dzindzinka 04.07.05, 12:49 Włączam dziś po raz pierwszy od wielu dni TOK FM, a tu pani Anna Laszuk znów nadaje o małżeństwach homoseksualnych i homofobii. Wyłączyłam natychmiast, bo nie chcę się nabawić tego ostatniego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mike Re: Monotematyczne TOK FM. IP: *.pke.pl 04.07.05, 13:16 a nie prawda, jest jeszcze druga sprawa: walka do upadłego o nieujawnienie teczek!! to jest sprawa pierwszorzędna, to jest walka wszystkich skundlonych a grających wspaniałych uczciwych patriotów, zwarli szeregi bo to dotyczy ich wszystkich, zajmujących najwyższe stanowiska w naszym kraju. Pismo skierowane jest do marszałka, czyli marszalek staje się sędzią we własnej sprawie, to jest genialne myślenie, naprawdę albo się ma łeb senatorski albo kapuściany Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Monotematyczne TOK FM. 04.07.05, 13:50 Gość portalu: mike napisał(a): > a nie prawda, jest jeszcze druga sprawa: walka do upadłego o nieujawnienie > teczek!! to jest sprawa pierwszorzędna, to jest walka wszystkich skundlonych a > grających wspaniałych uczciwych patriotów, (...) Rozumiem ze Dominikanie, i wszyscy krytykujcy profesora Kieresa za ujawnienieni teczki o. Hejmo wedluk ciebie naleza do tej kategorii ludzi. - Straszne chamidlo jestes - typowe dla Wszechpolakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Monotematyczne TOK FM. IP: *.pke.pl 04.07.05, 14:15 drogi kidlerku z dr z kropką - lewatywka i kaftanik bezpieczeństwa to rada prawdziwego lekarza-doktora, adieu Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Monotematyczne TOK FM. 04.07.05, 19:08 Gość portalu: mike napisał(a): > drogi kidlerku z dr z kropką - lewatywka i kaftanik bezpieczeństwa to rada > prawdziwego lekarza-doktora, adieu "Prawdziwego lekarza-doktora" - to niby ma znaczyc ze ty jestes ten falszywy doctor. Tak samo jak falsszywy mike, falszywy katolik ale za to prawdziwy oszust. Nawet oszukujesz ze mnie bojkotujesz pajacyku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rootboy Re: Monotematyczne TOK FM. 05.07.05, 00:33 dr.kidler napisał: > Rozumiem ze Dominikanie, i wszyscy krytykujcy profesora Kieresa za ujawnienieni > > teczki o. Hejmo wedluk ciebie naleza do tej kategorii ludzi. > A ja nie jestem wszechpolakiem ;) I znam pewnego dominikanina ;) ktorego poglad na te sprawe jest taki, ze pomimo tego ze sprawa zostala zalatwiona w nieelegancki sposob, ale o. Hejmo zgrzeszyl i usprawiedliwanie go w taki sposob jest relatywizacja winy i zaczernianiem rzeczywistosci. Polecam sluchac nie tylko Gazety, Toku, Polityki, nawet jezeli podzielasz pogaldy tychze dziennikarzy. Gdybys mial troche szersze i glebsze zrodlo, to dostrzeglbys, ze sami dominikanie sa podzieleni, ze tam tez jest tyle ocen i opini ilu zakonnikow. Natomiast krytyka radia jest nie do konca sluszna. Wydaje mi sie ze mimo tego ze latwo jest zauwazyc przewage wyzej wymienionego srodowiska dziennikarz, to jedna inne opinie tez sa prezentowane. mozna sie spierac o proporcje... ale radio nie jest monotematyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
karol113 Re: Monotematyczne TOK FM. 04.07.05, 13:28 A czy nie ma już kampanii wyborczej Cimoszenki? Odpowiedz Link Zgłoś
preslaw Re: Monotematyczne TOK FM i ojciec Hejmo 04.07.05, 15:59 Cimoszenko - to ładne! Ale ja chciałem akurat o teczkach, o czym razcej rzadko myślę i mówię. Słyszałem wczoraj w jakichś wiadomościach wypowiedź jednego z ojców Dominikanów i pomyśłem sobie, że ta roszczeniowa postwa zakonników jest, niezależnie od wszytskiego żenująca. Po pierwsze żaden organ nie stwierdził w sposób kategoryczny winy Kieresa w ujawnieniu materiałów o ojcu Hejmo. Zoll, jako rzecznik, jest co prawda organem, i tylko na podstawie jego wywodu mówi się o wielkiej winie szefa IPN. Po drugie Kieres też jest prawnikiem (też profesorem) i stosować oraz interpretować prawo umie, nie gorzej, a może i lepiej niż Zoll, a już z pewnością lepiej niż Janina Pradowska, Wiesław Dębski, Mikołaj Lizut, Jacek Żakowski i rzesza innych dzinnikarzy. A po trzecie, zakonnicy powinni raczej pochylić się nad swoim bratem, który popełniał grzech donoszenia na innych ludzi do oragnów bezpieczeństwa totalitarnego państwa. Czymże jest więc ewentualne przewinienie prf. kiersa, mające zresztą jedynie charakter fromalno - procesowy, dzięki czemu zresztą opinia publiczna mogła dowiedzieć się prawdy, wobec uczynów ojca Hejmo. Dominikanie powinni ze wstydu nad sobą zpłakać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krufka Re: Monotematyczne TOK FM. IP: *.spray.net.pl 05.07.05, 10:15 Kiedyś słuchałam tego radia. Dziś już nie mooogę...brrr.... Nie daję sobie robić wody z mózgu i tyle. Odrzuca mnie naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tet Re: Monotematyczne TOK FM. IP: *.wroclaw.mm.pl 08.07.05, 12:42 tokfm nie uprawia dziennikarstwa ale propagandę. Jest to tak widoczne, że aż śmieszne. Stwierdzam na podstawie =obsłuchu= wielu radiostacji, że radio maryja jest o wiele bardziej uczciwe niż tokfm!. Nie wierzycie, posłuchajcie - o ile nie macie nic przeciwko modlitwie, bo tego tam duzo.( Czasem mam wrażenie, że tym, kt atakują Radio Maryja przeszkadzają właśnie te zdrowaśki- nie można ich pokonać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Re: Monotematyczne TOK FM. IP: *.net.autocom.pl 08.07.05, 12:55 TET MA RACJĘ. Radio MARYJA to przy TOK FM jak haust świeżego powietrza! Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw_ziaja Re: Monotematyczne TOK FM. 07.07.05, 21:23 dzindzinka napisała: > Włączam dziś po raz pierwszy od wielu dni TOK FM, a tu pani Anna Laszuk znów > nadaje o małżeństwach homoseksualnych i homofobii. Wyłączyłam natychmiast, bo > nie chcę się nabawić tego ostatniego. anna laszuk jest propagatorką idei gejowskiej pod hasłami:tolerancji, równości (myślę że jest sterowana środowiskowo bo jest monotematyczna a bystrością nie grzeszy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rgb Re: Monotematyczne TOK FM. IP: *.ssmb.com 08.07.05, 14:26 nie jestem pewien czy to jest sterowanie srodowiskowe... moze to poprostu zwyczajne odmozdzenie (decerebis ordinaris :-) ) swoja droga to homo-sklonnosci zostana moim zdaniem w naturalny sposob wyparte ze spoleczenstwa - instynkt naturalny dazacy do utrzymania gatunku wyeliminuje wszelkie zbocz... (oops) odstepstwa od natury. Inna sprawa ze argument ze wsrod zwierzat zdarzaja sie zwiazki homoseksualne mnie smiesza... moj pies np. zjada na trawniku kupy - i co z tego... niektore samice (np. pajaki, modliszki etc.) pozeraja samcow po stosunku (hmm. chociaz nie wiem czy ten argument warto przytaczac, mysle ze p. Laszuk jako zdeklarowana feministka przyklasnie wszystkimi czterema lapami...) - co to oznacza? nic... od tego dostalismy od Boga rozum aby odrozniac sie od innych zwierzat... no chyba ze ktos tego daru nie dostal/nie umie skorzystac pozdrawiam rgb Odpowiedz Link Zgłoś
awlasnie Re: Monotematyczne TOK FM. 08.07.05, 15:28 :))))) nawet argument z kupą nie przekona anny ani innej myślowej kaszanny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rgb Re: Monotematyczne TOK FM. IP: *.ssmb.com 08.07.05, 15:36 no coz, juz starozytni powiedzieli ze o gustach sie nie dyskutuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rgb Re: Monotematyczne TOK FM. IP: *.ssmb.com 08.07.05, 14:28 i jeszcze jedno. to ciekawe ze pod "plaszczykiem" tolerancji i wolnosci pogladow wtlacza sie nietolerancje i jednorodnosc myslenia (vide pedalstwo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kliop Re: Monotematyczne TOK FM. IP: *.net.autocom.pl 12.07.05, 08:12 Ryba fugu nieumiejętnie podana... Odpowiedz Link Zgłoś