Gość: krisssee Komentarze IP: 85.128.67.* 10.08.05, 21:04 Wszystko fajnie trochę tak nudnawo, zwłaszcza po "lightowej", bosko leniwej Plaży...ale głos Pana Marka wszystko wynagradza...hm...chyba się zakochałam...ciekawe czy wygląda Pan równie bosko...pozdrawiam!Krisssee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Komentarze IP: *.crowley.pl 12.08.05, 13:31 wygląda tak jak brzmi..........czyli bosko!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gina Re: Komentarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:05 Niezmiennie jestem fanką pana Pyzy. Jest najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Pietrzyk Popołudnie radia TOK FM z dnia 2 stycznia 2006 IP: 82.160.171.* 02.01.06, 15:53 Lubię radio TOK FM, jestem jego stałym słuchaczem. Lubię pana Marka Pyzę. Teraz może nie całkiem na temat, ale nie mogę sie powstrzymać od wypowiedzi. Otóż dzisiaj około godzinie 15:10 pan Marek opowiadał o zatrzymaniu przez prokuraturę 75% personelu WOP z przejścia granicznego. W swej wypowiedzi użył kilkakrotnie słowa "pogranicznik" w różnych osobach i przypadkach. Nasuwają mi się w związku z tym następujące uwagi: po pierwsze w języku polskim nie istnieje takie słowo, "pogranicznik" to jest ewidentny nawet nie rusycyzm, to jest słowo rosyjskie. Sądzę, że byłoby lepiej nie używać tego słowa na falach radia TOK FM, gdyż młodsi i mniej obyci słuchacze pomyślą, że jest to słowo polskie i też zaczną go używać. W ten sposób zaraza się rozpowszechni i doprowadzi do dalszego zachwaszczenia naszego pięknego języka, który w ostatnich latach jest nad wyraz maltretowany. Pozdrawiam uprzejmie i życzę dalszych sukcesów. Wojciech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr0t0n Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:01 Nie beznadziajny - moim zdaniem to najlepsze godziny w ciągu dnia! Marek Pyza trzyma poziom, a jak sie zbiorą z kolesiem od sportu, to już nie ma mocnych :). Odpowiedz Link Zgłoś
dorota9945 Re: Popołudnie radia TOK FM 03.02.06, 15:52 Pozwolę sobie i ja na swoje trzy grosze: Przestańmy się w końcu bulwersować i nieustannie dziwić tym co gotują nam w kraju bracia Kaczyńscy. Jesli nie zaczniemy oddawać ciosów i skutecznie stawiać oporu łamaniu praw człowieka i zasad demokracji, wkrótce obudzimy się w "czarnej Polsce". Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek z krakowa Re: Popołudnie radia TOK FM IP: 62.111.139.* 03.02.06, 15:52 Jestem katolikiem i wiernym słuchaczem waszego radia. Bardzo proszę p.Marku żeby w miarę możliwości nie określać używania mediów x.Rydzyka jako używania koścoiła. Rydzyk swoim postępowaniem już dawno udowodnił że nie należy do koścoła bo rozmija się zasadniczo z nauką Chrystusa. Serdeczne pozdrowienia dla całej redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś