ja-czyli-nie-ty 30.08.05, 22:47 Czy to cudo Mandaryny polecial odzis w Radiostacji??? Moge prosic o szczegóły ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darciatko Re: Mandaryna w Radiostacji 31.08.05, 04:06 www.superexpress.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1587&news_id=70389&scroll_article_id=70389&layout=1&page=text&list_position=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tik Re: Mandaryna w Radiostacji IP: *.crowley.pl 31.08.05, 09:51 Właśnie przesłuchałem sopbie tego nagrania. Ale potrażka! :) :) :) Jesteście zaje... - tak krzyczy Mandaryna co drugie słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
tripper Re: Mandaryna w Radiostacji 31.08.05, 09:52 eee na dobra sprawe takie nagranie mozna zrobic dla kazdego wykonawcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tik Re: Mandaryna w Radiostacji IP: *.crowley.pl 31.08.05, 10:51 Pod warunkiem, że dysponujesz jego głosem... To wcale nie takie trudne, nagrać ścieżkę z mikrofonu podczas występu z playbeckiem Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Re: Mandaryna w Radiostacji 03.09.05, 09:15 no niby tak ale jednak takie szoł sprzedaje się jako koncert na żywo a nie koncert wirtualny i wg mnie powinno się takich nagrań publikować jak najwięcej aby ludzie potrafili jedno odróżnić od drugiego, inaczej wszystko się gdzieś zaciera i robi się z tego matrix, który swoją drogą też jako film dodatkowo jest tylko matrixem filmu, przecież to jakiś substytutowy obłęd media.putfile.com/mandaryna2 media.putfile.com/mandaryna3 Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Mandaryna w Radiostacji 03.09.05, 16:34 Trzeba zrobic tak jak w Tadżykistanie playbacku -jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Mandaryna w Radiostacji 03.09.05, 16:34 xxx131 napisał: > > Trzeba zrobic tak jak w Tadżykistanie playbacku -jestem za! Zamiast zrobic - zabronic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podroz Re: Mandaryna w Radiostacji IP: 217.153.73.* 06.09.05, 10:40 Cudowne, uśmiałam się do łez!... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Re: Mandaryna w Radiostacji 06.09.05, 13:01 no wiesz w końcu to artystka która na wielkim festiwalu sopockim w miniony weekend zdobyła drugie miejsce w głosowaniu publiczności, tuż za diodą elektrodą która pokonała ją odwołaniem do naszego wielkiego św. pamięci rodaka. Trzeba jeszcze dodać, ze zdobyla to uznanie śpiewając bez playbecku i jeśli pytacie o moje wrażenia, odpowiem tak: oniemiałem :-) Odpowiedz Link Zgłoś