Gość: gogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 15:03 Ciekawe jak to bedzie wygladac... bo wg. mnie zabardzo przechwalone... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jak zwykle znawca Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.devs.futuro.pl 26.09.04, 16:53 To usłyszymy już za pare godzin : ) przechwalone może nie... przechwalona to była reklama Zetki. Chociaż finanse jakie mają być włożone (ok. 20 mln. zł) są zdecydowanie przesadzone. Raczej nie zaskoczą niczym nowym - prawie to samo co Region z wyjątkiem kilku "nowych" głosów z RMFu. Czyli nuda... jak na młodzieżowe radio. Głosy z Kopca to ludzie, którzy onanizują sią tym co mówią, wchodzą w dupe bez masła i potrafią zachwycać się najdurniejszą historyjką jaką można znależć w sieci. To w takim targecie w jaki celuje RMF Maxxx nie przejdzie. Młodzież czuje ścieme. Ja widze klape. Nuda, sztucznosc i fasolka po bretońsku. Jedynie co będą dobrze robić to podawać numer pod który należy wysłać SMSa aby wygrać komplet patelni teflonowych. PS: Panie Tyczyński pozwól Pan młodym robić radio dla młodzieży a tych zbalzowanych, zmanierowanych i wszystko wiedzących fachowców wyślij Pan do Warszawy... to miasto śmietanki, którą Pan lubi tak jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.max.kolonko Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... 27.09.04, 02:37 heh ;-) a ja nic w tym temacie nie powiem... ja milcze do rana :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak zwykle znawca Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.devs.futuro.pl 27.09.04, 09:05 Jak zwykle... nic się nie stało. Miała być rewolucja, miały być fajerwerki, miało być wielkie wydarzenie i wata cukrowa za darmo. Miało wyglądać dobrze a nawet lepiej niż wszystko co widać w eterze. I co ? I nic... nic się nie stało... nawet mgła nad Krakowem nie zeszła z wrażenia. Na dzień dobry zawiało nudą, smętnym hip-hopem i prowadzącym, który albo był jeszcze nawiany po niedzieli albo zawiany porannym, umiarkowanym północno-zachodnim. Punktacja po pierwszym okrążeniu* : Niespodzianka: 1 Akrobacje D.J.: 3 Ślizg Mix'u: 3 Popisy dżinglowe: +3 Loty serwisowe: 2 (jeden słyszałem sportowy) -------------- Ogólne wrażenie: 3 * skala szkolno-przedszkolna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 09:30 Czy jest jakas stacja w Polsce, ktora nie gra zjawiska, dumnie nazywanego polskim hip hopem? Wykluczamy oczywiscie radiowa dwojke i Radio Maryja. Myslalem ze RMF Maxxx pojdzie w strone muzyki dance i tanecznej, a tu Jeden Osiem L i inne wynalazki... Jest oczywiscie muzyka taneczna i to jest na plus, bo niestety zawiodlem sie na Planetach FM-owskich. Tam jest za duzo techniawki no i polskiego hip-hopu. Czy jest jeszcze szansa, ze powstanie w naszym kraju stacja nadajaca muzyke dance ? Nie mowie o radiach internetowych, bo takie oczywiscie sa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziemniak Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 10:03 polecam radio zlote przeboje tam dostnaiesz dobra dawke dancu z lat 80tych:P Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... 27.09.04, 12:32 To już lepsze jest Radio Alfa 102.4 FM. i audycja "Zatańcz z Radiem Alfa" (pn.-pt. od 19:05 do 20). W innych godzinach też potrafi pozytywnie zaskoczyć. A RMF MAXXX to kolejne radio dla trzynastolatków. Wyrazy współczucia dla prowadzących;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilo Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.crowley.pl 27.09.04, 12:38 Słuchaj no on. Coś ci sie pojecia myla PLANETA jest stacją dancowa. Techno też odmiana dance wiec poczytaj troche a potem sie wypowiadaj. A jeśli chodzi o new MAXXX to faktycznie kicha nic nowego nie pokazali nuda nuda i jeszcze raz nuda Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... 27.09.04, 12:45 Gość portalu: kilo napisał(a): > Słuchaj no on. Coś ci sie pojecia myla PLANETA jest stacją dancowa. Raczej była. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilo Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.crowley.pl 27.09.04, 13:51 Nie no viking jasne była. Przecież grają tam rock i disco polo. Oj ludzie ludzie. Jeśli PLANETA to nie dance to może nikt kto sie tu wypowiada nie ma zielonego pojecia o rodzajach muzyki. UPS to straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... 27.09.04, 14:17 Nie straszne, tylko posłuchaj teraz Planety to zobaczysz ile tam zostału densu. Wieczorami owszem łupią techno, ale w ciągu dnia częściej usłyszysz Murzyna ze złotą bransoletką, albo rymujących chłopaków w dresach a nie muzykę taneczną. Młodzież ponoć to lubi a radia typu Planeta, Eska czy teraz RMF MAXX to radia młodzieżowe i mnie starcowi nie muszą się podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: w3cache.* / *.2-0.pl 28.09.04, 10:41 Techno to nie dance a Planeta to juz stacja ktora byla dyskotekowa,taneczna itp... Rmf maxxx prezentuje nowa jakosc robienia radia,stoi za tym kapital i doswiadczeni prezenterzy,znani z anteny rmf! Osobiscie Tyczynski sprawe nadzoruje wiec nie mowcie ze nagle to kicha i nic z tego nie wyjdzie,poza tym radio ma zaplecze sluchalnosci po śp Regionie! Krytykowac mozna i Planete i Eske ale do Maxxx narazie doczepiac sie nie mozna...narazie. Czy za Planeta stoi kapital?Doswiadczenie,znani ludzie,zaplecze sluchalnosci,zdolnosci promocyjne i ciaglosc w naplywie reklamy...kasy??? Czy za Eska stoi mozliwosc zmiany formatu i Tyczynski??? Odpowiedz brzmi NIE!!!! Wiec nie mowcie ze Maxxx to kicha...zobaczymy na natsepnej fali slopkow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 17:11 Drogi obronco godnosci Planety:) Dance to nie TECHNO a techno to nie dance...w woli wyjasnienia... Maxxx to nie zadna kicha...nuda i kupa...dlaczego? Bo maja: 1.kapital 2.swietna zaloge 3.zaplecze w postaci sluchalnosc sp regionu 4.profesjonalna playliste 5.dopieszczone i zawodowe jingle 6.stanislawa tyczynskiego 7.swietnie dobrane glosy 8.znanych prezenterow 9.zaplecze rmf-fm 10.potrafia myslec! na marginesie maja zamiar ostro sie promowac... ich akcja zakonczy sie na fali za 3 m-ce...zobaczymy wtedy co napiszecie ciekawego:) a Planeta juz dawno zapomniala o charakterze tanecznym...wskazuja na to wyniki jak sie koncza eksperymenty i madre pomysly...cos co jest dobre mozna szybko spieprzyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak zwykle znawca Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.devs.futuro.pl 29.09.04, 14:42 Powtarzasz się jak świetnie sformatowana playlista. A ja dopisze cos do Twoich punktów : ) > Maxxx to nie zadna kicha...nuda i kupa...dlaczego? > Bo maja: > 1.kapital Mieli mieć kupe kasy z akcji ... ale mieli tylko dużo akcji i niezłą z tego powodu kupe. > 2.swietna zaloge Sprzątającą! W toalecie zawsze jest papier! > 3.zaplecze w postaci sluchalnosc sp regionu Panie świeć nad jego dzuszą. > 4.profesjonalna playliste Czyli 90 najlepiej ocenianych utworów z których 20 granych jest co trzy godziny aż do zerzygania. > 5.dopieszczone i zawodowe jingle Czekałem i myślałem, że mnie powalą ale nie różnią się niczym szczególnym od tych ESKI, RDST czy nawet Regionu... nawet bym powiedział, że głosy w nich są tak przekonujące jak plamy w reklamach wybielaczy. > 6.stanislawa tyczynskiego Który już ma wszystko generalnie w dupie bo chce zajmować się wszystkim ale doba ma cały czas tylko 24 h. > 7.swietnie dobrane glosy Dobrane do czego ? Do koloru ścian w studiu ? Do pogody ? Do koninktury ? > 8.znanych prezenterow Kto to jest Jarek Pioterczak ? > 9.zaplecze rmf-fm W postaci automatu do Coca-Coli. > 10.potrafia myslec! - eee... przepraszam, gdzie tu się włacza mikrofon ? > na marginesie maja zamiar ostro sie promowac... > ich akcja zakonczy sie na fali za 3 m-ce...zobaczymy wtedy co napiszecie > ciekawego:) No... ostra akcja na marginesie może przynieść efekty. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: techno Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 15:02 Techno tez dance? Ludzie! Nie znacie sie na muzyce, to sie nie wypowiadajcie. Prawdziwe techno to wytwornie takie jak Tresor, Transmat, Planet E. Prawdziwe techno to wykonawcy tacy jak np. Carl Craig, Christian Vogel. Po raz pierwszy termin techno pojawil sie w 1988 roku w magazynie The Face jako miejska, mroczniejsza, bardiej drapiezna i industrialna antyteza muzyki house. Taka jest definicja techno, ktorym nazywacie komercyjna papke, ktora dookola. Zenada! Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... 27.09.04, 15:11 "industrialna antyteza muzyki house" - dobrze, teraz już będę wiedział;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkkkk Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 12:38 Sa tam serwisy informacyje czy info drogowe? W Regionie były? Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... 30.09.04, 12:26 Liczyles na to ze twoje radio zacznie samo chodzic po scianie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak zwykle znawca Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.devs.futuro.pl 05.10.04, 12:46 Drugie okrążenie. Brak akcji. Nuda, nic się nie dzieje. Symulacja luzu. Test sprawności dla D.J.?a. Wczesno-popołudniowa prezenterka o nieczytelnym nazwisku i waniliowo słodkim głosie z uśmiechem Agaty Młynarskiej zaprasza "na kolejną dawkę muzy". Była bardziej wyluzowana niż Leszek Miller przed komisją śledczą. Ziomale padli z wrażenia. Zamiast serwisów trzy niusy w jednym wejściu, bez ładu i składu. "MPK chce wymienić stare Ikarusy na nowe Jelcze." Niesamowite. Tylko proces wymiany autobusów w Krakowie trwa już jakieś 5 lat. Może był jakiś ciąg dalszy tej historii ale już się nie zmieścił. Maxxxa dobrze słucha się wyrywkowo, zawsze można wytłumaczyć sobie, że się czegoś nie rozumie bo się nie słuchało od początku. Punktacja po drugim okrążeniu* : Układanka muzyczna: 4 Akrobacje D.J.: -3 Ślizg Mix'u: 4 Popisy dżinglowe: 4 Loty serwisowe: 0 (chyba ich nie ma) -------------- Ogólne wrażenie: - 4 Trochę się poprawiło. * skala szkolno-przedszkolna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziemniak Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 09:49 Fajnie fajnie tylko czata ni ma:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziemnaik jeszcze r Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 10:01 MAIL wam NIE dziala radiowcy:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broadcast Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 15:07 Nawet sie tego nie da posluchac przez Internet: Server has reached its capacity and can serve no more streams. Please try again later. rtsp://217.96.49.3/broadcast/region.fm Moze by tak chociaz obok RMF, RMF Classic, RMF Maxxx pojawil sie na HotBirdzie niekodowany w cyfrowej jakosci, to by sie sluchalnosc zwiekszyla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzisiek RMF MAXXX - KRAKOW 96,7 FM www.radioregion.tk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 13:03 Nowe radio jest bardzo fajne choć jak zwykle brakuje mu podstawowych rzeczy. Nie można się skontaktować drogą mailową z radiem (sprawdźcie adres jeśli nie wierzycie) ale to już standard. Możemy usłyszeć nowe dżingle które brzmią jakoś oklepanie. Prezenterzy są ci sami tylko że dali sobie jakieś pseudonimy. Ale wierzę w to że radio naprawi te wszystkie uchybienia i będzie można powiedzieć że nie ma lepszego radia!!! Tymczasem słuchaj 96,7 FM i śledź rozwój sytuacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieski Re: RMF MAXXX - KRAKOW 96,7 FM www.radioregion.tk IP: 213.77.17.* 27.09.04, 13:14 Totalna klapa, po 10 minutach wylaczylem to radio. Juz lepsze jest Od RMF MAXXX Blue Fm 103,8 bo nie ma tam osiedlowego Hip-Hopu :) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: RMF MAXXX - KRAKOW 96,7 FM www.radioregion.tk 27.09.04, 13:19 Ale słupki pewnie i tak będą mieć wysokie. Tego typu stacje to im bardziej niestrawne, tym wyższe słupki mają. Z tej reguły wyłamuje się jak dotychczas chyba tylko Trójka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieski Re: RMF MAXXX - KRAKOW 96,7 FM www.radioregion.tk IP: 213.77.17.* 27.09.04, 13:49 no tak beda miec wysokie slupki. Region mial 6,2 %. Ale w RMF MAXXX juz sie zaczynaja powtarzac piosenki. Ile mam razy otwierac wino przez caly dzien z Sydneyem Polakiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulak Re: RMF MAXXX - KRAKOW 96,7 FM www.radioregion.tk IP: 195.150.236.* 15.10.04, 12:15 Za dużo hip-hopu. Trochę malo (w sumie brak) muzyki klubowej, technicznej, ale da się słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somebody from krk Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 13:59 poczekajcie jeszcze z miesiac... to zobaczycie, czemu RMF Maxxx to nie region... wiecej nic nie mowie, bo ani tam nie pracuje ani nic - ale wiem co sie szykuje... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... 27.09.04, 14:27 A jest jakis spiker w tym radio.....?? :)))) a moze cos z kultury? powiesc w wydaniu dzwiekowym? sztuka? o malarstwie moze sie mozna cos dowiedziec? polityka?, nauka jezykow.?.... niemiecki , angielski.... moze jest cos dla niepelnosprawnych -jakies cos, nauka tolerancji moze.... Dla mlodziezy? nie ma? eeeeee to po co takie radio, przeciez wszystkie takie same Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.max.kolonko Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... 27.09.04, 17:49 Rewelacyjna muzyka i .. no niestey ja polskiego hh nie lubie...... stacja super. eska wysiada na stacji Warszawa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somebody from krk Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 18:27 Tylko mnie osobiscie brakuje w tych stacjach mlodziezy... kazda to jedna stacja stawia na STARYCH DOSWIADCZONYCH WYJADACZY... a naprawde w malo jakiej rozglosni uslyszymy 20 latka, ktory chyba sam najlepiej wie, co trzeba mlodziezy... Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.max.kolonko Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... 27.09.04, 20:13 Gość portalu: somebody from krk napisał(a): > Tylko mnie osobiscie brakuje w tych stacjach mlodziezy... kazda to jedna stacja > > stawia na STARYCH DOSWIADCZONYCH WYJADACZY... a naprawde w malo jakiej > rozglosni uslyszymy 20 latka, ktory chyba sam najlepiej wie, co trzeba > mlodziezy... -------------- Jakis start stacji musi być.... może z czasem zmieni się załoga? a co do 20 latków to w esce Warszawa pracuje taki jeden młody wyjadacz po 20 ;-) Bartek Mocarski się nazywa bodajże... z tego co słyszałem to mu dobrze idzie. Może jak rmf maxxx bedzie już w Warszawie to przejdzie on w szerefi maxxa? Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... 27.09.04, 20:35 jest jedno radio w Polsce prowadzone przez dzieci, młodszą młodzież, itd, (Jard 2- Białystok 103,9FM) www.jard.pl/dzialy.php?id=radio_jard_02_o_nas ale tego też nie da się słuchać. Bez przerwy hip-hop, rap itd ale jest tam troche nauki i gadania, a nie tylko music, przynajmniej się nie powtarzają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.04, 23:44 No i mamy wreszcie RMF MAXX i jak zwykle są plusy i minusy. Na pewno dużym plusem jest mniejsza ilość granego hiphopolo choć niestety baza granych utworów jest mizerna (w porównaniu np. z Planetą gdzie jest większa różnorodność. poprawiono znacznie RDS (w radiotekście mogę odczytać co jest grane na antenie i co będzie grane!) Audycje są prowadzone bardziej dynamicznie i ciekawiej. Brak jest na antenie serwisów informacyjnych i drogowych na które liczyłem najbardziej. Mam nadzieje że profesjonalne serwisy informacyjne są w planach rozwoju stacji. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... 28.09.04, 15:12 A mnie się rzuciła w oczy jedna rzecz: najpierw rozgłośnie tego typu oświadczały, że ich program skierowany jest głównie do ludzi w wieku 15-39 lat i chwaliły się wysokimi słupkami w tej grupie wiekowej, później - że w wieku 15-34 lata, a teraz, że dla słuchaczy w wieku 15-30 lat. Niedługo pewnie usłyszymy, że pożądanym odbiorcą jest młodzież w wieku 13-19 lat i to chyba będzie najbliższe prawdzie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
messer4 Maxxx i Max 28.09.04, 01:28 RMF Maxxx - całkiem niezłe, choć niektóre piosenki to pojawiły się o kilka razy za dużo :) Mocarski - owszem, miód dla uszu, kiedy tylko mam możliwość to Go słucham. Ja też do najstarszych nie należę ;-) A robiłem już prawie wszystko - prowadziłem audycje autorskie, serwis lokalny :) (to była jazda - zwłasza jak nie dało się rozczytać co jest napisane na kartce), WOŚP [do tej pory niektórzy śmieją się z tekstu "czarny kubek z czarno-czarnymi napisami:) ], Sylwestra, imprezy masowe, wywiady, sondy, listy przebojów, no i oczywiście normalne dyżury. A pracują jeszcze młodsi ode mnie :) Maxiu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=483&w=13084996&a=13438820 aktualne? :) jak tak, to napisz chociaż z jakiego miasta piszesz (pewnie wawka). Odpowiedz Link Zgłoś
rafcix Re: Maxxx i Max 28.09.04, 10:13 no... jeżeli Mocarski jest miodem dla uszu, to... NO COMMENT Odpowiedz Link Zgłoś
rafcix Re: Maxxx i Max 28.09.04, 10:16 jeszcze nie znałem gościa, który by tak seplenił i "śpiewał na antenie" a w dodatku: akcent polski - ŻADEN!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.max.kolonko Re: Maxxx i Max 29.09.04, 21:43 messer4 napisał: > RMF Maxxx - całkiem niezłe, choć niektóre piosenki to pojawiły się o kilka razy > > za dużo :) > Mocarski - owszem, miód dla uszu, kiedy tylko mam możliwość to Go słucham. > Ja też do najstarszych nie należę ;-) A robiłem już prawie wszystko - > prowadziłem audycje autorskie, serwis lokalny :) (to była jazda - zwłasza jak > nie dało się rozczytać co jest napisane na kartce), WOŚP [do tej pory niektórzy > > śmieją się z tekstu "czarny kubek z czarno-czarnymi napisami:) ], Sylwestra, > imprezy masowe, wywiady, sondy, listy przebojów, no i oczywiście normalne > dyżury. A pracują jeszcze młodsi ode mnie :) > > Maxiu: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=483&w=13084996&a=13438820 > aktualne? :) jak tak, to napisz chociaż z jakiego miasta piszesz (pewnie > wawka). -------------- Kraków... ale w Warszawie bardzo często przebywam... heh zal mi Ciebie stary... bez kitu.. takie doświadczenie i się meczysz w takiej byle stacyjce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
messer4 Re: Maxxx i Max 29.09.04, 23:03 A słyszałeś mnie chociaż raz? ;-) Poza tym jakoś nie jestem rozchwytywany... :P A przecież tą stację słychać w niektórych dzielnicach Warszawy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somebody from krk Re: Maxxx i Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 09:10 Radio BLYSKAWICA? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.max.kolonko Re: Maxxx i Max 30.09.04, 11:24 A przecież tą stację słychać w niektórych dzielnicach Warszawy.... w niektóych? masz na myśli radio WAWa czy radio czy inną staje? Zdradz nazwe stacji..... jak sie pochwalisz to będzie wiadomo ile jesteś wart... Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.max.kolonko Re: Maxxx i Max 30.09.04, 11:33 messer4 napisał: > RMF Maxxx - całkiem niezłe, choć niektóre piosenki to pojawiły się o kilka razy > > za dużo :) > Mocarski - owszem, miód dla uszu, kiedy tylko mam możliwość to Go słucham. > Ja też do najstarszych nie należę ;-) A robiłem już prawie wszystko - > prowadziłem audycje autorskie, serwis lokalny :) (to była jazda - zwłasza jak > nie dało się rozczytać co jest napisane na kartce), WOŚP [do tej pory niektórzy > > śmieją się z tekstu "czarny kubek z czarno-czarnymi napisami:) ], Sylwestra, > imprezy masowe, wywiady, sondy, listy przebojów, no i oczywiście normalne > dyżury. A pracują jeszcze młodsi ode mnie :) > > Maxiu: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=483&w=13084996&a=13438820 > aktualne? :) jak tak, to napisz chociaż z jakiego miasta piszesz (pewnie > wawka). ----------------------- Juz wiem wszystko.... ale głosu do radia to Ty nie masz.... w Krakowie pracy byś nie znalazł... Odpowiedz Link Zgłoś
messer4 Re: Maxxx i Max 30.09.04, 11:54 Nie będę ukrywał, że zarówno ja, jak i Ty pogubiliśmy się w tym co piszemy. Co do pracy w Krakowie to się naturalnie zgodzę, a co do głosu, skąd takie wnioski? Tu muszę wnieść zdecydowany sprzeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorry Re: Maxxx i Max IP: *.crowley.pl 30.09.04, 16:04 Fajne gadki uskuteczniacie. Miło tak usłyszeć ze w Krakowskich rozgłośniach pracują wyjadacze i nawet Warszawscy zdobywcy eteru nie maja szans. Ktos tam znowu pisze ze Maxxx jest super bo mniej hip hopu grają - hehe chyba nie słuchał Maxxa moje odczucia sa odwrotne. ESKA 2 tylko nawet mimo doświadczonych prezenterów ESKA ich przebija luzem na antenia. A może to "puszka" powoduje ta sztucznośc. Ciekawe czy cały czas beda z puszki grali. Jakis dziwny projekt. Teraz najlepiej sprzedają sie radia żywe. I na koniec. Czy jest tu choć jedna osoba która nie ma nic wspólnego z radiem? Bo odnosze wrazenie że nie. Pozdrawiam radiowcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorry Re: Maxxx i Max IP: *.crowley.pl 30.09.04, 16:08 Aha i jeszcze jedno Gratuluje porównań "techno to tez dance" ludzie poczytajcie troche prosze. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Maxxx i Max IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.09.04, 17:20 Maxxx z puszki? nie no gratulacje człowieku z radia WAWa Dziwny projekt? Sam jesteś dziwny. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.max.kolonko Re: Maxxx i Max 30.09.04, 17:33 Gość portalu: sorry napisał(a): > Fajne gadki uskuteczniacie. > Miło tak usłyszeć ze w Krakowskich rozgłośniach pracują wyjadacze i nawet > Warszawscy zdobywcy eteru nie maja szans. > Ktos tam znowu pisze ze Maxxx jest super bo mniej hip hopu grają - hehe chyba > nie słuchał Maxxa moje odczucia sa odwrotne. > ESKA 2 tylko nawet mimo doświadczonych prezenterów ESKA ich przebija luzem na > antenia. > A może to "puszka" powoduje ta sztucznośc. Ciekawe czy cały czas beda z puszki > grali. > Jakis dziwny projekt. Teraz najlepiej sprzedają sie radia żywe. > I na koniec. > Czy jest tu choć jedna osoba która nie ma nic wspólnego z radiem? > Bo odnosze wrazenie że nie. > Pozdrawiam radiowcy --------------------------- Heh na początku to to zdanie o puszce mnie rozbawiło. Dzieciaku w maxxxie masz sztuczność? To sobie impreski w radiu eska posłuchaj tam masz sztuczność i to jaką!!! ten ktoś miał racje... może nie do końca... ktoś albo z eski albo z kafejki napisał to albo ktoś z radia WAWa bo radio WAWa z tego co sobie przypominam miało łącze od Crowley Data Poland. Maxxx to Maxxx nie porównywać do eski. Eska to najgorsze dno jakie kiedykolwiek ktoś wymyślił ale no gdyby nie eska to ludzie dalej by byli ograniczani zetką albo trójką. > Czy jest tu choć jedna osoba która nie ma nic wspólnego z radiem? Myśle, że jest pare osób nie związanych z radiem .... na pewno nie Ty Gościu portalu gazeta.pl sorry -------------------------------- Olej rzeczywistość Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.max.kolonko Re: Maxxx i Max 30.09.04, 18:56 Mialo byc, ze ludzie eski są sztuczni a nie, ze eska a impreska jest sztuczna nie w tym tygodniu. ...... B pasuje ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł23 Re: Maxxx i Max IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.04, 23:08 Słuchając dzisiaj RMF MAXX muszę przyznać że to nie to samo radio co w poniedziałek czy we wtorek, gdzie mieliśmy bardzo ograniczoną playlistę a utwory powtarzały się bardzo często. Teraz playlista została nieco poszerzona choć nadal warto byłoby ją rozbudować. Dobrym posunięciem stacji jest ograniczenie hiphopolo, które schlebia najniższym gustom. Mam nadzieje że stacja nadal będzie się rozwijać i w przyszłości zostaną wprowadzone do programu serwisy informacyjne oraz trafiki których bardzo mi brakuje. Pozdrawiam i życzę pracownikom RMF MAXX trafnych decyzji programowych Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Maxxx i Max 01.10.04, 11:52 Wam się naprawdę coś jeszcze w takim radiu (czy innych tego typu jak Eska, Radiostacja czy Planeta) podoba czy tylko tak piszecie, żeby załogę wesprzeć na duchu? Odpowiedz Link Zgłoś
andrefm Re: Maxxx i Max 01.10.04, 12:09 Viking - a co Tobie się podoba w radiu?... masz milony możliwości aby słuchać tego co lubisz, to czego nie lubisz pozostaw dla innych - ok? ;) no! swoją drogą- ja dla przyjemności słucham RMF Clasic, ... resztę pozstawiam dla innych- Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Maxxx i Max 01.10.04, 12:27 andrefm napisał: - masz milony możliwości aby słuchać tego co lubisz, Hmmm. W polskim eterze raczej nie mam możliwości zbyt szerokiego wyboru, ale o tym na tym forum napisano już tysiace postów, więc nie ma sensu się powtarzać. Pomijam stacje internetowe czy satelitarne, bo te nie są ogólnodostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
andrefm Re: Maxxx i Max 01.10.04, 13:00 tak tak miałem na myśli włąsnie radio satelitarne- radio internetowe- ... radiowęzły- a poważnie, w naszym \"eterze" jest tylko to co się sprzedaje! prosty przykład,- jak ktoś otwiera sklep warzywniak to sprzedaje w nim ziemniaki, szczypiorek, mleko... tylko po to aby zarobić, tak jest teraz na naszym rynku medialnym- ludzie chcą słuchać tego i tamtego i w takiej rotacji... jedyny i ogromny ukłon dla Stacha Tyczyńskiego za RMF Clasic- bo zarobek na nim zerowy, a ludzie radio robić muszą- wiec i płącić im musi. ... ... zrobił radio dla 2%. bo fajnie jest czasami posłuchać takiej muzyki..- to ze robi - orgnizuje RMF MAXXX to kolejny ukłon w jego strone- jakie efekt? początek skromny- ale ... myślę że będzie HAŁAS;) jak rymuje TEDE ;) się okaże – a ktoś tutaj napisał że MAXXX za bardzo wypromowany? Jak dla mnie to lepiej wypromowane jest pokrętło od termostatu (cokolwiek to jest) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Maxxx i Max 01.10.04, 13:09 Stach Tyczyński. Jak Ty poufale o nim mówisz;-) To Twój kolega? Odpowiedz Link Zgłoś
andrefm Re: Maxxx i Max 01.10.04, 14:24 Stach- to Stach jak w filmie „ Zosiu jest Stach?” – A to nie jest mój kolega- - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Maxxx i Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 19:42 Halas? Chyba nie wiesz, co piszesz. Radio dla malolatow moze zrobic kazdy! Ludzie sluchaja, bo musza. Ot, co. A propos wypromowania. Wiele halasu o nic. Kolejna Eska czy tez format obecnej Radiostacji to maxxx gowno, a nie radio! Odpowiedz Link Zgłoś
andrefm Re: Maxxx i Max 01.10.04, 20:16 ooooo jakie nerwki - jakie nerwki! ojojojjjjjj buchahaha jak moze zrobić "każdy" to zrób sobie radio dla małolatów (ale chyba sam nim jesteś)- albo zrób radio dla starców- apropo wypromowania? puki co wydaje mi się że rmfmaxxx nie zrobił nic w tej sprawie. ale, znając poczynania S. Tyczyńskiego zrobi hałas, czy się to komuś podoba czy nie. ... ps. jak nie wiesz jak się robi najlepsze radio w Polsce, jak się robi radio typu RMF Clasic, ... to odezwij się do S. Tyczyńskiego, ... jak będziesz chciał sobie zrobić radio dla "małolatów" odezwij się ... pomoże Ci.. puki co robi radio dla młodych- myślących- widocznie się do nich nie!!! zaliczasz chłopaczyno... nara! Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.max.kolonko Re: Maxxx i Max 01.10.04, 20:24 andrefm napisał: > ooooo jakie nerwki - jakie nerwki! ojojojjjjjj buchahaha > jak moze zrobić "każdy" to zrób sobie radio dla małolatów (ale chyba sam nim > jesteś)- albo zrób radio dla starców- > apropo wypromowania? puki co wydaje mi się że rmfmaxxx nie zrobił nic w tej > sprawie. ale, znając poczynania S. Tyczyńskiego zrobi hałas, czy się to komuś > podoba czy nie. ... > > ps. jak nie wiesz jak się robi najlepsze radio w Polsce, jak się robi radio > typu RMF Clasic, ... to odezwij się do S. Tyczyńskiego, ... jak będziesz chciał > > sobie zrobić radio dla "małolatów" odezwij się ... pomoże Ci.. > puki co robi radio dla młodych- myślących- widocznie się do nich nie!!! > zaliczasz chłopaczyno... > nara! > Moge się dotego dopisać? ;-) podzielam Twoje zdanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
andrefm Re: Maxxx i Max 02.10.04, 14:03 no nie! ale tutaj piszą „tłumoki”- ;) póki pisze się przez u zamknięte ;)-> "ó" pozdr huehiehia ps-\>radzio! no! Ty wiesz co! Odpowiedz Link Zgłoś
andrefm RMF MAXXX - KRAKOW - started... 01.10.04, 02:03 jak to śpiewa Łona- "ten wie, tamten wie tylko ja nie wiem...-<Stach Tyczynski- w tym przypadku> "... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somebody from krk Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 14:19 Naprawde czytajac nie ktore z wypowiedzi Fajne gadki uskuteczniacie.Krzyczałem w myślach „o zgrozo!” Setki postów niedoszłych radiowców... tysiące postów „wyjadaczy radiowych” i „specjalistów rynku medialnego”. Naprawdę, gdy przeczytałem te słowa: „Ktoś tam znowu pisze ze Maxxx jest super bo mniej hip hopu grają - hehe chyba nie słuchał Maxxa moje odczucia sa odwrotne. ESKA 2 tylko nawet mimo doświadczonych prezenterów ESKA ich przebija luzem na antenia.” – padłem. Gdybym nie miał do czynienia z tą siecią – bym się nie wypowiadał... ale miąłem okazje znimi wspołpracowac… owszem – nie które pomysł bardzo fajne... ale jakoś tak szczególnie nie błyszczą nie wiadomo jakim blaskiem - i jak ktoś pisze, że mają „dużo luzu” to naprawdę... Ludzie gdy tam przygotowują serwisy informacyjne, mają już z góry wytyczne jakim językiem należy się posługiwać. Jeszcze tylko jeden krok, a prezenterzy w tym radiu będą witać się „Jół ziomek! Co tam u was bracia i siostry? Joł joł” – jeżeli to dla kogoś jest przejaw „luzu” to chyba ma bardzo mylne pojęcie o stworzeniu atmosfery luzu na antenie... Puszczanie dużej dawki hh wcale nie powoduje, że na antenie panuje POWSZECHNY LUZ – język jest jedynie pomocniczym narzędziem... używanie żarogu ma tylko pomóc się spoufalić... jednak wszystko zależy od wyobraźni i konstruklcji wejscia dj – jak można zauwazyć w MAXXX chociażby podklady są lepioej zrobione... bardziej odważne i wróże tej metodzie rychły sukces. Jeszcze miesiąc o ESKA czy inne lokalne stacje zaczną kopiować patenty od MAXXXa – ktos może zaprzeczy? Podam z checia przyklady... jak to pięknie w naszej radiofonii polskiej wszystko jest kopiowane od konkurencji... Aha - w ramach wyjaśnienia – nie jestem pracownikiem Radia RMF MAXXX... tylko kiedyś miałem okazje pracować w paru rozgłośniach i mogę stanowczo powiedzieć... ze wszyscy pałają jednym słowem z zazdrości, ze to nie oni są na Kopcu... ze im się nie udało... zjawisko wszem obecne, bo w redakcjach w których pracowałem na porządku dziennym.... w końcu ... to tylko my – Polacy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somebody from krk Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 14:23 Po za tym, ten straszny przejaw luzu mieliśmy okazje dokładnie posłuchać w Esce Kraków, dnia 21 wrześia 2004 o godzinmie 11:50, gdy to prezenter Eski rozmawiają z słuchaczem, który pozdrowił konkurencje, zdjął go z anteny mówiąć "Dawid... Dawid... nie chce mi się z Tobą rozmawiąc" - no taki luz... to naprawdę - na 5 z + ... Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.max.kolonko Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... 01.10.04, 20:21 somebody from krk widze, ze jednak są na tym forum normalni ludzie tacy jak Ty... Dobrze gadasz. Większośc ludzi zazdrości pracy na kopcu. Ja prywatnie wole nie mieszać się w żadne radio i wole pozostać zwykłym szarym słuchaczem. Co do maxxxa i kserowania maxxxa to tez uwazam, ze eska zacznie maxxxa kopiować.... Gość portalu: somebody from krk napisał(a): > Kraków, dnia 21 wrześia 2004 o godzinmie 11:50, gdy to prezenter Eski > rozmawiają z słuchaczem, który pozdrowił konkurencje, zdjął go z anteny > mówiąć "Dawid... Dawid... nie chce mi się z Tobą rozmawiąc" somebody from krk masz moze to nagrane? ;-) z przyjemnością bym to usłyszał :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djred@poczta.fm Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 16:29 Po kolei:)Przesledzilem Wasze opinie,potem wlaczylem maxxx-a.Wrazenia?Slucha sie tego dobrze,radio jest dobrze zmiksowane,stanowi fajna antenowa calosc.Brakuje tego w Planecie ktorej nastepnie posluchalem i...ni to grucha ni pietrucha a tu hip-hop...jak za 30 sekund nie walnelo bitami:)Tam chlopaki musza troche jeszcze porcowac nad muzyka...nastepnie trafilem na 97.7- hmmm...gralo mi fajnie lecz...za duzo rmb...hip-ho-polo itp...Czasem wejscia sa malo interesujace,w sobotnie poranki szczegolnie-kiedy w Esce facet tak sie myli ze uszy odpadaja:( Na tapecie mialem jeszcze Alfe 102,4,wieczorem ktokolwiek tam gra "Zatancz z radiem Alfa" to robi to poprawnie...milo tego posluchac-poza tym pomidor na calosci jesli chodzi o antene...zreszta jak na Alfe przystalo! Blue-najlepiej dobrana muzyka...i na tym koniec!Moze jak zmienia cos w playliscie to sie odmieni...acha...no i ten liner:( Wrocilem w moim poszukiwaniu i ocenie do 101,3...mialem napisac cos milego ale jednak nieeee...odezwal sie prezenter i sie zalamalem:(Wniosek-fajnie gralo do momentu gdy nie zaczeli blyszczec swoja watpliwa inteligencja:( Reasumujac:wiem...jestem wybredny ale Stanislawa szanuje i powiem ze zrobil dobra robote z tym Maxxx-em! Troszke promocji,konkursow,imprez,atrakcji dla ludzi i otwarcia na sluchacza a to radio zrobi kawal dobrej roboty. Pisze tak dlatego ze wiekszosc ludzi tutaj jest chyba przesiaknieta zazdroscia,nienawiscia oraz obluda...a mi tam "bimba"-poprostu slucham radia i napisalem co mysle o tym co uslyszalem. p.s kilku ludzi ktorzy sie tu wypowiedzieli moglo by sobie usiasc wieczorem...w ciszy i sie zastanowic-dlaczego ja jestem taki glupi,ograniczony i prymitywny??? Kazdy kto mysli na tym forum wie jakie slowa przez kogo zostaly napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 20:55 Spoko radio, tylko mogli by ograniczyć to prymitywne HIPHOPOLO !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somebody from krk Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 13:14 bart.xpam.de/jackass/lol/Eska-Krakw-21-wrzesie-2004-11_50_21.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 14:16 posłuchałem sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wipkingen Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.crowley.pl 03.10.04, 14:55 Wyglada na to ze ktos prowadzi bardzo szczegolowy monitoring radia Eska Krakow. Bo takie rzeczy nie nagrywaja sie przez przypadek ... Wspolczuje tym ktorzy musza sluchac potem nagranego szpiega i wylapywac co wazniejsze fragmenty. W-K-N Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztyrlic Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.10.04, 15:08 Po to jest szpieg, zeby nim szpiegowac ;) Sztyrlic jest rewelacyjny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 16:26 heeehhh...kolega z tym montoringiem to wypalil...przeciez zaloga u Stnislawa siedzi i nagrywa i nasluchuje...:)zreszta nie tylko tam... na marginesie jesli juz o wpadkach mowa to powiedzcie mi co sie stalo z tym incydentem kiedy to w Planecie 101,3 przeklinali sobie sluchacze pewnej pieknej soboty,ktos cos wie?KrriTv cos zrobila z tym tematem? Macie moze nagrania z tego programu w ktorym slynne przeklenstwa lecialy? Chetnie bym polsuchal:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.max.kolonko Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... 03.10.04, 19:57 Tez bym posluchal tych przekleństw :) Wracając do tematu głównego to tak sobie maxxx-a słucham już od kilku i dobrze jest :-) Da się słuchać. Gaba Jaworska to dobry wynalazek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 00:40 www.radioseven.se dosc nie zle dziala przez WINAMPA i koniec problemu. Pozdrowiam Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.max.kolonko Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... 04.10.04, 03:48 Gość portalu: Maciek napisał(a): > www.radioseven.se > > dosc nie zle dziala przez WINAMPA > > i koniec problemu. > > Pozdrowiam hyyyyh dobrze, ze nie po chińsku. Drogi Maćku.... gazeta.pl konkrętniej forum radio tyczy się stacji nadających w Polsce. no ale nic może powinienem to napisac po Hiszpańsku. Z resztą i tak do takich spamerów jak Ty to nie dojdzie. Pozdrawiam wszystkich, ale nie Ciebie Maćku. Takich osób jak Ty nie warto pozdrawiać bo i tak głupoty się ich nie oduczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.crowley.pl 04.10.04, 16:05 Tylko pomyślcie robaczki kochane kogo kopiuje RMF MAXX bo ja juz mam faworyta. Nawet jingle w treści mają odobne Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.10.04, 16:46 To ludzie z radia eska tez tutaj wchodzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somebody from krk Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 13:20 Nie rozumiem oburzenia kolegi WNL . Przecież monitoring konkurencji chyba bardziej świadczy o profesjonalizmie danej stacji a nie na odwrót? Stacja, która nie wie co dzieje się u konkurencji albo nie ma na to kasy by śledzić wydarzenia u innych, albo ... Po za tym w obecnej dobie komputeryzacji wystąpi Tuner FM – program (chociążby polski Sztirlic) i wszystko można nagrywać do woli... więc monitoring konkurencji w obecnych czasach to nie są jakieś cuda, lecz przymus... P.S. Dodam, że w Krakowie większość stacji prowadzi monitoring konkurencji... i tutaj by się kolega nawet zdziwił kto taki kogo podsłuchuje... P.S2. Przeklenstwa z PlanetyFM rowniez trawily do mnie - jak tylko odnajde... podesle... Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.max.kolonko Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... 05.10.04, 01:34 Monitoring konkuręcji jest był i będzie zawsze! Trzeba wiedzieć co szykuje konkuręcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak zwykle znawca Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.devs.futuro.pl 05.10.04, 12:50 Drugie okrążenie Brak akcji. Nuda, nic się nie dzieje. Symulacja luzu. Test sprawności dla D.J.?a. Wczesno-popołudniowa prezenterka o nieczytelnym nazwisku i waniliowo słodkim głosie z uśmiechem Agaty Młynarskiej zaprasza "na kolejną dawkę muzy". Była bardziej wyluzowana niż Leszek Miller przed komisją śledczą. Ziomale padli z wrażenia. Zamiast serwisów trzy niusy w jednym wejściu, bez ładu i składu. "MPK chce wymienić stare Ikarusy na nowe Jelcze." Niesamowite. Tylko proces wymiany autobusów w Krakowie trwa już jakieś 5 lat. Może był jakiś ciąg dalszy tej historii ale już się nie zmieścił. Maxxxa dobrze słucha się wyrywkowo, zawsze można wytłumaczyć sobie, że się czegoś nie rozumie bo się nie słuchało od początku. Punktacja po drugim okrążeniu* : Układanka muzyczna: 4 Akrobacje D.J.: -3 Ślizg Mix'u: 4 Popisy dżinglowe: 4 Loty serwisowe: 0 (chyba ich nie ma) -------------- Ogólne wrażenie: - 4 Trochę się poprawiło. * skala szkolno-przedszkolna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.10.04, 16:29 a z Ciebie to taki znawca jak ze mnie baletnica tudziez jak z koziej d.... trąba. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 A ja lubię posty Znawcy 06.10.04, 13:34 Czekam w napięciu na oceny po trzecim okrążeniu. Oczywiście w skali szkolno- przedszkolnej;-) PS.Zajrzałem niedawno na strony Maxxxa. Kto tym didżejom takie koszmarne ksywki powymyślał (Sylwia «Syla» Pawłowska, Szymon «MC» Rak)??? Jak w piaskownicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: A ja lubię posty Znawcy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.10.04, 18:07 No bo chyba to stacja dla mlodych...czyli grupa docelowa "piaskownica" to i ksywki takie dali takie.... jakieś... bylejakieś ;). Btw. viking73 widzialeś jak Kasprzyka zmienili? Kasprol. Ja bym go Bardziej nazwał KASPRZAK bo brzmi jak stare radio polskiej produkcji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: A ja lubię posty Znawcy IP: 81.210.22.* 07.10.04, 09:24 Na Kasprzyka znajomi od dawna mówili Kasprol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak zwykle znawca Re: A ja lubię posty Znawcy IP: *.devs.futuro.pl 20.10.04, 16:00 Wątek nam spadł. A tak się dobrze trzymał. Słucham. Nie cały czas - nie da się cały czas - ale słucham. Codziennie rano otwieram wino ze swoją dziewczyną i słuchamy razem. To jakiś typowy Polski trend (lubie to słowo ostatnio) radio, które nie przeszkadza, nie jest za głośne, nie jest za ciche, nie jest za kiepskie, nie jest za dobre. Prowadzący coś mówią tylko niewiadomo o czym. Ich słowa pachną niczym sztuczne kwiatki. Pachną plastikiem, pachną bakielitem, pachną niczym. "Idzie zima będzie śnieg, a jak nie przyjdzie to nie będzie, to może będzie ciepło." Nie wiem dla kogo jest to radio ? Nie wiem. Przy trzecim okrążeniu kibice kupują popcorn. Nuda, nic się nie dzieje a w dodatku nikt się nimi nie interesuje. Nikt nie rozmawia z kibicami, nikomu nie wolno nic powiedzieć - na antenie nie ma słuchaczy. Oni biegną już troche spokojniej, wszyscy w równiutkim szyku, wszyscy w takich samych chińskich trampkach. Nie ma ani lidera ani wielkiego przegranego. Zobaczymy co będzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.max.kolonko Re: A ja lubię posty Znawcy 20.10.04, 23:23 Jaki z tego wniosek? Nie jeździj windą po lesie bo Ci z balkonu w zime zakoszą rower. Sztuczne? Sztuczny to jest Rokos w trzecim śniadaniu w Trójce. Połączenie Tworka i Terleckiego to dobry pomysł. Terlecki pokorny a Tworek nie. Nawijają coś tylko nie wiadomo oczym ale to jest ok. Np tekst o komórkach jak to w Warszawie noszą komórki przy pasku. "Jaka Wiocha" Jak to Radek Terlecki powiedział, albo o "akukupunkturze" jak to Tworek wysyłał na Planty bo tam ponoć gwoździe z ławek wystają. Odpowiedz Link Zgłoś
220v Re: A ja lubię posty Znawcy 22.10.04, 12:47 e no nie.. w ogle nie sa sztuczni - bo po co. do kazdego filmu by ich wzieli - aktorzy z nich pierwszoplanowi. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.max.kolonko Re: A ja lubię posty Znawcy 22.10.04, 15:50 220v napisał: > e no nie.. w ogle nie sa sztuczni - bo po co. do kazdego filmu by ich wzieli - > aktorzy z nich pierwszoplanowi. --------------------------------- 220v albo jestes głupi albo zazdrosny. Odpowiedz Link Zgłoś
220v Re: A ja lubię posty Znawcy 22.10.04, 23:10 A Ty tutaj jestes Alfa i Omega. Zansz sie najlepiej i zazarcie bronisz czarno-zoltych... moze tam siedzisz z nimi... albo chcesz siedziec : ] och... jaki jestem zazdrosny. Juz wiem dlaczego "znawca" ma taki login... specjalnie dla takich jak ty : )) Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.max.kolonko Re: A ja lubię posty Znawcy 23.10.04, 01:53 220v napisał: > A Ty tutaj jestes Alfa i Omega. Zansz sie najlepiej i zazarcie bronisz czarno- z > oltych... moze tam siedzisz z nimi... albo chcesz siedziec : ] och... jaki jest > em zazdrosny. > Juz wiem dlaczego "znawca" ma taki login... specjalnie dla takich jak ty : )) ------------------------- A ja już wiem po co tutaj siedzisz..... Siedzisz tu po to aby się kompromitowac i pokazywac swoje prostactwo na poziomie 105,6 (Warszawa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak zwykle znawca Re: A ja lubię posty Znawcy IP: *.devs.futuro.pl 05.11.04, 19:02 Siedze w cichym pokoju. Boje się właczyć radia. Nie wiem jak wyglądało czwarte okrążenie - nie wiem i nie chce wiedzieć. Nie moge wiedzieć, wyszedłem. Jestem już obrzydzony do końca. Instynkt samochzachowaczy wyłamał i wyrzucił przycisk "tuner". Troche mi się polepszyło. KRRiT powinan ustalić limit grania jednego utworu w stacjach radiowych. Można dzięki temu spadnie liczba samobójstw. To nie Halny zabija to Liber. Liber wieje w eterze siejąc spustoszenie w społeczeństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.max.kolonko Re: A ja lubię posty Znawcy 06.11.04, 19:32 Zgadzam się :) Libera za dużo :) Ale nie tylko jego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... IP: *.tvkgsm.net / 195.205.187.* 07.10.04, 10:16 Tak zapewne...na Szymona MC Rak znajomi mowili pewnie od pieluch. To radio nic soba nie reprezentuje, sluchalem Gaby Jaworskiej - nie potrafi normalnie akcentowac, nie ma dykcji i ciagle sie myli - to ma byc radio ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.max.kolonko Re: RMF MAXXX - KRAKOW - started... 07.10.04, 10:52 Gość portalu: real napisał(a): > Tak zapewne...na Szymona MC Rak znajomi mowili pewnie od pieluch. To radio nic > soba nie reprezentuje, sluchalem Gaby Jaworskiej - nie potrafi normalnie > akcentowac, nie ma dykcji i ciagle sie myli - to ma byc radio ? --------------------------------------------------------------- Od Gaby to Ty się ....... Odpowiedz Link Zgłoś