Dodaj do ulubionych

Kokieteryjny Kiss

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 11:30
A może w tym progranie doczekam się wykładów na temat malarstwa ( konkretnie
czym, jak ,jakim kolorem malować obrazy).Jestem bez pracy.Amatorsko zajmuje
się malowaniem obrazów. Potrzebuje edukacji w tym temacie. Wiem ,że jest wielu
zainteresowanych malarstwem, a nie mają z nikąd pomocy. Na naukę nigdy za
póżno. A żeby żyć to trzeba coś robić. Bo jeżeli nie w tym programie - to
gdzie ? POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: kondom homo to jakies 10% spoleczenstwa, chcemy programu IP: *.futuro.pl 25.10.04, 11:45
      chcemy programu dla mniejszoscie w publicznej !!!
      • Gość: Bla a o czym mialby byc ten program?? IP: *.k.mcnet.pl 25.10.04, 12:25
        • Gość: kondom Re: a o czym mialby byc ten program?? IP: *.futuro.pl 25.10.04, 12:29
          o wszystkim z perspektywy tychze 10 %. cmok :*
          • Gość: Bla Re: a o czym mialby byc ten program?? IP: *.k.mcnet.pl 25.10.04, 12:55
            Ale ja powaznie pytam. Ja nie jestem homo. Ty rozumiem tak? Mam wrazenie, ze
            nasze swiaty nie roznia sie az tak bardzo, glownie dzieli nas, nazwijmy to,
            ukieunkowanie seksualne. Czyli wiadomosc, ze np. Fidel zlamal noge w Wiad. TVP
            nie bedzie sie roznila z perspektywy geja czy lesbijki. A przeciez tego, co
            istotne (seksu) nie wolno podobno pokazywac w TV nawet z heteralnym
            ukierunkowaniem. Nie masz wiec wrazenia, ze problem rozbija sie raczej o to,
            aby w standartowych programach TVP nie wstydzono sie uzywac slowa gej, czy
            less?? Zobacz, ze kibice pilki noznej to pewnie z 80% facetów, (a na pewno
            wiecej niz 50%) a nie dorobili sie np. ZADNEGO programu w TVP o polskiej lidze.
            Ale nikt nie izoluje "pilkarzy", czy "kibicow" z polskiej swiadomosci. Mowi sie
            o nich i ich problemach otwarcie. To raczej o takie otwarcie sie TVP
            powinniscie walczyc. Ale rzeczywiscie program tematyczny dla homo moglby byc
            dobrym poczatkiem. Ale MUSI byc o czym bo jesli cos jest, jak wiesz, o
            wszystkim, to jest o niczym
            Pozdrawiam.
    • Gość: Blorkon Re: Kokieteryjny Kiss IP: *.k.mcnet.pl 25.10.04, 12:24
      Obrazy maluj niebieska i zielona farba.
      Maluj spokojnie, z zacieciem i oddaniem. Maluj pedzlem.
      • Gość: RE. Re: Kokieteryjny Kiss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 16:26
        dobrze wychodzi malowanie palcem
    • Gość: Toto jest już strona IP: *.veracomp.pl 25.10.04, 17:27
      www.kissdivx.pl ;-)
    • Gość: dr Kuppelweiser Kolory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 09:03
      Więc malowac należy następującymi kolorami:
      #A7fd49
      #120aac
      jeżeli chcesz uchodzić za awangardę to możesz użyć jeszcze:
      #FF00FE
      Wogóle należy unikać kolorów nieparzystch
      Jakbyś jeszcze coś potrzebowała to służę poradą.
      pozdrawiam
    • Gość: pipeno Re: Kokieteryjny Kiss IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.04, 09:57
      Kuba Wojewódzki nie jest może wybitnym felietonistą. Ale przyznaję, że te jego
      comiesięczne wynaturzenia na łamach Playboya czytam od stycznia br. i bardzo
      dobry obserwator z niego jest. Jak mówiłem nie wybitny, ale całkiem przyzwoity.
      Najlepszym współczesnym felietonistą jest Jerzy Pilch. Na „Idola” kilka razy
      rzuciłem wzrokiem i chyba Wojewódzki najlepiej się sprawdza jako juror. Kiedyś
      w gazecie muzycznej „Brum” jako QBA pisał krótkie i zwięzłe recenzje. Maciek
      Maleńczuk też był dobrym jurorem tyle że on nie powinien się udzielać w tak
      tandetnym programie, no chyba że zrobił to dla rozgłosu i pieniędzy. Wtedy to
      już inna bajka jest.

tomek
    • Gość: pipeno Re: Kokieteryjny Kiss IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.04, 09:59
      Programu nie widziałem, ale przez 10 minut to można co najwyżej w
      telegraficznym skrócie ‘przelecieć’ tematy kulturalne. Pamiętam, że kilka razy
      oglądałem „Jazdę kulturalną”, chyba w TVP2 i dla mnie to nie była fajna jazda,
      żenada co najwyżej. Pewnie ten „Kiss” to też nic nadzwyczajnego. Moim zdaniem
      tylko „Pegaz” trzyma fason, choć już dawno go nie oglądałem. Jak sobie
      obejrzałem to ze względu na prowadzących tzn. Świetlickiego i Dyducha. Widzenie
      ich w obiektywie kamer było jest dla mnie kojące.

tomek
    • Gość: As Re: Kokieteryjny Kiss IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 16.11.04, 01:02
      Myślałem że to wątek o zespole Kiss :-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka