Dodaj do ulubionych

Monotematyczne TOK FM.

04.07.05, 12:49
Włączam dziś po raz pierwszy od wielu dni TOK FM, a tu pani Anna Laszuk znów
nadaje o małżeństwach homoseksualnych i homofobii. Wyłączyłam natychmiast, bo
nie chcę się nabawić tego ostatniego.
Obserwuj wątek
    • Gość: mike Re: Monotematyczne TOK FM. IP: *.pke.pl 04.07.05, 13:16
      a nie prawda, jest jeszcze druga sprawa: walka do upadłego o nieujawnienie
      teczek!! to jest sprawa pierwszorzędna, to jest walka wszystkich skundlonych a
      grających wspaniałych uczciwych patriotów, zwarli szeregi bo to dotyczy ich
      wszystkich, zajmujących najwyższe stanowiska w naszym kraju. Pismo skierowane
      jest do marszałka, czyli marszalek staje się sędzią we własnej sprawie, to jest
      genialne myślenie, naprawdę albo się ma łeb senatorski albo kapuściany
      • dr.kidler Re: Monotematyczne TOK FM. 04.07.05, 13:50
        Gość portalu: mike napisał(a):

> a nie prawda, jest jeszcze druga sprawa: walka do upadłego o nieujawnienie
        > teczek!! to jest sprawa pierwszorzędna, to jest walka wszystkich skundlonych
        a
        > grających wspaniałych uczciwych patriotów,
        (...)
        Rozumiem ze Dominikanie, i wszyscy krytykujcy profesora Kieresa za ujawnienieni
        teczki o. Hejmo wedluk ciebie naleza do tej kategorii ludzi.

- Straszne chamidlo jestes - typowe dla Wszechpolakow.
        • Gość: mike Re: Monotematyczne TOK FM. IP: *.pke.pl 04.07.05, 14:15
          drogi kidlerku z dr z kropką - lewatywka i kaftanik bezpieczeństwa to rada
          prawdziwego lekarza-doktora, adieu
          • dr.kidler Re: Monotematyczne TOK FM. 04.07.05, 19:08
            Gość portalu: mike napisał(a):

> drogi kidlerku z dr z kropką - lewatywka i kaftanik bezpieczeństwa to rada
            > prawdziwego lekarza-doktora, adieu

"Prawdziwego lekarza-doktora" - to niby ma znaczyc ze ty jestes ten falszywy
            doctor. Tak samo jak falsszywy mike, falszywy katolik ale za to prawdziwy
            oszust. Nawet oszukujesz ze mnie bojkotujesz pajacyku :-)
        • rootboy Re: Monotematyczne TOK FM. 05.07.05, 00:33
          dr.kidler napisał:

> Rozumiem ze Dominikanie, i wszyscy krytykujcy profesora Kieresa za ujawnienieni
          >
          > teczki o. Hejmo wedluk ciebie naleza do tej kategorii ludzi.
          >

A ja nie jestem wszechpolakiem ;) I znam pewnego dominikanina ;) ktorego poglad
          na te sprawe jest taki, ze pomimo tego ze sprawa zostala zalatwiona w
          nieelegancki sposob, ale o. Hejmo zgrzeszyl i usprawiedliwanie go w taki sposob
          jest relatywizacja winy i zaczernianiem rzeczywistosci.

Polecam sluchac nie tylko Gazety, Toku, Polityki, nawet jezeli podzielasz
          pogaldy tychze dziennikarzy. Gdybys mial troche szersze i glebsze zrodlo, to
          dostrzeglbys, ze sami dominikanie sa podzieleni, ze tam tez jest tyle ocen i
          opini ilu zakonnikow.

Natomiast krytyka radia jest nie do konca sluszna. Wydaje mi sie ze mimo tego ze
          latwo jest zauwazyc przewage wyzej wymienionego srodowiska dziennikarz, to jedna
          inne opinie tez sa prezentowane. mozna sie spierac o proporcje... ale radio nie
          jest monotematyczne.
    • karol113 Re: Monotematyczne TOK FM. 04.07.05, 13:28
      A czy nie ma już kampanii wyborczej Cimoszenki?
      • preslaw Re: Monotematyczne TOK FM i ojciec Hejmo 04.07.05, 15:59
        Cimoszenko - to ładne!
        Ale ja chciałem akurat o teczkach, o czym razcej rzadko myślę i mówię.
        Słyszałem wczoraj w jakichś wiadomościach wypowiedź jednego z ojców Dominikanów
        i pomyśłem sobie, że ta roszczeniowa postwa zakonników jest, niezależnie od
        wszytskiego żenująca. Po pierwsze żaden organ nie stwierdził w sposób
        kategoryczny winy Kieresa w ujawnieniu materiałów o ojcu Hejmo. Zoll, jako
        rzecznik, jest co prawda organem, i tylko na podstawie jego wywodu mówi się o
        wielkiej winie szefa IPN. Po drugie Kieres też jest prawnikiem (też profesorem)
        i stosować oraz interpretować prawo umie, nie gorzej, a może i lepiej niż Zoll,
        a już z pewnością lepiej niż Janina Pradowska, Wiesław Dębski, Mikołaj Lizut,
        Jacek Żakowski i rzesza innych dzinnikarzy. A po trzecie, zakonnicy powinni
        raczej pochylić się nad swoim bratem, który popełniał grzech donoszenia na
        innych ludzi do oragnów bezpieczeństwa totalitarnego państwa. Czymże jest więc
        ewentualne przewinienie prf. kiersa, mające zresztą jedynie charakter fromalno -
        procesowy, dzięki czemu zresztą opinia publiczna mogła dowiedzieć się prawdy,
        wobec uczynów ojca Hejmo. Dominikanie powinni ze wstydu nad sobą zpłakać.
    • Gość: krufka Re: Monotematyczne TOK FM. IP: *.spray.net.pl 05.07.05, 10:15
      Kiedyś słuchałam tego radia.

Dziś już nie mooogę...brrr....
      Nie daję sobie robić wody z mózgu i tyle.
      Odrzuca mnie naturalnie.
      • Gość: tet Re: Monotematyczne TOK FM. IP: *.wroclaw.mm.pl 08.07.05, 12:42
        tokfm nie uprawia dziennikarstwa ale propagandę. Jest to tak widoczne, że aż
        śmieszne. Stwierdzam na podstawie =obsłuchu= wielu radiostacji, że radio maryja
        jest o wiele bardziej uczciwe niż tokfm!. Nie wierzycie, posłuchajcie - o ile
        nie macie nic przeciwko modlitwie, bo tego tam duzo.( Czasem mam wrażenie, że
        tym, kt atakują Radio Maryja przeszkadzają właśnie te zdrowaśki- nie można ich
        pokonać:)
        • Gość: krk Re: Monotematyczne TOK FM. IP: *.net.autocom.pl 08.07.05, 12:55
          TET MA RACJĘ. Radio MARYJA to przy TOK FM jak haust świeżego powietrza!
    • stanislaw_ziaja Re: Monotematyczne TOK FM. 07.07.05, 21:23
      dzindzinka napisała:

> Włączam dziś po raz pierwszy od wielu dni TOK FM, a tu pani Anna Laszuk znów
      > nadaje o małżeństwach homoseksualnych i homofobii. Wyłączyłam natychmiast, bo
      > nie chcę się nabawić tego ostatniego.
      anna laszuk jest propagatorką idei gejowskiej pod hasłami:tolerancji, równości
      (myślę że jest sterowana środowiskowo bo jest monotematyczna a bystrością nie
      grzeszy)
      • Gość: rgb Re: Monotematyczne TOK FM. IP: *.ssmb.com 08.07.05, 14:26
        nie jestem pewien czy to jest sterowanie srodowiskowe... moze to poprostu
        zwyczajne odmozdzenie (decerebis ordinaris :-) )

swoja droga to homo-sklonnosci zostana moim zdaniem w naturalny sposob wyparte
        ze spoleczenstwa - instynkt naturalny dazacy do utrzymania gatunku wyeliminuje
        wszelkie zbocz... (oops) odstepstwa od natury.

Inna sprawa ze argument ze wsrod zwierzat zdarzaja sie zwiazki homoseksualne
        mnie smiesza... moj pies np. zjada na trawniku kupy - i co z tego... niektore
        samice (np. pajaki, modliszki etc.) pozeraja samcow po stosunku (hmm. chociaz
        nie wiem czy ten argument warto przytaczac, mysle ze p. Laszuk jako
        zdeklarowana feministka przyklasnie wszystkimi czterema lapami...) - co to
        oznacza? nic... od tego dostalismy od Boga rozum aby odrozniac sie od innych
        zwierzat... no chyba ze ktos tego daru nie dostal/nie umie skorzystac

pozdrawiam
        rgb
        • awlasnie Re: Monotematyczne TOK FM. 08.07.05, 15:28
          :))))) nawet argument z kupą nie przekona anny ani innej myślowej kaszanny
          • Gość: rgb Re: Monotematyczne TOK FM. IP: *.ssmb.com 08.07.05, 15:36
            no coz, juz starozytni powiedzieli ze o gustach sie nie dyskutuje...
      • Gość: rgb Re: Monotematyczne TOK FM. IP: *.ssmb.com 08.07.05, 14:28
        i jeszcze jedno.

to ciekawe ze pod "plaszczykiem" tolerancji i wolnosci pogladow wtlacza sie
        nietolerancje i jednorodnosc myslenia (vide pedalstwo)
        • Gość: kliop Re: Monotematyczne TOK FM. IP: *.net.autocom.pl 12.07.05, 08:12
          Ryba fugu nieumiejętnie podana...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka