Dodaj do ulubionych

Nowa radiostacja?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:14
Wszystko wskazuje na to, że twórca kultowej już "Radiostacji" Paweł Sito
zostanie od 1 marca 2005 roku szefem Radia Bis. Tak przynajmniej wynika z
nieoficjalnych informacji.

- Nie potwierdzam i nie zaprzeczam - powiedział nam Paweł Sito.

Polskie Radio odmówiło komentarza w tej sprawie.
www.wirtualnemedia.pl/document.php?id=89148
Obserwuj wątek
    • Gość: homo.sluchaczus Re: Nowa radiostacja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:29
      najlepsza wiadomość tego poranka i poranków z ostatnich kilku lat :-D
    • Gość: chlorofil Re: Nowa radiostacja? IP: *.net / 213.199.205.* 10.02.05, 10:41
      jest to niewątpliwie dobra wiadomość jeśli się potwierdzi dla radia bis którego
      słucham na zmianę z ostatnią stacją pawła sito - jazzradiem :)
      • Gość: Preslaw Re: Nowa radiostacja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:09
        Gość portalu: homo.sluchaczus napisał(a):

> najlepsza wiadomość tego poranka i poranków z ostatnich kilku lat :-D

W pełni się zgadzam. Pamietając, co Sito zrobił dla pierwszej radiostacji jest
        wysoce ppradopodobne, że to samo uczyni z Radiem Bis. W tym kształcie, wktórym
        jest obecnie, dla mnie na dłuższą metę jest niestwne. No, ale to już nie
        wiek... Homo.sluchczus - ładny nick
        • Gość: Marian Re: Nowa radiostacja? IP: *.chello.pl 10.02.05, 13:09
          Jest raczej średnio prawdopodobne, bo nie te czasy i nie te realia. Teraz liczą
          się słupki, a nie co innego. Mimo to trzymam kciuki :-)
          • homo.sluchaczus Re: Nowa radiostacja? 10.02.05, 15:29
            Gość portalu: Marian napisał(a):

> Jest raczej średnio prawdopodobne, bo nie te czasy i nie te realia. Teraz
            liczą
            >
            > się słupki, a nie co innego. Mimo to trzymam kciuki :-)

masz rację, też się tego obawiam, że Paweł Sito będzie miał naciski z góry
            dotyczące słupków słuchalności. ale chyba, jeśli Polskie Radio chce Pawła
            zatrudnić, to decydenci wiedzą kim jest, i jakie radio będzie chciał robić. tak
            czy inaczej również trzymam kciuki.
            swoją drogą wiemy, że Paweł Sito zagląda czasami na to forum, więc może napisze
            coś więcej. ale nie uprzedzajmy faktów. pozdrawiam.
            • Gość: Preslaw Re: Nowa radiostacja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 16:07
              Jakoś wierzę w inteligencję i zdolności Pawła Sito i pomimo terroru słupków
              zmieni na lepsze oblicze Radia Bis.
              • Gość: O.D Re: Nowa radiostacja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:29
                co do przeszłości,
                to twórcami dawnej
                radiostacji było ze
                200 osób. radio
                założył w imieniu
                norweskiego kapitału
                justyn depo, i
                zatrudnił mnie, jako
                dyrektora
                programowego.
                co do przyszłości,
                to poczekamy -
                zobaczymy.
                www.wirtualnemedia.pl/forum/viewtopic.php?t=3513#18339
                • Gość: jasio Re: Nowa radiostacja? IP: *.3.pl / *.3.pl 11.02.05, 00:54
                  To miłe, że Paweł Sito tak mówi i nie zapomina o innych osobach, które dołozyły
                  cegiełke do powstania radiostacji. Ja przypomne jeszcze o kilku osobach, które
                  pozbyły sie z Rozglosni Harcerskiej Belgów z Radia Kontakt (pamietacie
                  delfina?) i zaprosiły do współpracy wspomnianego Justyna Depo.Nie wymienie
                  nazwisk, moze sam Paweł to zrobi bo to będzie uczciwie.Bez tych kilku ludzi do
                  Radiostacji nie trafiłby ani Depo ani Sito.Więc apeluje by o nich nie
                  zapomniec, tym bardziej, że to właśnie oni sprowadzili do radia i dali szanse
                  m.in A.Szajewskiemu, Makakowi czy W.Appelowi.
                  • Gość: Nexus Re: Nowa radiostacja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 12:00
                    Bardzo dobra wiadomość! Cieszę się że dyrektorem Biski może zostać człowiek z
                    dużym doświadczeniem radiowym, którego dobrze pamiętam z Radiostacji i Trójki.
                    Super i trzymam kciuki aby tak się stało :)
                  • tezurus Re: Nowa radiostacja? 13.02.05, 13:39
                    Gość portalu: jasio napisał(a):

Więc apeluje by o nich nie
                    > zapomniec, tym bardziej, że to właśnie oni sprowadzili do radia i dali szanse
                    > m.in A.Szajewskiemu, Makakowi czy W.Appelowi.

a bez Appla Novika
    • Gość: Paweł Re: Nowa radiostacja? IP: 195.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 21:32
      Kto jak kto ale Paweł Sito jest najodpowiedniejszym człowiekiem do takiego
      radia. Mam nadzieję że terror słupków:) nie będzie mu za bardzo dawał w kość,
      bo w końcu to państwowa firma, więc dostaje jakiś grosz z abonamentu itp.
      Bądźmy dobrej myśli, w końcu Radiostacja pod jego kierownictwem była fenomenem
      na skalę ogólnopolską i jej "legenda" krążyła jeszcze długo po tym jak Eurozet
      wszystko rozwalił.
      Pozdrawiam
      • tezurus Re: Nowa radiostacja? 27.02.05, 13:39
        to od kiedy te zmiany będą zauważalne, ktoś coś wie.......?
        Mnie przeraża ilość rocka w tym radiu i to ostrego. Włączyłem w sobote po 13
        Bartka Czarkowskiego w BISce w celach relakasacyjnych i wyłączyłem zaraz po
        kilku minutach bo to co puszczał mnie męczyło. Myślałem że moge na niego liczyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka