Gość: semeon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 23:03 Strona muzyczna Trójki to tylko i wyłącznie angielsko języczna sieczka. Dosyć tego. Żądamy zminy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bragiel Re: trojka 16.05.05, 23:55 Gość portalu: semeon napisał(a): > Strona muzyczna Trójki to tylko i wyłącznie angielsko języczna sieczka. > Dosyć tego. Żądamy zminy. Zgadzam się.Ale to juz było wałkowane milion razy. I tu sie raczej nic nie da zmienić.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: trojka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:59 Gość portalu: semeon napisał(a): > Strona muzyczna Trójki to tylko i wyłącznie angielsko języczna sieczka. > Dosyć tego. Żądamy zminy. Pokaż nam swoje bogate, polskojęzyczne wnętrze. Popełnij sepuku. www.licytacje.memento.pl/photo.php?photo=657&size=default&exhibition=25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: trojka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 09:18 somebody told me - the killers nowoscia ze swiata w tym tygodniu. ponad rok od premiery... Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Re: trojka 31.05.05, 19:11 Niby to z okazji reedycji płyty The Killers. faktycznie, niezła zadyszka, ale usłyszysz "Somebody Told Me" w esce, "radiach złotych przebojach", rmffm albo w radiuzet? Do nasłuchania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: trojka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 21:31 nie rozumiem, dlaczego mam porownywac trojke do eski, zetki, etc. moze tak to zagranicznych, publicznych rozglosni? skoro nie do dawnego PR III... oczywiscie piosenka the killers nie jest zadna miara niczego, ale mozna ja z pewnoscia uslyszec w antyradiu, bisce czy wielu innych rozglosniach regionalnych czy akademickich w calym kraju. i to nie w audycjach autorskich, a w glownej plejliscie. bo oczywiscie kostrzew czy stelmi grali ja juz dawno temu. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Re: trojka 01.06.05, 00:49 "Somebody Told Me" jest właśnie w głównej "Playliście". Wiem, że to radio (TrÓjka) bardzo się zmieniło - niestety na gorsze - ale i tak pozostaje najlepszym ogólnopolskim eterem w kraju. I zaznaczam - to jest tylko i wyłącznie moja, subiektywna ocena. Teraz nasłuchuję Antyradia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młodzież Re: trojka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 07:14 Tak! Chcemy modnych młodzieżowych rockowych brzmień: "Znowu w życiu mi nie wyszło- Budka, Wsiśkim nam brakuje sięsia- Kasia Kowalska, Herbata na pustyni smakuje jak nieszczęście- Mamam I wielu innych najmodniejszych arcydzieł rodzimej muzyki !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba. Re: trojka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 08:41 tak, wiem, ze w glownej. tylko ze w pozostalych stacjach, owczesnym radiu 94 czy bisce, grano to rok temu. niewazne. nie klocmy sie. przeciez jestesmy po tej samej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś