IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:05
Laszuk, feministyczna swinko nie mow o nieszczesnej Terry "warzywo" .
Obserwuj wątek
    • Gość: Gina Re: Laszuk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 18:15
      Tak mówi? Nie słyszałam, bo nie słucham. Straszna baba.
      Nie denerwuje mnie tylko Marek Pyza.
      • Gość: free Re: Laszuk! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.05, 00:01
        otóż nie mówi. powiedziała o terry że jej stan jest wegetacją. I to prawda -
        nie czytacie gazet nieuki?
        • Gość: Doctor Re: Laszuk! IP: *.demo.pl 22.03.05, 12:45
          Z niekumami bym nie przesadzal.

Ale cos w tym jest.
          Inkwizycji slepo wierzyli nawet uczeni, a nie takimu na przyklad Kopernikowi.
        • Gość: Gina Re: Laszuk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:51
          Od razu musisz free obrażać? Masz kompleksy? Zapisz się może na jakiś kurs
          czytania ze zrozumieniem.
          Napisałam, że nie wiem czy tak powiedziała. Jeśli tak powiedziała, to mi się to
          nie podoba. Wiem w jakim stanie jest ta Amerykanka i uważam, że nie powinno się
          nazywać warzywem człowieka nawet w stanie wegetatywnym.
          • Gość: sluchacz Re: Laszuk! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 23.03.05, 17:07
            typowy odzew typowego trolla.
            kolezanko Gina, zamiast obrazac innych protekcjonalnym tonem, moze warto wyraza
            sie jasno. i jeszcze jasniej. wysylani ekogos po nauke czytania warto zaczac od
            wlasnej nauki pisania.
            ament
            ps.a Laszuk jest cienka swoja droga.
            • Gość: Gina Re: Laszuk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 17:38
              To może przeczytaj jeszcze raz co ja napisałam w pierwszym poście, może
              zrozumiesz. A jak nie zrozumiesz kolego słuchaczu, to też się wybierz na naukę
              czytania ze zrozumieniem, ja na naukę pisania nie muszę się wybierać, bo wiem co
              napisałam. Laszuk straszną babą jest, niezależnie czy powiedziała to czy nie.
              Znam jej wcześniejsze wypowiedzi.
              A nazwanie kogoś "nieuk" to obrażanie nie jest? Może byś na to zwrócił uwagę.
              • Gość: sluchacz Re: Laszuk! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 23.03.05, 19:14
                >A nazwanie kogoś "nieuk" to obrażanie nie jest? Może byś na to zwrócił uwagę.<

no wlasnie zwracam. kolezanka Gina chyba sama swoich postow nie czyta, tylko
                tak klapie i klapie w te klawiature.
                nastepnym razem zrob to prosze zanim wcisniesz >wyslij<.
                • Gość: Gina Re:sluchacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 10:10
                  Chyba sam nie czytasz swoich postów, bo wcale nie zwrócileś uwagi osobie
                  wyzywającej mnie od nieuka nie czytającego gazet. To może powiedz co takiego
                  napisałam co uprawniało do nazwania mnie nieukiem?
                  Zwracałeś uwagę mnie, że zarzucam komuś nieumiejętność czytania ze zrozumieniem,
                  a nie zwróciłeś uwagi, komuś kto wyzywa ludzi od nieuków zupełnie bezpodstawnie,
                  bo z naszych wypowiedzi (mojej i założyciela wątku) wcale nie wynikało, że nie
                  czytamy gazet i nie wiemy w jakim stanie jest Amerykanka.

• Gość: Poooooooooo Re: Laszuk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 23:26
      Laszuk się napatrzyła na swoich gości - feministki i jej się spodobały. Teraz
      ona sobie już nóg nie goli i wyglada jak Janiszewski.
    • Gość: Pr GW Re: Laszuk! IP: *.chello.pl 24.03.05, 09:53
      Ludzie !!!
      Nie zawracajcie sobie głowy tematami zastępczymi.

Na świecie umierają codziennie z głodu i uleczalnych chorób tysiące ludzi
      a wszyscy maja to gdzieś.
      A tu jakiś człowiek nic nie czuje, kończy się kasa na jego podtrzymywanie przy
      życiu a gadają o tym miliony...(z prezydentami na czele).
      W samym USA umiera codziennie wielu ludzi, którym można by w prosty sposób
      darować wiele lat życia.

Nie świadczy to dobrze o kondycji umysłowej homo sapiens.
      • Gość: Gina Re: Laszuk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 10:14
        Kasa się kończy, ale podobno jacyś milionerzy chcieli zasponsorować
        podtrzymywanie przy życiu tej kobiety, ale mąż się nie zgodził. Pewnie mu się
        spieszy zostać wdowcem.
        Mnie najbardziej przeraża, że ona umiera z głodu, a wcale nie ma 100% pewności,
        że nic nie czuje. To ma być godna śmierć?
        • Gość: pozdrawiam Re: Laszuk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 21:01
          To ma być godna śmierć?

to ma być głodna śmierć!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka