatorska stacja a viva to osiedlowa telewizja z
      blokowiska. Nic tylko hip hop i dresy. A z przemoca w mediach jest tak, ze
      kazde wydanie wiadomosci czy super ekspresu pokazuje duzo gorsze sceny niz w
      MTV- tylko ze w MTV to wyglupy popaprancow a w wiadomosciach to prawdziwe trupy!
      • Gość: zgrozek Ale KRRiTV zaprowadzi porzadek i juz niedlugo IP: *.acn.waw.pl 08.05.04, 15:46
        MTV, CNN i inne takie beda musialy zalatwiac u Czarzastego koncesje
    • Gość: Hary Re: Wojna MTV z Vivą IP: *.pol / *.pol-net.com.pl 08.05.04, 15:59
      Pozwalają na takie programy, a potem się dziwią ze rozbijane przystanki i
      telefony publiczne, napady na przechodniów, chamskie zachowania itp itd.
      Przecież ci zbrodniarze - ZBRODNIARZE !!! od takiej telewizji i urzędów
      pozwalających na istnienie MTV, Vivy itp ochydztw są temu winni i to oni w
      pierwszym rzędzie powinni stanąć przed Sądami.
      • Gość: Karta Szmiromakers IP: *.aster.pl / *.acn.pl 08.05.04, 17:35
        skończą w piekle ale wcześniej zrinują spoleczeństwo moralnie
        • Gość: marta Re: Szmiromakers IP: 62.233.177.* 08.05.04, 18:44
          hahahahahahaha. bardzo dobre. szczerze mowiac nie mam nic przeciwko jackassowi
          czy facetom z dirty sanchez. uwazam, ze to calkiem fajne programy. to co oni
          tam wyprawiaja to ich sprawa i jakos nie wydaje mi sie bym nagle miala wyleciec
          na ulice i nasladujac ktoregos z ww. masochistow rozwalic budke telefoniczna
          czy porazic sie pradem.
          • Gość: IQ MTV WYMIATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 20:25
            Jestem w miarę nteligentny (IQ 144 i mam na to papiery), dobrze sie ucze ale
            mimo to ogladam te porgramy jak The Osoburnes, Jackass, Dirty Sanches, Snop
            Doggy Televizzle bo mnie siemsza tak samo jak Happy Tree Friends czy angielski
            humor jak Monthy Python, Mr. Bean czy Mr. Benny Hill i KRRiT niech sie odwali
            od tych pogramow bo kosi tylko publiczne pieniadze za nic, jej czlonkowie i
            pracownicy sa uwiklani w afere Rywina a kolejnych straznikow moralnosci nam nie
            trzeba
            • Gość: Venger Re: MTV WYMIATA IP: *.kortex.jyu.fi 09.05.04, 09:23
              Ja nie wiem jaki mam IQ. To, że jesteś nieprzeciętnie inteligentny, nie oznacza automatycznie, że jesteś mądry i wszystko rozumiesz... (pamiętaj o tym) Poza tym nie sądzę by chamstwo było bezpośrednio powiązane z ilorazem inteligencji, czyli Twój argument "..IQ 144, dobrze sie ucze ale mimo to ogladam te programy.." jest troche bez sensu, bo w artykule nikt nie wspominał o IQ widzów tych programów. Tak więc albo nie zrozumiałeś artykułu (co niepochlebnie świadczy o miarodajności testów na IQ), albo jesteś tak zadufany w sobie i zakompleksiony, że używasz swojego IQ, aby poprzeć jakieś argumenty. Pozdrawiam (możesz się jakoś ustosunkować do tego co napisałem - tylko nie używaj jako argumentu swojego IQ ;-) bo ja nie znam swojego i miałbym nierówne szanse... :-) )
              • Gość: IQ Re: MTV WYMIATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 09:31
                NApisałem tak a nie inaczej, bo w społeczeństwie pokutuje mit MTV dla
                przygłopów Jackass i inne dla debili ktorych swiat zamyka sie na kanapie przed
                TV
                • Gość: pacal haha to nie mit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 15:16
                  jesteś rodzynkiem niestety, 90% oglądaczy MTV
                  doskonale pasuje do podanego przez Ciebie stereotypu.

Ja nie mam czasu na MTV, jeśli chcę przeżyć emocje
                  przed TV to wolę obejrzeć dobry mecz.
                  Muzyki nie oglądam tylko słucham, robiąc inne rzeczy.

PS. Osbourne wygląda i chodzi jak jakiś zombie.
                  Jak zobaczyłem jak mama Osbourne spier...ała się na pluszowego misia
                  swojej córki śmiejąc się idiotycznie, to dałem sobie siana z tym dnem.
                  Jeśli Cię to bawi to sorki.
                  • Gość: IQ Re: haha to nie mit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 18:06
                    Ousborne to moze nie najlepszy przyklad ale tez sa smieszni a oni to nie zombi
                    tylko cpun :D
                  • Gość: PUNISHER Re: haha to nie mit IP: *.icpnet.pl 07.06.04, 01:58
                    Ludzie głupi lgną poprostu do rzeczy głupich...
                • Gość: TH Re: MTV WYMIATA IP: *.rumia.sdi.tpnet.pl 11.05.04, 01:12
                  Gość portalu: IQ napisał(a):

> NApisałem tak a nie inaczej, bo w społeczeństwie pokutuje mit MTV dla
                  > przygłopów Jackass i inne dla debili ktorych swiat zamyka sie na kanapie
                  przed
                  > TV

"przygłopów" - he he, to jaki Ty miałeś ten iloraz inteligencji? - wiem, wiem,
                  masz dysleksję, - jak 80% jutrzejszych maturzystów...
            • Gość: Poke Re: MTV WYMIATA IP: *.gdynia.mm.pl 09.05.04, 10:27
              Nie zauwazyles przecinka, nie 144 a 1,44.
            • Gość: PUNISHER trzeba trzeba IP: *.icpnet.pl 07.06.04, 02:21
              Trzeba nam więcej STRAŻNIKÓW MORALNOŚCI - JA NIM JESTEM !!! A Tobie zatnę
              głowę - co Ty na to? I pamiętaj, że inteligencja nic nie znaczy. Większość
              inteligentów jest głupia że aż żal się robi. Głupota to odwrotność mądrości - a
              ta nie ma wielkiego związku z szarymi komórkami. I co Ty na to inteligencie?
        • Gość: PUNISHER Re: Szmiromakers IP: *.icpnet.pl 07.06.04, 02:24
          Nie, wszystko będzie dobrze - jeśli tacy jak Ty (którzy nie dali się ogłupić i
          widzą co dobre a co złe) będą wierzyć w to. Nie zaszkodzi też życzyć jak
          najgorzej tej stacji. Ja już wiem, że dni tego szitu są policzone.
      • Gość: Mateusz to wielkie przekłamanie - twierdzić,że winne jest IP: 217.153.134.* 09.05.04, 16:14
        MTV, bo dzieciaki demolują przystanki, zabijają. Oni to robią, bo WYCHOWUJE ich
        MTV, zamiast mądrych rodziców i wychowawców. Dlaczego ja nie oglądam MTV? Bo
        mnie nudzi. Dlaczego ludzie, których znam oglądają/li MTV i nie odwala im? Bo
        rodzice pokazali im na czym pewne rzeczy naprawdę polegają, MTV to dla nich
        tylko rozrywka. Zwalanie winy na MTV to wygodnictwo. A mówienie, że pójdą do
        piekła, to bluźnierstwo przeciw Bogu - stawianie się w roli Wiekuistego
        Sędzigo. Tylko On może oceniać!

Pozdrawiam
        • Gość: PUNISHER Re: to wielkie przekłamanie - twierdzić,że winne IP: *.icpnet.pl 07.06.04, 01:57
          Czy nie wiesz, że bogowie od dawna nie żyją? Teraz to my musimy sami robić za
          bogów i oceniać co jest dobre a co złe. Zresztą chyba zawsze było to zadaniem
          Człowieka, tylko niektórzy o tym nie chcą słuchać... Producenci MTV już są
          potępieni - nie chciałbym być na ich miejscu... Telewizje owszem wpływają na
          postępowanie ludzi. Również utwierdza bezdennie głupi motłoch w przekonaniu, że
          jego zachowanie i postawa życiowa jest w porządku... Może poprostu brak Ci
          inteligencji, by to zobaczyć.
    • Gość: adas Re: Wojna MTV z Vivą IP: 81.219.117.* 08.05.04, 21:56
      Nie rozumiem tylko o co chodzi z tymi kreskówkami. Bo krwawe?, od 50 lat filmy
      animowane są brutalne, (patrz Bugsy inne kaczory i strusie), a zachwycają się
      nimi koledzy z Gazety Telewizyjnej.
      • Gość: MTV!!!! Re: Wojna MTV z Vivą IP: *.os.kn.pl 08.05.04, 22:06
        JACKASS!!! i osbornowie ;]
    • Gość: trooper Beaver & Butthole IP: *.revers.nsm.pl 09.05.04, 01:41
      1. Wcale nie ma tam wyjątkowej przemocy. Bo przemocy nie ma tam praktycznie w
      ogóle, do Disneya się nie umywa.
      2. Szaletowy humor... A jak nazwać "soczysty" nieraz humor Monty Pythona?
      3. Odcinki B&BH zawierają w sobie niesamowicie błyskotliwe przytyki, zwłaszcza
      wobec producentów szmirowatych teledysków i fatalnej muzyki.

MIKE JUDGE rulezzz! Ten facet ma naprawdę łeb i wyczucie na satyrę.

Moja teza: Beaver & Butthole TYLKO dla inteligentnych (i tylko w oryginale)!
      • Gość: realista z batista Posluchaj to do Ciebie IP: *.proxy.aol.com 09.05.04, 06:02
        Amerykanie karmia swoje (a teraz i takze polskie) spoleczenstwo gownem, a
        polacy z checia mowia "lubie gowno, nakladz mi wiecej gowna do glowy". Nic
        dziwnego ze zolnierze amerykanscy wychowani na MTV dzis wyprawiaja takie czyny
        w Iraku.
      • Gość: izo Re: Beaver & Butthole IP: *.lanet.net.pl 09.05.04, 13:47
        i popieram pana przedmowce w calej rozciaglasci
        b&bh are awesome
        oczywiscie tylko dla ludzi ktorych dowcip
        rozwinal sie znacznie od czasu domowego przedszkola:)
    • Gość: Nitro Dwa wróble w g... IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 09.05.04, 09:15
      Jakies dwie stacyjki jak dwa wróble w g... (doslownie i w przenośni) sie biją i
      taka to wojna
      • Gość: aga totalna paranoja IP: *.vline.pl / 217.98.54.* 09.05.04, 09:36
        gdybym miała marnować swój czas na oglądanie jak to jakis koles wbija sobie
        pinezki w czoło to uznałabym siebie za totalnie nienormalną, nie znającą
        wartości upływajacego czasu. Jak dobrze że w domu nie mam telewizora.
        • Gość: dredi Re: totalna paranoja IP: *.27-151.libero.it 09.05.04, 09:43
          niech zyje zycie bez telewizora!!!
          popieram, aga. oni nie wiedza jak to fajnie wyrzucic telewizor.
        • Gość: Poke Re: totalna paranoja IP: *.gdynia.mm.pl 09.05.04, 10:28
          Jak bez TV ogladac divixy? :P
    • Gość: aasiek Re: Wojna MTV z Vivą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 10:54
      W MTV nie ma już nic ciekawego...Badziew i tyle.Telewizja muzyczna(fakt,że
      kiedyś też dawali kiepskie kawałki)zamieniła się w gównianą telewizję
      • Gość: gavel MTV nareszcie dobra telewizja!!! IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.04, 11:57
        wreszcie cos ciekawego w polskiej telewizji nie same grzeczny shity po nudne do
        bolu w koncu sie cos dzieje mozna sie posmiac to nie nasz wspanialy klechowy
        kraj niepozwoli na to bo by za dobrze bylo widac ze cos niektorym jeszcze
        powrotu komuny brakuje bo taka jest polska rzadzona przez klechow i
        starcow !!!!!! Brawo MTV tak trzymac
    • Gość: tramwaj Re: Wojna MTV z Vivą IP: *.siec2000.pl 09.05.04, 11:16
      Penis w Belce? Buhhhahhahaa...!
      • Gość: IQ Re: Wojna MTV z Vivą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 14:25
        Widzialem ten odcinek DIrty Sancheza był naprawdę smieszny
    • Gość: lukes co to za bezsensowny tekst? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 12:04
      jeśli komuś się Jackass albo Happy Three Friends nie podoba to niech wyłączy
      telewizor.
      • Gość: PUNISHER Re: co to za bezsensowny tekst? IP: *.icpnet.pl 07.06.04, 01:51
        Jesteś tak samo denny jak MTV z jego programami poniżej jakiegokolwiek
        wyobrażalnego poziomu. Nie podoba się, to MTV ma chęć zniszczyć resztki dobrego
        smaku i kultury w ludziach. Natomiast w Tobie chyba nie ma już czego niszczyć,
        co?
    • Gość: Ahdam mtv OUT ! IP: *.toya.net.pl 09.05.04, 12:30
      Dosyć już tej beznadziejnej komercyjnej stacji, nareszcie ! KRRiT ma zamiar
      wycofać ten kanał z sieci kablowych, oby tylko stało się to faktem.
      • Gość: PUNISHER MTV-DZIWKA zginie! IP: *.icpnet.pl 07.06.04, 02:03
        To pewne, że prędzej czy później będzie skazana na banicję i gorzką śmierć.
        Chciałbym tylko aby również wszyscy producenci tego g..ó..w..n..a oraz obecna
        ekipa - aby wszyscy oni poszli z torbami i zapłacili za swoje poczynania!
    • Gość: Troche czarzasty Krajowa rada won od telewizji IP: *.chello.pl 09.05.04, 13:09
      Co to za pomysl zeby ta banda burakow miala oceniac co wolno mi ogladac a czego nie. Niech sie zajma sprzedawaniem tych swoich koncesji moze juz niedlugo...
    • Gość: YE$U$ \\// II \\// //\\ ŚMIERDZI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 13:19
      Viva to stacja dla omamionych komercją dzieci, które słuchają jakiegoś chłamu.
      Na MTV (za którym zresztą też nie przepadam) można przynajmniej usłyszeć czasem
      dobrą muzę.
      • Gość: PUNISHER Re: \\// II \\// //\\ ŚMIERDZI!!! IP: *.icpnet.pl 07.06.04, 01:47
        Jesteś zwyklym śmieciem jeśli sądzisz że MTV ma jakąkolwiek wartość. MTV i VIVA
        to jedno i to samo gówno, tylko że akurat MTV śmierdzi bardziej. Ale jak możesz
        to wyczuć, skoro śmierdzisz tak samo?
        • Gość: Apokalipser //\\//\\+\\// 5/\/\|3R>| IP: *.icpnet.pl 07.06.04, 02:28
          jak Ty i cały motłoch
    • Gość: asd Re: Wprowadzić do emisji byle shit jest... IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 09.05.04, 14:02
      łatwo...
      a tam akurat sie znasz.
      Socjolog do trzeciej potegi.
    • Gość: Wildboyz Cenzura obyczajowa w imie obrony wartosci IP: *.kabel.telenet.be 09.05.04, 15:05
      Tak! Wprowadzmy cenzure obyczajowa! Panowie z KRRiTV oraz wiekszosc ludzi na
      forum wie lepiej co spoleczenstwo ma ogladac a czego nie. Obronimy nasze zdrowe
      moralnie spoleczenstwo przed naplywem gowna z zachodu! Telewizja powinna byc
      Prorodzinna, Propolska, Prokatolicka!

Nie podoba sie? Nie ogladaj. Proste, nie?
      A ze mnie smieszy Jackass, Wildboyz czy Beavis i Butthead- to moja sprawa i
      nikt nie moze mi tego zabronic

• Gość: PUNISER ja moge Ci zabronic IP: *.icpnet.pl 07.06.04, 02:12
        Ja Ci moge zabronić Ś..M..I..E..C..I..U !!! Mogę Cię na przykład skopać aż
        zdechniesz. Nie mogę? A kto mi zabroni? Tak więc nie mów gnojeczku takich
        rzeczy. Taki motłoch jak ty przyczynia się do upadku tego świata - MTV psuje
        gusty i kulturę, a Ty lubisz ten ich smród wąchać... To zadziwiające, że tyle
        na świecie zawsze można znaleźć popleczników spleśniałej, zgniłej strawy.
        Jeśli się obruszyłeś na moje słowa, to jesteś obłudnym cwelem, bo przecież mój
        poziom języka w moim poście jest tak samo denny jak cała ramówka MTV...
      • Gość: PUISHER Re: Cenzura obyczajowa w imie obrony wartosci IP: *.icpnet.pl 07.06.04, 02:15
        Nie jestem katolikiem i nie lubię zbytnio tej religii,ale powiem tak:
        O..D..K..U..R..W się od jakiejkolwiek religii boś nie godzien o takich rzeczach
        mówić. Otóż MORALNOŚĆ nie jest katolicka, muzulmańska czy ateistyczna. Ona jest
        ludzka. A Ty? Jesteś człowiekiem? To zastanów się gdzie (w Tobie) i co jest
        napisane. Zastanów się jeszcze raz nad tym wszystkim. Potrafisz?
    • Gość: pawel ... a trzeci swiat umiera z głodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.04, 15:26
    • Gość: Szkrobi MTV przegra jeśli będzie kodowane. IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 09.05.04, 22:10
      VIVA jest niekodowanym kanałem niemieckim (tzw. FTP), mającym dużą widownię.
      MTV w Niemczech aby mieć szansę konkurowania też się rozkodowała - mało tego
      jest tam MTV Central, MTV2 Pop - niekodowane. VIVA weszła do Polski też
      niekodowana, więc liczba widzów (dostępność) jest wielokrotnie większa. MTV
      MUSI więc też rozkodować sygnał. To tylko kwestia czasu.
      • Gość: RF Re: MTV przegra jeśli będzie kodowane. IP: 212.182.117.* 10.05.04, 07:12
        Zgadzam się z Tobą. MTV skazane jest na przegraną. Ich sygnał jest zakodowany i
        przez to mają mniejszą widownię.
    • Gość: wi_the_lec Re: Wojna MTV z Vivą IP: *.nc.rr.com 09.05.04, 22:42
      wlasnie mieszkam w stanach zjednoczonych i czasami ogladam amerykanskie mtv.
      nie za duzo tu muzyki, wiecej reality shows. dlatego nowe stacje muzyczne takie
      jak fuse tv staja sie coraz bardziej popularniejsze, bo sa wierne muzycznej
      obramowce. a programy takie jak "jackass" (wczoraj byl bardzo glupi
      odcinek), "wild boyz" czy "viva la bam" schodza juz na dno. w polsce tez tak
      bedzie. tylko trzeba troche poczekac.
    • Gość: Cube76 Re: Wojna MTV z Vivą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 03:30
      Ja tam wolę MTV, ale jestem skazany na vivę, bo tylko to mam na swojej kablówce.
      Kiedyś miałem cyfrę+ i MTV była lepsza.
    • Gość: and36 To wszystko jedno wielkie dno i 1000m mułu IP: *.novartis.com 10.05.04, 09:33
    • Gość: TROL Re: Wojna MTV z Vivą IP: 213.199.192.* 10.05.04, 09:48
      Rozpieprzyć KRRiT !!!!!!!!
      Ja jestem obywatelem wolnego kraju i nikt nie będzie mi mówił co mogę oglądać a
      co nie !!!
      Jeżeli Mtv nadaje to co chce to już widz decyduje czy chce to oglądać czy nie ,
      a jeżeli się szanowna cenzura (KRRiT) martwi żeby dzieci tego nie oglądały , bo
      pora emisji nie odpowiednia to niech się przypieprza do rodziców żeby pilnowali
      dzieciaka co ogląda !!! Namawiam wszystkich i wszystkie stacje TV że może już
      pora naprawdę wywalczyć wolne media i stać się krajem demokratycznym i
      rozpieprzyć KRRiT !!! BO JAKO WIDZ MAM PRAWO WYBORU CO CHCE OGLADAĆ A CZEGO
      NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! obudźcie się ludzie i zróbmy coś z tym !!! BO TO JUŻ
      JEST PRZESADA !!! NIECH SZANOWNA KRRIT MARTWI SIĘ O WIZERUNEK TVP A NIE
      PRYWATNE MEDIA !!!!

• Gość: Nitro Liczba wypowiedzi po 3 dniach tego tematu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.05.04, 11:22
      na 1 stronie Gazety najlepiej pokazuje gdzie publiczność ma tę wojnę, he, he
    • Gość: ? Re: Wojna MTV z Vivą IP: *.faculty.iu-bremen.de 10.05.04, 13:08
      Viva stawia na familiarnosc : 'bardzo' obiektywne, nie powiem. A tak w ogole,
      Viva w niemczech robi teraz to samo co MTV, tzn. ma programy typu 'It's good to
      be..' czyli fajnie byc bogatym, itp. Wiec jakby nie bylo artykul troche
      nieprofesjonalny i jednostronny...
    • Gość: m Lepiej włączcie sobie Mezzo IP: *.era.pl 10.05.04, 15:46

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka