zbyszu 14.12.05, 14:20 www.medialink.pl/media/?telewizja/&kat=5&id=29281 więcej za madialinik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lublinianka05 Re: Piotr Metz Dyrektorem Biura Festiwalu - Sopot 16.12.05, 22:35 RMF za jego czasów to było radio.... moze i z Sopotu coś dobrego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Wczoraj RMF - dziś Trójka 16.12.05, 22:41 Oby i z Trójki coś dobrego wyszło, bo teraz w niej sa Jego czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
lublinianka05 Re: Wczoraj RMF - dziś Trójka 16.12.05, 22:45 tak, wiem i cieszy mnie to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: Wczoraj RMF - dziś Trójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 10:25 Metz to moj debiut roku na Trojce...Top Wszech Czasow poprowadzil o wiele lepiej od Niedzwiedzia, ktory zdaje sie po raz 13 powtarzał, że The Eagles to jego piątka utworów wszech czasów ;P Odpowiedz Link Zgłoś
szakal35 Re: Wczoraj RMF - dziś Trójka 19.12.05, 17:08 A propos Piotra Metza,zastanawia mnie jeden fakt:co i kiedy prowadził w Trójce kiedyś,bo,jak pamiętam,zwiastun jego "Listy osobistej" w początkach września mówił właśnie o powrocie ("wrócił i ma jakąś listę").Pamięta ktoś historię tego redaktora w najszybciej staczającej się rozgłośni w naszym "dzikim kraju"?Będę wdzięczny za wyjaśnienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
ph29 Re: Wczoraj RMF - dziś Trójka 08.02.06, 10:28 > A propos Piotra Metza,zastanawia mnie jeden fakt:co i kiedy prowadził w Trójce kiedyś W latach 80. przedstawiał płyty w popołudniowym piątkowym "Zapraszamy do Trójki". Pamiętam coś jakiś cykl o The Beatles... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpaku Re: Wczoraj RMF - dziś Trójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 20:26 a ja raczej mam przeciwne odczucia, dla mnie Metz ma klase, ale przesadza z egzaltacja. Ale to chbya kwestia gustu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Piotr Metz Dyrektorem Biura Festiwalu - Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 00:36 a kto to jest ten Metz ze tak sie podniecacie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Piotr Metz Dyrektorem Biura Festiwalu - Sopot IP: *.aster.pl 01.01.06, 03:00 Chyba Bunia jestes jeszcze młoda....i zero o radiu wiesz....żeby nie napisac,ze wiesz gów..... Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Wraca "Machina" 07.02.06, 14:26 Piotr Metz odkrywa kolejną karte. Jest już w internecie zerowy numer "Machiny" - reaktywowanego miesięcznika pod redakcją pana Metza. Więcej informacji tutaj: www.press.pl/newsy/pokaz.php?id=4877 Owszem, właściwie z radiem ten news ma niewiele wspolnego, ale Metz to Metz Odpowiedz Link Zgłoś
szakal35 Re: Wraca "Machina" 08.02.06, 11:13 Art. 196. Kto obraża uczucia religijne innych osób, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych,podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. To tak a propos okładki. Szkoda,że Piotr Metz&Co uciekają się do najtańszych chwytów,by szturmem powrócić na rynek:-( Odpowiedz Link Zgłoś
szakal35 Re: Wraca "Machina" 08.02.06, 11:30 Powstała już strona protestowa- www.tolerancja.net Więcej opinii także na: wirtualnemedia.pl/document,,674280,Ruszyla_Machina.html Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Chetnym proponuję ost. okładkę "Rolling Stone" 08.02.06, 15:37 Dodam. jak podaje dzisiejsza "GW" niejaki raper Kanye West na okladce magazynu Rolling Stone upozorował sie na Chrystusa. Karykatury Mahometa? Machina z Madonną jako Madonna? Czy wreszcie K. West jako Chrystus? Dokąd my zmierzamy? Znów będzie prawdziny potok komentarzy, polemik, słów potrzebych i niepotrzebnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endengo Re: Piotr Metz Dyrektorem Biura Festiwalu - Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 15:41 Jako słuchacz Listy Osobistej i MMN w jego wydaniu nie mam powodów do radości. Miejmy tylko nadzieję, że nie potraktuje swej pracy dla Trójki, jak działalności pobocznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minister Re: PROTEST PRZECIWKO TVN!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 00:49 NIESTETY, JEDNAK TVN SIE UWIARYGODNI TYM GOSCIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: PROTEST PRZECIWKO TVN!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 07:41 ogladaj trwam, to coś dla ciebie przez małe "c" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Piotr Metz Dyrektorem Biura Festiwalu - Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 20:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Piotr Metz Dyrektorem Biura Festiwalu - Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 23:19 Odpowiedz Link Zgłoś