Dodaj do ulubionych

Program o Kapeli Ze Wsi Warszawa

21.08.04, 22:19
Własnie trwa w Polskiej Sekcji BBC. Rozgłośnie regionalne PR. Włączcie - nie
pożałujecie:-)
Obserwuj wątek
    • viking73 Re: Program o Kapeli Ze Wsi Warszawa 23.08.04, 13:28
      Druga część w najbliższą sobotę (28.08), kilka minut po 22:00.
      • viking73 Re: Program o Kapeli Ze Wsi Warszawa 24.08.04, 15:22
        Wczoraj udałem się do największego sklepu muzycznego w Krakowie czyli Empik
        Megastore przy Rynku Głównym celem zakupu płyty KZWW "Wiosna ludu". Przedarłem
        się przez regały z których wyzierały plakaty zachęcające mnie do zakupu
        płyty "Tylko Wielkie Przeboje" Radia Zet i różnej maści składanek Radia Eska no
        i dotarłem do działu "muzyka świata" (dalej był już tylko "jazz" i "muzyka
        klasyczna"). Szukam. W dziale z muzyka polską są płyty zespołu Śląsk czy
        Mazowsze, nawet jest zespół Gromnicki czy inne zespoły góralskie ale KZWW _nie
        ma_. Pytam przy kasie, pani kasjerka sprawdza w bazie i mówi "no jedna powinna
        być, ale jak ktoś przełożył na inny regał to trudno będzie znaleźć". Szukam
        mimo to, ale niestety bez rezultatu:-(
        Od razu mi się przypomniało powiedzenie Maszynisty: "Nie ma sensu grać w radiu
        muzyki, której nie można dostać w sklepach"...
        Dziś sprawdzałem w internecie. Płytę KZWW można dostać. W sklepie amerykańskim.
        Kosztuje 16 dolarów plus koszty przesyłki.

• Gość: Janusz Re: Program o Kapeli Ze Wsi Warszawa IP: 195.85.227.* 24.08.04, 15:40
          Bo Wy tam w Krakowie Warszawy nie lubicie, taką niepolityczną nazwę mają :))
          • viking73 Re: Program o Kapeli Ze Wsi Warszawa 24.08.04, 15:52
            Jak to nie lubimy? Pociągi do Warszawy w ciągu dnia co godzinę odchodzą. Czy
            dwa niekochające się miasta miałyby aż taką intensywność połączeń? ;-)
            • weyland Re: Program o Kapeli Ze Wsi Warszawa 31.08.04, 16:15
              viking73 napisał:

> Jak to nie lubimy? Pociągi do Warszawy w ciągu dnia co godzinę odchodzą. Czy
              > dwa niekochające się miasta miałyby aż taką intensywność połączeń? ;-)
              No właśnie po przeprowadzce z Warszawy do Krakowa przekonałem się, że nie co
              godzinę :( Więc nie przeceniałbym tej wielkiej miłości :)
              -----------
              Weyland Yutani
              Building better worlds
        • anmanika Re: Program o Kapeli Ze Wsi Warszawa 28.08.04, 11:08
          viking73 napisał:

> Wczoraj udałem się do największego sklepu muzycznego w Krakowie czyli Empik
          > Megastore przy Rynku Głównym celem zakupu płyty KZWW "Wiosna ludu".
          Przedarłem
          > się przez regały z których wyzierały plakaty zachęcające mnie do zakupu
          > płyty "Tylko Wielkie Przeboje" Radia Zet i różnej maści składanek Radia Eska
          no
          >
          > i dotarłem do działu "muzyka świata" (dalej był już tylko "jazz" i "muzyka
          > klasyczna"). Szukam. W dziale z muzyka polską są płyty zespołu Śląsk czy
          > Mazowsze, nawet jest zespół Gromnicki czy inne zespoły góralskie ale KZWW
          _nie
          > ma_. Pytam przy kasie, pani kasjerka sprawdza w bazie i mówi "no jedna
          powinna
          > być, ale jak ktoś przełożył na inny regał to trudno będzie znaleźć". Szukam
          > mimo to, ale niestety bez rezultatu:-(
          > Od razu mi się przypomniało powiedzenie Maszynisty: "Nie ma sensu grać w
          radiu
          > muzyki, której nie można dostać w sklepach"...
          > Dziś sprawdzałem w internecie. Płytę KZWW można dostać. W sklepie
          amerykańskim.
          >
          > Kosztuje 16 dolarów plus koszty przesyłki.

Ja swoja plyte pt"Wiosna Ludow" kupilam na portalu www.terra.pl i bynajmniej
          nie kosztowala 16 dolarow:)))
          Kupcie naprawde warto!!!
          >
          • viking73 Program już dziś! 28.08.04, 16:53
            Pamiętajcie. Po 22:00 w rozgłośniach regionalnych PR:)
            • Gość: chlorofil Re: Program już dziś! IP: *.net / 80.48.244.* 31.08.04, 14:51
              ekstra zespół. mogę go słuchać non stop :)

viking, tą płytę kupisz w sklepie terra.pl 37,90 kosztuje...
              sklep.terra.pl/opis.php?lang=&id=979

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka