Dodaj do ulubionych

HARRY POTTER - PROPAGANDA OKULTYZMU

IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 22:52
Nachalne lansowanie przez media cyklu o Potterze to skandal. To sączenie do
głów dzieciom propagandy okultystycznej. Cykl opart jest na schemacie
gnostyckiej opowieści inicjacyjnej - przez samodoskonalenie do oświenia. W
książce pełno jest kabalistycznej symboliki - np, sama liczba zapowiadanych
tomów -13. A teraz znowu organizuje się otwarcie sprzedarzy o północy! Kto za
tym wszystkim stoi?
Obserwuj wątek
    • zbyszko Re: HARRY POTTER - PROPAGANDA OKULTYZMU 28.09.01, 03:00
      Także niewinny z pozoru serial "zbuntowany anioł" jest niebezpieczną
      szatanowską propagandą. Przecież ZBUNTOWANY ANIOŁ to nikt inny jak sam LUCYFER
      (!!!) natomiast piosenka z czołówki tego "serialu"(w istocie wypieracza mózgów)
      puszczona od tyłu ujawnia przerażający szatano-służalczy przekaz! Na oficjalnej
      stronie sekty szatanowców można także przeczytać wywiad z OREIRO (imię jednego
      z diabłów) - kobietą - kołem napędowym tego niecnego przedsięwzięcia, udającą
      aktorkę a w istocie groźną szatanistką (do czego przyznaje sie tylko przed
      swoimi współwyznawcami)
      (mogę ujawnić treść wywiadu - ale nie chciałbym bałamucić młodzieży)

Ale to jeszcze nic!!!

od dłuższego czasu propagandą zła sekciarstwa i szatanizmu zajmuje się w tym
      kraju (i to naogromną wprost skalę) niejaki ojciec Rydzyk

szatanistowski pseudonim tego groźnego osobnika; OJCIEC(6 liter) RYDZYK(6
      liter) został skonstruowany na chwałę bestii! Przecież gdy dodamy do tego nazwę
      jego organizacji; MARYJA(także 6 liter!) otrzymamujemy (sic!!!) TRZY SZÓSTKI!

Słyszałem także że słowa; "KYZ DYR CEIC JO" (czyli pseudonim czytany od końcato
      pradawne magiczne zaklęcie nieodzowne w trakcie niektórych szatanistowskich
      obrzędów.

Zresztą mogę tu chyba ujawnić anagram hasła; "ojciec rydzyk". Mianowicie z
      liter; O,J,C,I,E,C,R,Y,D,Z i K układamy czsownik trzeciej osoby liczby
      pojedyńczej czasu teraźniejszego "RODZI".
      Pozostałe litery to; C,C,Y,Y,J,E,K, -jak można je odczytać? Otóż w bardzo
      prosty sposób, zdając sobie sprawę jak istotnymi symbolami w szatanowskim
      rytuale są liczby odczytujemy je własnie jako liczby. Sprawdzamy którymi
      kolejnymi literami w alfabecie są dane litery; C -to 3 litera alfabetu, Y -to
      25 litera, J -10, E -4, K -11. Tym sposobem otrzymujemy ciąg liczb;

3,3,25,25,10,4,11

Jeżeli je zsumujemy otrzymamy wiele wyjaśniającą liczbę 81. Przecież 81 jest
      kwadratem dziewiątki (!!!)

81 = 9x9

A liczba 9 to nic innego jak zakamuflowane trzy szóstki! Jak by nie odczytywać
      liczby bestii zawsze otrzymujemy dziewiątkę. (iloczyn trzech szóstek to przcież
      216=6x6x6, natomiast suma trzech szóstek to 18=6+6+6, po popularnym zabiegu
      numerologicznym(zsumowanie cyfr) liczby te zawsze zamieniają się (sic!) w
      dziewiątkę;2+1+6=9 i 1+8=9, zresztą odwrócona szóstka również staje się
      dziewiątką) Dziewiątka - symbol ukrytego antychrysta, podniesina dodatkowo do
      kwadratu (czyli antychryst przemnożony sam przez siebie!) wyjaśnia wszystko.
      "OJCIEC RYDZYK" czyli ten który "RODZI 81" innymi słowy pseudo można odczytać;
      "TEN, KTÓRY RODZI ANTYCHRYSTA DO POTĘGI" (!!!!!)

Cóż natomiast może oznaczać tajemniczy - z pozoru niegroźny i bezsensowny zwrot
      "RADIO MARYJA" uchodzący za nazwę tej tajemniczej instytucji?

Spróbujmy postąpić tak jak ostatnim razem. W końcu anagramy to znana sztuczka
      szatanowców. Według mnie "RADIO MARYJA" to anagram kamuflujący czas nadejścia
      antychrysta (tego którego ma porodzić rydzyk, co udowodniłem powyżej)

Przypatrzmy się wyrazom "RADIO MARYJA", po pozostawieniu jedynie skrajnych
      liter; R-adi-O M-aryj-A otrzymamy wyraz;

"ROMA"

"ROMA" - to oczywiście po łacinie Rzym. Może sie wydawać, że oznacza to miejsce
      w którym objawi się antychryst, jest to całkiem prawdopodobne(w końcu Watykan
      byłby wymarzonym miejscem). Jednak osobiście skłaniam sie ku hipotezie iż Rzym
      w tym przypadku symbolizuje cały świat na który zstąpi bestia
      (antychryst).Pamiętajmy przecież , że jedna z interpretacji biblijnych trzech
      szóstek mówi o tym iż trzy szóstki to imię Nerona (które po hebrajsku daje sumę
      666). Neron czyli ten który spalił Rzym (tu świat) i jako pierwszy prześladował
      chrześcijan to symboliczny antychryst, który ma nadeść w czasie , który
      oznaczaja pozostałe litery w zwrocie "RadiO MaryjA". Po utworzeniu wyrazu
      "ROMA" pozostają nam litery; ADIARYJ jeśli nadal posługiwać będziemy się łaciną
      dwie pierwsze czyli AD oczywiście oznaczają zwrot ANNO DOMINI (czyli po prostu
      rok). Mamy zatem; "ROMA AD. IARYJ" czyli po polsku;

RZYM, ROKU PAŃSKIEGO.....IARYJ

-Pozostaje tylko odcyfrować jaki dzień czy też rok oznaczają litery IARYJ, nie
      jest to niestety proste zadanie gdyż posługując się różnym metodami otrzymałem
      jak dotąd kilka interesujących dat i nie wiem, która jest właściwa, być może
      któraś z nich oznacz rok założenia organizacji rydzyka gdyż trzy z nich dotyczą
      lat dziewiędziesiatych, niestety nie wiem kiedy powstała ta organizacja gdyż na
      jej oficjalnej stronie takowych informacji nie odnalazłem

W każdym razie ja nieszczęsny zaufałem temu podstępnemu słudze Belzebuba.
      Wierzyłem w niego, był mi ojcem świątobliwym....Lecz na szczęście w porę
      przyszło opamiętanie.
      Pierwsze wątpliwości pojawiły się już jakiś czas temu gdy zaczął się mylić w
      czsie mszy (to znaczy wtedy wydawało mi się, że to pomyłki) i na przykład
      zamiast: "a słowo ciałem sie stało" , mówił: "a ciało słowem sie stało", albo
      zamiast głoski "Ł" wymawiał zwyczajne "L" w zwrocie "Łaska Pana Jezusa niechaj
      będzie z wami wszystkimi". Kiedy zaś mówił "...który gładzi grzechy świata"
      wykonywał ręka charakterystyczny gest głaskania(!!!). Z czasem zauważałem coraz
      więcej tego rodzaju "kruczków". Na zadawane przez radiosłuchaczy pytania
      najchętniej odpowiadał: "NE MA" , -czego "nie ma" zastanawiali się wierni, a ja
      wraz z nimi; czy nie ma odpowiedzi?, pieniędzy na radio? awansu na biskupa?
      czego nie ma????????
      WTEDY NAGLE MNIE OLŚNIŁO! "NEMA" to przecież odwrócony "AMEN" (!!!), kiedy
      skojarzyłem to z trzema szóstkami (ojciec-6, rydzyk-6, maryja-6) i festiwalem
      pieśni religijnej sponsorowanym przez radio-maryja na pólwyspie Hel(od
      angielskiego "hell"=piekło) byłem już prawie pewien! ZŁO ZACZAIŁO SIĘ W TAM
      GDZIE NAJMNIEJ SIĘ GO SPODZIEWAŁEM.
      • Gość: bonobo Re: HARRY POTTER - PROPAGANDA OKULTYZMU IP: 195.187.97.* 28.09.01, 13:39
        A ja naiwnie myślałem, że Antychrystem jest Bill Gates...
      • Gość: Misia Re: HARRY POTTER - PROPAGANDA OKULTYZMU IP: 157.25.200.* 28.09.01, 16:19
        Zbyszko - chapeau bas!
        • Gość: zbyszko Re: HARRY POTTER - PROPAGANDA OKULTYZMU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 22:30
          Misia - succes de ridicule!

:)
          pozdrawiam!
      • Gość: Szata/yn JAKO OKULISTA POTWIERDZAM, ZE POTTER JEST... IP: *.dostep.pl 03.10.01, 01:16
        ...okularnikiem.
        W Kambodży oznaczało to rozstrzelanie.
        Okultyzm, jako dyscyplina polegająca na chodzeniu o kulach, nie ma miejsca w
        książkach Pottera.

Zbyszko - piątal.
      • Gość: eeeee Re: HARRY POTTER - PROPAGANDA OKULTYZMU IP: 195.117.174.* 23.11.01, 12:38
        EEEeeeeeeee- antychryst urodził sie w 1962 roku, a ociec Rydzyk jest starszy...
    • Gość: lisek Re: HARRY POTTER - PROPAGANDA OKULTYZMU IP: *.softel.elblag.pl 28.09.01, 18:35
      skad Ciebie osle wzieli... ehhh... po pierwsze tomow ma byc 7 a nie 13... no
      chyba ze koles sobie jaja robiles, to ci wybaczam, ale zeby na harry`ego ludzie
      wjezdzali... wstyd...
    • zbyszko Re: HARRY POTTER - PROPAGANDA OKULTYZMU 29.09.01, 01:25
      Gość portalu: bonobo napisał(a):

> A ja naiwnie myślałem, że Antychrystem jest Bill Gates...

Niekoniecznie naiwnie... 'zły' może mieć wiele emanacji. To, że objawia się w
      jednym miejscu nie wyklucza jego pojawienia się gdzieś indziej.

BILL GATES najprawdopodobniej (choć dokładnie tego jeszcze nie sprawdziłem)
      także służy ciemnej stronie. Wiele może wyjaśnić jego imię (na szczęście
      szatanowca zazwyczaj łatwo rozpoznać po zewnętrznych atrybutach - nie może on
      powstrzymać się od ukazywania swojego mrocznego oblicza), tłumacząc angielskie
      wyrażenie BILL GATES na polski, otrzymujemy; WŁÓCZNIOWE WROTA (sic!!)

...Szatnowska symbolika tego psudonimu jest oczywista dla każdego tropiciela
      zła. Wrota to symbol przejścia pomiędzy jednym stanem (światem) a drugim czy
      też przejścia od światła ku ciemności, od codzienności ku krainie tajemnic.
      Wrota to także narodziny lub miejsce grzechu (por. Kopaliński W., 'Słownik
      Symboli'). Włócznia natomiast jako falliczny symbol wojny i władzy oznacza iż
      poprzez wojnę szatan zawładnie światem wprowadzając go w nową (ciemną) erę lub
      spowoduje narodziny (nowego antychrysta albo nowego porządku świata).

Oczywiście nie dziwi nas propaganda szatanizmu, zła, new age'u, sekciarstwa,
      okultyzmu itp. za oceanem. Powszechnie wiadomo, że Ameryka jest kolebką
      szatana. Gorzej kiedy taki stan rzeczy zaczyna mieć miejsce na przedmurzu jakim
      od wieków jest nasza ojczyzna. Należy jasno postawić sobie pytanie; KTO ZA TYM
      WSZYSTKIM STOI? Pół biedy jeśli zło rozpowszechniają pojedynczy osobnicy,
      niestety problem nabrał już charakteru instytucjonalnego(!!). Sprawia to
      ogromne wprost niebezpieczeństwo, tym bardziej, że celem niecnej, potajemnej
      promocji zła stają się niewinne dzieci (!!!!!). MUSIMY PRZED TYM USTRZEC NASZE
      DZIECI , WSZELKIMI MOŻLIWYMI METODAMI!

Weźmy pierwszy lepszy przykład -SZKOŁA. Czy nikt nie zastanawiał się kto
      odpowiedzialny jest za dobór szkolnych lektur???
      Pomijam tu tak oczywiste przypadki jak literatura romantyzmu (z wolnomularzem i
      kabalistą(po babce) o pseudonimie A.M.44, autorem takich okultystycznych
      utworów jak 'Romantyczność', 'Rybka', 'Świtezianka' i kumulujące mistyczno-
      magiczną symbolikę 'Dziady'. Czy też jego masońskich towarzyszy; Goethego
      (okultystyczny 'Uczeń czarnoksiężnika' oraz szatanistyczny 'Faust'), Shillera
      (libertyńscy 'Zbójcy' i spirytualistyczne ballady), Byron (autor przemycający
      wolną miłość, wolną myśl i libertynizm w każdym utworze). P. B Sheley
      (antyklerykalna 'Queen Mab') oraz jego żona (wiadomo co).
      Pomijam także modernizm i międzywojnie (przesiąkniętych dekadentyzmem i
      chopenhauerowskim woluntaryzmem pesymistów w rodzaju Tetmajera, zdeklarowanych
      szatanistów Przybyszeskiego i Micińskiego, mistyków w rodzaju Wyspiańskiego,
      narkomanów jak Witkiewicz, komunistycznych anarchistów jak Jasieński, i
      zwyczajnych pe... to znaczy homoseksualistów jak Iwaszkiewicz)

- To oczywiste, ale szatanizm czai się też tam gdzie nikt go się spodziewa...
      Taka 'Lalka' na przykład - jest tam postać niejakiego OCHOCKIEGO, w
      rzeczywistości JULIANA OCHOROWICZA , znanego okultysty, spirytysty
      zafascynowanego badaniami zjawisk paranormalnych. W dodatku autor książki
      promuje eutanazję i akty samobójcze (głowny bohater próbuje odebrać sobie
      życie) (!!!)
      Niestety, nasze dzieci karmione są tego rodzaju pożywką już w szkole
      podstawowej i przedszkolu (!!!): 'Królewna Śnieżka' (magicze lustra, uroki,
      trucicicielstwo, rywalizacja o kochanka, wreszcie ..erotyka), 'Czarnoksięznik z
      krainy Oz' (tytuł mówi sam za siebie), 'Alicja w krainie czarów' oraz 'Alicja
      po drugiej stronie lustra' (tak skomplikowana i zaawansowana symbolika
      szatanowska oraz elementy rytuału czarnej mszy tylko dla wtajemniczonych, iż
      nawet najwięksi znawcy problemy mają kłopoty z rozszyfrowaniem wszystkich
      znaczeń), 'Sierotka Marysia i krasnoludki' (bardzo sprytnie zakamuflowany
      schemat inicjacji w szatanowskiej sekcie (tu nazywanej 'krasnoludkami'-
      wiadomo, że czerwień symbolizuje między inymi; cielesność, chuć, grzech, piekło
      poświęcenie i zbrodnię)).....PRZYKŁADY MOŻNA MNOŻYĆ!
      • Gość: bonobo Re: HARRY POTTER - PROPAGANDA OKULTYZMU IP: 195.187.97.* 01.10.01, 13:08
        Moim zdaniem to już przesada. Jeśli szatan siedzi w każdej książce (i w radiu), to zaczyna się robić
        nudno. Wiesz - nie ma kogo tropić, gdzie nie spojrzysz, siedzi diabeł skurwysyn. Pierdnąć nie można,
        żeby nie wsytawił wideł albo nie chlusnął smołą. Ale jeżeli tak jest naprawdę, to cóż... takie czasy.
    • Gość: fuine Re: HARRY POTTER - PROPAGANDA OKULTYZMU IP: 10.10.2.* 21.11.01, 11:45
      Ciekawe skad ci sie wzielo te 13 tomow, skoro od dawna wiadomo, a w najnowszym
      wywiadzie z pania Rowling w angielskim Timesie mozna przeczytac czarno na
      bialym, ze ksiazek bedzie 7? Jesli czerpiesz wiadomosci z tego samego zrodla,
      ktore z upodobaniem rozpowszechnia wypowiedzi autorki dyskryminujaca Jezusa, to
      wspolczuje. Nabrac sie na brednie rozpowszechniane przez parodystyczna
      strone "the onion" - pusty smiech ogarnia!
      Chociaz nie, nie smiech, a raczej czarna rozpacz. Zdarzylo mi sie ostatnio
      uslyszec i przeczytac, ze Harry, Wiedzmin oraz cala fantastyka z sci-fi
      propaguja cale zlo tego swiata, z okultyzmem, New Age i satanizmem na czele.
      Ludzie! Puknijcie wy sie w to miejsce pod czaszka, gdzie z zalozenia macie swoj
      rozumek!!!
      • Gość: mikolaj7 Re: HARRY POTTER - PROPAGANDA OKULTYZMU IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 00:53
        Gość portalu: fuine napisał(a):

> Ciekawe skad ci sie wzielo te 13 tomow, skoro od dawna wiadomo, a w najnowszym
        > wywiadzie z pania Rowling w angielskim Timesie mozna przeczytac czarno na
        > bialym, ze ksiazek bedzie 7? Jesli czerpiesz wiadomosci z tego samego zrodla,
        > ktore z upodobaniem rozpowszechnia wypowiedzi autorki dyskryminujaca Jezusa, to
        >
        > wspolczuje. Nabrac sie na brednie rozpowszechniane przez parodystyczna
        > strone "the onion" - pusty smiech ogarnia!
        > Chociaz nie, nie smiech, a raczej czarna rozpacz. Zdarzylo mi sie ostatnio
        > uslyszec i przeczytac, ze Harry, Wiedzmin oraz cala fantastyka z sci-fi
        > propaguja cale zlo tego swiata, z okultyzmem, New Age i satanizmem na czele.
        > Ludzie! Puknijcie wy sie w to miejsce pod czaszka, gdzie z zalozenia macie swoj
        >
        > rozumek!!!

niezalogowany mikolaj7... czy Ty tych pierdol nie czytales
        w Naszym Dzienniku? Ze dwa tygodnie temu wpadl mi w
        rece egzemplarz obsmarowywujacy Harry`ego, Sapkoskiego
        i pokemony naraz! To byla wspaniala wypowiedz. Nie
        mialem sily doczytac do konca, tak mnie urzekla...

• Gość: Devil SPOTAKŁEM SZATANA ! YESSSSSS ! IP: *.dostep.pl 21.11.01, 12:08
      Czytając pierwszy tom Pottera nie wiedziałem, że to tak wstrętna książka.
      Wprawdzie znad dupy zaczął mi kiełkować ogon, ale nie sądziłęm, ze to przez tę
      książkę.

Przy drugim tomie wyrosły mi kopytka. Kurwa... - myślę - Co jest?!

Przy tomie trzecim pierdolnęły mi z czachy rogi, i to kurwa takie, że nie mam
      pytań. Suwałem nimi po suficie.

No i polazłem na tę nocną sprzedaż. A tam - JESSSSS ! 3 tysiące diabłów, z tym
      jednym 14-latkiem na czele. Patrze - dym mu z dupska zapierdala, w oczach
      neonówki, racice wyglansowane, jak u pedała. To był on - Belzebub. Na bank. Był
      w okularach jak każdy okultysta. Wyżerał kiełbase z talerzyka, żeby nie wyjść z
      wprawy, bo talerzyki mu po stole śmigają jak innym prusaki.
      Zapewne mu lacha sterczała na sztorc, jak to przy inicjacji.
      Podchodze i pytam: dlaczego o północy?
      A on mi na to: Hehehe... nie wiesz... podpisz mi tu cyrograf, to ci powiem...
      hehe...
      Pytam: Ile tomów będzie w sumie?
      On: hehe... 666... i 13 dodatków...
      Pytam: Dlaczego polujesz na dzieci?
      On: A na kogo mam polować ?... Hehe... Przecież wśród dorosłych jest tylu
      debili... taki Rag na przykład...

Po chwili bzyknął, jak krótkie zwarcie (łączył się z piekłem), po czym
      popatrzył na dzieciaki, wyjął szpileczkę i zaczął nakłuwać lalkę Barbie.
      Wszzystkie dzieci wstąpiły do królestwa Szatana w jedną sekundę.

Tylko debil Rag i Leszek Miller zostali na wolności.

A ja codziennie pastuję kopyta pastą "Kiwi", "Londą" doczerniam ogon, wdycham
      gaz znad kuchenki, żeby w razie czego ogniem pierodlnąć takim, jak wulkan Św.
      (tfu !) Heleny.
      Narka, idioci.
      • Gość: mickowhy Re: SPOTAKŁEM SZATANA ! YESSSSSS ! IP: *.echostar.pl 23.11.01, 01:08
        niezły kawał monty pythonowskiej prozy

hehe
    • Gość: UIOUIOUO Re: HARRY POTTER - PROPAGANDA OKULTYZMU IP: *.cvx.algx.net 21.11.01, 17:20
      UOUOUIOUI

Gość portalu: Rag napisał(a):

> Nachalne lansowanie przez media cyklu o Potterze to skandal. To sączenie do
      > głów dzieciom propagandy okultystycznej. Cykl opart jest na schemacie
      > gnostyckiej opowieści inicjacyjnej - przez samodoskonalenie do oświenia. W
      > książce pełno jest kabalistycznej symboliki - np, sama liczba zapowiadanych
      > tomów -13. A teraz znowu organizuje się otwarcie sprzedarzy o północy! Kto za
      > tym wszystkim stoi?

• Gość: ALOCACOC Re: HARRY POTTER - PROPAGANDA OKULTYZMU IP: *.kuzniki.isp.pl 27.11.01, 23:40
      Gość portalu: Rag napisał(a):

> Nachalne lansowanie przez media cyklu o Potterze to skandal. To sączenie do
      > głów dzieciom propagandy okultystycznej. Cykl opart jest na schemacie
      > gnostyckiej opowieści inicjacyjnej - przez samodoskonalenie do oświenia. W
      > książce pełno jest kabalistycznej symboliki - np, sama liczba zapowiadanych
      > tomów -13. A teraz znowu organizuje się otwarcie sprzedarzy o północy! Kto za
      > tym wszystkim stoi?

1. Nachalne lansowanie przez media cyklu o Potterze to skandal !
      2. A czemu by tak być nie mogłoby tak być, że to sączenie do
      głów dzieciom propagandy okultystycznej?
      3. Cykl nie jest oparty na schemacie gnostyckiej opowieści inicjacyjnej
      4. Przez samodoskonalenie do oświenia!
      5. W książce pełno jest kabalistycznej symboliki?
      6. Sama liczba zapowiadanych tomów. 13 to liczba przynosząca nieszczęście w
      naszej judeo - chrześcijańskiej kulturze.
      7. A teraz EMPIK organizuje rozpoczęcie sprzedaży o północy.
      8. COCA-COLA!

• Gość: dex23 Re: HARRY POTTER - PROPAGANDA OKULTYZMU IP: *.pat.krakow.pl 06.12.01, 15:26
      najpierw należy podawać szczeguły a potem pisać takie pierdoły. Czekam na
      cytaty udowadniające twoje idiotyczne racje. Ale bedzie Ci chyba trudno, bo
      sądząc po znajomości tematu nie przecztałeś pewnie ani jednego tomu! północ
      jest godziną magii, jakby Ci to przez myśl nie przeszło, a tomów będzie 7 chyba
      że Harry'ego Pottera nie pisze J.K. Rowling
      • ignatz Re: HARRY POTTER - PROPAGANDA OKULTYZMU 13.12.01, 00:01
        A 7 to nie jest niby okultystyczna liczba?
        • Gość: zbyszko Re: HARRY POTTER - PROPAGANDA OKULTYZMU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 01:38
          celna uwaga... i jakże cenna

oczywiście, że tak!
          • Gość: mikolaj7 Re: HARRY POTTER - PROPAGANDA OKULTYZMU IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 00:51
            Gość portalu: zbyszko napisał(a):

> celna uwaga... i jakże cenna
            >
            > oczywiście, że tak!

cos sie wylogowalem... no w kazdym razie nie ma jakichs
            ciekawych rzeczy zwizanych z ta 7, tak jak z 6? ja sie nie
            moge dopatrzyc, ale moze zle patrze :)
    • singollo Re: HARRY POTTER - PROPAGANDA OKULTYZMU 21.12.01, 02:59
      Chcialbym jeszcze zaznaczyc, ze strony ksiazki sa numerowane - a przeciez
      wszyscy wiedza, ze numery zawieraja zaszyfrowane przekazy od Illuminatich i
      innych obrzydliwych sekt. Do tego przeczytanie 3. tomu od tylu wzywa Szatana,
      Belzebuba, Cthulhu i 80 metrowa Sierotke Marysie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka