Gość: pasztetowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 08:16 ...w wersji CLASSIC jako lek na skołatane nerwy "misją" laskowsko-pieńkowsko- rokosową. Abonament przeznaczyć na nowe buty dla Balonika, takie wsuwane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: słuchacz Re: słucham RMF-u... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 11:54 Baloni dorabia(by nie powiedziec chałturzy)w Tvp u Durczoka-jak dla mnie troche stracił przez to bo nie jest juz tym cudownym g łosem z radiem ale przecietnym panem redaktorem o wygladzie urzednika z magistratu(al i tak go lubie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyk-lista Re: słucham RMF-u... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 21:03 o- "Cyrulik Sewilski"!!!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasztetowa Re: słucham RMF-u... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 07:54 ... no i mam juz wszędzie nastawioną tę właśnie stację- tak jak kiedyś PR3. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: słucham RMF-u... 11.10.04, 13:19 Ostatnio usłyszałem w RMF CLASSIC Magdę Wojewodę, która do niedawna prowadziła audycje z muzyką klasyczną w Radiu Kraków. Bardzo sympatyczna osoba. Gratulacje dla szefostwa RMFu za sprowadzenie odpowiedniej osoby w odpowiednie miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: słucham RMF-u... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 00:10 Przyznam się i ja do tego- w ciągu dnia non-stop RMF Classic, czasem przełączam na 3 (PzR, Minimax, Manniak), czasem TokFm. Zaległości w słuchaniu takiej muzyki spore mam, zatem nadrabiam z ochotą, zastanawiając się nad "misją mediów publicznych" hehe Z klasycznym pozdrowieniem:-) J. Odpowiedz Link Zgłoś