Dodaj do ulubionych

Piotr Metz Dyrektorem Biura Festiwalu - Sopot 2006

14.12.05, 14:20
www.medialink.pl/media/?telewizja/&kat=5&id=29281
więcej za madialinik
Obserwuj wątek
    • lublinianka05 Re: Piotr Metz Dyrektorem Biura Festiwalu - Sopot 16.12.05, 22:35
      RMF za jego czasów to było radio.... moze i z Sopotu coś dobrego wyjdzie.
      • zbyszu Wczoraj RMF - dziś Trójka 16.12.05, 22:41
        Oby i z Trójki coś dobrego wyszło, bo teraz w niej sa Jego czasy...
        • lublinianka05 Re: Wczoraj RMF - dziś Trójka 16.12.05, 22:45
          tak, wiem i cieszy mnie to
          • Gość: camel Re: Wczoraj RMF - dziś Trójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 10:25
            Metz to moj debiut roku na Trojce...Top Wszech Czasow poprowadzil o wiele
            lepiej od Niedzwiedzia, ktory zdaje sie po raz 13 powtarzał, że The Eagles to
            jego piątka utworów wszech czasów ;P
            • lublinianka05 Re: Wczoraj RMF - dziś Trójka 17.12.05, 11:43
              Popieram!
              • szakal35 Re: Wczoraj RMF - dziś Trójka 19.12.05, 17:08
                A propos Piotra Metza,zastanawia mnie jeden fakt:co i kiedy prowadził w Trójce
                kiedyś,bo,jak pamiętam,zwiastun jego "Listy osobistej" w początkach września
                mówił właśnie o powrocie ("wrócił i ma jakąś listę").Pamięta ktoś historię tego
                redaktora w najszybciej staczającej się rozgłośni w naszym "dzikim kraju"?Będę
                wdzięczny za wyjaśnienia:)
                • ph29 Re: Wczoraj RMF - dziś Trójka 08.02.06, 10:28
                  > A propos Piotra Metza,zastanawia mnie jeden fakt:co i kiedy prowadził w
                  Trójce kiedyś

W latach 80. przedstawiał płyty w popołudniowym piątkowym "Zapraszamy do
                  Trójki". Pamiętam coś jakiś cykl o The Beatles...
            • Gość: szpaku Re: Wczoraj RMF - dziś Trójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 20:26
              a ja raczej mam przeciwne odczucia, dla mnie Metz ma klase, ale przesadza z
              egzaltacja. Ale to chbya kwestia gustu
    • Gość: Bunia Re: Piotr Metz Dyrektorem Biura Festiwalu - Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 00:36
      a kto to jest ten Metz ze tak sie podniecacie ????
      • Gość: autor Re: Piotr Metz Dyrektorem Biura Festiwalu - Sopot IP: *.aster.pl 01.01.06, 03:00
        Chyba Bunia jestes jeszcze młoda....i zero o radiu wiesz....żeby nie napisac,ze
        wiesz gów.....
    • zbyszu Wraca "Machina" 07.02.06, 14:26
      Piotr Metz odkrywa kolejną karte. Jest już w internecie zerowy numer "Machiny" -
      reaktywowanego miesięcznika pod redakcją pana Metza. Więcej informacji tutaj:

www.press.pl/newsy/pokaz.php?id=4877
      Owszem, właściwie z radiem ten news ma niewiele wspolnego, ale Metz to Metz
      • szakal35 Re: Wraca "Machina" 08.02.06, 11:13
        Art. 196. Kto obraża uczucia religijne innych osób, znieważając publicznie
        przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania
        obrzędów religijnych,podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo
        pozbawienia wolności do lat 2.
        To tak a propos okładki.
        Szkoda,że Piotr Metz&Co uciekają się do najtańszych chwytów,by szturmem powrócić
        na rynek:-(
        • szakal35 Re: Wraca "Machina" 08.02.06, 11:30
          Powstała już strona protestowa- www.tolerancja.net
          Więcej opinii także na:
          wirtualnemedia.pl/document,,674280,Ruszyla_Machina.html
        • zbyszu Chetnym proponuję ost. okładkę "Rolling Stone" 08.02.06, 15:37
          Dodam. jak podaje dzisiejsza "GW" niejaki raper Kanye West na okladce magazynu
          Rolling Stone upozorował sie na Chrystusa.

Karykatury Mahometa? Machina z Madonną jako Madonna? Czy wreszcie K. West jako
          Chrystus?

Dokąd my zmierzamy? Znów będzie prawdziny potok komentarzy, polemik, słów
          potrzebych i niepotrzebnych
    • Gość: endengo Re: Piotr Metz Dyrektorem Biura Festiwalu - Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 15:41
      Jako słuchacz Listy Osobistej i MMN w jego wydaniu nie mam powodów do radości.
      Miejmy tylko nadzieję, że nie potraktuje swej pracy dla Trójki, jak
      działalności pobocznej.
    • Gość: minister Re: PROTEST PRZECIWKO TVN!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 00:49
      NIESTETY, JEDNAK TVN SIE UWIARYGODNI TYM GOSCIEM
      • Gość: ;) Re: PROTEST PRZECIWKO TVN!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 07:41
        ogladaj trwam, to coś dla ciebie przez małe "c"
    • Gość: . Re: Piotr Metz Dyrektorem Biura Festiwalu - Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 20:00
    • Gość: .. Re: Piotr Metz Dyrektorem Biura Festiwalu - Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 23:19

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka