Dodaj do ulubionych

Zwolnić Ewę Wanat

IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.07.04, 13:19
Właśnie.
Koniecznie bo działa na szkodę stacji.

Przykładem jej irracjonalnych działań jest choćby zwolnienie Krzysztofa Miki
pójście w zaparte, czyli zero komentarzy...
Jak można tak traktować słuchaczy!

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: TomekO Re: Zwolnić Ewę Wanat IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.07.04, 13:20
      Na podstawie:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11&w=12257909&a=12307087
    • Gość: TomekO Re: Zwolnić Ewę Wanat IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.07.04, 13:40
      Sugeruję:

Jeśli nie będziemy konkretnie i stale krytykować osoby wydające naszym zdaniem
      złe decyzje to nic z tego nie będzie!

Piszmy i domagajmy się odpowiedzialności za złe czyny.
      Tylko w ten sposób można coś osiągnąć.
      Ignorowanie i pobłażanie NIC nie da.

Pozdrawiam.
      • Gość: dawna słuchaczka Re: Zwolnić Ewę Wanat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 15:16
        Całkowicie popieram,to co się stało i dzieje nadal z tym radiem to KATASTROFA,
        Pani Paradowska jako prowadząca Poranek to jaskiś żart,tylko czemu on trwa tak
        długo??? To samo z Kolendą i Gawryluk,milion razy lepszy był Sobala i pewnie
        mniej mu trzeba było płacić,
        wszyscy narzekają na Maternę , a co z Wellman,przecież ta kobieta to
        intelektualne zero,czego dała kolejny dowód we wczorajszej rozmowie z
        Eichelbergerem,
        ja już wolę słuchać dzwoniacych słuchaczy,bo prawdopodobieństwo,że trafię na
        kogoś mało interesujacego, było mniejsze.
        Już wogóle nawet nie wspominam o reszcie załogi między porankowo -tokoklokowej,
        chociaż należałoby w zasadzie pochwalić Marcina Wojciechowskiego,którego audycji
        słucham z przyjemnością i doceniam różnorodność tematów poruszanych w jego
        audycjach, mimo,ze czasami kompletnie się nie zgadzam z jego pogladami,
        a Pani Podolskiej to chyba nie trzeba,żadnych rekomendacji i pochwał.

• Gość: Grzechu Re: Zwolnić Ewę Wanat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 17:46
          Krótko i na temat, zwolnić ją, to przez tą Panią słuchamy tych miernot a
          najlepsi są wywalani.
          • agaton45 Re: Zwolnić Ewę Wanat 21.07.04, 18:03
            Jeżeli nasze wypowiedzi pomogą, jestem ZA. Co do paradowskiej, to dlatego ją
            trzymają, że p. kwaśniewska na prezydenta.
            • Gość: skwaśniało Re: Zwolnić Ewę Wanat IP: *.chello.pl 22.07.04, 11:32
              Zwolnić Ewę Wanat.
              Radio ToKFM (Tera o Kurna Felek My) staje się coraz mniej zjadliwe.
              A wystarczy tylko sięgnąć do korzeni...

Mniej komercji !
              To radio musi się czymś różnić od reszty.

Wszak twierdzicie że ma być kierowane do Inteligencji...

• hidalgo333 Re: Zwolnić Ewę Wanat 23.07.04, 20:53
                Gość portalu: skwaśniało napisał(a):

> Zwolnić Ewę Wanat.
                > Radio ToKFM (Tera o Kurna Felek My) staje się coraz mniej zjadliwe.
                > A wystarczy tylko sięgnąć do korzeni...
                >
                > Mniej komercji !
                > To radio musi się czymś różnić od reszty.
                no, nadal sie rózni, ale mniej
                bo mało gadania a dużo przerw a gadanie taaaaaaakie sobie
                nie to co dawniej, kiedy bywało gorąco
                tak, ale jeżeli nie to radio, to na jakie mam przełączyć
                >
                > Wszak twierdzicie że ma być kierowane do Inteligencji...
                >
            • Gość: alx Re: Zwolnić Ewę Wanat IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.07.04, 15:27
              > Jeżeli nasze wypowiedzi pomogą, jestem ZA. Co do paradowskiej, to dlatego ją
              > trzymają, że p. kwaśniewska na prezydenta.

A za co trzymają Żakowskiego?
              • Gość: sich treffen Żakowski i Paradowska to serwituty IP: *.icpnet.pl 25.07.04, 01:53
                Żakowski i Paradowska to serwituty Polityki - jednego z dwóch głównych
                właścicieli Toku. Więc jak tu wyrzucić znudzone "Janina Paradowska, dzieeń dobry
                państwu", skoro to Paradowska mogłaby wywalić Wanatową?
        • Gość: TomekO Re: Zwolnić Ewę Wanat IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.07.04, 12:23
          Też uważałem, że Sobala był najlepszy.
          Czekałem na jego audycję cały dzień i... przyznam robiłem sobie przerwę na lunch
          aby go posłuchać. A było warto!

Wieczorami były też sympatyczne audycje Bugalskiego, w innym stylu, ale na
          wieczór całkiem przyjemne. Uwielbiała je moja żona...

I z dnia na dzień pozbyli się Sobali (telefonicznie jak był na wczasach poza
          Polską, co w konsekwencji doprowadziło do tego, że wylądował w szpitalu, a że
          zawsze miał problemy z sercem to ledwo wyszedł...), zresztą po rozmowie z
          Bugalskim (obecnie III) dowiedziałem się, że bardzo to przeżył. I nie chodzi
          nawet o sam fakt zwolnienia, a formę. Uwłaczającą ludzkim zachowaniom, ale no
          cóż...

Pozdrawiam,
          • Gość: dawana słuchaczka Re: Zwolnić Ewę Wanat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 12:35
            Oni tam mają wszystkich w d... ,myślą,że jak przez cztery godziny na dzień mają
            na antenie znane nazwiska,to już się nie muszą niczym przejmować.

• Gość: ptok Re: Zwolnić Ewę Wanat IP: 62.233.153.* 22.07.04, 22:21
      jestem starym słuchaczem
      jestem starym nniepocieszonym słuchaczem
      jestem starym niepocieszonym słuchaczem, który nie znajduje miejsca na innych stacjach, wiec jest bezdomnym słuchaczem
      wiec jestem bezdomnym słuchaczem tok fm w nadzieji, że odnowi stare korzenie przynajmniej troszkę
      czy ja proszę o zbyt wiele
      • Gość: ja Re: Zwolnić Ewę Wanat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 17:59
        Z całego serca,z calej duszy jestem za starym tok fm.
    • Gość: !!! Re: Zwolnić Ewę Wanat IP: 80.51.247.* 23.07.04, 14:55
      EWO-IDZ PRECZ!!!
      • agaton45 Re: Zwolnić Ewę Wanat 23.07.04, 17:02
        Z całym szacunkiem dla Ciebie. Nie żartuj, ona jest niezatapialna.
        • hidalgo333 Zwolnić Ewę Wanat -bo nie lubi słuchaczy z własnym 23.07.04, 20:38
          zdaniem
          Niezatapialna?
          tytanic też miał być niezatapialny, dopóki nie zderzył się z górą lodową
          • Gość: dawna słuchaczka Re: Zwolnić Ewę Wanat -bo nie lubi słuchaczy z wł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 07:26
            Ja jestem skłonna nawet dać jej jeszcze jedną szansę, ale niech zacznie ją
            wykorzystywać jak najszybciej i niech w tym radiu przynajmniej na początek pusći
            słuchaczy na antenę.
            • urtika1 Re: Zwolnić Ewę Wanat -bo nie lubi słuchaczy z wł 24.07.04, 21:28
              Gość portalu: dawna słuchaczka napisał(a):

> Ja jestem skłonna nawet dać jej jeszcze jedną szansę, ale niech zacznie ją
              > wykorzystywać jak najszybciej i niech w tym radiu przynajmniej na początek pusć
              > i
              > słuchaczy na antenę.
              popieram
              ale to ostatnia szansa, bo nie skorzystała z żadnej uwagi forumonowiczów-i-starych -słuchaczy
        • Gość: gość w Agorze nie ma niezatapialnych IP: *.icpnet.pl 25.07.04, 01:57
          W Agorze niezatapialny jest tylko wynik finansowy. A czy Ewa Wanat wygląda jak
          wynik finansowy? Raczy ne... Nie tacy jak ona stamtąd wylatywali z hukiem.
    • Gość: lala Re: Zwolnić Ewę Wanat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 10:51
      zgadzam się ze swoim przedmówcą! Ta kobieta działa na szkodę tego radia i
      słuchaczy
    • Gość: Gul Re: Zwolnić Ewę Wanat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 19:26
      up
      • Gość: ASIK Re: Zwolnić Ewę Wanat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.04, 21:57
        Chyba sie nudzisz, przywołaj pogode, zajmij sie czyms pozytecznym !
        Gdzie się tacy idioci rodzą ?
        • Gość: Ble ble Re: Zwolnić Ewę Wanat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 12:07
          ASIK, czy masz kontrargumenty?
          Dlaczego nie zgadzasz się z tytułową tezą. Uzasadnij to, proszę.
    • Gość: ptok Re: Zwolnić Ewę Wanat bo nas nie rozumie IP: 62.233.153.* 24.08.04, 22:08
      przeczytałam cały długi wątek odpowiedzi redakcji czyli p.wanat
      stwierdzam starając się o obiekywizm, chociaż trudno mi jako sentymentelnemu staremu słuchaczowi
      1.pani e.w. ignoruje słuchaczy, chociaż udaje, że nie
      2. udaje, że odpowiada
      3. nie odpowiada na pytania istotne np dlaczego katuje nas co 15 minut wiadomościami
      4. nie rozumie nas, najstarszych maniaków radia słowa
      ptok
      ps
      mantra słuchacza słowa
      jestem starym słuchaczem
      jestem starym niepocieszonym słuchaczem
      jestem starym niepocieszonym słuchaczem, który nie znajduje miejsca na innych stacjach, wiec jest bezdomnym słuchaczem
      wiec jestem bezdomnym słuchaczem tok fm w nadzieji, że odnowi stare korzenie przynajmniej troszkę
      czy ja proszę o zbyt wiele

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka