Dodaj do ulubionych

Rewolucja to iPod?

IP: *.lan / *.wroclaw.mm.pl 16.01.05, 22:47
I to wszystko iPod sprawił? Wprost nie posiadam się z radości. Świat z iPodem
jest lepszy niż ten bez iPoda. Rzekłbym nawet, że to właśnie wraz z
pojawieniem się iPoda świat się w ogóle zaczął. Bo to coś przed iPodem to nie
był świat, to była jakaś podróbka. Współczuję wszystkim, którzy musieli żyć w
tym świecie. Nasz iPod. Nasze Słoneczko. Nasz Sens Życia, Dobro, Wolność,
Nadzieja i Zbawienie. Zaprawdę powiadam, Na Początku Był iPod.

Xe.
Obserwuj wątek
    • Gość: bardziej Który to już artykuł reklamujący iPoda? IP: 217.153.91.* 17.01.05, 11:11
      "Kolego, pewnych spraw nie możemy przeginać". A tymczasem to już drugi w ciagu
      tygodnia artykuł reklamujący iPody (porzedni był 12 stycznia). Na pewno przed
      przypadek, prawda?

Pozdrawiam,

bardziej
    • Gość: amator Re: Rewolucja to iPod? IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.01.05, 11:53
      Ble, ble, ble... Artykul zaczyna sie interesujaco ale potem to juz tylko wredna
      reklama produktu. Panie Sankowski czy Pan ma jakies procenty od sprzedanych
      egzemplarzy?
    • Gość: Andrzej Re: Rewolucja to iPod? IP: *.nll.se 17.01.05, 12:07
      Moze rzeczywiscie prawda jest, ze wiekszosc ludzi zadowoli byle g....m!
      MP3 "zadowala sie" tylko 10% informacji jakie znajduja sie na dysku Audio CD,
      czyli zwyklym kompakcie. Tak naprawde MP3 nie da sie sluchac przy odtwarzaniu
      z dobrego HiFi. Kiedys mialem nadzieje, ze bedzie tylko lepiej, i muzyka bedzie
      wydawana na jeszcze lepszych nosnikach niz zwykly kompakt. Mialem nadzieje, ze
      nastapi dalszy postep w jakosci odtwarzanej muzyki, ze SACD a przede wszystkim
      DVD Audio, opanuja rynek muzyczny. A tu co? iPod! Czarna rozpacz!
      • Gość: maga kryptoreklama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 12:28
        Tak bezczelnej kryptoreklamy można oczekiwać od prasy kolorowej, a tu proszę. W
        dodatku trudno sobie wyobrazić, żeby odbyło się to bez wiedzy przełożonyc
        autora artykułu
        • Gość: Adam Re: kryptoreklama IP: 193.111.166.* 21.01.05, 15:29
          jaka reklama,przeciez nie ma tu wymienionych zadnych nazw produktów ani firm
          ani sklepów...
      • Gość: gosc Re: Rewolucja to iPod? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 22:44
        nie o jakosc tu przeciez chodzi. mp3 i jemu podobne pozwalaja na zupelnie nowy
        sposob dystrybucji mediow. apple w pewnym sensie zakpil z calego przemyslu
        udowadniajac ze mozna na mp3 zarabiac i to krocie. to przelom/rewolucja/itd. czy
        to sie komus podoba czy nie.
    • Gość: sandra iPod za darmo!!! wejdz i zobacz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 00:05
      chcesz mieć dowolnego iPod'a całkowicie za darmo??? wejdz na tą strone
      www.techgear4free.com/?r=13992 wybierz prezent(iPod) dla siebie i
      zaloguj sie prześlij link kilku osobą i prezent(iPod) jest twój!!!
      • Gość: kamil Re: iPod za darmo!!! wejdz i zobacz!!! IP: 62.233.181.* 17.08.05, 14:42
        ja tez mam tam swoje konto tylko jak ktos mi sie rerestuje to mam no complet
        ofert czy cos takiego pomóz mi
    • Gość: sandra Re: Rewolucja to iPod? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 00:06
      chcesz mieć dowolnego iPod'a całkowicie za darmo??? wejdz na tą strone
      www.techgear4free.com/?r=13992 wybierz prezent(iPod) dla siebie i
      zaloguj sie prześlij link kilku osobą i prezent(iPod) jest twój!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka