Gość: minka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 19:22 pieknie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: autor Re: "Sims 2", nowa wersja bardzo popularnej na św IP: *.karpaty.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 11:06 poflirtowac z listonoszem, sprzataczaka:/ zajebiscie hehehehe i jeszcze adoptuje sie dzieci zamaist normalnie splodzic. super gierka. najgorsze to ze moja panna w to gra heheheheheeh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: "Sims 2", nowa wersja bardzo popularnej na św IP: *.ghnet.pl / 62.111.140.* 18.09.04, 11:38 No popatrz, jestes mniej interesujacy od gry komputerowej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.m Re: "Sims 2", nowa wersja bardzo popularnej na św 19.09.04, 14:43 W "dwójce" się płodzi - WooHoo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg simsy a v-świat IP: *.icpnet.pl 18.09.04, 12:07 Faktycznie simsy sa gra o specyficznej tematyce. Ale mysle, ze dla osob, ktore sa troche bardziej wymagjace, lepsze będą wirtualne państwa. Dlaczego? Bo tam bohaterami sa prawdziwi ludzie, a my 'zarzadzamy' tylko jedna postacią. Jest moze mnie atrakcyjne graficznie, nie mozna tego odlozyc na rok zapisac i powrocic, ale jest na pewno znacznie ciekawsze. Wszystko zmienia sie jak w kalejdoskopie, mozna byc politykiem (ale trzeba faktycznie zadbac o to by sie wybic i pokazac z jak najlepszej strony), dziennikarzem, biznesmenem.... mozliwosci jest duzo. A co ciekawe- wirtualny swiat zdominowany jest przez mężczyzn. Zainteresowanych odsłyam na strone www.scholandia.org :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.wojcik Re: "Sims 2", nowa wersja bardzo popularnej na św 18.09.04, 13:03 Oj, niedobrze że pan redaktor napisał że można mieć homoseksualnego kochanka (-ę). Jak to przeczyta ktoś z LPR to gra się nie ukaże w Polsce. Oj nieładnie, panie redaktorze, tak załatwić taką fajną grę... Czyżby nie lubił pan kiedy małżonka okupuje komputer 12 h/dobę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Adasia Re: "Sims 2", nowa wersja bardzo popularnej na św IP: *.icpnet.pl 18.09.04, 14:59 A ja nauczylam sie Simsów od mojego 10-letniego wnusia :) Razem sobie gramy czasem w te gierke. I nawet musze przyzna, ze angazuje mnie ta zabawa bardzo. Odpoczywam przy tym i spedzam czas z wnusiem (oczywiscie nie tylko w taki sposob spedzam z nim czas) :)))Pozdrawiam milosnikow Simsow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarioGEe Re: "Sims 2" IP: 81.210.124.* 18.09.04, 15:30 Moim zdaniem ta gra jest tak popularna, bo w niej zycie jest latwe. To tworzy im iluzje, ze oni w swoim zyciu tez by tak mogli. W koncu normalne klopoty w zyciu by chcieli rozwiazywac jak w grze. I wtedy cos nie wychodzi. Wiec udawajcie zycie dalej i badzcie szczesliwi ze macie taka ladna rodzinke tylko nie zapominajcie o wlasnym zyciu. Ps. Pozdrowienie dla wszystkich grajacych w csa (my przynajmniej nie udajemy zycia w grze) :D Odpowiedz Link Zgłoś
mirek161 Re: "Sims 2", nowa wersja bardzo popularnej na św 18.09.04, 16:18 grałem w the sims 1 Odpowiedz Link Zgłoś
pajka2 Re: "Sims 2", nowa wersja bardzo popularnej na św 18.09.04, 16:27 no coz the sims to super gierka mi sie podoba jednak dawnio nie gralkm w nia hehe :) pozdra wielunianka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarodziej bo kobitki maja mniejszy mozg:P IP: *.gdynia.mm.pl 18.09.04, 16:51 dlatego graja w pasjansa... nie miesci sie tyle "niepotrzebnej" agresji;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja czy Simy mogą się posuwać? IP: *.chello.pl 18.09.04, 19:13 czy można kazać Simowi się rozebrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon.dan Re: czy Simy mogą się posuwać? IP: 195.116.62.* 18.09.04, 23:49 no sa akcje, ale cenzurowane i w dodatku simy do tego musza sie kochac, inaczej nie wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gotenhafen Homoseksualizm? No to zaraz wszechpolusy... IP: *.one.pl / *.one.pl 19.09.04, 00:24 Homoseksualizm? No to zaraz wszechpolusy podniosą larum :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: "Sims 2", nowa wersja bardzo popularnej na św IP: *.adsl.proxad.net 19.09.04, 12:13 A ja sie wynudzilam przy Simach do bolu. Strasznie to nudne. Gralam duzo i czesto najchetniej w przygodowki. Do ciekawszych zaliczam Atlantis II. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bwana Re: "Sims 2", nowa wersja bardzo popularnej na św IP: *.chello.pl 19.09.04, 19:14 Przeciez idealna gra dla kobiet juz powstaka - kulki. Po co sie meczyc i robic cos dla odbiorcy, ktory z grami nie chce miec nic wspolnego dla zadady? Zestawy do make-up'u dla mezczyzn tez nigdt nie odniosa wielkiego sukcesu rynkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu Re: "Sims 2", nowa wersja bardzo popularnej na św IP: *.chello.pl 19.09.04, 21:22 E ludzie, grajcie lepiej w Deus Ex :) Odpowiedz Link Zgłoś