anty-jaroslaw 21.05.05, 23:18 Nazywacie je anty-radiem??? Mysle ze samo radio nie jest zle, tylko najgorsza jest audycja poranna z Figurskim i Maleńczukiem, powinni ja najszybiciej zdjac, mam nadzieje ze dyrektor Waniek to szybko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: murowany Re: Czemu nie lubicie radia Flesh i 95 FM?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 21:24 Oni sami nazywaja sie antyradiem:) Oczywiscie pisze o flashu. A audycja z Wojewodzkim i Figurskim jest niesamowita, co prawda czesto wykracza poza granice dobrego smaku, czasami panowie przynudzaja puszczajac kawalki, ktore slyszalem tydzien temu, ale ogolnie sa dobrzy:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majtek Re: Czemu nie lubicie radia Flesh i 95 FM?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 18:49 Dorgi Anty-Jarosławie. Kto pisze, że nie lubi AntyRadia? Po pierwsze AntyRadio jeszcze nie istnieje, bo oficjalnie startuje dopiero 1 czerwca 2005 roku o połnocy. Dlatego na razie można lubieć lub nie (w Warszawie) Radio 94 lub (na śląsku, w zaglębiu i na podbeskidzie) Radio Flash Katowice. A po drugie Maleńczuk nie prowadzi porannego program tylko Figurski i Wojewódzki. Uważam, że Panowie są świetni. Najlepsi na poranne wstawani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tygrys Re: Czemu nie lubicie radia Flesh i 95 FM?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:42 A kto tu pisze, że nie lubi Antyradia? Planete, a i owszem... syfiasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Czemu nie lubicie radia Flesh i 95 FM?????? IP: 217.153.84.* 26.07.05, 15:16 Nikt Ci jej nie karze słuchać,po za tym po ostatnich wynikach sluchaln.jest najlepsza,ale kazdy w koncu ma wlasne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Czemu nie lubicie radia Flesh i 95 FM?????? 27.07.05, 14:30 Gość portalu: n napisał(a): - kazdy w koncu ma wlasne zdanie. E, tam. Jest cała masa ludzi, którzy sami nie myślą, bo myśli za nich np. Partia albo Kościół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majtek Re: Czemu nie lubicie radia Flesh i 95 FM?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 14:36 To, że coś ma dobre wyniki słuchalności nie znaczy, że jest dobre. Ale potwierdzam... każdy ma włąsny gust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonistka Do Grubaska Jacusia Pluty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 00:16 Jacusiu, tyle razy mówiłam: "każe" piszemy przez "ż" - wymienia się na "kazać"... No ale przeciez ty nawet do matury nie doczłapałeś, bo ważniejszy był zawód disc jockey'a i przemyt złota ze Wschodu... A co do badań - Jacusiu, tyle razy mówiłam: skromność popłaca, a ty dalej nadymasz się jak balon, bo pierwsze miejsce odzyskałeś. Gratulujemy Ci wszyscy, całe grono pedagogiczne, ale pamiętaj, że konkurencja ostrzy szpilki na Twój 200 kilowy balonik z sadełka + 0,5 kg szarych komórek. W niedalekiej przyszłości znów spadniesz. RMF Maxx wchodzi na Śląsk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n-nie Jacek Pluta Re: Do Grubaska Jacusia Pluty IP: 217.153.84.* 28.07.05, 00:51 Daremna z Ciebie polonistka,a propo mylisz mnie kobieto z kimś innym bo jakoś w dowodzie nie mam napisane Jacek Pluta(co sie tak uwzieliscie na niego,on sam pewnie ma wazniejsze sprawy niz zagladac na jakies forum i kierowac sie opiniami nic nie znaczącymi). No i jaki masz problem ze Maxxx na śląsk wchodzi,po co sie przejmujesz jak i tak przypuszczam na radiu sie nie znasz, Planeta ma juz wyrobioną markę(dobrej stacji)i o słuchalnośc sie martwić sie nie musi bo Maxxx to jest to samo co eska a Planeta po 18 to juz całkiem inna stacja takie jest moje zdanie a kazdy prawda ma własne zdanie Tak poza tym nie wytykaj innemu błędów aby ktos nie wytykał Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonzak Do polonistki IP: *.elsat.net.pl 28.07.05, 19:46 Widzę, że bardzo lubicie pana Plutę, skoro tak się jego czepiacie. Ja pamiętam program Jacka Pluty z Radia Katowice (15 minut) no i oczywiście Śląską Listę Dyskotekowych Przeboji z Radia Flash. I duża część osób przyzna rację, że dzięki niemu na Śląsku muzyka dance została dość dobrze rozpowszechniona. Planetę trzeba traktować inaczej niż Eskę czy Maxxx. Tu serwisy nie kończą się w południe, lecz są aż do 17. Jest lokalność i muzyka nie powtarza się tak regularnie jak w Esce. Wejście Maxxxa na Śląsk nie zaszkodzi Planecie-bo nadajnik będzie w dalekim Rybniku (raczej 2 mln mieszkańców GOP poza zasięgiem) a nowej stacji nie od razu uda się zbudować dużą popularność no i muzycznie- programowo Maxxx podobny bardziej do Eski, więc prędzej ex-sosnowieckiej stacji zaszkodzi. Bo trance, techno tylko w Planecie wieczorem. I przy okazji nie wiem czemu się uczepiłaś tego Jacka, Planeta używa innych IP;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonistka Re: Do polonistki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 11:22 Czemu uczepiłam się Jacka? Trochę z przekory, bo go znam, bo wiem, ze zaraz osiadzie na laurach itp., itd. Bo kiedy jest zle Jacek wskazuje (bezpardonowo, chamsko, bez szacunku ) wszystkich wokoł jako winnych spadku w badaniach, a kiedy jest dobrze, tylko on jest ojcem sukcesu... Planeta jest ok, ale Jacek nie zawsze gra fair, dlatego zawsze moze liczyc na uszczypliowsci ze strony takich osób jak ja. A szpilki będą wbijac wszyscy Ci, którzy znają jego potencjał intelektualny i ortograficzny:) Odpowiedz Link Zgłoś