Gość: Tukee IP: *.acn.waw.pl 27.02.05, 00:34 Tylko i wylacznie radio nasze 94 w warszwie, kochany Misiu Figurski i rockowa ekipa . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: i kto to pisze Re: 94 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 00:53 dział PR radia94 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tukee Re: 94 IP: *.acn.waw.pl 02.03.05, 19:43 Chcialabym byc z PR tego radyja, ale tak nie jest. Poprostu wyrazam swoje zadowolenie ze takie powstalo. Dlaczego mam pisac tu o czym co mnie mierzi, wole napisac o tym co mnie raduje. Zreszta jak mi sie cos nie podoba to nie uzywam i nie slucham. pozdrawiam i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁukaSz Re: 94 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 16:22 Tak! Na Śląsku (na falach Radia FLASH 106,4) od kilku tygodni można posłuchać niektórych programów z oferty warszawskiego Radia 94 tj. Antylistę, 7 Grzechów głównych, Antykoncepcję, Dobrych Rockowań, Dam w centrum, Koncerty życzeń, Radioaktywnej Listy Przebojów, Wieczornych rozmów i Koncertu. I także stwierdzam, że to co proponuje Radio 94 jest jak najbardziej OK> Powiem jak juror telewizyjnego programu Idol... jestem na tak! Najlepsze są poranki duety Wojewódzki - Figurski... z całą rodzinką przy ich dowcipach płaczemy ze śmiechu! Oni są the best! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: 94 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 21:00 Damy w centrum kiepskie są ostatnio. Starają się być poważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: 94 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 20:35 czy są gdzieś w necie archiwalne kawałki z antylisty, bo na ich stronie są zaledwie 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁukaSz Re: 94 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 21:27 Marianie łatwo jest napisać "strasznie gó..ane radio". Fajnie by było gdybyś uzasadnił dlaczego? Takie zdanie może napisać każdy. Dlatego jest bezwartościowe. Jeśli uzasadnisz dlaczego wtedy Twoja wypowiedź będzie wartościowa. Przy okazji pochwal się czego Ty słuchasz ;) PS. Mogę przypuszczać, że to radio jest dla Ciebie gó..ane bo... lepsze od tego, którego słuchasz ;-)))))))). Z "& Grzechów głównych" zaliczasz się do grzechu o nazwie Zazdrość ;-))))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: 94 IP: *.chello.pl 02.03.05, 13:24 prosze bardzo - to pretensjonalne radio udajace luz. czasem slysze ze szokujace - kolejna bzdura bo szokujaca to byla radiostacja do ktorej zreszta 94 usiluje nawiazywac, ale niestety rmf z butow wychodzi ;) jeden makak, czy drugi kuba wiosny nie czynia, a figurski niestety nie dorasta do kuby, co bywa zenujace w sluchaniu. to w skrocie bo na wiecej szkoda czasu ;p zarzutu zazdrosci nie komentuje bo z okolic ksiezyca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eFeM Re: 94 IP: 217.153.84.* 03.03.05, 15:58 Racja! Słuchałem kiklka razu poranka z i bez Kuby... no i wychodzi na to, że Figusrski bez Wojewódzkiego jest cieńki bolek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: 94 IP: *.chello.pl 02.03.05, 13:27 a slucham troche bbc, troche trojki, troche jazzu. nasz rynek radiowy jest dupny wiec glownie slucham plyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Re: 94 IP: 158.75.34.* 02.03.05, 18:42 nie ma czego zazdrościć. jaki to rock bez Libertines, Franza Ferdinanda, Bloc Party, Razorlight, Ash, Beatsteaks, British Sea Power, Eastern Lane, Snow Patrol, The Used, Babyshambles, Beta Band, Grahama Coxona, Electric Six, Interpol, Maximo Park, Radio 4, Switchfoot, The Thrills, The Zutons, Yellowcard, The Veils, Delays, Bad Religion, The Coral, Embrace, The Hives, Kings Of Leon, Marjorie Fair, Modest Mouse, The Muse, The Screens i parę innych :) nie grają co najmniej połowy rzeczy, które powinni grać jako radio rockowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenkan Re: 94 IP: *.chello.pl 02.03.05, 23:57 zwazywszy, ze to radio, ktore ma na siebie zarabiac, to i tak niezle z jego wyrazistoscia. nedzne wprawdzie i pseudowyraziste sa niektore audycje (vide damy w centrum - wybitnie ch..owy program), ale ogolne wrazenie in plus. niedlugo ruszy ich kampania i stana sie Antyradiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eFeM Re: 94 IP: 217.153.84.* 03.03.05, 16:00 A co nazwa ma niby zmienić???? Hyh??? Z antyradiem już wyskoczyli jak filip z konopi i co? miało być od 16.02 i nie ma..... i nie wiadomo czy będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: 94 IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 11:24 hmmm....nie grają Franza Ferdinanda? a nadawany co najmniej raz dziennie "Michael" to pies (o! właśnie leci)...nie grają Electric Six? a katowany do znudzenia "Radio Gaga", który podobnie jak "Evil" Interpol już zdążył sie zadomowić na Radioaktywnej Liście Przebojów ( btw. to chyba jedna z niewielu rozgłośni w Polsce,a może wogóle jedyna, w której na Liście Przebojów jest Interpol) ... na pewno też nie można powiedzieć że 94 nie gra Muse (kiedyś dość czesto gościł na antenie, teraz rzadziej, ale jest), Kings of Leon, Embrance, Block Party, czy Libertines....wystarczy posłuchać uważnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: 94 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 08:07 a ta dwójka była kiedys dobra???? w tej audycji najlepsza jest jej reklamówka. :) Nie wiem czy jeszcze pracuje w 94 pani Kochańska (dawno jej nie słyszałem), ale wypowiadane przez nią mądrości powodowały u mnie zgrzyt zębów i nerwowe skakanie po kanałach. P.S. Radio ogólnie ok, choc porównywalna a czasami lepsza muzykę serwuje radio mazowsze 95,8 fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: 94 IP: *.chello.pl 04.03.05, 15:44 Boże święty, chyba nie za intelekt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehehe Re: 94 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 21:36 Boże święty... to do Rydzyka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tukee Re: 94 05.03.05, 02:14 Radzi sobie calkiem fajnie bardziej go lubie niz Lady Kochanska. No nieladnie napisalam jak radio kochane to nie ma co krytykowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kira Re: 94 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 19:17 Tomek Kin to ktoś, kto ma o sobie wysokie mniemanie i bardzo dużą dawkę tupetu, niestety nie popartą intelektem, telentem ani innymi zaletami. Najlepszy przykład na to, że jak miernota stanie na głowie, klaśnie uszami, będzie głośno i dużo mówić, to ją kupią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnTeK Re: 94 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 23:34 Jedno jest pewne... jest dobry w tym co robi. A do prowadzenia rozmów (codziennie z kimś innym) naprawdę nie trzeba mieć wiedzy innej niż o osobie z którą się rozmawia - a na tym polu akurat Kin jest zawsze przygotowany. To nie Polskie Radio by dziennikarz był mądrzejszy od swojego gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza Re: 94 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 23:52 Naprawdę tak uważasz? Naprawdę myslisz, że minimalna wiedza, trochę nowomowy i pozy wystarczą, by być kimś dobrym? No to rzeczywiście jesteś wymarzonym odbiorcą pesudoaudycji tego zmanierowanego chłoptasia :) A ostatnia uwaga kiepsko świadczy o Twojej inteligencji. Nie chodzi o to, by był mądrzejszy - w POlskim Radiu czy gdzie indziej. To nie zawody, kto komu udowodni głupotę. Chodzi o to, by dziennikarz był kompetentny, a nie - tylko przekonany o tym, jaki jest zajebisty. Odpowiedz Link Zgłoś