Dodaj do ulubionych

Wątek Nr 3 pt: "Radiostacja"

IP: *.gazeta.pl 21.03.02, 17:50
No właśnie co sądzicie o Radiostacji ???
Obserwuj wątek
    • Gość: ula Re: Wątek Nr 3 pt: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 01:57
      Idealnie wręcz wstrzeliłeś się w moje oczekiwania...Sama chciałam pogadać o
      radiu, a "Radiostacji" w szczególności, ale nie wiedziałam, jak się zakłąda
      kolejne, powiedzmy, sub-forum. A co do wątku głównego: mam dla "R." bliżej
      niesprecyzowaną sympatie i mam nadzieję, ze dzięki Waszej pomocy uda mi się ją
      dookreślić. Mówiąc po prostu: czy ktoś mógłby mi przesłać ramówkę tej stacji.
      bo zdarza mi się włącyzć ją w środku nocy czy wieczorem i leci jakiś
      rewelacyjny punk,reggae albo jaieś odloty, kórych nawet nie umiem nazwać, a
      innym razem siedzę jak palant, a przez cały wieczór puszczają jakieś "zgrzyty,
      piski, trzaski". No i chciałabym podejść do tego bardziej metodycznie ;-)))
      Pozdrawiam
      • Gość: Jack Re: Wątek Nr 3 pt: IP: *.gazeta.pl 22.03.02, 08:01
        Cóż najprościej jest jak wejdziesz na www.radiostacja.pl - ja najbardziej lubie
        audycje autorskie w godz 23 - 01 , a za najwieksza zaletę Radiostacji uważa luz
        i bezpośredniość , a w muzyce to że można usłyszeć wykonawców którzy wydaja
        płyty w nakładzie 5.000 czyli sa praktycznie nieznani
        • Gość: MArCello Re: Wątek Nr 3 pt: IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 10:25
          > za najwieksza zaletę Radiostacji w muzyce to że można usłyszeć wykonawców
          którzy wydaja
          > płyty w nakładzie 5.000 czyli sa praktycznie nieznani

To jest to co kiedyś dało się usłyszeć w Trójce - ach, te wspomnienia.
          Ale gdzie można usłuszeć R. - Czy w Gdańsku też?
          pozdr,
          MArCello
        • Gość: MArCello Re: Wątek Nr 3 pt: IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 10:32
          OK. Już wiem. Gdańsk TAK.
          Ciekawa jest ta ich strona www.
          A czy mają RDS ?
          • Gość: Jack Re: Wątek Nr 3 pt: IP: *.gazeta.pl 22.03.02, 11:08
            RDS w Radiostacji polega na tym że widać częstotliwośći i czasem tel do studia.
            Dla mnie najcenniejsze jest to że daja muzykę w różnych nurtach ( hip hop,
            alternatywny rock ale taż muzyka bardzo unikalna - ciekawostki jak w audycji
            Artura Boryczko czy "Pełnia" - dark, gotyk ) ale zawsze jest to muzyka
            niekomerycyjna - zadnego popu czy masówki.
        • Gość: X RADIOSTACJA JEST SUPER! IP: *.com / 10.10.233.* 28.03.02, 12:35
      • Gość: karol Re: Wątek Nr 3 pt: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 18:57
        Wnerwia mnie strasznie Makak i za dużo dają techno- można z nudów zdechnąć,
        najlepsza audycja to "Pełnia księżyca"- nadają ja tylko w czasie pełni-
        zajebisty pomysł
        • Gość: Gosc radiostacja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 21:10
          Muzyka jest OK. Niestety czasami mowia.
    • Gość: Lolek Re: Wątek Nr 3 pt: IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 12:40
      Za dużo hip-hopu i house'u. I nie wiem co się stało z moją ulubioną audycją
      Ambient Przemka Wardejna. No ale za kilka lat raperskie bełkoty nas zniszczą i
      tak to się wszystko zakończy.
      • Gość: Gosc Re: Wątek Nr 3 pt: IP: 212.76.37.* 01.04.02, 23:00
        Lolek - nic dodac nic ujac.
    • Gość: szelak Re: Wątek Nr 3 pt: IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.04.02, 02:00
      Lolek i Gość - nic dodać nic ująć
    • kugel Re: Wątek Nr 3 pt: 13.04.02, 23:23
      Psluchajcie sobie xfm w londynie na 104.9fm lub www.xfm.co.uk polecam wieczory
      i noce, szczegolnie piatek,sobota niedziela caly dzien - audycje na zywo prosto
      z klubow, wykonawcy z najwyzszej polki.... do takiego profilu powinna dazyc
      radiostostacja. Pozdro MKD
      • Gość: Camel Re: Wątek Nr 3 pt: IP: 192.168.1.* 20.04.02, 17:38
        Nie miałem okazji słuchania radiostacji, ale sadzę że jest czego słuchać za
        sprawa Piotra Metza...Czy ma jakąś swoją autorską audycje?
        PozdrooFka
        • Gość: mariuszp Re: Wątek Nr 3 pt: IP: 195.205.41.* 25.04.02, 18:38
          mysle ze jestes w bledzie. rdst byla uksztaltowana duzo wczesniej niz czasy i "panowanie" p. metza, a to za sprawa innego pana - pawla sito. tylko zastanawiam sie dlaczego uwazasz ze to akurat to za sprawa tego 1 jest czego sluchac.
    • Gość: _marian_ Re: Wątek Nr 3 pt: IP: *.komputerswiat.pl 25.04.02, 18:42
      ja slucham radiostacji przed sniadaniem i po kolacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka