Dodaj do ulubionych

Eurowizja na raty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 20:04
No i niech zajma ostatnie miejsce, bo juz nie moge patrzec na ta skrzeczaca
panienke, ktorej wydaje sie, ze pojadla wszystkie rozumy, a tak naprawde jest
do niczego a piosenka do d... 10 lat minelo od pamietnego wystepu Edyty
Gorniak, mozna jej nie lubic, ale widac, ze spiewa swietnie i taka wlasnie
gwiazda jak EG powinna reprezentowac TVP.... skoro nie w tym roku, to moze za
rok.... i moze sama Edyta sie skusi i tym razem wygra... a bedzie to 50ty
konkurs - wielki jubileusz;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: eurovision fan A dlaczego TVP1 nie transmituje polfinalow??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 21:58
      tylko 3 kraje z 36 uczestnikow tegorocznej edycji Eurowizji nie transmituja
      polfinalow. Sa to telewizje rosyjska, francuska i polska. Bedzie trzeba wiec
      ogldac po niemiecku.
    • Gość: Arek Love Song Sucks Song IP: *.rosvle01.mi.comcast.net 12.05.04, 03:32
      Z piosenka "Love Song" nie maja tam po co jechac. Piosenka i zespol ponizej
      przecietnego poziomu.
      • Gość: Franek Re: Love Song Sucks Song IP: *.proxy.aol.com 12.05.04, 16:02
        Zespol stracil wiele u mnie. po tym, jak twierdzi, ze z ta marna piosenka chce
        wyjsc na rynek europejski. Wchesniejsze utwory mieli super i z tymi powinni sie
        byli pchac w swiat. Aktualnym utworem nie zwojuja nic. Ta piosenka w wydaniu
        studyjnym brzmi plasko, a jak znajdzie sie na otwartej scenie to zginie
        zupelnie. Przypomnijmy sobie Piaska, ktory tez w ogole nie istnial na scenie,
        choc w Polsce jego piosenke w wydaniu studyjnym mocno lansowano! Pokory,
        pokory!!!
    • Gość: mb nie ma co narzekac, juz pojechali IP: 212.204.114.* 12.05.04, 08:16
      nie ma co narzekac, juz pojechali i teraz pozostaje ich tylko wspierac.
    • Gość: aaa Re: Eurowizja na raty IP: 217.153.29.* 12.05.04, 11:59
      De gustibus est non disputandum. Polecam użycie pilota, mi ona się nawet podoba.
    • Gość: bluFee Re: Eurowizja na raty IP: *.grajewo.net 12.05.04, 13:08
      Kto dopuscił tych buraków do tego konkursu ?????????
      • Gość: widz Re: Eurowizja na raty IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.05.04, 14:52
        Jak to kto?? Ludziska, zamroczone nachalną propagandą prowadzoną przez "jedynkę"
    • Gość: maggie Re: Eurowizja na raty IP: *.dyn.optonline.net 12.05.04, 19:27
      Pomysl z Eurowizja na raty mi sie podoba!Nasi maja szanse,przestancie juz
      nadawac!Lepsi sa od zeszlorocznych,no i maja nie oklepana muzyke.Trzymam kciuki
      i pozdrawiam fanow z New Jersej!
    • Gość: KHysiek Re: Eurowizja na raty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.04, 20:00
      Gdzie są te sondaże, chcę się pośmiać trochę. Kicha jak mało co ta "piosenka"
      Blue Cafe ale chciałbym osobiście zobaczyć z kim przegrywa.
      • Gość: matti Re: Eurowizja na raty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 21:54
        Reprezentanci innych krajów są jeszcze gorsi. Lukrowane, kiczowate, ckliwe
        piosenki. Na ich tle Blue Cafe wypada całkiem nieźle. a sondażami niech się nie
        przejmują - w zeszłym roku Belgia zajęła 2-gie miejsce, Austria 4-te, a obydwa
        te kraje były ostatnie w przedkonkursowych typowaniach. Bardzo ważna jest
        prezencja na scenie, wrażenie, jakie wokaliści zrobią na widzach podczas
        wieczoru - to właśnie to decyduje o wygranej. A na Tatiankę przyjemnie się
        przecież patrzy, potrafi zrobić show!
        • Gość: Pweniak Dlaczego IP: *.web.thalamus.se 13.05.04, 00:29
          Ten monotonny refren nie mają najmniejszych szans stawiam 1000$, nie dojdą do
          pierwszej dziesiątki, przecież mamy wiele innych bardzo dobrych.
          • Gość: JJJ CIEKAWE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.04, 02:34
            Ciekawe dlaczego nie wyślą np. Krzysztofa Cugowskiego z budki suflera,on ma
            niezły głos, albo chociażby Ewelinę Flintę, na pewno nie śpiewa przez nos jak
            Okupnikowa....tragedia... Ta sprawa to lepsza afera niż RywinGate :D
    • Gość: Szymon Stellmaszyk w& & #35 305;ecej rzetelnosc& & #35 305; IP: 212.175.85.* 14.05.04, 12:11
      Autorowı artykulu proponuje zapoznac sıe szerzej z tematem ı przyjac do
      wıadomoscı, ze wymıenıone kraje Andora, Monako i Albania nıe braly udzıalu w
      Eurowızjı 2003. Andora ı Albania debıutuja a Monako wraca do Konkursu po 25
      ltach. Poza tym sondaze ınternetowe o nıczym nıe stanowıa Eurowızjı czrem jest
      nıeprzewıdywalnosc wynıkow Pozdrawıam ss
    • Gość: janunio dla Blue Cafe to sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 07:01
      BC to efekt pracy wydanictw płutowego. Zero oryginalności, raczej kapela dobra
      do pracy na wakacyjnym promie wycieczkowym.
      Wokalistka ma zdolności parodystyczne i nic więcej.
      Trzeba przyznać, że jest to też kawał nikomu nie potrzebnej dobrej roboty.
      Zaprezentowane Ukraińskie dzieło multimedialne to prawdziwa perełka sztuki
      telewizyjnej. Słyszałem i widziałem żywioł wschodniej ukrainy jako mix kultur
      azjatycko - prawosławnych.
      Jestem pod wrażeniem, że euro-widownia się nie pomyliła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka