Gość: stilonek IP: 91.226.7.* 07.02.12, 09:38 taaak, inteligent KONIECZNIE po grossa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rupi Re: Dom wariatów IP: *.aster.pl 07.02.12, 10:37 Owszem, bo tylko bezmózgi matoł dyskutuje z czymś, czego nie przeczytał albo nawet nie miał w ręku. Odpowiedz Link Zgłoś
rudydon Re: Dom wariatów 07.02.12, 14:07 ..nie obrazaj premiera ktory nie czytajac biografii Walezy , ostro ja potepil .. Odpowiedz Link Zgłoś
goral27 inteligent z wyborczej :) 07.02.12, 11:16 czyli troche Grossa, troche Paolo Coelho... i wszystko jasne! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lghjk Mam problem z czytaniem IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.12, 12:03 Gdyby ktoś umiał mi wytłumaczyć, o czym jest właściwie ten tekst, byłbym wdzięczny. Zgubiłem, wątek po tym smoku. Najprawdopodobniej należę do tych, którzy mają problem z czytaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 ...a ja nie rozumiem co mnie bardziej rozbraja... 07.02.12, 17:32 ...buzia autora artykułu, czy jego szafirowa jak smok koszulka... Gość portalu: lghjk napisał(a): > Gdyby ktoś umiał mi wytłumaczyć, o czym jest właściwie ten tekst, byłbym wdzięc > zny. Zgubiłem, wątek po tym smoku. Najprawdopodobniej należę do tych, którzy m > ają problem z czytaniem. Odpowiedz Link Zgłoś