Dodaj do ulubionych

Piotr Kaczkowski

03.10.12, 15:38
Czy ktoś ma jeszcze nadzieję, że Pan Piotr kiedyś wróci ? Bo ja już chyba straciłem wszelką.
Obserwuj wątek
    • techniczny1990 Re: Piotr Kaczkowski 04.10.12, 22:32
      Ja mam nadzieję!
    • muka77 Re: Piotr Kaczkowski 05.10.12, 21:36
      Jest nadzieja :D
      • imagistyk Re: Piotr Kaczkowski 07.10.12, 14:02
        W czasie obchodów 50-lecia Piotr Kaczkowski ( chyba u Stelmacha) wyraźnie powiedział, że czeka na zakończenie rehabilitacji, aby z pośpiechu nie powtórzyła się poprzednia zapaść.
        Brakuje pana Piotra i Minimax-u o 21-ej.
    • raszefka Re: Piotr Kaczkowski 16.11.12, 22:28
      Przedwczoraj Piotr Kaczkowski kolejny raz prowadził Tonację, a tu cisza?????
      • maciejka_04 Re: Piotr Kaczkowski 17.11.12, 17:06
        Takie forum....
        W ostatnią środę nie słuchałem, lecz w poprzednim tygodniu pana Piotra słuchało się wyśmienicie.
        • techniczny1990 Re: Piotr Kaczkowski 17.11.12, 21:31
          maciejka_04 napisał:

> Takie forum....
          > W ostatnią środę nie słuchałem, lecz w poprzednim tygodniu pana Piotra słuchał
          > o się wyśmienicie.

Dokładnie, takie forum. Umierające forum z kilkoma niedobitkami. A kilka lat temu tyle się tu działo...

Ja też słuchałem w ostatnią środę i w przedostatnią też. Było wyśmienicie. W kolejne środy będę słuchał i też będzie wyśmienicie.
          • imagistyk Re: Piotr Kaczkowski 18.11.12, 14:33
            Niestety słuchałem tylko kawałka audycji półtora tygodnia temu i całą w tę środę. Oprócz ogromnej radości opanowało mnie podejrzenie, że pan Piotr podsumowuje swoją działaność i jakby obawiał się, że nie wszystko zdąży powiedzieć i zaprezentować.
            Skończyłem właśnie czytać "Decybela". Jest tam fragment tygodnika RTV z sierpnia 1971 roku :
            -18.30- Mini max-wydanie dla fonoamatorów.
            • radiowoleodtelewizji Re: Piotr Kaczkowski 18.11.12, 22:50
              Oprócz ogromnej radości opanowało mnie podejrzenie, że pan Piotr podsumowuje
              > swoją działaność i jakby obawiał się, że nie wszystko zdąży powiedzieć i zapre
              > zentować.
              Odniosłem podobne wrażenie, ale pomyślałem, że Pan Piotr pewnie wkrótce przejdzie na emeryturę.
              • maciejka_04 Re: Piotr Kaczkowski 18.11.12, 23:03
                Tacy ludzie nie przechodzą na emeryturę. Ikony są wieczne.
                • maciejka_04 Re: Piotr Kaczkowski 18.11.12, 23:04
                  ... bo nie zdążyłem. Podsumowanie Pana Piotra odebrałem również jako odliczanie....
                  • smutas13 Re: Piotr Kaczkowski 20.11.12, 08:23
                    maciejka_04 napisał:

> ... bo nie zdążyłem. Podsumowanie Pana Piotra odebrałem również jako odliczanie
                    > ....

Nie dołujcie mnie :-(
                    Magiczny człowiek z magicznym głosem, nie może tak całkiem przestać cieszyć nasze uszy
                    i serca...
    • wedrowiec2 Re: Piotr Kaczkowski 24.11.12, 18:15
      Piotr Kaczkowski uhonorowany:
      www.polskieradio.pl/9/1099/Artykul/723333,Piotr-Kaczkowski-odznaczony-Krzyzem-Oficerskim-Orderu-Odrodzenia-Polski
      W 16 minucie:
      www.tvpparlament.pl/retransmisje/pozostale/wreczenie-odznaczen-panstwowych-przez-prezydenta-bronislawa-komorowskiego/9068060
      • imagistyk Re: Piotr Kaczkowski 02.12.12, 12:19
        Dzięki !
        Kilka lat temu PRZEGLĄD opublikował zdjęcie p.Piotra przy okazji innego wyróżnienia. Teraz wygląda trochę inaczej. Ale na szczęście jest.
        O ile nie mam omamów i tym podobnych objawów, to na początku lat 70-ych p.Piotr prowadził w TV P program muzyczny. Mam jakieś przebłyski, że widziałem go rozmawiającego z Wojciechem Skowrońskim. I przez tyle lat unikał publicznego pokazywania się, aż prezydent RP okazał się silniejszy.
    • wedrowiec2 Re: Piotr Kaczkowski 20.03.13, 21:35
      "W środę, 20 marca, minie 50 lat, odkąd Piotr Kaczkowski po raz pierwszy zasiadł przed radiowym mikrofonem. Pierwszą zaprezentowaną przez niego wówczas piosenką była "Love Me Do” Beatlesów.
      W przeddzień jubileuszu, we wtorek, 19 marca o godzinie 21.00 Piotr Kaczkowski był gościem Jerzego Sosnowskiego w "Klubie Trójki".
      Środa, 20 marca, upłynie pod znakiem ulubionej muzyki dziennikarza i wspomnień. Przez cały dzień będzie można wysłuchać utworów związanych z Jubilatem, które Redakcja Muzyczna specjalnie wybrała z myślą o nim. - To nie tylko ulubione utwory Piotra Kaczkowskiego, to także nasze ulubione utwory, które poznaliśmy dzięki Niemu - mówił Piotr Baron w środowej audycji "3 wymiary gitary". Wśród nich znalazły się ”Whole Lotta Love” Led Zeppelin, "You song” w wykonaniu Eltona Johna i cudowne "Parisienne Walkways” Gary'ego Moore'a, "Sunday morning" The Balshoi."
      www.polskieradio.pl/9/201/Artykul/804211,50-lat-minelo-jubileusz-Piotra-Kaczkowskiego
      • imagistyk Re: Piotr Kaczkowski 28.03.13, 16:22
        Im bardziej Piotr Kaczkowski jest fetowany w Trójce, tym Go mniej. Ja bardzo żałuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka