Gość: Sebastian IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 31.01.05, 12:59 Witam, Co to ma znaczyć?! Totalna głupota. A gdzie Tok o'clock?!?! ...Pomysł beznadziejny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kulka Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.aster.pl 31.01.05, 13:05 tez protestuje przeciw likwidowaniu tok o'clocku!!! komentarzy aktualnych jest dosc przez caly dzien, a po poludniu mozna sie bylo wyluzowac i posluchac opowiesci!!!to tez jet wartosc!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.aster.pl 31.01.05, 16:21 Wałkowanie w kółko tzw. "tematów dnia", chyba przeniosę się do Kantereita, może tam będzie odrobinę inny punkt widzenia, bo przecież w Toku między 16 a 19 będzie wracanie, powielanie, przypominanie tego się wydarzyło u Laszuk i Janiszeskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
magusia Re: Popołudnie radia TOK FM 31.01.05, 16:24 I dobrze i źle. Tok o'clock był w zamiarze dobry, ale w efekcie ludzi prowadzący albo promowali siebie (Rybiński, Materna), albo nie potrafili prowadzić rozmowy (Lizut) albo kazano im kogos zapraszać, bo cos sie ukazało lub komuś się zmarło i trzeba dac jakiś materiał (Wellman, bodaj jedyna z obsady programu, która porafi rozmawiac, niesety głownie o dietach i kronice towarzyskiej). Ja tęskniłam za dobrym programem publicystycznym - nie informacyjnym, tylko podsumowujacym wydarzenia. Takie gadające głowy dziennikarskie jak rano, tylko właśnie wieczorem, bo jestem sową i rano nie kojarzę niczego, bo przyzwyczaiłam się jeszcze kiedyś kiedyś słuchając trójki. Ale moim zdaniem nie bedzie się to różnić od komentarzy w toku. Ale czemu akurat na miejsce tok o'clock? średnia decyzja - zmieściłby się i jeden i drugi program. Byle by dobierali umiejętnie ludzi. Nie żebym coś miała do Ewy Podolskiej, ale nie mogę słuchać w weekendy, bo głosem delikatnie mówiąc mało radiowym zadaje takie pytania jakby nie przeszła szkoły specjalnej. "Ach" - po pięciu pytaniach - to chodzi o to, że..." kiedy średnio inteligenty i niuważny słuchacz już zdażył wszystko zrozumieć. Zresztą Wojciechowski z manierą Mariusza Szczygła też mało strawny. Ale poniewaz lubię jak radio do mnie gada, to i tak będę słuchać. Po cichu maryz mi się połączenie gadajacego toku z rockowym 94. taka hybryda się jednak nie sprzeda:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszszcz magusiu 01.02.05, 21:33 Magusiu, ja miałem manierę? A jaką? Pozdrawiam i polecam www.mariuszszczygiel.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrad Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 16:42 Mam pytanie: Czym ten nowy program różni się od Komentarzy??? O'clock przynajmniej był odskocznią o ciągłego gadania o tym samym. 6 godzin włakowania tego samego, a nawet 8 - bo w poranku też ta sama gadka - w zupełności wystarczało. A teraz od 7 do 19, a właściwie 20 ciągle to samo. 13 godzin dziennie. A gdzie oryginalność, polot?? Jeśli to jak zwykle decyzja pani Wanat, to jak zwykle totalnie nieprzemyślana, jeśli czyjaś inna, to gratuluje TOKu (sic!) myślowego pani Ewy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za!! Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 17:33 Zauważcie, że na szczęście jest tylko 5! wpisów na nie. Zawsze znajdą się niezadowoleni. Treść tych wpisów jest tak cienka, że myślę iż powstały jeszcze przed programem. Odpowiedz Link Zgłoś
magusia Re: Popołudnie radia TOK FM 31.01.05, 17:42 przepraszam za brak precyzji - nie jestem na nie, zwłaszcza, że tok o'clock w zamiarze fajny, w praktyce wyglądał gorzej. Ale i nie na tak - słucham właśnie nowego programu i niestety są to komentarze w toku z dłuższymi wejściami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeciw Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 17:43 Jeśli powstały przed programem to jet ich aż 5! Po programie będzie wiecej spokojnie, spokojnie. Ja jestem szósta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też przeciw Re: Popołudnie radia TOK FM plusy i minusy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.05, 18:09 Mnie także popołudniowe powtórki z rana męczą. Może choć chwila mówienia o niebieskich migdałach albo innych istotnych sprawach. Prócz tego z muzyką chyba także gorzej. Ale wciąż jest jeden ogromny pozytyw decydujący o dobrym poziomie TOKu - prawie całkowity brak reklam (prócz męczącej autoreklamy). No i jeszcze dobrze, że została choć godzina BBC. pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
burli Re: Popołudnie radia TOK FM 31.01.05, 21:00 Moim zdaniem to strzał w dziesiątkę. Takiego pasma brakowało. Nie wszyscy mają możliwość obserwowania wydarzeń w ciągu dnia. "Popołudnie Radia TOK FM" to podsumowanie dnia wraz z fachowym komentarzem. Pozdrawiam, prezes Fan Klubu TOK FM www.tokfm.tk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodziłam Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:26 Burli, popołudniowe bilanse, to typowa propaganda, wybiórczo cytowane, pasujące do jedynie słusznej agorowej myśli, wypowiedzi. Usłyszałeś po południu choć raz zacytowany komentarz Kochanowskiego...albo tego z PISu, albo tego co porównywał sytuację do książek telefonicznych na poczcie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.magma / *.magma-net.pl 31.01.05, 21:51 Róbcie tak dalej. Pora już poszukac nowego radia i nowej gazety. Fałsz Paradowskiej ciężko było znieść, ale Laszuk dzisiaj przeszła samą siebie z "kontrowersyjnym" ... A tak was kedyś lubiłem... I "pyskatego" Sobali można było kiedyś posłuchać. Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz-adam Re: Popołudnie radia TOK FM 01.02.05, 12:07 troche nudne, ale to dopiero poczatki i mam nadzieje, ze bedzie coraz lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
burli Re: Popołudnie radia TOK FM 01.02.05, 12:59 Skoro tak krytykujecie (moim zdaniem bez uzasadnienia) "Popołudnie Radia TOK FM", to powiedzcie dlaczego nie krytykujecie tvn24 czy tvp3. Jeśli nie lubicie informacji - nie zniechęcajcie innych. TOK FM jest stacją elitarną. Czasami jednak odnoszę wrażenie, że dla wielu zbyt elitarną... Pozdrawiam, prezes Fan Klubu TOK FM www.tokfm.tk Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Popołudnie radia TOK FM 01.02.05, 13:14 burli napisał: > > TOK FM jest stacją elitarną. Czasami jednak odnoszę wrażenie, że dla wielu zbyt > elitarną... > > Pozdrawiam, > prezes Fan Klubu TOK FM Elitarna, to ta radiostacja była u swego zarania. Niestety krok po kroczku schodzi na psy, czyli komercjalizuje się :( Smutne to. > > www.tokfm.tk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooel Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:01 Jeżeli TOK jest stacją elitarną, a członkowie jego fan klubu elitą słuchaczy, a prezes tych członków elitą prezesów, to gdzie się podziały elity? A poza tym gratuluję samopoczucia. PS TOKFM był stacją elitarną... kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
burli Re: Popołudnie radia TOK FM 02.02.05, 11:53 Stanowczo protestuję przeciwko chamskim atakom na Radio TOK FM, Fan Klub TOK FM oraz Fanów TOK FM! Łatwo domyśleć się dlaczego TOK FM jest stacją elitarną. Wystarczy trochę ruszyć głową. Wiem jednak, że to dla wielu zbyt trudne. Pozdrawiam, prezes Fan Klubu TOK FM www.tokfm.tk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya ng Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.02.05, 09:26 Masz bardzo brzydką manierę odrzucania czyjegoś zdania bez argumentacji. W tym wypadku brakuje Ci kultury. Popraw się, bo się kojarzysz z grubiutkim 16- latkiem, którego nikt nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.02.05, 13:13 Bardzo mi się podoba to nowe pasmo. Poprzednio często było zwykłym ględzeniem. Mam prośbę i propozycję. Czy nie można redagować (na zasadzie wywiadu z popularyzatorami nauki)stałej, cyklicznej audycji o nowościach w nauce i technice (astronomia,astronautyka,komput ery, biologia itp.). Kiedyś, dopóki Polskie Radio Bis nie zostało przekształcone w program dla idiotów, była taka godzinna audycja, która emitowana była codzienne. Nazywała się Bismisja. Świetny program. Zawsze wiedziałem na bieżąco o wszystkich nowych odkryciach w nauce i technice. Bardzo proszę to rozważyć choćby na skromniejszą skalę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mana Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 13:59 Prowadzącego popołudnie w Toku, red. Pyzę, pamiętam jeszcze jako "pościgowca" u Ogińskiego. Bedę słuchać, chćby z sentymentu do dawnego Toku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalafior Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.02.05, 14:19 Nie bardzo rozumiem - krytykujecie radio INFORMACYJNE, bo sa tam przez caly dzien - o zgrozo - INFORMACJE? To przeciec komiczne... Audycja taka jak TOK O'CLOCK byla potrzebna, ale pozniej - np. wieczorem, zamiast niepasujacego do tego radia, BBC. A popoludniowe podsumowanie dnia, cos jak Magazyn TVN24, jest niezbedne w radiu INFORMACYJNYM i bardzo go brakowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fantyna Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.ds.ae.katowice.pl 23.02.05, 11:24 BBC nie pasuje do radia INFORMACYJNEGO??? sam/a sobie przeczysz.. Odpowiedz Link Zgłoś
stonoga58 Re: Popołudnie radia TOK FM 02.02.05, 15:34 Też tęsknię Tok o'clock szczególnie za Maciejem Rybińskim, ale też za Mannem Ogórkiem. Jak tak dalej pójdzie będziemy słuchać innego radia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:44 Chyba przestanę słuchać tego radia. Brakuje mi Rybińskiego i Ogórka. Nie żal mi reszty, zwłaszcza tego włazid.... Konrada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HANNA Re: Popołudnie radia TOK FM IP: 194.181.183.* 03.02.05, 10:04 Z przyjemnoscia sluchalam codziennie TOK o'clock. Trudno mi zrozumiec, ze zlikwidowaliscie tak dobry i ciekawy program. Naprawde czuje sie, jakby mnie czegos pozbawiono. Teraz juz was nie slucham. Przerzucilam sie na radio PIN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.05, 17:01 Też bym się przerzucił gdybym mógł, ale we Wrocławiu nie ma. Popłudniowa aducja zstępująca TOK OCLOCK może być pod warunkiem, że wcześniej nie słuchalem Komentarzy, bo przez caly dzień to samo walkowane jest nie do zniesienia. Ale to przecież radio informacyjne, chyba o to chodzi, żeby wałkować w kółko to samo na różne sposoby, byle ciekawie - a z tym to już bywa różnie. Ktoś wyżej słusznie zauważył, że tak samo funkcjonuje TVN 24 i TVP 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steed Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:01 Prezesie fanklubu Tok FM, burli: Nie zgadzam się z Tobą, że Tok FM jest stacją elitarną (mam nadzieję, że moze kiedyś będzie)!!! Na Twoje słowo "elitarny" przypomniał mi się film Ślesickiego Show - fragment, w którym mowa, że bohater grany przez Pazurę jest autorytetem - podobnie jest z Tok FM. Poza tym zgadzam się z większością, mówiącą, że pasmo po 16h to przedłużenie komentarzy południowych, przyznasz, że nie ma nic w tym porywajacego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szary Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:12 Szkoda! naprawde szkoda TOK o'clock! To było coś innego odskocznia od całodobowej informacji politycznej i o gospodarce teraz mamy tvn24 i tokfm24 PRZESADA! Oddajcie nam nasz program !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsw Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.acn.waw.pl 03.02.05, 20:23 Nie ma sprawy! Ogłoście zrzutkę na tym formu. Ustalcie abonament i z kasą idźcie do naczelnej albo właścicieli! I co? Gdzie są chętni? Będziecie mieli i Rybińskiego i Ogórka i innych. Tylko na pensyjki dla nich odkładajcie co miesiąc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miguel Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.netia.pl 04.02.05, 11:19 a ja żałuję tok-oclock. Można było torchę odświeżać audycję, zapraszając nowych prowadzących [Marek Kondrat miał np. bardzo ciekawy program] za to Michał Ogórek był nudnawy. Teraz niestety po południu przełączam się na inną stację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _!_ Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 13:41 Szkoda, że w kolejnej stacji radiowej osobowości zastępowane są bezbarwnymi mydłkami. Znowu komercha wzięła górę nad programem. Zamiast ciekawego popołudnia mamy rozwleczone w nieskończoność "komentarze w toku". Żałuję, przyzwyczaiłem się, teraz, po południu, wyłączam radio. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejszewczyk Re: Popołudnie radia TOK FM 05.02.05, 16:59 Nie jest nagorzej. Teraz w TOK FM jest lepsze "Zapraszamy do Trójki" niż w samej Trójce. Nie rozumiem tylko w jakis sposob, ta audycja jest tanśza od TOK O'Clock... Jeden współpracownik na 5 dni jest oczywiście tańszy niż pięciu współpracowników po jednym dniu. Tyle, że ci współpracownicy byli poniekąd samowystarczalni i wystarczył im mikrofon. A tu teraz jakieś telefony i cała masa dziennikarzy z GW. Generalnie nie jest najgrorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyrlandczyk Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 00:44 Mimo, że pyzy w Wielkopolsce to przezacne danie, o tyle najnowszy pomysł zastąpienia p.Pyzą przecnego "talk oclok", pozostaje nie do przyjęcia.Odszedłem od słuchania tego pasma. Albo pozostaniecie intelektualną niszą,. albo zaczniecie się formatować. Ale to już wasze buraczki. P.S. Straciłem zaufanie do p. Żakowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 08:14 Słuchajcie przecież to już przerabialiśmy po wyrzuceniu Oginskiego, Sobali i Bugalskiego. Opowieści dziwnej treści w rodzaju: brak reklam i kasy (vide: wątek dlaczego reklamodawcy omijają TOK FM), niewiele tłumaczy. Użyję zszarganej formułki "ten typ tak ma", jak coś się polubi (tok o`clock), to robią reorganizację mętnie się tłumacząc. Ach jak mi się marzy stary tok, mogę się nawet opodatkować, byle ich znowu posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.crowley.pl 08.02.05, 11:16 Tak czytam to co piszecie i zastanawiam się co na to powie Prezes Burli. Mogę tylko domyślać się jaka będzie jego opinia. Moje zdanie jest następujące: zawsze krytykujecie TOK FM bo lubicie krytykować bezpodstawnie. Jak chcecie, to starajcie się o koncesję dla Waszego nowego radia. Pozdrawiam, szefowa sekretariatu Prezesa Fan Klubu TOK FM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACHO Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 16:35 A cóż to za arogancki tekst! Droga szefowo czy jak tam,ja tez należę do TOKowego fanklubu i to od chwili jego powstania.TOK nastawiony mam wszędzie od łazienki po samochód , nigdy nie używam innych stacji ale to nie znaczy, że popieram wszystko ,co tam się dzieje.To tak jak z miłością. Jesli kochasz ,tym bardziej boli zdrada.A odebranie nam okloku to zwyczajna zdrada.Trzeba będzie wyleczyć się z tej miłości! Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Popołudnie radia TOK FM 10.02.05, 13:23 Bardzo dobrze, że TOK Fm zmienił swoją ramówkę . Jest to radio informacyjne ( jak samo się reklamuje ) wszelkie pogaduszki i ploteczki na szczęście upchane zostały w sobotę i niedzielę ( wtedy nie słucham, bo jest to niebezpieczne dla zdrowia psychicznego) Opowiadanie o wszystkim i o niczym nie wychodziło najlepiej prowadzącym ( może z wyjątkiem Rybińskiego) Tok oclock musiał odejść w zapomnienie. Dla głosów krytycznych mam dobrą radę : Kupcie sobie dobry sprzęt z pilotem i poskaczcie trochę po innych programach ( patrz telewizja ) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.aster.pl 10.02.05, 19:57 Tajniaku, może zdradzisz, gdzie skakać, wszędzie tylko plejlista i nikt nie chce do mnie gadać. A właściwie wiosna tuż, tuż, dzień dłuższy, kurza ślepota nie przeszkadza w czytaniu, a pościgowiec niech się męczy, ciekawe kto go zastąpi, gdy pójdzie na urlop, zawieszą Popołudnie czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
burli Re: Popołudnie radia TOK FM 10.02.05, 22:44 tajniak000 zgadzam się z Tobą. Radio informacyjne to radio informacyjne. Oby więcej takich pasm jak Popołudnie. Przynajmniej można dowiedzieć się czegoś ze świata. Pozdrawiam, prezes Fan Klubu TOK FM www.tokfm.tk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 14:41 o i juz niema co krytykowac to i wypowiedzi na forum w coraz to skromnieszych ilościach. A moze tak parę słów na temat prowadzacego Marka Pyzy? moim zdaniem, mimo wczesniejszej paniki zasianej na forum, ze nie podoła, daję rade i to całkiem niezle! Pesymistom pewnie łyso? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.aster.pl 21.02.05, 16:51 Nie krytykują, bo nie słuchają :( Odpowiedz Link Zgłoś
anyab1 Re: Popołudnie radia TOK FM 21.02.05, 18:00 Gość portalu: Marian napisał(a): > A moze tak parę słów na temat prowadzacego Marka Pyzy? moim zdaniem, > mimo wczesniejszej paniki zasianej na forum, ze nie podoła, daję rade i to > całkiem niezle! Jestem bardzo mile zaskoczona. Jest o wiele lepszy niż Anna Laszuk i Kuba Janiszewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arch Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 16:47 Kto mwymyślił "popołudnie"? Totalna beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lin Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 16:52 Zgadzam się. Już nie słucham Radia TOK fm po południu. Ale pani E.W. wie wszystko lepiej. Bo jest najmądrzejsza z całej wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aren Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.aster.pl 23.02.05, 17:07 To prawda, najmundrzejsza. Jak pani Ewa ustawi ramuwe to ni ma ch... we wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sten Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 07:15 Jak na dziennikarza radiowego z takim stażem to p. Pyza jest po prostu żałosny. Może sie do tego nie nadaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 15:08 Absolutnie się z tym nie zgadzam! Red. Pyza jest rewelacyjny i właśnie do tego się nadaje!!!!!!!Świetnie sobie radzi i życzę mu wszystkiego najlepszego!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walder Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.05, 16:34 pan pyza z tym swoim "szczęść boże" przy każdym katolickim funkcjonariuszu ogłupiania, nadaje się świetnie do radia maryja. przy okazji nie ma czegoś bardziej obleśnego niż rozmowa pana pyzy z klechą, zbiera na wymioty po paru zdaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najsztub pyta Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.03.05, 18:09 jedyną, albo największą zaletą Popołudnia TOK FM jest głos Marty Perchuć Burzyńskiej... uwielbiam jej słuchać. Ta dziewczyna to pistolet i ma głos jak anioł i chyba jak jedna z niewielu w tym radiu nie ma problemów z językiem polskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaner Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.05, 18:18 coraz bardziej przypominacie "radio maryja" przestańcie robić z siebie katolicką ciemnotę i zacznijcie informować bez wrażenia jakbyście klęczeli przed ideologią, która nie dość, że stara to jeszcze zupełnie nie przystająca do rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walso@wp.pl Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.05, 20:12 panie pyza jest pan dość energicznym człowiekiem, ma pan głos jak karabin maszynowy, ale robi się pan zupełną szmatą w obliczu katolickich hierarchów, co świadczy o ukrytej słabości lub nieczystym sumienu. nie chcę pana podejrzewać o ograniczenie umysłowe, ponieważ zdarzają się panu zupełnie przyzwoite reakcje i nie te, w których powtarza pan ostatnie zdanie lub frazę w/g pana naważniejszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Popołudnie radia TOK FM IP: *.toya.net.pl 16.07.05, 21:31 Turniak Odpowiedz Link Zgłoś