Gość: wołodja Ce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 09:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciumcia Bardzo słaba książka 16.07.05, 10:55 To jest hamburger literatury dziecięcej. Po jednym tomie mam dość Harrego na całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panie_p0sle Re: Bardzo słaba książka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:06 Niech zgadne - po pierwszym...? :D Ja usypialem po 25 stronach, ale za to przesluchalem CD i musze przyznac, ze Fronczewski genialnie ta ksiazke zdubbingowal :P Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia Re: Bardzo słaba książka 16.07.05, 11:20 Nawet zacząłem czytać drugi tom, ale szybko się zorientowałem, że niczym się nie różni od pierwszego. Odpowiedz Link Zgłoś
zazen Re: Bardzo słaba książka 16.07.05, 11:15 Ja zaś po każdym tomie z przyjemnością sięgam po następny /po naszemu i ichniemu wydany/ Tak, to literacki fastfood - co nie przeszkadza, że doskonale się go czyta i bardzo wciąga. A potem można wrócić do filozofii i psychologii. Jak z serialami w TV :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzepka Premiera kolejnej części przygód Harry'ego Pottera IP: 217.8.165.* 16.07.05, 11:22 Mam juz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Re: Premiera kolejnej części przygód Harry'ego Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:11 --> rzepka gruba? ile ma stron? ile kosztuje w pl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amara premiera 28stycznia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:38 Jakto data nie jest znana? dzisiaj podało ją wydawnictwo Media Rodzina na swoich stronach, VI cz. HP pojawi się w Polsce 28 stycznia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faakju [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mefisto999 ZALOZE SIE ZE: 16.07.05, 13:26 Za tydzien po necie bedzie juz krazyl skan ksiazki. A za miesiac amatorska wersja przetlumaczona. TO JEST POLSKA!! TU WSZYSTKO JEST MOZLIWE!! Wiec po co ta premiera w styczniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: ZALOZE SIE ZE: IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 16.07.05, 14:12 nie czytałem tego chłamu to nic niewarte badziewie szkoda slow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej36 Prezydent Kaczyński kontra Harry Potter IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 16.07.05, 19:18 Dotarła dzisiaj do mnie pogłoska , że prezydent Kaczyński chce zagrozić księgarniom które anag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anrzej36 Prezydent Kaczyński kontra Harry Potter IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 16.07.05, 19:24 Podobno prezydent Kaczyński chce księgarniom angażującym się w sprzedaż książek o Harrym Potterze podnosić czynsz za wynajem lokali .Ma to być jego sposób na zyskanie poparcia Koscioła w kampanii prezydenckiej . Poseł Dorn pytany czy to prawda - odmówił odpowiedzi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harrine Re: Prezydent Kaczyński kontra Harry Potter IP: *.137-201-80.adsl.skynet.be 18.07.05, 18:03 Ech, jak mozna pisac, ze cos to chlam, a nigdy nawet nie sprobowac tego przeczytac? W takim razie sushi jest okropne-nawet nigdy go nie probowalam. Szczcin tez jest be, nawet nigdy tam nie bylam. Ludzie, litosci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś