poziomk 04.04.05, 09:18 Dlaczego Radio ESKA (Bialystok) - nie wiem jak inne Eski, ....nie potrafi uszanowac zaloby narodowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jan_K Re: Eska IP: *.aster.pl 04.04.05, 12:47 Tzn ???? Ja sluchalem Eski i to co zauwazylem to Zdjecie od piatku z anteny - programu porannego - esemeski - gorącej 20stki - imprESKI - HipHop nocy czyli wszystkich programów o tematyce rozrywkowej ! Zmiana playlisty - rezygnacja z utworów szybkich, skocznych radosnych na rzecz tego co znajduje sie w playliscie ESKI ale w miare nadaje sie do grania "w tle" w takim okresie w jakim jestesmy teraz Serwisy od piatku pojawialy sie co pol godziny i czytane byly na calkowitej ciszy. Wejscia wszystkich dj'ow na wszystkich pasmach ograniczono do minimum i z tego co zaslyszalem to zawieraly najczesciej tylko godzine i wytlumaczenie dlaczego eska wyglada teraz tak a nie inaczej... ------------------------- Sluchalem pogladowo po trosze wiekszosci stacji i przyznac musze, ze WSZYSTKIE włącznie z rozrywkową na codzień eską zachowały powagę sytuacji. Jedyne do czego moznaby sie przyczepic w przypadku ESKI to niezmieniona strona www, ktora wyglada tak jakby nic sie nie stalo. Podobnie z reszta jest w przypadku Radiostacji. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomoglo? Re: Eska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 16:30 Chyba pomoglo, na stronie Eski tylko czarno-biale logo, na stronie Radiostacji pozostalo tylko logo, choc mogliby sie wysilic, zrobic czarno-biale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Eska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 19:42 To bardzo interesujące bo w piatek we wrocku leciała imprezka,zreflektowali sie nieco po 21.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja czyli nie ty Re: Eska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.04.05, 01:12 No nie wiem jak z innymi eskami, ale warszawska Eska zachowała się pieknie... Imprezki nie było już w piątek, nie było tez clubbingu. Od piątku nie gra "sieczka" typowa dla Eski, lecz spokojna wyciszona muzyka. Też powysyłali DJ-ów na urlop. Przez cały tydzień- piękne relacje osób które zetknęły się z papieżem!!! Brawo Eska Warszawa :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapracowany Re: Eska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.05, 12:12 > Też powysyłali DJ-ów na urlop. Ja dziękuję za taki urlop! To, że się DJ nie odzywa, nie znaczy, że nie ma go w pracy;-) Odpowiedz Link Zgłoś