Dodaj do ulubionych

RADIOSTACJA-Muza Nowej Generacji!!!

25.01.05, 23:31
RADIOSTACJA jest spoko luzik!Przerzuciłem się na nią całkowicie.Dobre świeże
kawałki,dymaniczne prowadzenie i dobre jingle.Plus centralnie zajebista strona
www!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: krawat Re: RADIOSTACJA-Muza Nowej Generacji!!! IP: 158.75.34.* 26.01.05, 12:10
      Szczerze podziwiam :)
      • Gość: spk Re: RADIOSTACJA-Muza Nowej Generacji!!! IP: *.chello.pl 26.01.05, 16:56
        radiostacja to kał. kiedys to kochałem tego słuchać na okrągło. szajewski rano.
        w niedziele dzikie pola albo radio nrd. teraz gowno jak kazde inne radio.
        mlodziezowa probuje byc tez biska. tez dobre gowno. "luzik stacja, wypas
        stronka. w sobote dropsik i troche baunsiku"...
    • Gość: qwert Re: RADIOSTACJA-Muza Nowej Generacji!!! IP: *.axelspringer.com.pl 26.01.05, 16:59
      o radiu w obecnej formie nie napisze, bo nie warto
      strona jest na maksa czeresniacka, ciezka, nieczytela, zewsiony festyn
      • Gość: wujo Re: RADIOSTACJA-Muza Nowej Generacji!!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 30.01.05, 15:21
        Fakt, strona maksymalnie "przedobrzona".
    • tomcio6776 Re: RADIOSTACJA-Muza Nowej Generacji!!! 30.01.05, 12:14
      zero gadania-maksimum grania i to same nowe kawałki) ! Polecam!
      • Gość: Downeaster Re: RADIOSTACJA-Muza Nowej Generacji!!! IP: 172.16.2.* 30.01.05, 14:42
        A pamiętacie Novike ?? Super tam grala teraz w Jazz Radiu. Po opinii Tomcie
        67676667 można wywnioskować na jakim poziomie są słuchacze tej stacji obecnie.
        Przeczytajcie jeszcze raz jego wpis cóż za polszczyzna...
        • Gość: corgan to Novika już nie jest muzą Nowej Generacji?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.05, 20:19
          no to co jest??? Dżastin Timberlejk albo Nelly???
    • olahej Nadaje w Katowicach ?? 30.01.05, 18:39
      czy radiostacji można słuchać w katowicach i okolicach jeśli tak to na jakiej
      częstotliwości albo może przynajmniej w internecie??
      • Gość: kr Re: Nadaje w Katowicach ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 19:36
        posluchaj eski a wyjdzie na to samo. przeformatowanie radiostacji w obecną
        raczej radioSzmację to największy upadek w historii polskiego radia. tyle czasu
        minęło a ciągle boli. Radio Jazz górą.
        • tezurus Re: Nadaje w Katowicach ?? 30.01.05, 20:53
          www.abradio.pl w eterze pl szukaj

Ale nie warto. Lepiej z www.shoutcast.com wybrac jazz i szukać JazzRadioPoland
          Polecam w pon od 24 Niwinni Czarodzieje a w soboty 15 Novika i Lexus
          • Gość: Mike Re: Nadaje w Katowicach ?? IP: *.chello.pl 31.01.05, 19:45
            Radiostacja jest gowniana, ale bez pretensji. Bez zenady sie przyznaje, ze
            target to malolaty o niewybrednym guscie muzycznym. Natomiast radia typu 94,
            Jazz czy BIS maja pretensje, ale nic z tego nie wynika. 94 dla przyglupow,
            majacych o sobie wysokie mniemanie, Jazz to totalna amatorka, o BISie nie warto
            wspominac.
    • Gość: zombi Re: RADIOSTACJA-Muza Nowej Generacji!!! IP: *.chello.pl 30.01.05, 22:29
      rdst to kupa
    • Gość: Kasyx Re: RADIOSTACJA-Muza Nowej Generacji!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 09:26
      Radiostacja to nie czasem ta, gdzie na okrągło puszczają te same piosenki?
      • Gość: neder.ka Re: RADIOSTACJA-Muza Nowej Generacji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 18:55
        O poziomie "dzisiejszej" radiostacji niech swiadczy to, że wszyscy z niej
        uciekają - teraz w co fajniejszych rozgłośniach (Radio 94, Radio Jazz, Radio
        Bis) można usłyszeć tych, którzy kiedyś mogli się w Radiostacji realizować, a
        teraz "radiostacja to kupa" (cytat z powyższej wypowiedzi ale jak dla mnie
        fantastyczny). Zero autorskich audycji, każdy puszcza to samo (porównanie do
        Eski jest jak najbardziej trafne). Najbardziej rozbroił mnie "apel
        dziękczynny", jaki Radiostacja wypusciła bodajże w ubiegłe wakacje: według
        badan tralala (tu jakies tam badania) słuchacz radiostacji ma od 15 do 22 lat,
        robi to siamto sramto i owamto (oczywiście dokładnie nie pamiętam ale były tu
        wymienione jakieś zajefajne rozrywki), dziekujemy Ci bo dzieki tobie jestesmy
        tacy jacy jesteśmy - oczywiście nie jest to doslowne ale miało ten wydźwiek. No
        to mnie nie pozostalo nic innego jak równiez podziekowac Radiostacji, że nie
        mieszczę się w jej targecie (jak to się teraz modnie mówi) i postanowiłam
        przestac byc trendy i sluchac rozgłosni, które bardziej stawiaja na muzyczne
        poszukiwania a nie na łatwizne i podanie wszystkiego na tacy. RADIOSTACJA
        PRZESTAŁA BYC OPINIOTWÓRCZA, NIE KREUJE JUZ NOWYCH GUSTÓW! RAZEM Z ESKĄ WIEDZIE
        PRYM W SERWOWANIU MIAŁKIEJ MUZYKI I BAWIENI NASTOLATEK PRZY ICH PIERWSZYM
        POCIĄGNIĘCIU Z GWINTA!
    • r-11 Re: RADIOSTACJA-Muza Nowej Generacji!!! 31.01.05, 19:23
      ale spotkanie.........a Neoplan6776 trafił na R11 Kleszczowa :-( .......a co do
      Radiostacji to nie cieprię stacji formatu Eski czy Radiostacji.ogólnie nie lubię
      formatu CHR
      • tomcio6776 Re: RADIOSTACJA-Muza Nowej Generacji!!! 31.01.05, 22:42
        RADIOSTACJA porusza sie teraz z szybkością 14-tu nowych kawałkow na godzinę!Same
        hity i nowości:Linkin Park/Jay Z,Eminiem,Destiny Child,Eric Prydz,Denzel.
        • Gość: neder.ka sieczka z mózgu, bądź taki jak wszyscy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:55
          ile Ci za to płacą?
        • Gość: corgan Denzel w Radiostacji buahahaha! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.05, 07:25
          don't you know pump it up, you've got pump it up

Fajny, inteligentny tekst. To swiadczy tylko jak beznadziejna jest obecnie
          Radiostacja.

Sugeruje, aby zmieniła nazwę, bo nie jest godna jej nosić...
          • Gość: hg Re: Denzel w Radiostacji buahahaha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 15:56
            ty tomcio to chyba ku.. głupi jestes, jesli podobają ci sie te bzdety.
            wyrazy szczerego podziwu!!!!
            radiostacja to fajana byla, ale kiedys, teraz to jest wielkie gowno z
            plasitkowa muzyka dla tejich debili jak ty
            • Gość: kr Re: Denzel w Radiostacji buahahaha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:39
              a czy pamiętacie panią Krysię dzwoniącą kiedzyś często do Radiostacji? trafilam
              dzis przypadkiem na starej kasecie na nagrany jej telefon.. i pozdrawiam panią
              Krysię :-)
              • Gość: corgan a to nie była nie Marzena? IP: *.chello.pl 11.02.05, 01:03
                c z y t o b y l a t a k a d z i e w u s z k a c o t a k s t r a s z n i
                e w o l n o m ó w i ł a t a k j a w o l n o p i s z e . . . . ?
    • Gość: anaty Re: RADIOSTACJA-Muza Nowej Generacji!!! IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 01.02.05, 21:36
      tomciu - taka muza jaka generacja.
      • tomcio6776 Re: RADIOSTACJA-Muza Nowej Generacji!!! 02.02.05, 11:09
        tak,tak...nadal się zakompleksiajcie i płaczcie za stara "Trójką",przeklinajcie
        RMF i Zetkę.Słuchajcie tylo Radia Maryja,lub w najgorszym przypadku Radia Józef
        :)))Wolicie stać w miejscu lub sie cofać,niż iść z duchem czasu.
        • Gość: qqłka Re: RADIOSTACJA-Muza Nowej Generacji!!! IP: *.acn.waw.pl 02.02.05, 12:59
          Tomcio ... nie można stać inaczej, niż w miejscu... ehhh.

Idz sluchaj sobie Radiostacji, ale załóż słuchaweczki co by normalnych nie
          katować.

pzdr.

• Gość: corgan ale radiostacja AD 2005 jest naprawdę słaba! IP: *.zigzag.pl 03.02.05, 01:48
          i uważam tak nie dlatego, że jestem starą purchawką z 33 wiosnami na karku,
          tylko z doświadczenia i jako takiego rozeznania muzycznego. Ze niby ja i
          podobni do mnie nie rozumiemy muzyki młodej (de)generacji? No co ty?

Ale powiedz - co ma wspólnego z Muzyką młodej generacji nijaki Denzel?
          widziałem go parę razy na 4Fun.tv którego od pewnego czasu. taka pop-papka bez
          wyrazu i tyle.

Radiostacja od pewnego czasu stała się stacją nadającą denną popową sieczkę.
          Powiem tak - w połowie lat 90-tych zaczeły nagrywac w Polsce zespoły hipopowe -
          Molesta, Kaliber 44, Trzycha itp. takie różne. Wtedy dla nich nie było w
          żadnych stacjach radiowych miejsca. Poza ówczesną Radiostacją, ktora puszczała
          ich muzykę, a także taką ktorej nikt nigdzie publicznie nie puszczał. i na tym
          polegała jej wyższość. Ja miałem to szczęście, że od 2000 do 2002 w porywach do
          2003 udało mi się jej słuchać i poznawac coś nowego i ciekawego. I docenic czym
          była radiostacja kiedyś.

Możesz pokazać jaką muzę tworzoną przez dwudziestoparolatków puszcza się
          obecnie w radiostacji? czy jest w niej miejsce na jakiegoś inną Molestę albo
          Kaliber 44 AD.2005 albo jakiś młody zespół rockowy albo alternatywny? Tworzony
          przez młodziaków nieopierzonych i nie wsadzonych do radia przez wielkie
          koncerny muzyczne? Nie mam nic do Tede, Morwa, Sistars albo Reni Jusis, ale
          jest to w Polsce mainstreem. Pomijam promowanie amerykanskiego hip-popu w
          rodzju Nelly, Dżastin albo Bijonse. Z ciekawości - mozna nadal w radiostacji
          usłyszeć Paktofonike albo Molestę?

Ale co ciekawego jest w stanie zaproponować obecnie radiostacja? jako członek
          (buhahaha) Eurobzdetu jedzie na fali "tylko wielkie przeboje" tylko ze w wersji
          trendy i "młodzieżowej".
          • tomcio6776 Re: ale radiostacja AD 2005 jest naprawdę słaba! 09.02.05, 23:21
            Dla niekumatych :) Warszawa 101.5 FM! Polecam jeszcze raz>
            • Gość: neder właśnie... dla niekumatych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:07
              dobrze, że sam wyjasniłeś te sprawe - niekumatym trzeba tłumaczyć...

A tu coś dla wielbicieli radiostacji - najlepsza muza na świecie... tak się
              dzisiaj robi muzę nowej generacji - artyści przez duże "A"

tiny.pl/3dr
              • tezurus Re: właśnie... dla niekumatych... 10.02.05, 22:22
                a tu coś dla wielbicieli i ciekawych Starej RadioSTacji
                www.rdst.prv.pl
                • tezurus Re: właśnie... dla niekumatych... 10.02.05, 22:22
                  www.rdst.prv.pl
                  • Gość: corgan a co się teraz dzieje z towarzyszem S. Asscendim? IP: *.chello.pl 11.02.05, 00:36
                    nie żebym się spaecjalnie martwił... ale już nie jest dyrektorem programowym
                    Radiostacji?
                • Gość: corgan Sławomir Ass. o targecie Radiostacji :) IP: *.chello.pl 11.02.05, 00:59
                  ze stronki www.rdst.prv.pl/

„Przeprowadziliśmy szereg badań, z których wynikało, że grupa słuchaczy, do
                  których chcemy dotrzeć, 15-25 lat, nie lubi nazbyt wielkiej różnorodności –
                  referuje Assendi – Dlaczego? Podam przykład. Ma pan ulubioną restaurację, mają
                  tam to, co pan lubi: muzykę, obsługę, wystrój, jedzenie; przychodzi pan
                  codziennie i okazuje się, że codziennie lokal wygląda inaczej, codziennie inna
                  obsługa, codziennie inna kuchnia. Tak samo jest z Radiostacją. Słuchacze
                  przychodzą na swoje ulubione dania, czyli na dwugodzinne audycje, i odchodzą.
                  To się nazywa parada słuchaczy”.
                  • tezurus Re: Sławomir Ass. o targecie Radiostacji :) 11.02.05, 11:20
                    Nie wiem po co jeszcze ponownioe po ra zkolejny na kolejnym forum rozstrząsacie
                    problem RadioSTacji. Radio to nie istnieje jka dla mnie od czasu zwolnienia czy
                    też odejścia jakby to nazwać Kasi Nowickiej vel Noviki.

Radio to już nie gra muzyki i muzyka nie jest dla niego ważna.

I wątpie aby kiedyś ten moloch reklamowy spod bloku ściągający ile wlezie od
                    nastolatek like Beyonce czy Jmaelia a chłopców z browca kaski wyszedł na to
                    czym radio to było z lat1999-2003

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka