Dodaj do ulubionych

Paradowska - ratunku!?!?!

IP: *.pharm.sanofi / *.sanofi.com 07.03.05, 11:07
Przecież takiej propagandówy jak dziś w Poranku nie powstydziła by się
Trybuna Ludu w temacie imperialistycznej polityki Reagana. Pani Redaktor +
Jonas, Pacewicz i Ordyński dali bezstronny popis miłości do partii Frasyniuka
i Belki jak w organie M. Barańskiego weterani AL w do Marszałka
Rokossowskiego i jego chwalebnej roli w umacnianiu socjalizmu w PRL. A jakie
pogłębione argumenty: o PO, która najwięcej traci (choć dziś ma "tylko" 27%),
o "osobistościach", które się garną, o młodych, bogatych i wykształconych,
którzy jak jeden mąż czekali na tę "nową" formację. Aż żal, że tylko 5 minut
starczyło na rutynowe opluwanie komisji śledczych. Mam wrażenie, że
w "Rozmowach niedokończonych..." w wiadomym radiu jest większa szansa na
włączenie się do dyskusji kogoś o innym poglądzie. Czy ktoś mógłby powiedzieć
Pani Redaktor, żeby zaprosiła choćby jednego komentatora o nieco odmiennym
poglądzie i nie robiła z poniedziałkowych dyskusji parodii gatunku???
Obserwuj wątek
    • Gość: Wasza Szkapa Re: Paradowska - ratunku!?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 11:10
      Zdziwiony??????????????????
      • Gość: lulu Re: Paradowska - ratunku!?!?! IP: *.aster.pl 07.03.05, 11:28
        Najpiękniej się słucha jak mówi o komisjach śledczych zawsze tak samo:
        "ja już z tego nic nie rozumiem,/ muszę przyznać, że się w tym pogubiłam/
        /całkowicie sie pogubiłam/,/jestem zdezorientowana/,/społeczeństwo jest
        zdezorien-towane/,/nastąpiło calkowite zagmatwanie/ - chórek jej wybrańców gorli-
        wie przytakuje, a Ordyński rozpoczyna tyrade, że komisja jest do bani bo jest
        upolityczniona.I takie sraty taty d.. w kraty. Naprawdę - żeujący "poziom".
        • Gość: rc23 Re: Paradowska - ratunku!?!?! IP: *.icpnet.pl 07.03.05, 11:45
          Tak macie racje pamiętam jeszcze jak w poniedziałki był PAN OGIŃSKI
          to było prawdziwe radio co prawda niezbyt lubił komuszków ale audycję prowadził
          bezstronnie OGIŃSkI ZAMIAST Paradowskiej PROSZĘ
    • Gość: TW Polityka Re: Paradowska - ratunku!?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 12:41
      Paradowska boi się lustracji. Ciekawe czemu?
    • Gość: tomek Paradowska - Jej się nie da słuchać!!! IP: 213.17.183.* 07.03.05, 13:04
      Całkowicie zgadzam się z negatywnymi poglądami na temat Paradowskiej!! Takiemu
      manipulatorowi jak Paradowska to tylko Żakowski dorówna. Przestaję od dziś
      słuchać poranka w Tok FM w poniedziałki i piątki. Takiej propagandy lewicowego
      prymitywizmu i relatywizmu mógłby im Urban pozazdrościć. A dzisiaj to
      Paradowska przegięła... Specjalnie pomyliła wątki z przesłuchań Dochnala i
      Wieczerzaka przed komisjami i nawijała swoim skrzeczącym głosem (o mało mi
      membrana w radiu nie poszła), że niby to Wieczerzak powiedział, że zatrzymano
      go na polecenie kancelarii jej guru. Tymczasem to zeznał Dochnal! Niemniej w
      eter poszły prześmiewki na temat Biernackiego z rządu Buzka, Rapackiego (temu
      ostatniemu pomyliła imię),że to niby oni chodzili na pasku kwaśniewskiego i
      zatrzymali Wieczerzaka. Jak radio, które mniema się w reklamach "pierwszym
      radiem informacyjnym" może trzymać kogoś takiego?! Przecież jej osoba bije w
      prestiż rozgłośni! Poza tym ona chyba do grobowej deski będzie broniła SLD i
      ludzi z nimi związanymi. W TVN 24 (w niedzielnej "Lozy prasowej") są inni
      dziennikarze, którzy wspaniale ripostują tę wstrętną manipulatorkę, a w
      poniedziałkowym TOK-u słuchacze są pozostawieni na pastwę jej dychawicznych, (i
      jedynie słusznych oczywiście) poglądów...
      Pozdrawiam
      • Gość: właśnie:) Re: Paradowska - Jej się nie da słuchać!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:47

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka