Dodaj do ulubionych

ESKA jest rewelacyjna !!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 00:53
i teraz sie posypie jad na nas biednych matolkow sluchajacych eski
zapraszam do wyplucin ... eeee ... przepraszam wypocin wszystkich
intelektualnie rozpasanych sluchaczy trujki, antyradia i wszelkiego badziewia
ktore reprezentujecie :))))
Obserwuj wątek
    • badseed Re: ESKA jest rewelacyjna !!!!! 17.06.05, 05:45
      Poza tym, dobrze sie czujesz ?
    • Gość: eldo Re: ESKA jest rewelacyjna !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 13:06
      no nareszcie jakis pozytywny wpis na tym forum
      ja tez sie dobrz czuje i mysle ze eska jest zaje..sta....
      • Gość: dgvrfvgd Re: ESKA jest rewelacyjna !!!!! IP: *.b.jawnet.pl 22.06.05, 20:14
        hahaha tak na pewno daj spokój Eska to badziewie lepsza jest już Planeta
        przynajmniej coś od czasu do czasu w niej leci , a w Esce samo badziewie,jedna
        piosenka powtarza się 10
        • Gość: slonzak Re: ESKA jest rewelacyjna !!!!! IP: *.elsat.net.pl 23.06.05, 00:06
          Jeżeli Eska jest taka cacy to jak mi wytłumaczysz, że w Krakowie jej słupki
          lecą w dół-obecnie Eska jest za RMF Maxxx i Planetą-format Eski po prostu w
          Krakowie się przejadł i to samo czeka za miesiąc, rok lub więcej w pozostałych
          rejonach Polski.
          • traszor Re: ESKA jest rewelacyjna !!!!! 23.06.05, 01:39
            taaa... przejadł sie.. a RMF maxx to nieby taki mocno inny jest od eski..
            kraków to kiiepski przykład bo po pierwsze eska miała trudny grunt- bo nie
            wiedziec po jaką cholere KRRiTV dała jej częstotliwosc innej stacji o podobnym
            formacie- a jak sie podniósł raban, to po paru miesiacach zamknięto eske kraków
            do czasu podjęcia wiążących decyzji. a takie milczenie oznacza ni mniej ni
            wiecej tylko śmierć dla stacji. szczególnie ze podczas tego milczenia pojawiły
            sie dwie inne roizgłośnie o podobnym formacie i targecie. A do tego odeszli z
            niej ludzie -magnesy
    • dziedzicznacytadelafinansjery Masz rację, Matołku. 23.06.05, 21:35
      Drogi Matołku,
      oczywiście trudno się z Tobą nie zgodzić.
      A świstak na to: "niemożliwe"
      A łyżka siedzi i zawija je w te sreberka.

Dobranoc, Matołku
    • corgan1 oczywiście że ESKA jest rewelacyjna !!!!! 23.06.05, 23:36
      Ostatnio toto leci u nie w pracy. I w pobliskich knajpach turecko-vietnamskich
      również. Pokochałem Scootera "666", już wiem czego mi tak tyle lat brakowało,
      uwielbiam tez zwariowaną żabę (w połaczeniu z tematem z "Beverly Hills"), Sarah
      Connor i BlackEyePeas tez super, puszczane 5 razy dziennie Kombii "Pokolenia"
      to jest to, podobnie jak Denzel (You are all of that), no ten to potrafi dac
      czadu.

"Pawelec budzi ludzi" to najlepsza audycja pod słoncem, Niech ten durny Makak
      z "Antyradia" czy Niedźwiedzki z tym swoim SmufDżezzKafe sie schowają.
      Puszczana 6 razy dzienie Zwariowana Żaba to jest to czego mi do tej pory bylo
      potrzeba.

Szkoda tylko ze pani doktor wyłacza radio po 21:00, bo wtedy u nas w Tworkach
      jest cisza nocna i reszta pacjentów musi spac...
      • Gość: Endengo Re: oczywiście że ESKA jest rewelacyjna !!!!! IP: *.edu.pl 24.06.05, 14:07
        Zawsze możesz sobie ponucić "Czarne oczy" do snu...
        • Gość: p-vest Re: oczywiście że ESKA jest rewelacyjna !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 14:41
          pewnie że jest "rewelacyjna" , jeśli ktoś ma proble z oddaniem stolca z rana,
          to polecam właśnie Eskę, a najfajniejsze jest to, gdy co ktoś w tym cudownym
          radiu z "zagranicy" montuje playlistę składająca się z dwudziestu kawałków
          które lecą przez 24/H w okresie trzech misięcy, zresztą co drugi wałek jest
          ściągany z netu, Eska jest zajebista!!
          • Gość: slonzak Ale jej wyniki lecą w dół IP: *.elsat.net.pl 24.06.05, 18:01
            I wyniki nie lecą tylko w Krakowie. Podobnie jest w woj. śląskim. Wg
            najnowszego RadioTrack I-V 2005 w woj. śląskim wśród stacji lokalnych:
            Radio Piekary 5,2 %
            PR Katowice 5,0 %
            Radio Planeta 95,1 4,5 %
            Radio ZP Karolina 3,8 %
            Radio Eska 99,1 3,3 %
            • Gość: Znaffca Re: Ale jej wyniki lecą w dół IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 19:14

penie rze lecom ! szkoda,rze do gury, ale nieh w koncu do dołu.

trujka rzondzi.

sluhacze trujki rzondzom

precz z eskom niech rzyje roman ggiertych

kohani moi
              ja terz tylko tujke koham bo to fajne radio i terz tak jak wy nie mam roboty
              to napieprzam na innych bo sie u babci podloczylem i klikam i terz na eskie cos
              napiszem bo koham tryjke bo to de besciaki i man niedżwiedż i te inne

eska bee i bee a trujka to fajne to cos jest

pozdrawiam i koncze bo babcia na tróskafki mnię wola
              papa
            • Gość: slonzak Re: Ale jej wyniki lecą w dół IP: *.elsat.net.pl 27.06.05, 14:52
              Wyniki też lecą w Aglomeracji Śląskiej:
              RMF FM 29,0 %
              PR Program I 8,9%
              Piekary 8,9%
              Planeta 95,1 6,9%
              PR Trójka 6,7%
              Zet 6,7%
              Eska 99,1 6,5%
              A nie tak dawno w tych samych badaniach Eska miała 7-8%.
              • Gość: sz Re: Ale jej wyniki lecą w dół IP: *.b.jawnet.pl 27.06.05, 16:04
                Ludzia juz znudziły sie te oklepane piosenki =) a wogole to takich stacji jak
                Eska to jest z 20 !!
    • Gość: przesładowca Re: ESKA jest rewelacyjna !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 13:16
    • showmelove Re: ESKA jest rewelacyjna !!!!! 02.03.07, 17:31

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka