Gość: Jack IP: *.gazeta.pl 21.03.02, 17:50 No właśnie co sądzicie o Radiostacji ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ula Re: Wątek Nr 3 pt: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 01:57 Idealnie wręcz wstrzeliłeś się w moje oczekiwania...Sama chciałam pogadać o radiu, a "Radiostacji" w szczególności, ale nie wiedziałam, jak się zakłąda kolejne, powiedzmy, sub-forum. A co do wątku głównego: mam dla "R." bliżej niesprecyzowaną sympatie i mam nadzieję, ze dzięki Waszej pomocy uda mi się ją dookreślić. Mówiąc po prostu: czy ktoś mógłby mi przesłać ramówkę tej stacji. bo zdarza mi się włącyzć ją w środku nocy czy wieczorem i leci jakiś rewelacyjny punk,reggae albo jaieś odloty, kórych nawet nie umiem nazwać, a innym razem siedzę jak palant, a przez cały wieczór puszczają jakieś "zgrzyty, piski, trzaski". No i chciałabym podejść do tego bardziej metodycznie ;-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Wątek Nr 3 pt: IP: *.gazeta.pl 22.03.02, 08:01 Cóż najprościej jest jak wejdziesz na www.radiostacja.pl - ja najbardziej lubie audycje autorskie w godz 23 - 01 , a za najwieksza zaletę Radiostacji uważa luz i bezpośredniość , a w muzyce to że można usłyszeć wykonawców którzy wydaja płyty w nakładzie 5.000 czyli sa praktycznie nieznani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArCello Re: Wątek Nr 3 pt: IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 10:25 > za najwieksza zaletę Radiostacji w muzyce to że można usłyszeć wykonawców którzy wydaja > płyty w nakładzie 5.000 czyli sa praktycznie nieznani To jest to co kiedyś dało się usłyszeć w Trójce - ach, te wspomnienia. Ale gdzie można usłuszeć R. - Czy w Gdańsku też? pozdr, MArCello Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArCello Re: Wątek Nr 3 pt: IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 10:32 OK. Już wiem. Gdańsk TAK. Ciekawa jest ta ich strona www. A czy mają RDS ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Wątek Nr 3 pt: IP: *.gazeta.pl 22.03.02, 11:08 RDS w Radiostacji polega na tym że widać częstotliwośći i czasem tel do studia. Dla mnie najcenniejsze jest to że daja muzykę w różnych nurtach ( hip hop, alternatywny rock ale taż muzyka bardzo unikalna - ciekawostki jak w audycji Artura Boryczko czy "Pełnia" - dark, gotyk ) ale zawsze jest to muzyka niekomerycyjna - zadnego popu czy masówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Wątek Nr 3 pt: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 18:57 Wnerwia mnie strasznie Makak i za dużo dają techno- można z nudów zdechnąć, najlepsza audycja to "Pełnia księżyca"- nadają ja tylko w czasie pełni- zajebisty pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc radiostacja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 21:10 Muzyka jest OK. Niestety czasami mowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Wątek Nr 3 pt: IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 12:40 Za dużo hip-hopu i house'u. I nie wiem co się stało z moją ulubioną audycją Ambient Przemka Wardejna. No ale za kilka lat raperskie bełkoty nas zniszczą i tak to się wszystko zakończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Wątek Nr 3 pt: IP: 212.76.37.* 01.04.02, 23:00 Lolek - nic dodac nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelak Re: Wątek Nr 3 pt: IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.04.02, 02:00 Lolek i Gość - nic dodać nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
kugel Re: Wątek Nr 3 pt: 13.04.02, 23:23 Psluchajcie sobie xfm w londynie na 104.9fm lub www.xfm.co.uk polecam wieczory i noce, szczegolnie piatek,sobota niedziela caly dzien - audycje na zywo prosto z klubow, wykonawcy z najwyzszej polki.... do takiego profilu powinna dazyc radiostostacja. Pozdro MKD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camel Re: Wątek Nr 3 pt: IP: 192.168.1.* 20.04.02, 17:38 Nie miałem okazji słuchania radiostacji, ale sadzę że jest czego słuchać za sprawa Piotra Metza...Czy ma jakąś swoją autorską audycje? PozdrooFka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariuszp Re: Wątek Nr 3 pt: IP: 195.205.41.* 25.04.02, 18:38 mysle ze jestes w bledzie. rdst byla uksztaltowana duzo wczesniej niz czasy i "panowanie" p. metza, a to za sprawa innego pana - pawla sito. tylko zastanawiam sie dlaczego uwazasz ze to akurat to za sprawa tego 1 jest czego sluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _marian_ Re: Wątek Nr 3 pt: IP: *.komputerswiat.pl 25.04.02, 18:42 ja slucham radiostacji przed sniadaniem i po kolacji. Odpowiedz Link Zgłoś