Gość: to ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 18:23 Wśród zalewu tandety jawi się jako możliwe... Też dają za dużo powtórek, ale bez porównania do Zetki i Rmf. Czy ktoś słucha? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
epoche Re: Rock radio Mazowsze 27.03.05, 19:58 Słucham, słucham... jak dla mnie, za duzo tam nu-metalu, ale jak juz nie mogę wytrzymać kolejnego Linkin Park czy czegoś takiego, to zawsze jest Radio 94:) a tak ogólnie, to fajne radio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Rock radio Mazowsze IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 28.03.05, 00:49 ale czy da się tego radia sluchac w internecie??i czy lecą tam teraz jakies nowości?? bo z tego co pamietam to jeszcze nie dawno czegos takiego uświadczyc tam nie można bylo.a i kiedy ruszy ich strona w internecie??(przydala by sie jakas ramówka czy coś) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Rock radio Mazowsze IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 28.03.05, 00:49 ale czy da się tego radia sluchac w internecie??i czy lecą tam teraz jakies nowości?? bo z tego co pamietam to jeszcze nie dawno czegos takiego uświadczyc tam nie można bylo.a i kiedy ruszy ich strona w internecie??(przydala by sie jakas ramówka czy coś) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 95,8 fm Re: Rock radio Mazowsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 11:58 i co dalej ?????????????????????????? bo musi być dalej!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Rock radio Mazowsze 20.03.06, 22:02 A tak dobrze zaczynało się dziać w tym radiu, coraz więcej audycji autorskich wśród których miałam już swoje ulubione. I co? Przyszły wakacje 2005r. a wraz z nimi nastał koniec. Smutne to i przykre bardzo. Dwie audycje odnalazłam w innym radiu a co z resztą? To jest przykład na to jak zamordować radio, spowodować, żeby już nie chciało się go słuchać. Sama playlista {w kółko to samo}i wiadomości to nie jest radio. have fun Odpowiedz Link Zgłoś