Gość: skok IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 12:03 Artykuł spory a fotki zadnej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ratma Re: Świat przedstawiony IP: *.koncept-L.pl 02.06.04, 16:05 Dokładnie. Tak samo się zawodłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Świat przedstawiony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 13:12 fototapeta.art.pl/2003/rlm.php np, a poza tym używć można wyszukiwarek - wystarczy wpisać tytuł, nazwisko itd.;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: Świat przedstawiony 03.06.04, 15:51 "Wielkie światowe przeglądy sztuki pełne są fotografii. Należy jej się uwaga, także takiej, która zdaje się tylko reportażem, tylko rzemiosłem." Pani Doroto, w pelni podzielam Pani zdanie. Na mysl przychodzi mi na przyklad wystawa w 'Zachecie' z ,81. 'Historia fotografii francuskiej'. Toz tam fotografia dokumentalna i dziennikarska zajmowala poczytne miejsce! P.S. I cieszy to, ze poruszyla Pani ow wazki temat:) Patrz tez watek 'Tekscik' na forum Fotografia. Odpowiedz Link Zgłoś