Dodaj do ulubionych

Dziś rusza Sopot

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 19:51
Festiwal w Sopocie????? Buahaha
Wolę pojechać na koncert METALOWY. Tam przynajmniej nie będzie kociej muzyki
dla pokemonów..!! hehe
Obserwuj wątek
    • Gość: Roxxx Superdzidzi IP: *.putnamlovellnbf.com 19.08.04, 23:13
      Nie smiej sie dziecko. Sopot byl kiedys czyms dajacym poczucie koloru w
      komunistycznej szarzyznie. A jesli to nie w twoim stylu to po co sie
      negatywnie wyrazasz - zeby obwiescic wszem i wobec wyzszosc swych muzycznych
      gustow? Pojdz do psychologa bo belkocisz poprzez wyrazny kopleks nizszosci.
      • Gość: ja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 03:43
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: koko Re: Superdzidzi IP: 213.241.6.* 20.08.04, 09:19
        A co to znaczy "belkocisz" i "kopleks"?
        • Gość: INSTITUTE OF CULTU SOPOT TO OKNO NA SWIAT PIOSENKI POLSKIEJ IP: *.sympatico.ca 20.08.04, 19:51
          SOPOT to jest dobra firma. Tyle radosci i wzruszen dostarczyla melomanom. Byc w
          Sopocie na estradzie to zaistniec w kulturze polskiej. Kazdy kraj powinien
          posiadac wiele centrow kulturowych. Im wiecej tym dobrze. Polska zbliza sie do
          magicznej liczby 12. Tam pracuja cale super zespoly wybitnych specjalistow
          najwyzszej klasy. To rosnie, kompetycja tez robi swoje. To jest ten bukiet
          polskich kwiatow. Moze w tym jest klucz do naszej polskiej liczby 44. Czuje, ze
          tyle powinno byc centrow w 40 - milionowym kraju. Dziekujemy artystom.
      • Gość: Ćma Re: Superdzidzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 10:56
        Każdy ma inną opinię na różne tematy i trzeba to uszanować.
        Ja również pamiętam te czasy, gdy jako mała dziewczynka siadałam z całą
        rodzinką na szow w Sopocie.
        Tyle, że wówczas to było co innego. Wówczas był konkurs (każdy trzymał kciuki
        za swego faworyta), a teraz to jest prezentacja gustów organizatora, a nie
        publiki, albo tak jak to czasem bywa podczas tego koncertu obecnie
        zaprezentowanie jednej gwiazdy aby zebrać publikę, a reszta to ci co wyrażą
        chęć występu (częstokroć na bardzo niskim poziemie muzycznym).
    • Gość: koko Re: Dziś rusza Sopot IP: 213.241.6.* 20.08.04, 09:14
      "I festiwal w Sopocie, jaki ochlaj i wyżerka
      Ile kasy dać dziadowi o zniszczonych nerkach"
      Zmieniłbym ochlaj na obciach i byłoby jeszcze bardziej trafnie. A jak sie za
      ten cyrk weźmie badziewny TVN, to już będzie fajans i kicha, na którą sie lud
      rzuci jak na wódkę z zakąską. I będziemy mieli następcę nieświętej pamięci
      diskopolo. O! Krzysiu król badziewia zaczyna. Zaiste smakowite.
      • Gość: d Stary nikt nie każe Ci oglądać IP: 80.48.255.* 20.08.04, 14:28
        > "I festiwal w Sopocie, jaki ochlaj i wyżerka
        > Ile kasy dać dziadowi o zniszczonych nerkach"
        > Zmieniłbym ochlaj na obciach i byłoby jeszcze bardziej trafnie. A jak sie za
        > ten cyrk weźmie badziewny TVN, to już będzie fajans i kicha, na którą sie lud
        > rzuci jak na wódkę z zakąską. I będziemy mieli następcę nieświętej pamięci
        > diskopolo. O! Krzysiu król badziewia zaczyna. Zaiste smakowite

Stary nikt nie każe Ci oglądać, zawsze mozesz zmienic kanał
        • Gość: koko Re: Stary nikt nie każe Ci oglądać IP: 195.136.247.* 21.08.04, 23:41
          I co z tego, że nikt nie każe mi oglądać? Nie rozumiem sensu Twojej wypowiedzi.
          Co to ma do rzeczy?
    • Gość: Magda Re: Dziś rusza Sopot IP: *.21-218-195.adsl.internet.lu 20.08.04, 09:21
      Przykro to stwierdzic,ale artykul pana Sankowskiego jest na bardzo niskim,aby
      nie rzec prymitywnym poziomie.Duzo w nim ideologii,za to bardzo malo tresci i
      opinii
      czlowieka rzeczywiscie czujacego i znajacego sie na muzyce.Mieszkam od lat w
      Paryzu i mowienie o tym,ze cos naprawde ciekawego i nowatorskiego dzieje sie we
      Francji w tej dziedzinie jest co namniej nieporozumieniem (za calym szacunkiem
      dla francuskiej piosenki).
      Poza tym deprecjonowanie tak wybitnych artystow jak Patricia Kaas i mowienie o
      popluczynach z Francji jest w najwyzszym stopniu nie na miejcu i po prostu
      niekulturalne.
      Autor daje upust swym ideologicznym przekonaniom i nie prezentuje nic poza
      ideologicznym zacietrzewieniem.Ja nie neguje problemow z image
      festiwalu,niskiego ogolnego poziomu imprezy,ale tego typu artukuly z gory
      deprecjonujace impreze sa nie na miejscu i,jak podejrzewam,pisane na zamowienie.
      • Gość: Zaratustra Re: Dziś rusza Sopot IP: *.chvlva.adelphia.net 21.08.04, 08:33
        Nie bojmy sie pewnych rzeczy nazwac po imieniu: na zamowienie okreslonych
        kregow ktore placa w dolarach USA za deprecjonowanie muzyki z nad Sekwany.
    • Gość: Poke Sopot = dno IP: *.238.114.153.adsl.inetia.pl 20.08.04, 10:46
      Juz od dawna niestety Sopot sie skonczyl... Trudno, bywa.
    • Gość: adas czy ten pan po lewej to wojciech mann? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:03
    • Gość: roman Re: Dziś rusza Sopot IP: 195.143.166.* 20.08.04, 13:07
      Autor tego artykulu chyba nie slyszal Patici Kass i porownuje ja do popluczyn
      piosenki francuskiej. Nalezy ona do najwiekszych gwiaz piosenki francuskiej.
      Bilety na jej koncerty sa wysprzedane na kilka miesiecy przed koncertami. I tak
      sie dziwie ze w okresie jeszcze wykacyjnym udalo sie ja do Sopotu sciagnac .
      Jezeli Polonia jej wystep pokaze to bedzie wielkie swieto. Polonia - bo na
      zachodzie mozna tylko ten program ogladac.
    • Gość: gagatek Re: Dziś rusza Sopot IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 20.08.04, 14:50
    • Gość: Atena Co to za kaszalot na zdjeciu?? IP: 207.109.138.* 20.08.04, 15:09
    • Gość: kuba KAZIK rulezz!! :-) IP: *.pmo.osk.pl / *.pmo.osk.pl 20.08.04, 15:52

"i festiwal w Sopocie - jeden ochlaj i wyzerka,
      ile forsy dac dziadowi o zniszczonych nerkach.." :-))

• Gość: Belgia Torzewski Marek ??? w Sopocie ??? IP: *.wol.be.prserv.net 21.08.04, 09:06
      A co sie dzieje z Markiem Torzewskiem ??? Na jego oficjalna strone
      internetowa, to nic nie ma w programie spiewu w Sopocie !!! Tylko bzdury o
      eurowyborach, ktore myslal ze wygra !!! Puste, to wszystko !!!
    • Gość: Polacy z Francji Patricia KAAS IP: *.wol.be.prserv.net 21.08.04, 09:09
      Bylysmy pare razy na jej koncertach i naprawde SUPER spiewa !! Warto ja poznac
      i isc na koncert w Sopocie. Milej zabawy w Sopocie !!
    • Gość: Kazik Re: Dziś rusza Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 09:15
      Kolejne lato, sopocka plaża
      Sopocka plaża syfem zaraża
      A w sierpniu pogonią się znowu stada
      Święto muzyki to zdrada!
    • Gość: dorka Re: Dziś rusza Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 17:33
      no przykro mi to mówić ale sopot wziął się i skrzaczył:P od Ireny Santor do
      Kate Ryan... niezły spadek ambicji:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka