Gość: antyJaniszewski IP: *.aster.pl 15.02.05, 13:35 "Aborcja jest jednym ze środków antykoncepcyjnych", powiedział Janiszewski. Nie ma określenia godnego twojej głupoty, Janiszewski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wasza Szkapa Re: aborcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 13:55 Takiego glupka to by nawet z CNN-u wywalili na zbity pysk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: aborcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 14:52 Aż mi się wierzyć nie chce, że Janiszewski to powiedział. To go w tym moemncie sytuuje poniżej dopuszczalnej normy. Niewiarygodne! Może on kogoś cytował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasza Szkapa Re: aborcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 14:59 Nie cytowal, ja tez to slyszalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyJaniszewski Re: aborcja IP: *.aster.pl 15.02.05, 15:02 To dokładny cytat, zapewniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyJaniszewski Re: aborcja IP: *.aster.pl 15.02.05, 15:05 Dokładny cytat z wypowiedzi Janiszewskiego, będącej jego "przemyśleniem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czerwiec 14 Re: aborcja IP: *.iel.waw.pl 16.02.05, 12:24 On (Janiszewski) zawsze był, jest poniżej WSZELKIEJ normy, nietylko "dopuszczalnej". To jest facet myślący(?) nie bardzo wiadomo czym. Odpowiedz Link Zgłoś
burli Re: aborcja 15.02.05, 15:03 Akurat tego fragmentu nie słyszałem. Ale jestem pewien, że red. Janiszewski cytował kogoś. A jeśli powiedział to sam, nie można czynić z tego zarzutu. Takie stwierdzenie to skrót myślowy. Normalny człowiek od razu wie o co w nim chodzi. Pozdrawiam, prezes Fan Klubu TOK FM www.tokfm.tk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyJaniszewski Re: aborcja IP: *.aster.pl 15.02.05, 15:09 Panie prezesie, to obrona a la Widacki ( skrót myślowy ... ha,ha ). Skrót myślowy w kapuścianym głąbie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: aborcja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.02.05, 00:09 > A jeśli powiedział to sam, nie można czynić z tego zarzutu. no fakt... Janiszewski raczej nie mówni tego co sam wymisli tylko "cytuje" znaczy sie papuguje... a taki prezes to barana broni to mi sie jakos dziwnie kojarzy z liderami eselde... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małolathacker Kochani, cyborg nie myśli, leci softem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 15:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gina Re: aborcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 15:56 Boże! Naprawdę tak powiedział? Ale kretyn! Kiedyś go słuchałam ze względu na ładny głos, ale jak się w słuchałam w to co mówi, już nie włączam TOK FM, z wyjątkiem wtorku od godz. 7 do 9. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: aborcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 18:18 Kubuś ma świetne poczucie humoru ;) Bardzo go rozbawiły koszulki z "listą Wildsteina" , na której figurują Kaczor Donald i Myszka Miki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: aborcja IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.05, 22:57 Jest jeszcze możlwe, że tego stwierdzenia Janiszewski nie przedstawiał jako wlasnego, tylko opisywał czyjeś poglądy. Ale skoro nie słyszalem, to nie mogę się miarodajnie wypowiedzieć. Tylko wciąż mi się wierzyć nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: aborcja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.02.05, 00:10 a nie bał się ze sie skrzywdzi te postaci ? i ze ipn bedzie mial kupe roboty bo one zloza wnioski o przyznanie im statusu pokrzywdzonych...? ojej... :) kubusia nie trawie i trawic nie bede! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: aborcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 11:53 Nie słyszałam tej wypowiedzi, ale całkiem możliwe, że to były jego słowa, to do niego podobne. To są przecież berdzo nowoczesne poglądy, wszyscy inni to Ciemnogród (katolicki). SKANDAL, powinien ponieść odpowiedzialność za te słowa, wystarczyłoby nawet sprostowanie, wyjaśnienie co mądrala miał na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: aborcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 14:39 Słyszałem, powiedział to w wywiadzie z babą od "walki płci". Jaki był przejęty problemem ciąży. Ta ciąża to musi być straszna choroba. Że kiedyś ludzie na to nie chorowali, to aż niewiarygodne! Ten facet jest dla mnie beznadziejny. Zmusza mnie do zmiany radiostacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falanga1 Janiszewski ps."burli" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:46 To nie możliwe żeby było dwóch takich idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Janiszewski ps."burli" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 17:54 Też mi się tak wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś