Dodaj do ulubionych

Nie zaśpiewam z Dead Can Dance

20.12.05, 19:06
Ale zatańczy...
Obserwuj wątek
    • Gość: DCD - mega pierdy Re: Nie zaśpiewam z Dead Can Dance IP: 212.75.100.* 20.12.05, 19:44
      Kaski zabraknie to na kolanach wrocisz i nagrasz jakas plyte.
      A moze i koncert w Polsce, bo tylko tu chca sluchac tych
      pierdow z DCD.

A teraz daje pole do popisu fanom DCD:

.
      .
      .
      • Gość: behemot Re: Nie zaśpiewam z Dead Can Dance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 11:52
        jeśli to miała być prowokacja, to musisz jeszcze nad sobą popracować, dzieciak!
      • Gość: muka! Re: Nie zaśpiewam z Dead Can Dance IP: *.aster.pl 21.12.05, 12:11
        Hm, wydaje mi się że ktoś, kto nagrywa muzykę do "Gladiatora" i jest zapraszany
        do współpracy przez Preisnera i Morricone raczej nie musi kierować się w swojej
        karierze wyborami dyktowanymi przez sprawy natury finansowej. Reszta argumentów
        to już kompletny bełkot, z którym w ogóle nie warto dyskutować.
      • Gość: kaczka.pl Re: Nie zaśpiewam z Dead Can Dance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 00:21
        dobry jestes....lol
    • Gość: hiszt Re: Nie zaśpiewam z Dead Can Dance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 12:01
      Kochani, wy uważajcie na formę, bardzo proszę. Kiedyś GW mogła się poszczycić
      naprawdę bardzo dobrą redakcją i polszczyzną swoich autorów, ale z tym coraz
      gorzej. Co to znaczy "KIedyś wokalistka... opowiada"? Rozumiem, ze chodzi o to,
      że była wokalistka opowiada, ale to naprawdę jest różnica.
    • Gość: seb Re: Nie zaśpiewam z Dead Can Dance IP: *.man.polbox.pl 30.12.05, 11:14
      smutno i przerażające jest to, że tylko tyle osób zgłasza się z komentarzem
      przy tym artykule. Cóż podobno "m jak Miłość ogląda niekiedy 13 mln naszej
      społeczności. Ni ema sie więc co dziwić. Nie wiele mnie jsłucha mandaryny
      dla mnie DCD to potęga i jedyny zespół przed którym uginam oba kolana do dzisiaj
      • Gość: dani Re: Nie zaśpiewam z Dead Can Dance IP: *.chello.pl 31.12.05, 19:54
        ..słuszna racja ..zalewa nas wszechobecna fikcja, w której chcą kierować nami
        wedle własnych praw ..na całe szczęście nie udaje się to ze wszystkimi, czego
        DCD i jego słuchacze są cudownym przykładem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka