Dodaj do ulubionych

Rock radio Mazowsze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 18:23
Wśród zalewu tandety jawi się jako możliwe... Też dają za dużo powtórek, ale
bez porównania do Zetki i Rmf. Czy ktoś słucha?
Obserwuj wątek
    • epoche Re: Rock radio Mazowsze 27.03.05, 19:58
      Słucham, słucham... jak dla mnie, za duzo tam nu-metalu, ale jak juz nie mogę
      wytrzymać kolejnego Linkin Park czy czegoś takiego, to zawsze jest Radio 94:)

a tak ogólnie, to fajne radio...
      • Gość: bart Re: Rock radio Mazowsze IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 28.03.05, 00:49
        ale czy da się tego radia sluchac w internecie??i czy lecą tam teraz jakies
        nowości?? bo z tego co pamietam to jeszcze nie dawno czegos takiego uświadczyc
        tam nie można bylo.a i kiedy ruszy ich strona w internecie??(przydala by sie
        jakas ramówka czy coś)
      • Gość: bart Re: Rock radio Mazowsze IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 28.03.05, 00:49
        jakas ramówka czy coś)
        jakas ramówka czy coś)
        • Gość: 95,8 fm Re: Rock radio Mazowsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 11:58
          i co dalej ?????????????????????????? bo musi być dalej!!!!!!!!!!!
    • theagata Re: Rock radio Mazowsze 20.03.06, 22:02
      A tak dobrze zaczynało się dziać w tym radiu, coraz więcej audycji autorskich
      wśród których miałam już swoje ulubione. I co? Przyszły wakacje 2005r. a wraz z
      nimi nastał koniec. Smutne to i przykre bardzo. Dwie audycje odnalazłam w innym
      radiu a co z resztą? To jest przykład na to jak zamordować radio, spowodować,
      żeby już nie chciało się go słuchać.
      Sama playlista {w kółko to samo}i wiadomości to nie jest radio.

have fun
    • Gość: aa Re: Rock radio Mazowsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 10:29

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka